Uudistunut Joli Rouge


Minulla on eräs tietty puna johon tukeudun aina, jos minulla on kiire ja haluan huulille väriä helposti & nopeasti. Ostin ensimmäiset Clarinsin Joli Rouge -punani vuosia sitten. Ständillä seisoessani ja testereitä ensimmäistä kertaa kokeillessani, ihastuin silmittömästi punien huumaavaan marjaiseen tuoksuun. Se oli silloin jotain, mitä en ollut tottunut huulipunissa haistamaan. Seuraavaksi suurimman vaikutuksen teki koostumus joka oli jotain huulipunan ja kiillon välistä. Silloin kun ostin ensimmäisen Joli Rouge -punan kiiltohuulipunat olivat melkoinen harvinaisuus. Oli vain kiiltoja tai punia, joten silloin näiden koostumus oli itselleni uutta ja erilaista. Vuosien saatossa punakokoelma kasvoi ja onpa täällä blogissakin vuosia sitten vilahtanut yksi ehdottomista suosikeistani sävy 711 Papaya.

Näihin taustoihin nojaten olin erittäin utelias, kun kuulin, että Clarins uudistaa hitiksi nousseet punansa. Uudistuksessa on aina omat riskinsä, mutta toisaalta uusitussa tuotteessa on saatettu korjata ne "viat", mitä aikaisemmassa versiossa on vuosien aikana huomattu. Joli Rouge -punia löytyy 25 eri sävyä, joiden joukosta varmasti jokainen löytää jonkun suosikin. 

Ensimmäinen silmiinpistävä uudistus on huulipunan hylsy. Aiempi hylsy oli hopeinen ja ovaalinmuotoinen. Uusi hylsy sen sijaan on pyöreä ja heleän kultainen. Tykkäsin hopeisestakin hylsystä, mutta pakko myöntää, että kultainen on sävynä paljon ylellisempi. Uudessa hylsyssä on todella napakka kiinnityssysteemi. Puikko napsahtaa tiukasti kiinni. Vertasin tätä ominaisuutta vanhoihin puniini ja tämä on ehdoton parannus. Vanha puikkokin napsahtaa, mutta niiden korkit eivät mielestäni ole läheskään niin tiukasti sulkeutuvia kuin uusissa hylsyssä.


Itse huulipuikkoa on myös hieman hiottu. Se on tehty koveraksi myötäilemään huulten muotoa ja sen terävällä kärjellä saa rajattua ja muotoiltua huulet jopa ilman rajauskynää. Clarins kuitenkin tuo yhdessä uusittujen punien kanssa markkinoille myös neljä nudensävyistä rajauskynää, jotka sointuvat ihon sävyyn ja ovat näin ihanteellisiä näiden punien kanssa käytettäviksi. 

Uusitut punat lupaavat olla entistä kosteuttavampia ja sen ominaisuuden huomasin parantuneen välittömästi, kun levitin punaa huulille. (eivät vanhatkaan olleet kuivattavia) Väri liukui todella pehmeästi. Uusittuihin puniin onkin lisätty kosteuttavia ja hoitavia ainesosia mm. mangovoita ja suolayrtin uutetta, joiden tarkoitus on pitää huulet pehmeänä ja pinta joustavana koko päivän. 

Väriä uusituissa punissa on enemmän, sävyt ovat mielestäni täyteläisempiä kuin vanhoissa punissa. Punissa on pientä hohtavuutta, joka näkyy myös neutraaleissa sävyissä. 


Sain maahantuojalta testiin neljä hyvinkin erilaista sävyä, mikä oli mukava juttu, koska pääsin näin hyvin tutustumaan eri sävymaailmojen koostumuksiin ja hohde-eroihin. Hot Pink on sävynä tosi sähäkkä pinkki, näistä on testaamastani neljästä punasta ehdottomasti eniten hohtoa. Pinkin punan seassa on myös violettiä pientä glitteriä. Bright Coral pienellä kultaisella hohteella on aivan täydellinen kaveri hieman päivettyneen ihon kanssa. Cherry Red oli omilla huulillani huomattavasti oranssimman punainen (huuleni ovat luonnostaan melko punaiset), mitä puikosta olisi voinut päätellä. Odotin aika ysäriä lopputulosta puikon värin perusteella, mutta sävy olikin huulilla raikas lämmin punainen. Rosy Nude oli upea himmeällä kultaisella hohteella varustettu nude. Kaikki sävyt levittyivät nätisti huulille ja pysyivät hyvin. Syömisen jälkeen toki punaa piti lisätä, nämä eivät kuitenkaan ole kestopunia. Ainoastaan Bright Coral oli sävynä pikkaisen vaativampi. Testatessani huuleni olivat normaalia kuivemmat ja Bright Coral oli sävynä ainoa, joka pikkaisen läheltä katsottunut toi huulien kuivuutta esiin, kun taas muut levittyivät mallikkaasti, eivätkä korostaneet kuivia kohtia. 

Ette muuten ikinä usko, mikä näistä oli suosikkini. ;) Hot Pink oli oma ennakkosuosikkini, mutta tällä kertaa voiton vei Rosy Nude. Olen aina sanonut, että nudet huulet tekevät minusta kuolleen. Kerrankin näin ei käynyt vaan tuo hieman kullanhohtoinen sävy oli ehkä paras nude omaa ihoani vasten, mitä olen koskaan käyttänyt. Veikkaan meille pitkää tulevaisuutta yhdessä. Toiseksi kiri Bright Coral, joka kyllä toi päivettyneiden kasvojeni hehkun uudella tavalla esiin. Ehdoton lomapuna! Kuva ei itseasiassa tee punalle kovinkaan paljon oikeutta. 

Oletteko Joli Rouge -punien ystäviä? Mikä sävyistä kolahti eniten?

Uusitut Joli Rouget tulevat myyntiin syyskuussa. Suositushinta on 25,20 euroa.

Punat lehdistönäytteitä.  1. Rosy Nude kolahti! Punia tulee hirvein harvoin ostettua, varsinkaan missään villissä sävyssä. Yleensä tukeudun niihin tuttuihin turvallisiin ja jos hulluttelen, etsin uusia sävyjä halvoilta merkeiltä :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 2. Huokailen ihastuksesta ja tuo Coral on iiiiiihaana! Mutta kaikki kyllä näyttää hyviltä. Kultainen hylsy vetoaa minuunkin huulipunissa. Toki hopeinenkin on kiva hylsynä, mutta sen miellän helpommin teräkseksi, kuin kultaisen hylsyn.

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Aion laittaa sitä tänään. <3

   Ihanaa aurinkoista päivää Tiia!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on. Mua on hyvin vaikea miellyttää nudeilla, mutta tää on täydellinen! <3

   Poista
 4. Minustakin sulle passaa Rosy Nude näistä parhaiten, vaikka korallinenkin on sopivan pehmeä väri. Pyöreä kultahylsy on kyllä parannus, koostumukseen olen ollut kyllä kovin ihastunut näissä jo aiemminkin. Clarinsit ovat mukavampia käyttää kuin vaikka Cliniquen kiiltopunat, jostakin syystä.

  En ole koskaan päässyt sisälle pelkkiin huulikiiltoihin, mutta nyt olen ihastunut Lancomen sähäkänpinkkiin kiiltoon, jonka sain ystävältäni. Lakkasin kynnet samanvärisiksi ja ajattelin ilahduttaa näin itseäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä niin samaa mieltä tuosta hylsystä, kultainen on vaan niin paljon ylellisempi. :) Lisäksi nämä Clarinsin punat on aika kivan hintaisia, selektiivisestä sieltä matalimmasta päästä.

   Ei yhtään huono tapa ilahduttaa itseä, sulle vielä pinkki sopii niin hyvin! Oon muuten kaipaillut sun kosmetiikkabloggauksia. ;)

   Poista
 5. Oi voi - huulipuna-addikti ei voi kuin huokailla. Ja Coral sekä Cherry Red - siinä sävyt minun makuuni;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihania ja aika kivan hintaisia selektiiviseksi. :)

   Poista
 6. Kyllä myös oma lempparini on Rosy Nude, oisit ehkä voinut arvatakin sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein arvasin. ;) Mut hei, kerrankin sama lemppari! <3

   Poista
 7. Herkkuja punia. :) Bright Coral ja Rose Nude miellyttää mua eniten ja no, kyllä toi Hot Pink on kans aika makee. Punainen on myös kaunis, mut mä en vaan välitä kirkkaaan punaisista huulipunista. Näitä voisikin tsekata vaikka seuraavalla laivareissulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laivalla ovat varmaan tosi edullisia, kun maissakin selektiiviseksi aika huokea hinta. Hot Pink on tosiaa makea, mutta jotenkin Rosy Nude Ja Bright Coral iskivät sitten omilla kasvoilla enemmän. :)

   Poista
 8. Rosy Nude ja Cherry Red näyttävät siltä, että voisivat toimia mullakin. Ja lainatakseni edellistä kommentoijaa, taidan tsekkaa tarjonnan laivalla ensviikolla :) Clarinsin punat olen todennut hintaansa paremmiksi.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives