SENSAI – Kosteuden hellimä iho


Olen useassa postauksessa kertonut, että tapanani on tehdä iholleni täydellinen kosteuttava hemmottelu 1-2 kertaan viikossa. Hemmottelun olen melkein vuoden ajan toteuttanut ainoastaan Sensain tuotteilla. Paljon vähemmälläkin määrällä tuotteita pärjäisi, mutta nyt puhutaan sellaisesta ultimaalisesta arkipäivän luksushemmottelussa, jonka ihoni on todella ansainnut ja sellaisen haluan sille myös antaa. Koko hommassa kyse on siinä, että ihoa kosteutetaan kerrostamalla. Voin luvata, että se joka tämän perässä tekee, herää aamulla super-pehmeällä, sileällä ja kuulalla iholla. Joka kerran seuraavana aamuna hemmottelun jälkeen, tuntuu suorastaan syntiseltä laittaa meikkiä puhtaalle iholle. Harmi, että olen liian vaihtelunhaluinen enkä pysty/halua sitoutua yhteen sarjaan vaan tykkään miksailla tuotteita, mutta Sensain on sentään onnistunut ryövätä pari päivää viikosta täysin itselleen. Aika suoritus. ;)

Ajattelin jakaa teidän kanssa vihdoin koko tämän hemmotteluni. Aikaahan koko hommaan ei kulu kuin 10-15 minuuttia + hyvin nukuttu yö, jonka aikana kaikki kosteusherkut pääsevät muhimaan kasvoilla naamion alla. 


Homma alkaa tietenkin kaksoispuhdistuksella. Itse tykkään käyttää ensimmäisen vaiheen putsarina eniten öljyä. Sensain Cleansing Oil on ehdottomasti yksi parhaista kokeilemistani. Sain juuri kulutettua ison pullon loppuun, mutta onneksi löysin kaapin kätköistäni vielä matkakoon, ehti jo pieni hätäkin tämän takia eräs ilta iskeä. Olisihan se nyt ollut kamalaa käyttää hemmotteluiltana jonkun toisen brändin öljyä. ;) Toisen vaiheen puhdistukseen tykkään eniten käyttää Creamy Soapia, joka vaahtoaa mielettömän pehmeän kermaisesti ja pesee ihon melkein narskuvan puhtaaksi, mutta ei jätä tunnetta silti yhtään kiristäväksi. Seuraavaksi aion silti uteliaisuudesta kokeilla Myyn innoittamana Milky Soapia. Kun puhdistus on suoritettu, on aika kuoria. Sensain Silk Peeling Mask on yhdistetty naamio/kuorinta. Kuorinta on kuitenkin niin hellävarainen, että se sopii myös herkälle iholle. Tuotteen koostumus on voidemaista, levitän sitä paksun kerroksen kuivalle, puhtaalle iholle ja annan vaikuttaa 5 minuuttia. Lopuksi lisään päälle hieman vettä ja pyörittelen naamion pois kasvoiltani. Kiitos tämän tuotteen löytymisestä kuuluu Helsingin Sokoksen Sensai-myyntipisteestä vastaavalle Timolle, jonka eteen menin etuseteliäni heilutellen aivan varmana siitä, että haluan ostaa Silk Peeling Powderin. Timo kuitenkin kertoi, että heillä on sarjassa myös toinen kuorinta ja kertomani perusteella saattaisin pitää ehkä siitä enemmän. Hillitsin Timon suosituksesta silloin ostohaluni ja sain molemmista näytteet mukaani. Niiden perusteella päädyin lopulta ostamaan Peeling Maskin, koska se sopi pintakuivalle iholleni paremmin. Kiitos Timo!


Kuorinnan jälkeen painelen ihoni pyyhkeellä kuivaksi. Sitten suihkaisen kasvoilleni pari suihkausta Hydrachange Mistiä, joka virkistää ja rauhoittaa ihoa. Annan mistin imeytyä hetken aikaa, yleensä tässä välissä pesaisen hampaani. Seuraavaksi taputtelen iholleni ja silmänympäryksille Lotion II (MOIST) -hoitoveden. Hoitoveden jälkeen lisään iholleni Essencen -tehohoidon, jota laitan myös silmänympärysiholle. Tämän jälkeen on vuorossa seerumi, tällä hetkellä käytössäni Extra Intensive Seriesin Extra Intensive Essence, jonka ihoa energisoivan vaikutuksen huomaan myös silloin, kun miksailen sitä muiden brändien tuotteiden kanssa. Seuraava vaihe sitten riippuu sen hetkisestä ihon kunnosta, jos iho on tuntunut kuivalta ja tosi väsyneeltä, lisään päälle vielä Extra Intensive Creamin, joka on vienyt täysin sydämeni. Voide on todella paksua, mutta siinä on ihana silkinsileä koostumus, joka yllätyksekseni imeytyy ihoon hetkessä. Jättää ihon pinnan pehmoiseksi ja kimmoisan tuntuiseksi. On sopinut itselleni kuivempina ihopäivinä hyvin myös meikin alle.


Lopuksi sivelen kasvoilleni erittäin ohuen kerroksen Maskia, jonka alla kaikki tuotteet saavat muhia yön yli. Sensain Mask on koostumukseltaan voidemaista ja levittyy ihoon voidemaisen pehmeästi. Se ei jätä ihon pintaa yhtään nihkeäksi, joten kasvojen liimautumista tyynyyn ei tämän kanssa tarvitse yön aikana pelätä. Sitten ei muuta kuin nukkumaan. Seuraavana aamuna peiliin katsoessani, sanon joka kerran mielessäni: wau. Itsellänihän iho on yleensä aina melko hyvässä kunnossa, mutta silti tämän hemmottelun jälkeen eron huomaa aivan selkeästi. Iho on kimmoisa, kuulas, pehmeä ja täydellisen kosteutettu. Uskomattominta tässä hommassa on se, että vaikka kerroksia on useita koskaan tämän vuoden aikana, tuotteet eivät ole lähteneet rullautumaan iholla vaan ne kaikki sulautuvat täydellisesti yhteen ilman, että ihon pinta jäisi nihkeän oloiseksi. 


Tiedän, että monesta tämä määrä tuotteita voi kuulostaa hurjalta, mutta itselleni se on täydellistä hemmottelua ja samalla rentoutumista. En kuitenkaan tee tätä joka ilta vaan yleensä puhdistus, seerumi ja kosteusvoide riittävät. Mikä parasta pieni vaivannäkö kannattaa, kun peilistä katsoo aamulla hyvin hoidettu ja sädehtivä iho. Ihonhoitofilosofiaani voi tutustua aiemmin kirjoittamassani jutussa Ihonhoito – Arjen luksusta.

Millä hemmottelette ihoanne?

Osa tuotteista itse ostettu, osa lehdistönäytteitä.





  1. Nyt on kyllä hävettävää myöntää etten ole koskaan edes kokeillut Sensain tuotteita! :o Kuulostaa ihanalta. Millaiset tuoksut näissä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain tuotesarjojen tuoksut poikkeaa hieman toisistaan, mutta niissä on kaikissa sellainen puhtaan ylellinen pohjavire, mistä tykkään paljon. Kuvailisin sitä tuoksua sanalla puhdas. Riippuen sitten tuotesarjasta, tuoksu voi olla hivenen voimakkaampi ja lisänä olla eri vivahteita. Mutta tunnistaisin Sensain kaikki tuotteet tuoksusta ihan sokkonakin, niissä on selvä ominaistuoksu. :)

      Poista
  2. Sensain tuotteet on <3
    Käytän niitä juurikin hemmottelu hetkiin, mutta noin montaa tuotetta itsellä ei vielä ole :) Eron kyllä huomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin, itse ajattelen Sensain sellaisena hemmottelevana brändinä. <3

      Poista
  3. Nyt mun on kyllä viimeistään pakko uppoutua Sensain ihonhoitotuotteisiin paremmin! Tämä sun hemmottelurutiini kuulostaa ihan superluksukselta! <3 Mua alkoi kiinnostamaan varsinkin tuo Silk Peeling Mask.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on aivan super-luksusta. Peeling Mask on ihana tuote, enkä luovu siitä enää koskaan, jos ei ole pakko. Kiitosta vaan osaavalle myyjälle, joka tiesi paremmin kuin minä itse, mitä oikeastaan haluan. ;)

      Poista
  4. Pakko myöntää, hintatason takia ovat jääneet multa ostamassa. Kieltämättä kiinnostaisi kyllä ihan hirmuisen paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensai tosiaan kuuluu hieman arvokkaampaan hintaluokkaan, mutta esim. Cellular Perfomance -sarjan tuotteita näkee usein Stockmannilla tai Sokoksella aika hyvillä kanttistarjouksilla. 3+1 päivillä on myös usein joistain sarjan tuotteista hyviä alennuksia.

      Poista
  5. Pyörryn! Rakastan Sensaita, niiden minimaalista tyylikästä tuoksua, eleetöntä mutta tyylikästä ulkonäköä ja miltä tuntuu iholla. Monen monta purkkia ja ei ihan kuulu tavallisiin kauneudenhoitorutiineihin, mutta joskus innostun minäkin tekemään kaiken pitkällä kaavalla. :) Ihana näky, wauh,. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä pyörry.

      Itse pidän myös tuosta minimaalisesta ulkomuodosta. Silkkaa nautintoa pari kertaa viikossa, kun tätä suorittaa. <3

      Poista
    2. Kuulostaa aivan mahtavalta! Silk Peeling Mask täytyy ehdottomasti käydä ostamassa :)

      Kiitos vinkistä <3

      Poista
    3. Se on loistava, olen tosi tyytyväinen, että valitsin sen, koska Peeling Powder, vaikka sekin on hellävarainen, oli omalle iholleni jopa liiankin kuorivan tuntuinen, ihoa hieman kiristeli jälkeenpäin. Ihanan tuntuinen, mutta ei täydellinen omalle iholle.

      Poista
  6. Olen niin hurjan huono pitämään ihostani hyvää huolta. Normaalin meikinpuhdistuksen ja voiteiden lisäksi olen nyt oppinut käyttämään seerumia. Muuten en kyllä tee oikein mitään ihoni hyväksi - ja se kyllä valitettavasti näkyy.

    Ihana inspiroiva ja perusteellinen postauksesi antoi kyllä tosi paljon uutta intoa. Sensai-merkkiä en ole kokeillut vielä, mutta monet bloggarit on sitä kehunut - eli pitää varmasti ottaa testiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä näy Minttu, sullahan on ihan sädehtivä iho 😊

      Poista
    2. Kiva kuulla, jos postaus inspiroi. Itse olen sellainen, että vaikka olisi kuinka väsynyt, kiireinen tai mitä vaan, niin ihonhoito on illalla sellainen rentouttava pieni hetki, josta on vaikea lähteä tinkimään, kun siihen on itsensä totuttanut.

      Olen kyllä Siirin kanssa samaa mieltä, että sulla on kyllä mun mielestä upea iho! Ehkä me itse huomaamme sen harmauden ja väsymyksen helpommin kuin muut. ;)

      Poista
  7. Ah, kuulostaa aivan ihanalta hemmottelulta iholle! Hinnan takia täälläkin Sensai on jäänyt vieraaksi mutta jossain vaiheessa tuotteita on pakko kyllä ostaa kokeiluun, niin paljon aina kuulee kehuja.. :)

    VastaaPoista
  8. Sensain tuotteet ovat aivan ihania! Mullakin ne ovat pääosin "hemmottelutuotteita", paitsi Total lip treatment, johon jäin totaalisesti koukkuun muutama vuosi sitten ja joka on päivittäisessä käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan kokeillut Total Lip Treatmentia, kiitosta vaan ehkäpä tulevasta uudesta koukutustuotteesta. :D

      Poista
  9. Sensain tuotteet ovat kyllä aatelisia kosmetiikkamarkkinoilla. Vaan hintansa takia jäävät kyllä ostamatta tällaiselta laiskalta ihon hoitajalta, joka yleensä joutuu puolinaiset putelit vanhentuneina heittämään menemään.
    Tästä tosin olen yrittänyt tehdä parannusta;)
    Upeita elokuun päiviä sinulle, Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu no olisi kyllä sääli heittää tän hintaisia tuotteita menemään, sen vuoksi, että vanhentuvat käytön puutteessa. ;)

      Ihanaa elokuutta Lady! <3

      Poista
  10. Ooh Sensai! <3 Itselläni ei ole ikinä ollut yhtäkään Sensain tuotetta, mutta olen vain lukenut niistä pelkkää hyvää! Pitäisiköhän jo tutustua merkkiin tarkemmin ja käydä ostamassa "muutama" tuote. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa aloittaa puhdistustuotteista tai tosta Essencestä, niihin jää helposti koukkuun. 😄👍

      Poista
  11. Creamy Soap oli kyllä elämäni vaarallisin ostos, oon nimittäin ihan hurahtanut Sensaihin. :D Oon käyttänyt CS:ia nyt Diorin öljyputsarin kanssa, mutta seuraavaks meinasin kyllä ostaa ton Sensain oman öljyn, sillä mun iho on nyt paremmassa kunnossa kun koskaan aiemmin. Onhan se hinta suolainen, mutta noihan kestää ihan ikuisuuden!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Creamy Soap on ihan älyttömän riittoisaa, siis mullahan kesti se tuubi yli vuoden! Oli takuulla eniten käyttämäni putsari, melkein joka päivä käytössä. :D Puhdistustuotteiden jälkeen ostaisin suna seuraavaksi Essencen tai Maskin, niitä voi hyvin käyttää toistenkin tuotteiden kanssa, jos ei pysty/halua ihan kaikkia tuotteita Sensaita. ;)

      Poista
  12. Aah ihanaa! Kokeilisin niin mielelläni noita kaikkia, mutta en halua/voi panostaa ihan noin paljon ihonhoitoon. Ylelliset tuotteet ovat puolet hemmottelusta, toinen puoli on yhtä ylellinen lopputulos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä toivon, että nää tulee loppumaan sillain sopivasti eri aikaan, että voin pitää tätä Sensai-hemmotteluani yllä. ;) Tuoksut tekee myös tosi paljon, jos vähän edullisemmassakin tuotteessa on ylellinen tuoksu, se on heti ihan erilainen.

      Poista
  13. Sensai <3_<3 Mulla on pari näytettä Peeling maskista, mutta en jotenkin ole uskaltautunut sitä kokeilemaan. Nytpä heti testiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Hei nyt äkkiä kokeilemaan, itsellä jotenkin iholla toimi paremmin Cleansing Powder, kun oli ehkä hivenen hellävaraisempi. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives