Parhaat – Kesäkuu`15


Yksi suosikkihetkiäni kuukaudesta on silloin, kun on aika kerätä menneen kuun parhaat ja eniten ihastuttaneet tuotteet samaan postaukseen. Tuotteista joista on itse innostunut, on aina positiivista kirjoittaa ja nämä postaukset tahtovatkin venyä vähän liian pitkiksi tämän vuoksi. Koitan kuitenkin pitää postauksen pituuden aisoissa, sillä kaksi näistä tuotteista on vilahtanut blogissani aiemminkin, joten linkkejä klikkaamalla pääsette suoraan edellisiin postauksiini niistä, jos haluatte enemmän tietoa. 

Kesäkuussa rusketin kasvojen ihoa muutenkin kuin auringon alla Kreikassa. Halusin kasvoille hehkua ja paljon kosteutta. Väsyneet silmät loihdin virkeiksi tuotteella, joka vei sydämeni välittömästi. Menin myös syvemmälle luonnonkosmetiikkasuosikkini Kjaer Weisin maailmaan.


CLARINS RADIANCE-PLUS GOLDEN GLOW BOOSTER

Tästä ihmeaineesta kirjoittelin teille ensimmäisen kerran reilu vuosi sitten. Rakastin ja käytin pientä pulloani niin palavasti, että kuvassa näkyvä pullo on jo nro 2. Eli tuote, jota todellakin tulen myös jatkossa ostamaan lisää. Mikä tästä sitten tekee niin poikkeuksellisen muihin itseruskettaviin? Ensinnäkin helppokäyttöisyys. Iltaisin 2-3 tippaa ainetta sekoitetaan kosteusvoiteen tai seerumin joukkoon ja levitetään kasvoille. Rusketus syntyy vähitellen ja se on tasainen, sekä luonnollinen. Toiseksi tämä ei haise itseruskettavalta. Monet tuotteet lupaavat samaa, mutta kun alun hajusteet häipyvät, jäljelle jää se tuttu tympeä itseruskettavan tuoksu. Tämä ei sitä tee, tämä ei vain tuoksu oikeastaan millekään. Ihan kuin et olisi lisännyt kosteusvoiteesi sekaan mitään. Ainoastaan hieman päivettyneet kasvot peilissä paljastavat salaisuuden. Tiesittekö, että täksi kesäksi Clarins toi markkinoille tätä ihmeainetta myös isomman pullon, joka on tarkoitettu vartalolle? Kauniin rusketuksen saa lisäämällä ainetta muutaman tipan vartalovoiteen sekaan. Itselläni on tuotteesta tällä hetkellä testailut menossa ja tuloksista lisää myöhemmin tänä kesänä. 



GUERLAIN MÈTÈORITES COMPACT - LIGHT-REVEALING POWDER

Kukapa voisi vastustaa meteoriitteja jauhettuna ja pannuun painettuna? En minä ainakaan. Onhan tämä pakkaus näppärämpi matkalla mukana kuin perinteinen rasia. Se tuli kokeiltua Kreikan matkan aikana. Mosaiikkinen pinta on jo yksistään ilo silmälle, puhumattakaan vastuttamattomasta orvokin tuoksusta. Tuote toimii ihan samalla tavalla kuin alkuperäiset meteoriititkin, se antaa kasvoille valoa ja uskomatonta hehkua.


SENSAI CELLULAR PERFORMANCE ESSENCE -TEHOHOITO

Sensain Essence on tarkoitettu ikääntyvälle iholle häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Tehohoito sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa ja saa ihon tuntumaan heti pehmeämmältä, kosteutummalta ja kiinteämmältä. Hyaluronihapon lisäksi vaikuttavana-aineena on käytetty Koishimaru-silk EX -silkkiuutetta, joka taistelee ihon kuivumista, veltostumista ja elottomuutta vastaan. Koostumus on ohutta ja hienojakoista, hieman liukkaan geelimäistä, joten tuote imeytyy ihoon välittömästi. Tehohoito levitetään Sensain hoitoveden jälkeen. Jos et käytä hoitovettä, tuote levitetään iholle ennen muita tuotteita sen jälkeen, kun olet viimeistellyt kasvojen puhdistuksen esim. kasvovedellä. Tämän jälkeen päälle lisätään seerumi ja/tai mahdollinen hoitovoide. Itse teen iholleni kerran viikossa todellisen hemmottelun yöksi Sensain tuotteilla. Hemmottelu tapahtuu laittamalla peräti viittä erilaista kosteuttavaa tuotetta puhdistetulle iholle. Aloitan homman hoitovedellä, jonka jälkeen lisään Essencen, päälle laitan Extra Intensive Essencen, jonka päälle laitan ihon kunnosta riippuen joko paksumman Extra Intensive Creamin tai Emulsion II, lopuksi "kuorrutan" koko komeuden Maskilla, jonka alle kaikki hyvät tuotteet saavat jäädä "hautumaan" yöksi. Tämän rituaalin suorittaessani, tunnen itseni hetken aikaa kuningattareksi. Aamulla iho on niin sileä ja hyvin kosteutettu, että päälle voi levittää meikin suoraan ilman kosteusvoiteita tai seerumeita. Arjen hemmottelua iholle parhaimmillaan. 


KJAER WEIS HUULISÄVYTE RAPTURE

Kjaer Weisin painavaan hopeiseen liukukannella avautuvaan rasiaan pakattu huulisävyte on kevyempi versio huulipunasta. Koostumus on todella hoitavaa, sillä sävyte sisältää mm. ruusu- ja jojobaöljyä, sekä mehiläisvahaa. Parasta on se, että koko rasiaa ei tarvitse ostaa uudestaan vaan voit täyttää sen edullisella täyttöpakkauksella. Huulipunasiveltimellä levittäessä saa huulille intensiivisemmän värin, mutta itse olen tykännyt käyttää ihan sormea. Sormella taputtelemalla saa tosi kauniin marjaisan mehukkaan pinnan, joka kestää huulilla pari tuntia. Tämä on suosikkini päivinä, jolloin huulipuna tuntuu liian raskaalta ja haluan huulilleni jotain hoitavaa, joka kuitenkin antaa väriä enemmän ja pysyvämmin kuin värilliset huulivoiteet, jotka katoavat melkein heti huulilta. Tämä kestää kauemmin.


SUPERMOOD EGOBOOST EYES WIDE OPEN SERUM

Silmänympärysvoidetestissä saatoitte lukea hieman riven välistä, että ihastuin tähän tuotteeseen. Tämä tuote jäi pysyvästi käyttööni ja aamuisin vaihtelenkin tämän ja toisen suosikkini Bakelin Cool Eyesin välillä. Seerumi tekee silmänympärysiholle kiinteyttävän ja napakoittavan efektin, jonka huomaa välittömästi, sillä katse muuttuu virkeämmäksi. Tämäkin tuote sisältää hyaluronihappoa, jonka olen todennut olevan yksi tehokkaimmista kosteuttajista pintakuivalle iholle. 

Löytyikö joukosta kiinnostavia tai tuttuja tuotteita?

Osa tuotteista itse ostamiani, osa lehdistönäytteitä. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.






  1. Nappasin Clarinsin vartaloruskettajan ostoslistalle, kiitos vinkistä! Olen niin valkoinen, että miedoimmatkin itseruskettavat saavat helposti aikaan suorastaan koomisen värimuutoksen... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään myös enemmän asteittain ruskettavasti kuin sellaisesta, että näyttää välittömästi pavulta, muutenkin sellainen luonnollinen rusketus kolahtaa enemmän. :D

      Poista
  2. Kaikki olivat uusia mulle. Clarinsin itseruskettava kuulostaa kyllä ihanan helpolta tuotteelta :) Sensaita ja Supermoodia olisi kiva kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on helppo ja kerrankin ei sitä tympeää hajua. Tuota muistaa laittaa kasvoille hyvin, samalla kun lissä seerumin. :) Sensai on ihana, mun lempisarjoja ihonhoidossa ja Supermood on kyllä vienyt sydämen luonnollisten puolelta, rakastan noita pakkauksia ja innovatiivisia tuotteita.

      Poista
  3. Kiitos vinkistä - itseruskettava on hakusessa - ja nimenomaan sellainen, joka ei pahemmin tuoksi. Lisäksi plussaa tuosta asteittain tummenevuudesta - etenkin kropalle. Itsellä tahtoo jäädä aina niitä rajoja niillä perinteisillä itseruskettavilla.
    Kivaa viikkoa - aurinkoakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ei haise, en meinannut uskoa, koska haistan kaikista itseruskettavista sen tympeän hajun läpi, vaikka niissä olisi mitä hajusteita lisätty peittämään sitä. Tuntuu, että se haju tarttuu lakanoihin ja vaatteisiinkin. Tuolla ei rajoja saa, kun ruskettaa sen verran miedosti asteittain. :)

      Poista
  4. Ai että mitä ihanuuksia, tuo samainen Sensai loppui vähän aikaa sitten ja viikonloppuna samainen Ecoboost voi suru. Mutta heips nyt otan testiin tuon Clarinsin, se on vielä tuolla kaapissa odottamassa sellaista hetkeä että sääriäkin sopii näyttää. Nyt lähtee tänään heti testiin. <3 Ihana ylellinen kollaasi Jonna <3 Guerlain <3 Ooh kohta joudun hankkimaan ihan siksi, että minullakin olisi oma. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, toihan on jo kriisi! :/

      Ota ihmeessä toi Clarins, takaan, että tuut pitään siitä.

      Kiitos Tiia, noi Guerlainin pakkaukset on ainakin sun makuun. ;)

      Poista
  5. Tuo huulisävyte näyttää kivalta, sitä olisi mukava testata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hoitava, jos aamulla huulet tuntuu vähänkin kuivemmilta, niin toi jopa hoitaa ne pehmeämmäksi päivän aikana. :)

      Poista
  6. Tuo Clarins kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoiselta! Ja jos olisi mahdollista niin vaihtaisin kyllä varmaan kaikki ihonhoitotuotteet Sensaihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkoiko Sensai-kierre Creamy Soapista? Mä ymmärrän sua! ;)

      Clarinsista en enää luopuisi, paras!

      Poista
    2. Siitäpä juurikin! Ja kun kävin toissa päivänä ostamassa uuden irtopuuterin niin sain sen mukana näytteen tosta Emulsion II:sta. Rakkautta! <3

      Poista
    3. Se on ihana, varsinkin kun laittaa alle hoitoveden niin kosteutehotkin riittää myös talvella, vaikka koostumus on ohutta. <3

      Poista
  7. Tuo Clarins kieltämättä vaikuttaa mielenkiintoiselta. Mulla ei kyllä oikein itseruskettava eikä oikea rusketuskaan kasvoille tartu, ja jos tarttuu, niin se kuluu pois todella nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hyvä, koska sillä voi vähitellen lisätä päivetystä, ei mitään kamalan tummaa heti. Jotenkin muistan myös hyvin käyttää sitä iltaisin, menee siinä samalla kun voiteen levityskin. :)

      Poista
  8. Voiko tuota kroppaversiota Clarinsista käyttää myös kasvoille? :) Kiinnostuin ja itseäni kyllä viehättäisi ajatus, ettei tarvitsisi ostaa kasvoille sekä kropalle omia pulloja vaan pärjäisi yhdellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Incit on ainakin ihan samat, joten varmasti voi. ;) Tarkistin asian, kun alkoi kiinnostamaan. :D Tossa body-versiossa on tuplaten enemmän tuotetta, joten tulee varmaan edullisemmaksi.

      Poista
  9. Supermood kuulostaa kiinnostavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen napakoittava tunne on tosi jännä ja tehokas. :)

      Poista
  10. Olen myös tykännyt todella paljon Clarinsin glowboosterista, mutta en tiennyt, että sitä on myös tullut vartalolle, joten kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Aune. Nyt kevään korvalla tuli 30ml:n koko myyntiin. :)

      Poista
  11. LIGHT-REVEALING POWDER vaikuttaa mielenkiintoiselta sekä myös tuo silmänympärystuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, jo sen kauniin pakkauksen katselusta tulee hyvälle tuulelle. :) Luulen, että tykkäisit tuosta silmänympärystuotteesta, se on vaan niin hyvä.

      Poista
  12. Hei täällä yks ketä inhoaa itsestäänruskettavien tuoksua! Tuo tuote kuulostaa aivan ihanalle! Oih! <3

    Ja tuo Guerlainin puuteri <3 Himotuslistalla myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se haju on puistattava. Tuoksuu jotenkin mun nenään tosi vahvasti, haistan heti ihmisistä, jos käyttävät. Tuntuu, että se haju tarttuu vaatteisiin ja ihan kaikkeen. Tämä Clarins on eka, mistä se haju ei puske ollenkaan läpi, varmaan osaksi siksi, että ainetta käytetään niin vähän kerrallaan. Ihana tuote!

      Aina pitää olla vähintään yksi Guerlainin himotuslistalla. Tai ainakin mulla on. ;)

      Poista
  13. Suurin osa merkeistä on tuttuja, mutta tuotteet sinänsä eivät. Tuo Clarins ja Sensai ovat kyllä kosmetiikan aatelia, joten en ihmettele, jos tunnet itsesi kuningattareksi ja näin välilllä saakin tuntea, kun kosmetiikan saralla ollaan.Itseruskettavan haju on muuten yllättävän ällö ja sen haistaa, vaikkei muut haistaisikaan. Koska se oikeesti haisee, joten upeaa jos löytyy toimiva tuote ja tuoksua ei ole.Pitääkin katsastaa tuo tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseruskettavat todellakin haisee, tuoksusta ei voi niiden kohdalla puhua. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives