Sensuous Nude


Estèe Lauder teki sen taas. Saman firman tässä blogissa jo aiemmin arvosteltu Pleasures Bloom oli kukkaispommi, niin tämä on herkullisen makean täyteläinen aamu Karibian auringon alla. Ennenkuin kerron enemmän Sensuousista, pitää mainita, että mieheni, joka ei yleensä hirveästi kommentoi tuoksujani, tiedusteli minulta jonkin aikaa sitten, kun menin rappusissa hänen edellään, että mitä hajuvettä minulla on, kun tuoksuu niin hyvältä. Joten ainakin tämän talouden kaksilahkeiselle Pleasures Bloom oli hitti. *vink*

Estèe Lauderin Sensuous Nude tuli markkinoille 2011. Oma pulloni on pieni ja söpö 15 ml:n EDP matkakoko. Miksi kaikkia hajuvesiä ei voisi saada tämän kokoisina? Toki tätä löytyy myös 30, 50 ja 100 ml:n EDP.

Alkutuoksuna: bergamotia, mandariinia, pippuria, sekä vaaleanpunaista pippuria.

Keskituoksuna: myskiä, jasmiinia, kieloa, kookosta ja valkoista hunajaa.

Pohjatuoksuna: meripihkaa, vaniljaa, heliotropea, puisia tuoksuja, myskiä ja santelipuuta.

Tuoksu voi äkkiseltään kuullostaa raskaalta, mutta se ei ole niin raskas kuin luulisi. Alkutuoksu ei ole pistävän pippurinen vaan pehmeä. Itse haistan eniten bergamotin ja mandariinin. Keskituoksussa tulee se kuvailemani Karibian aurinko; kookosta ja hunajaa, sekä suosikkiani jasmiinia, aah! Jännintä on, että tässä on myös kieloa, josta en yleensä tykkää ollenkaan, jotenkin se ei vaan tule häiritsevästi läpi. Pohjatuoksuna mielestäni toimii tuoksussa kuin tuoksussa vaniljan ja puun yhdistelmä. Ihanan lämmin, pehmeä, kotoinen ja naisellinen tuoksu, johon Karibian yön tuoksu tuo hieman seksikkyyttä.

Tuoksu on pitkäkestoinen ja suosittelen laittamaan sitä pari suihkausta kerrallaan.   1. Mulla oli viikonloppuna Lancomen La vie est belleä ja oma mies sanoi että onpa huumaava tuoksu. Saman totes hetken päästä naapurinkin mies =)
  Täytyy laittaa tää sun ehdottama tuoksu muistiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan tuoksutellut tuota Lancomea, muutenkin jäänyt yleensä merkin tuoksut jotenkin etäisiksi lukuunottamatta ensirakkauttani Tresoria.

   Poista
 2. Vau, kuulostaa hyvältä :). Minun mieheni on hulluna Desire by Dolce&Gabbana tuoksuun.

  15 ml:n koko yhtä tuoksua riittäisi hyvin, mutta yleensä tuoksut on pakattu 30 ml tai 50 ml pulloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi 15 ml on niin täydellinen, ainakin Emotioneissa on tuota juuri tuossa koossa.

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalta! Mä olen ihan heikkona hajuvesiin, joissa on myskiä ja jotain trooppista. Tätä täytyy käydä tuoksuttelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tykkää kookoksesta, niin se tuossa ainakin melko voimakkaasti tuoksuu! ;)

   Poista
 4. Täytyypä käydä tuoksuttelemassa tätä! Harmi, että mubn Ruotsin reissun paluumatka meni niin mönkään.. En kerennyt etsimään itselleni mitään tuoksua, nappasin vaan nopeasti miehelle tuliaisen ja juoksin portille. :/

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives