Juice Beauty


Toisinaan törmää tuotteisiin, joita tekee palavasti mieli testata. Kun näin aikoinaan hehkutuksia useissa blogeissa Juice Beautyn Green Apple Peelistä, tiesin, että noita tuotteita on minunkin päästävä kokeilemaan. Siitä hehkutetusta kuorinnasta en kuitenkaan uskaltanut aloittaa, vaikka siitä on saatavilla myös herkkäihoisten versio. Pelkäsin, että tuote voisi olla omalle pintakuivalle ja herkkyyteen taipuvaiselle iholle ehkä pikkaisen liikaa. Joten aloitin testailun tällä kertaa muista tuotteista. 

Juice Beautyn tuotteissa on orgaaniset mehupohjat. Kuulostaako herkulliselta? Tuotteissa on mm. käytetty vaihtelevasti mm. omena, -sitruuna, -rypäle, -aloe vera, -ananas -ja kirsikkamehuja. Mmm... Juice Beautyn ideologia onkin, miksi maksaa tuotteesta joka sisältää enimmäkseen vettä, kun samalla rahalla voi ostaa tuotteen, joka sisältää ihon janon sammuttavia mehuja, jotka sisältävät paljon iholle hyvää tekeviä andioksidantteja? Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita ja niissä käytetyt raaka-aineet ovat luomuviljeltyjä.



JUICE BEAUTY EXFOLIATING CLEANSER

Tämä oli itseltäni pieni riski hankinta, sillä en ole käyttänyt mekaanisesti kuorivia puhdistajia melkein puoleentoista vuoteen. Maahantuojan sivuilla kuitenkin luvattiin tämän sopivan erityisen hyvin ikääntyvälle normaalille/kuivalle iholle, joten päätin ottaa riskin. Puhdistusaine on koostumukseltaan paksuhkoa miellyttävän tuntuista emulsiota ja siinä on mukana erittäin pehmoisen tuntuisia kuorivia partikkeleita (jojobahelmiä). Koostumus liukuu mukavasti iholla. Meikki puhdistuu pois helposti ja iho tuntuu jälkeenpäin puhtaalta, raikkaalta ja pehmoiselta. Tuote huuhtoutuu pois helposti ja se muuttuu veden kanssa maitomaiseksi. Kiristävä tunne loisti pesun jälkeen poissaolollaan, joten tuote ei kuivattanut ihoa. Tuoksuu ihan viinirypäleelle, eikä ihme sillä tuote sisältää orgaanista rypälemehua. Jojobahelmien lisäksi ihoa uudistaa tuotteen sisältämä tehokas ananasentsyymi. Kosteutta taas iholle tuovat sheavoi, -seesami,- ja jojoba. Tuote ei sovi silmänympärysiholle, joten sen puhdistaminen on suoritettava erikseen. Pieni pumppupullo on tosi näppärä käytössä ja tällainen 120ml:n koko on kiva, kun haluaa tutustua johonkin uuteen tuotteeseen. Itse en ole uskaltanut tätä kuorivien partikkeleiden vuoksi ihan joka ilta käyttää, mutta olen putsannut tällä ihon kolme kertaa viikon aikana ja se tuntuu olevan omalle iholle sopiva tahti. 

Ostaisinko lisää? Kyllä!


JUICE BAUTY SOOTHING SEERUM

Rauhoittava seerumi on pakattu erittäin runsaaseen 60ml:n lasiseen pipettipulloon. Useinhan seerumit sisältävät 30ml:ä tuotetta, joten tässä on kyllä seerumia koko rahan edestä. Tykkään myös kätevästä pipettipullosta, mikä toimii aina, kun kyse on juoksevasta tuotteesta. Seerumi lupaa rauhoittaa ihon punaisuutta ja tasoittaa ihon sävyä. Tiedän, että monet tuotteet lupaavat tätä samaa ja tämänkin kanssa ensituntuma oli, että tämä on ihan kiva, mutta en huomannut mitään sen kummempaa vaikutusta. Itselläni iho punoittaa helposti nenänpielistä ja leuan alueelta. Iho kyllä pysyi käytön aikana hyvin kosteutettuna ja seerumi toimi loistavasti meikin alla. Kunnes eräs ilta puristelin hieman mustapäitä nenän seudulta, jonka jälkeen ihoni on tunnetusti kirkuvan punainen. Puhdistin ihon ja laitoin tätä seerumia, alkoi tapahtumaan jotain ihmeellistä. Punoitus iholta alkoi laskea aivan välittömästi ja viiden minuutin päästä kasvot näyttivät siltä kuin en olisi koskaan niiden kimpussa ollutkaan. WAU! Mikään muu tuote ei koskaan ole saanut mitään tällaista aikaiseksi. Seerumin vaikuttavina aineina on käytetty luomuvadelmaa, aloe veraa, sianpuolukka, sekä lakritsia. Kosteuttava aineena paljon rakastamaani hyaluronihappoa. Ainoa mistä en ollut ihan varma, oli tämän tuoksu, joka on hieman apteekkimainen. 

Ostaisinko lisää. Kyllä!


JUICE BEAUTY HYDRATING MIST


Olen heikkona erilaisiin misteihin, joten tämä oli itsestään selvä valinta. Ihoa kosteuttava ja virkistävä suihke sisältää cocktailin luomusertifioitua ruusunmarjaa, ylang ylangia, viinirypälesiemenöljyä, sekä luomuhedelmäuutteita. Mistin sisältämä aloe vera rauhoittaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuotetta voi suihkutella myös hiuksiin ja vartalolle. Misteissä on mielestäni tärkeintä, että neste tulee tarpeeksi hienona suihkeena pakkauksen suuttimesta, koska käytän näitä usein meikin päälle tai kosteuttamaan kasvoja päivän aikana. Juice Beautyn pakkauksessa tuo toiveeni toteutuu ja mist laskeutuu erittäin hienona suihkeena kasvoille. Tuoksu on todella mieto, ei mitenkään erikoinen. Ihan toimiva tuote. 

Ostaisinko lisää? Ehkä?

Yhteenveto: 
Juice Beauty oli itselleni todella miellyttävä uusi tuttavuus. Koin tuotteet laadukkaiksi pakkauksia myöden. Niiden yksinkertainen ulkomuoto miellytti silmääni. Varsinkin seerumi osoittautui käytössä todella tehokkaaksi ja voin suositella sitä lämpimästi kaikille, jotka kärsivät herkästi punoittavasta ihosta. Ainoa mikä minua häiritsi, oli näiden lievä "pliisuus" tuoksujen suhteen. Kaikissa oli mieto tuoksu, mutta ei mitenkään erottuva, enkä saanut oikein niistä kiinni. Tämä hiukan vaivasi. Koska itse tykkään tuotteista joissa on selkeästi aistittavissa oleva tuoksu, minua ei haittaa vaikka se olisi kuinka yrttinen, kunhan sen havaitsee selvästi. Toinen vaihtoehto on ei tuoksua ollenkaan, jolloin käyttäessä ei tarvitse miettiä, miltä tämä nyt tuoksuukaan. Puhdistusaine on ainoa, jossa on selkeä rypälemehun tuoksu.

Juice Beautyn tuotteita myy mm. Naturelle.

Onko Juice Beauty teille tuttu?




  1. Eivät ole lainkaan tuttuja ja eilen juuri taisin blogissasi mainita miten ihanaa täältä sun blogista on aina löytää uusia tuttavuuksia. Sana Juicy vetoaa jo muhun vahvasti, rakastan hedelmäisiä tuotteita. Kuulostavat täten erittäin mielenkiintoisilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kun se tuoksu olisi yhtä hedelmäinen kuin nimikin! ;)

      Poista
  2. Tosi kiva kun postasit näistä! Mua on kiinnostanut tämä sarja jo pitkään :) Aion kyllä ehdottomasti tutustua jossain vaiheessa. Tämä postaus rohkaisi entistä enemmän! ;) Ja on muuten ihanan rauhalliset ja puhtaat kuvat nämä! ;)

    Niin, ja pakko sanoa, että meillä on kyllä niin samanlaiset tuoksumieltymykset :D Sellaiset tuotteet on ärsyttäviä, joiden tuoksusta "ei saa kiinni" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että on muitakin Juice Beautysta kiinnostuneita. :)

      Hah, hauska kuulla tuosta tuoksujutusta. Näissä on tosiaan kaikissa mieto tuoksu, mutta sitten osasta ei tosiaan saa yhtään kiinni, mikä sen pitäisi olla. :D Toimivia tuotteita kuitenkin, mikä on pääasia.

      Poista
  3. Ihan vieras brandi, mutta mielenkiintoinen - etenkin, kun tuoksut ovat aitoja - niitä yleensä tuoksuallergikkokin pieninä määrinä sietää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on vielä todella, todella mieto. Siksi tuo seerumikin tuoksuu "apteekilta", koska ei siitä saa mitään selvää irti, periaatteessa voisi mennä tuoksuttomasta, mutta ei kuitenkaan. :)

      Poista
  4. Iteki kyl oon kuullu siitä kuorinnasta mutten oo itekää rohkastunu sitä ostamaan! :D Tuo seerumi kuulosti aivan ässältä,mullakin punottaa iho aika ajoin suht runsaasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se kuorinta kuulostaa pelottavan tehokkaalta. Pitäisi saada jostain näytepussi, kun ei viitsi kokonaiseen purkkiin satsata, jos se onkin omalle iholle liian tujua tavaraa. Seerumi on ihan huippua ja suosittelen, jos on punoituksen kanssa ongelmaa. :)

      Poista
  5. Tämäpä sattui! Mä sain nimittäin eilen tilaamani Juice Beautyn matka/näytekoot muutamasta tuotteesta. :D Tuo kosteuttava suihke on kiinnostanut jo pitdempään, nyt mulla on söpö pikkupullo kokeilussa. Yllättävän ruusuinen tuoksu siinä, mutta ihan kiva. Tilasin pikkutuubin Green Apple Peeliä (sensitiveversio, kun ei ollut normia), sitä ajattein tänään kokeilla. Muuten hoidin eilen illalla kasvot JB:n puhd.geelillä, kost.suihkeella, puhdistavalla seerumilla ja Age Defy voiteella ja kyllä iho reagoi hedelmähappoihin jonkin verran. Iho punoitti ja hiukan kuumottikin siihen asti, kun menin nukkumaan, aamulla oli ihan ok. Täytyy nyt käyttää näitä ja katsoa mihin hedelmähapot pystyvät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro ihmeessä mulle, miten se Sensitive Green Apple Peel toimi. Itse valkkasin näitä herkälle/kuivalle iholle sopivia tuotteita ja nää ei tosiaan aiheuttaneet mikään mitään ärsytystä, joten siltä osin valinta oli omalla kohdalla oikea. :) Tosta kyllä huomaa, miten tehokkaita hedelmähapot ovat, ne kyllä oikeasti tekevät iholle jotain!

      Poista
    2. Green Apple Peel testattu, ei tuntunut miltään iholla, imeytyi yllä ihoon ja loput huuhtoutui hyvin pois vedellä. Perään Hydrating Mist, Blemish Clering Serum ja Absolutionin Addiction-öljy. Nyt on pehmeä iho eikä kutise/kirvele. Katsellaan. Mä tykkään JB:n miedoista tuoksuista, vaikkakin kosteussuihke on turhankin ruusuinen. Jos raaskin niin ajattelin tilata sarjalta Stem Cellular puhdistusöljyn, voisi olla hyvä, kun ilmat alkaa viiletä.

      Poista
    3. Kiitos Ulpu mielettömästi tiedosta! Mitä oon nyt lueskellut näitä muitakin kommentteja niin taidan uskaltautua tilaamaan sen herkän ihon version naamiosta jossain vaiheessa. :)

      Misteillä saa kyllä ihanasti rauhoitettua ihoa, jos on ärtynyt tai pelko, että ärsyyntyisi. Itsekin olisin suihkauttanut sitä heti naamion jälkeen. ;) Viime kesänä minulla tuli tuohon decolteelle jotain ihme röhelöä, enkä uskaltanut tehdä sille mitään muuta kuin suihkauttelin mistejä niin röhelö katosi parissa päivässä, luultavasti otti auringosta jotenkin nokkiinsa. Mähän tykkään ruusun tuoksusta, joten kosteussuihkeen tuoksu ei mua häiritse. :D

      Poista
  6. Olipa hauska lukea näistä kolmesta tuotteesta, jotka ovat omalla ostoslistalla seuraavina. :) Ja oikein ilahduttavana koin tuon tuoksuttomuudenkin! Ennestään tuttu on Juice Beautyn Blemish Clearing Serum, keski-ikäisen täti-ihmisen paras ihokaveri hormoonihirviö-öinä. Niitä kuorinta-aineita en minäkään ole uskaltanut kokeilla kaikesa hypetyksestä huolimatta, kun on monta vuotta tyhmyyksissään hoitanut ihoaan liian kovilla aineilla niin miksi kokeilla yhtä taas? Luotan Absolutionin ja Madaran hedelmähappoihin, eiköhän ne riitä silloin kun niitä kuorintaa tarvin.

    OutiS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että toisia tuo tuoksuttomuus miellyttää, ne on niin makuasioita! Mä pistän tuon Blemish Clearing Serumin korvan taa, jos joku kysyy vinkkejä samanlaiseen ongelmaan. Ihan sama täällä, syy puolitoista vuotta sitten räjähtäneeseen ihooni oli se, että käytin liian kovia aineita, siksi osaan nykyisin himmata. Suhde onkin hemmottele, älä rankaise. ;)

      Poista
  7. Mulla on ollut kokeilussa se sensitive peel! Arvelutti etukäteen, koska ihoni on kuiva ja herkkä, ja se reagoi vähän vaikka mihin. Mielestäni tuote oli ok, mutta ei siitä mitään vau-efektiä kyllä tullut. Iho oli vähän ehkä tasaisemman näköinen, mutta ei sen kummempaa. Mitä varsinaiseen käyttöön tulee, niin Iho punoitti vähän samana iltana, mutta aamulla oli ok. Hiukan oli sellainen olo kuin olisi kasvot saaneet paljon aurinkoa edellispäivänä. En siis ajatellut investoida näytettä isompaan purtiloon :) sama homma tuon suihkutettavan kasvoveden kanssa. Tuoksu oli omaan nenään turhan tymäkkä. Sen sijaan age defy -päivävoide.. sitä on saatava lisää!:) tuosta puhdistusaineesta mulla oli tosi pieni näyte, mutta tykkäsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että se on noin hellävarainen, ehkä uskallan kokeilla sitä sitten kuitenkin. :) Puhdistusaine on kyllä tosi hyvä. Pidän tuon Age Defy -päivävoiteen mielessäni. ;)

      Poista
  8. Multa löytyy se kuorinta, kirjoittelen siitä varmaan jossain vaiheessa :) Ei se kyllä ollut mun iholle liian tujua! Seerumi vaikuttaa kans kivalta, vaikka mua ehkä harmittais kans jos tuoksu ei siinä ole kovin miellyttävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jään odottelemaan postausta. :) Seerumin tuoksu on tosi mieto, mutta se on hieman sellainen apteekkimainen ja se ei jää kyllä iholle onneksi roikkumaan vaan haihtuu pois.

      Poista
  9. Kuulostaa hyvältä. Tykkäsin epäpuhtaan ihon putsarista ja voisin ostaa sitä uudestaankin. Tai sitten kokeilla jotain muuta merkin kasvoputsaria. Tuon mistin tuoksu ei oikein napannut..

    Kiva, että tuolta Naturellestä saa matkakokoja :). Tilasin viimeksi myös kokeilusetin Suki-merkiltä, mutta en ole valitettavasti vielä ehtinyt niitä testailemaan.

    Onkohan tuonne verkkokauppaan muuten tarkoituksella valittu merkkejä Animalian listalta, kun sieltä löytyy niitä useampiakin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että toi putsari sopisi myös sun iholle, vaikka sitä suositellaan normaalille/kuivalle. Suki on kanssa mielenkiintoinen merkki, joka on itseltä täysin testaamatta.

      En muuten tiedä, en ole pistänyt merkille, mutta saattaa hyvinkin olla noin!

      Poista
  10. Oon käyttänyt tuota samaa seerumia, epäpuhtaan ihon seerumia ja sensitive-versiota kuorinnasta. Ja yllätykseksi omaksi suosikikseni on noussut se kuorinta! Oma ihoni on herkkä ja nirso sekä taipuvainen hermostumaan milloin mistäkin, aluksi olin tosi epäileväinen sen kuorinnan kanssa. Tämä seerumi ei taas sopinut mun iholle, luulen että se oli liian raju :T Tosin, kokeilin sitä talvella, ehkä nyt kesällä lopputulos voisi olla eri? Epäpuhtaan ihon seeruminkin pistin tauolle, kenties käytin sitäkin liian runsaasti..pari kertaa viikossa olisi varmaan ollut parempi tahti kuin joka ilta :D ( mulla on paha tapa innostua ja koukuttua kosmetiikkatuotteisiin, en vaan malttaisi käyttää muita välissä. jos olen löytänyt jonkun uuden ihanan ^_^)

    Mutta se kuorinta..se vaan toimii ja sen mun herkkisiho hyväksyy ^_^ Käytän sitä toki varoen, vaikutusaikakin vain 5 minuuttia ja tahti kerran, kaksi kuukaudessa. Vähän houkuttaisi ostaa ne kirkastavat bambulaput, jotka ovat hellävaraisempi vaihtoehto perinteiselle kuorinnalle. Uskoisin kyllä, että jos mun iho ei ole ottanut nokkiinsa siitä perinteisestä sensitive kuorinnasta, sopinee se monelle muullekin herkkäihoiselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sun iho on tuollainen, niin kyllä munkin ihon pitäisi se herkän ihon kuorinta kestää. 😄 Ajattelin omalla iholla tuosta soothing seerumista eka, et se on ihan normihyvä tuote kunnes näin sen punoitusta laskevan vaikutuksen, joten en ollenkaan epäile, jos epäilet et se olisi saattanut olla sulle talvella liian tujua... Jokuhan siinä vaikuttaa ja lujaa, ;)

      Poista
  11. Ei ollut ollenkaan tuttu, joten oli kiinnostavaa lukea näistä! Mielenkiintoni heräsi tuota seerumia kohtaan! :)

    VastaaPoista
  12. Huh, kuulostavat kyllä aika mahtavilta tuotteilta :)

    Hitsi, että on nätit kuvat taas tässä postauksessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi!

      Varsinkin toi seerumi on ihan huippua. :)

      Poista
  13. Juice Beautyn tuotteita löytyy paljon mun himotuslistalta, esimerkiksi juurikin noita kuorintoja. :) Vakikäytössäni on tällä hetkellä Blemish Clearing- seerumi, jonka kanssa on tullut tarkoin valita sopiva kasvovoide -alussa ehkä hieman kipristeli ihoa, mutta ei enää. Samanlainen fiilis tuli myös tuon kosteussuihkeen kanssa, josta testailin pienemmän kokoisen purkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kosteussuihke ei muuten suoraan kasvoille suihkutettuna tuntunut itsellä miltään, mutta tässä yksi päivä tän jutun kirjoittamisen jälkeen suihkauttelin sitä illalla vanulapulle, jolla pyyhin kasvoni ja tunsin minäkin ihan pientä kihelmöintiä, joka meni sitten kyllä nopeasti ohi.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives