Fix It


Olen käyttänyt jo vuosia Max Factorin Erace -peitepuikkoa peittämään ihon punaisuutta nenänpielissä, finnien peittoon ja tummien silmänalusten valaisuun. Se on tuote, joka on viihtynyt meikkipussissani varmasti pisimpään yhtäjaksoisesti monikäyttöisyytensä vuoksi. Mikään muu kokeilemani peitepuikko ei peitä kasvoihin ilmestynyttä finniä yhtä hyvin, silti koostumus on niin pehmeää, että se ei kuivata herkkiä silmänalusia.

Silti aina silloin tällöin bongailen uusia tuotteita, joita tekee mieli kokeilla. En ostanut Diorin Backstage Pro Fix It Concealeria siksi, että ajatuksenani olisi ollut peittää sillä finnejä, koska en usko, että mikään tuote pystyy siihen Eracea paremmin, eikä Fix Itiä siihen tarkoitukseen olekaan tehty.

Fix It on puikkomaiseen muotoon pakattu monikäyttöinen peitevoide. Hylsy on tuttua Dioria. Se on valko/hopeisena eleettömän kaunis. 


Fix It on 3in1 -tuote. Se lupaa häivyttää juonteita ja ihohuokosia sekä peittää pigmenttimuutoksia. Soveltuu myös silmien ympärille poistamaan tummuutta ja tasoittamaan ihon pintaa. Tuotetta voi käyttää myös huulilla huulipunan pohjustajan tapaan. Se täyttää huulten juonteet, tasaa väriä ja lisää huulipunan kestoa. Joten se on samaan aikaan sekä primer että peitevoide.

Puikossa on valkoinen ydin, jonka tulkitsen siksi silikoniseksi siloittavaksi primeriksi. Ydintä sitten ympäröi kermaisen hienojakoinen värillinen peitevoide. Saatavilla on kaksi sävyä. Minun on vaaleampi 001 Light, lisäksi on saatavilla 002 Medium. 

Tuote toimii itselläni ehdottomasti parhaiten silmien alla. Se peittää todella tehokkaasti ja näppärästi tummat silmänaluset, ei kerry juonteisiin ja pysyy koko päivän. Antaa hieman myös valoa. Olen koukussa. En silti suosittelisi tätä, jos sinulla on tosi kuivat silmänaluset, sillä silloin tämä saattaa tuntua liian kuivattavalta. Itselläni ei tätä ongelmaa ole ollut. Huulipunan pohjustana tämä on myös oiva. Se antaa hyvän pohjan pigmenttisille huulipunille, sillä se tehostaa niiden sävyjä ja antaa tasaisen pohjan mille punaa levittää. Punaiset kohdat ihostani tämä tasoittaa ihan kivasti, mutta mitään wow-reaktio en tästä tuossa käytössä ole saanut. Kokeilin tätä myös finnien peittoon, kun mojova ilkimys päätti otsaani ilmaantua. Kerrostamalla sain ihan kohtuullisen tuloksen, mutta en ottaisi tätä tuohon tarkoitukseen Eracen korvaajaksi. Sen sijaan silmien ympärillä tykkäsin tästä enemmän kuin Eracesta. Huulipunan pohjustajana toimimisesta tämä saa itseltäni myös pelkkää plussaa.


Huomasin sattumalta eilen pikaisesti Citymarketissa jäätelöostoksilla pyörähtäessäni, että jollekin markettisarjalle oli tullut ihan samanlainen tuote. Kotiin tullessani en tietenkään enää muistanut, millä merkillä tämä oli. Itselläni oli tosi kiire, enkä edes ehtinyt katsoa tuotetta sen tarkemmin, mutta niitä komeili heti etualla iso rivi ja siksi ne kiinnittivät huomioni. Puikossa oli samalla tavalla keskiosa ja ympärys. Kertokaa joku millä merkillä tämä tuote on, jos olette nähneet. :)

Mitä peitevoidetta käytätte? 1. MACin PLW on vaan mun suosikkini nykyään :) Peittoaa ihan kaikki, ja on kätevää kun löytyy niin vaaleita sävyjäkin että munkin lakanaihooni uppoaa. Oon käpläillyt tuota Dioria, mutta sanoisin että Nude -peiteaine olis varmaan passelimpi mulle kuin tämä uutuus. :) Ihana pakkaus tosin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin toivoisin, että PLW toimis mulla, mutta ei. Oon koittanut sitä paljaalle iholle, primerin päälle, meikkivoiteen päälle, ei, aina silmien alla juonteissa. Ehkä mun juonteet on vaan niin hassut, että se uppoaa niihin vääjämättä. :D

   Se Nude on kans kiinnostava. :)

   Poista
 2. Ooooooh! Mitenköhän vaalee tuo vaalein sävy oikeen on? O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan vaan jotain silikonia, joka tasoittaa niitä huokosia. ;)

   Poista
  2. ..Ei ku siis tarkotin sitä ku yleensä vaaleimmatki sävyt on mulle aivan liian tummia et "miten vaalee" tuo vaalein versio on :D

   Poista
  3. :D Tää vaalea on tosi vaalea. Esim. mulle hieman päivettyneenä liian vaalea, mutta valitsin sävyn talvea ajatellen. Lisäksi sävy on tosi neutraali ei taita punaiseen eikä keltaiseen. :)

   Poista
 3. hmmm. mahtaisiko olla mulle passelli tämä. Finnejä mulle ei tule, joten niihen en kuitenkaan käyttäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulla ei ole ihan kamalan kuiva iho silmien alla niin takuulla. :)

   Poista
 4. Mulla on sellainen kutina, että Maybellinellä on tuolla periaatteella toimiva puikkomeikkivoide. On ollut jo pidempään muistaakseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattoi hyvinkin olla Maybellinen, pitäis varmaan selata niiden nettisivut osuisko silmään. :)

   Poista
 5. elfin Maximum Coverage Concealer on oma suosikki. Hintaansa nähden tosi loistava tuote!

  VastaaPoista
 6. Blascoa ja Artdecoa, mutta sen Max Factorin aion metsästää. :) Kivaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artdecoa tekisi itsekin mieli kokeilla, kerrankin jotain saisi tosta ihan läheltä. :) Max Factoria kannattaa ehdottomasti kokeilla, se on muuten huolestuttavasti ollut viime aikoina loppu joka paikasta. Toivon, etteivät lopeta sitä. :(

   Poista
 7. Voisi olla itselle myös sopiva tuote. Silmänympärysiho ei ole mitenkään kuiva, mutta kamalan tummat silmänaluset omistan. Ehkä tämä peittäisi niitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kyllä peittää tosi näppärästi ja nopeasti juurikin tummat silmänaluset. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives