Mae & Nana


Aurinkoista ja kesäistä maanantaita! Olen kyllä lievästi sanottuna onnellinen, että se kesä tuli sittenkin, vaikka onkin jo elokuu. Lämmöstä huolimatta ainakin minä haistan jo syksyn, jotenkin taustavire on erilainen kuin kesällä. Yhtä kaikki, jihaa, aurinko paistaa! Toivottavasti teidän viikonloppu sujui rentouttavissa ja aurinkoisissa merkeissä. Facebook-kisa päättyi eilen ja koitan arpoa voittajan vielä tänä iltana. Joten osallistujat, kurkkikaahaan FB:n viestilaatikkoanne, sinne saattaa vielä tänä iltana tipahtaa postia minulta. 

Oli aika, jolloin en käyttänyt oikeastaan mitään muita kuin pinkkejä kynsilakkoja. Tämä villitys alkoi itselläni jo 10-vuotiaana (kuvatodisteita löytyy) ja jatkui melkein kolmekymppiseksi asti. Tämän jälkeen pinkkien lakkojen osalta oli varastossani aika kauan hiljaista, kunnes innostuin niistä pari vuotta sitten uudelleen. Zoyan Paradise Sun & Island Fun -kokoelmista löytyi muutama herkullinen kesäinen sävy, jotka ovat menneinä kuukausina eksyneet kynsille. Tänään esittelen teille niistä yhdet. 

Paradise Sun -kokoelma sisältää kuusi kaunista shimmeristä sävyjä, joissa on todella hyvä peitto. Kuvassa kynsillä olevaa Mae -lakkaa tarvitaan vain kaksi kerrosta, jolloin se peittää täydellisesti. Näin hyvä peitto ei ole kovinkaan selvä juttu, kun puhutaan näin shimmerisistä lakoista. Ne saattavat usein olla todella läpikuultavia ja täyteen peittävyyteen tarvitaan neljäkin kerrosta. Mae on upea kirkas pinkki, jossa on kylmää sinihohtoista shimmeriä. Levittyvyys on hyvä ja tosiaan, kaksi kerrosta riittää täyteen peittävyyteen.

Island Fun -kokoelman lakat ovat taas creme-laatuisia ja minusta ne toimivat hyvin yksinään tai sitten niin, että niitä laittaa yhden kerroksen hieman saman sävyisen Paradise Fun -kokoelman lakan alle niin kuin minulla kuvassa. Kuvassa kynsillä pohjalla yksi kerros Nanaa, joka on fuksiaan taittava pinkki. Nanassa on todella hyvä koostumus ja se peittää yksinään melkein yhdellä kerroksella, mutta lisäisin silti toisen, saadakseni täydellisen lopputuloksen. Nanan päälle lisäsin lopuksi yhden kerroksen Maea ja vitsit, tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon. Zoyan lakat ovat olleet tähän saakka vähän vaikeasti saatavilla, mutta nyt niitä voi tilata myös Zoyan omasta verkkokaupasta. Tilaus vaatii rekisteröitymisen. Lakkojen hinta on n. 15,50 euroa/kpl. 

Mitkä sävyt ovat päätyneet teidän kynsille kesän aikana?

Lakat lehdistönäytteitä.


 1. Miten ihanat kesäkynnet! Just täydelliset sävyt :)
  Mä en oo kamalasti ehtinyt lakkaamaan, remontti meinaan. Mut pinkki on mulle kans kesäsävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans! Remontti on kyllä varma lakkojen tuhoaja, ei ne kauaa pysyis kuitenkaan. ;)

   Poista
 2. Tummat lakat päätyvät kynsille yllättävän usein :) kyllä mä jotain kesävärejäkin käytin mutta vielä ehtisi ryhdistäytyä. Monta ihanaa neonlakkaa on vielä kokeilematta! Ihania nämä Zoyat, mullakin on tänään blogissa shimmeriä tästä kokoelmasta, hauska sattuma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden kokoelmien Zoyat on kyllä ihanan laadukkaita, tykkäsin, että kaikki sävyt mitä itsellä on peittivät täydelliset kahdella kerroksella, jopa shimmerit. :) Luetaan jo toistemme ajatuksiakin. ;)

   Poista
 3. Täydelliset pinkit! Tänä kesänä olen vaihtanut kynsien lakkausta enemmän kuin koskaan. Aiemmin pitänyt jopa rasittavana. :) Punaista, oranssia, pinkkiä jne. Varsinaista värien iloittelua jos ottaa huomioon normaalin tyylini. .)

  Kaunista maanantaita Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakkaukseen kyllä tarvitsee aina varata oma aikansa, mutta kyllä se sitten palkitsee.

   Ihanaa aurinkoista maanantaita Tiia!

   Poista
 4. Mäki kyl hyvin usein haksahdan just pinkkiin,miks se onki niin helppo valinta!♡

  VastaaPoista
 5. Mun kynsille päätyy myös helpoiten pinkki lakka, mutta joskus innostun muistakin sävyistä. Syksyllä ja varsinkin joulun alla tulee käytettyä punaistakin. Mutta usein olen vähän laiska lakkaaja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on musta aina tosi tyylikäs, pinkki vaatii itseltäni tietyn mielialan. Itsellä on ihan alaston olo ilman kynsilakkaa. :D

   Poista
 6. Oooh ihanat! Eipä ole tänä(kään) kesänä tarvinu kynsiä lakkailla, kun elintarvikkeiden kanssa on tekemisissä, mutta enää pari viikkoa töitä ja sitten voi taas lakata ihan mielin määrin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, harmittava probleema tuo lakaton tila työn vuoksi. :D Ota sitten kunnolla takaisin, kun voit. ;)

   Poista
 7. Pinkit ja punaiset ja oranssit. Nyt tulevana viikonloppuna olen vähän ymmällä, mitä laittaisi mekon (postaus tänään) kanssa sopimaan kynsiin. Varpaisiin haluan mustat, mutta kynnet harmaat vaiko valkoiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laittaisin sen mekon kanssa varmaan harmaat, en tiedä miksi. :) Jotenkin harmaa on erikoisempi kuin valkoinen ja jotenkin istuisi siihen. Lakkaa toinen käsi toisella ja toinen toisella ja ota mekon kangasta vasten kuvat blogiin, niin me päätetään. :D

   Poista
 8. Ihanan raikkaat sävyt. :) Pinkki on pop!

  VastaaPoista
 9. Molemmat lakat on niin nätit! :3

  VastaaPoista
 10. Ihanat lakat. Itsellä on kyllä ollut laidasta laitaan, tummasta vaaleaan ja hetken myös nakuilua :D

  VastaaPoista
 11. Niin ihanaa väriä, että loistaa elämäniloa kilometrin päähän!
  Juuri mun värejä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Itse oon tosiaan pinkin löytänyt uudestaan, se on kyllä väri mistä tulee iloiseksi!

   Poista
 12. Nää kynnet on UPEAT! Ihanan värikkäät ^^ Mun kynsille on tainnut päätyä ylivoimaisesti eniten vihreitä tän kesän aikana. Se ei kyllä oo poikkeus, koska vihreää mun kynsillä on muutenkin eniten. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkäsin itse myös! Mulla on yllättävän vähän vihreitä kynsiä tänä kesänä, mikä on outoa, koska rakastan vihreää! <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives