7 Day Volume


Nyt kuulolle kaikki te jotka omistatte ohuet, lasimaiset ja vaikeasti käsiteltävät hiukset, seuraava tuote saattaa olla teidän pelastuksenne tai ainakin se oli minun pelastukseni. 

Olen loputtomasti jauhanut teille lasimaisista vaikeasti käsiteltävistä hiuksistani, joidenka paras "hoitomuoto" on vetää ne aamulla ponnarille ja poistaa sähköisyys sipaisemalla niihin hieman vahaa. Volyymituotteista hiuksiini paras kokeilemani tuote on tähän mennessä ollut KMS:n Volymizing Spray. Mutta arvatkaapa mitä? Yli kahden vuoden kokeilujen jälkeen löysin vihdoin voittajan, nimittäin innovatiivisen John Friedan 7 Day Volume In Shower Treatmentin. Tämä eroaa mm. KMS:n tuotteesta siinä, että tuote huuhdellaan suihkussa pois hiuksista. Voisi kuvitella, että tulos ei sitten olisi mikään kummallinen, eikä tulisi kestämään, mutta mitä vielä. Olen myyty!

Olin tuotteen suhteen hieman skeptinen, koska yleensä volyymia lupaavat tuotteet eivät vain toimi hiuksissani. Uskokaa, olen kokeillut monia. Hyviä hiustuotteita omaan pehkooni on tosi vaikea löytää ja siksi täällä näkyykin hiusjuttuja hyvin valikoidusti, sillä vain harva tuote läpäisee omat kovat kriteerini.

John Friedan 7 Day Volume In Shower Treatmentia käytetään siten, että ensin hiukset pestään normaalisti. Minun tapauksessani ensin pesu shampoolla ja huuhtelu. Hoitoaineen lisäys ja huuhtelu, jonka jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin levitetään In Shower Treatment. Hieman vaaleansininen paksu emulsio tuoksuu raikkaalle. Levityksen kanssa kannattaa olla huolellinen ja katsoa, että tuotetta tulee joka paikkaan hiusten tyvestä latvoihin saakka. Määräksi suositellaan 3-4 pumppausta, mutta niin kuin arvata saattaa omiin hiuksiini uppoaa viisi. Annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia, jonka jälkeen hiukset huuhdellaan. Jo tässä vaiheessa hiuksista ihan tuntee niiden paksuuden, ne tuntuvat painavammilta. Jännä tunne. Tuotteen käytön välissä suositellaan 2-3 pesukertaa ilman tuotetta. Syykin selvisi, sillä hiusten kuohkeus säilyi itselläni jopa seuraavan pesukerran jälkeen. Vasta toisen pesukerran jälkeen vaikutus katosi. 


In Shower Treatment on käsittämätön tuote, se auttaa kaikkiin hiusteni ongelmiin. Se antaa volyymiä, parantaa käsiteltävyyttä ja tekee hiuksista hurjasti paljon paksumman tuntuiset. Eikä vain tuntuiset, sillä huomasin, etten pystynyt kieputtamaan hiuslenkkiä hiusten ympärille niin montaa kertaa kuin ennen tuotteen käyttöä, sillä hiukset oikeasti ovat niin paljon paksumman ja vahvemman tuntuiset. Tuote ei tee hiuksista likaisen oloisia, mutta niistä tuntee, että jotain niissä on. Tunne ei ole epämiellyttävä. Sähköisyyskin katosi melkein kokonaan. Katselin tuotteen sisällysluetteloa ja huomasin sieltä hauskan yksityiskohdan, tuote sisältää samaa Malic Acidia kuin lempiseeruminikin. Tämän lisäksi tuotteessa on erilaisia alkoholeja, venhäproteiinia ja keratiinia. 

Mikä on teidän suosikki volyymituote?

Suositushinta:
John Frieda 7 Day Volume In Shower Treatment 100ml, 13,90€ Myyntipaikkoina Sokos, Stockmann ja Kicks. 

Tuote lehdistönäyte.


 1. Tätä täytyykin kokeilla. Poistaako tämä tuote myös takut? Omat lasimaiset hiukset ovat pesun jälkeen todella takussa. Muistutan lähinnä Röllipeikkoa.. Myös muotoilutuotteet tekevät takkuja. Käytän Uniq onea ennen föönausta. Olisi kiva löytää sille vaihtoehto. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ainakin kokenut hiukset helposti selvitettäväksi käytön jälkeen, omat hiuksethan ei mene edes takkuun vaan solmuun... :D Ennen kuivausta voi halutessaan suihkuttaa hiuksiin jotain muuta volyymia tuovaa tuotetta, jos haluaa.

   Poista
 2. Tuo on muuten ihan uskomaton. Meillähän tätä sarjaa testaili Sofia 9v, mutta tuon tuotteen nappaisin itselleni. Se todella paksuntaa hiuksia niin, että ne tuntuvat paksummilta ja jämäkämmiltä. Olen huono muistamaan laittaa tuota, mutta aina kun muistan, niin tulee kyllä kivan tuuhean tuntuiset hiukset ja vielä millä hinnalla. John Friedalta testissä megahyvä blondien hiusten naamio, toimii kuin häkä. :)

  Kivaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää on ihan käsittämätön tuote, mikään ei saa tuntumaan hiuksia niin paljon paksummilta kuin tämä, lisäksi hiuksia on paljon helpompi sen vuoksi käsitellä ja eivät leiju joka puolella, kun sähköisyys katoaa melkein kokonaan. En ole hiusnaamiota käyttänyt (laitan korvan taa), mutta tähän asti JF:n shampoot ja hoitoaineet ei ole tehneet mun hiuksille oikein mitään (jep mulla on vaativa kuontalo), vähän sellainen plaah-olo niistä. Sen sijaan hiuslakat, rakastan niitä ja nyt tämä. <3

   Ihanaa maanantaita Tiia!

   Poista
 3. Tätä on kyllä pakko kokeilla :) Tämä mun liukas hiirenhäntä kaipaa kaiken mahdollisen avun ;)

  VastaaPoista
 4. Nyt kuulostaa aikas hyvältä! Pakko testata tämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, ihan loistavaa kamaa meille, joilla on ohuemmat hiukset ja ne tarvitsee lisää volyymia. :)

   Poista
 5. Tuuheammat hiukset suoraan suihkussa?!?!? Siis niiiiiiiin pakko testata tätä, iso kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ! Jännä, että sen tuntee hiuksista jo siinä vaiheessa, kun on huuhdellut ainees pois. :)

   Poista
 6. Mahtava kuulla, että olet löytänyt täydellisen tuotteen juuri sinun hiuksille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä volyymia tuovia tuotteita, jotka oikeasti tekis jotain mun hiuksille on tosi vaikea löytää. :)

   Poista
 7. Sopiiko myös lyhyille ohuille hiuksille? Tai siis tekeekö niin paljon volyymia että näyttää lyhyissä (polkkapituisissa) hiuksissa jo hullunkuriselta? Eikä siis sisällä silikoneja?
  Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii myös lyhyille hiuksille. En usko, että tekee tyhmän näköisiä. :) Täältä voit tarkistaa INCI:n: http://www.johnfrieda.com/en-US/ProductDetail/Hair-Care/Luxurious-Volume/7-Day-Volume-In-Shower-Treatment

   Poista
 8. Pakko kokeilla! Tämä on ilmeisesti markettimerkki?

  VastaaPoista
 9. Eipä taida olla minun tuotteeni - minun hiuksiini ei enää yhtään lisää tuuheutta, sillä niitä joudutaan aina parturissa ohentamaan - ja yleensä ohennetaan liian vähän. Mutta kiilto ja sähkönpoisto kelpaisivat tännekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo ei todellakaan tuote sun hiuksille. Mulla ohennus olisi viimeinen mitä tehtäisiin. :D

   Poista
 10. Tämä on kyllä hyvä ja olen tätä käyttänyt ja blogissakin joskus hehkuttanut. Huomasin tosin, että permiksen aikana tukka turpoaa liikaa, mutta nyt kun kiharat ovat melkein finito, niin pitääkin tätä alkaa taas laittelemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä tietää toi käyttäytyminen kiharoiden kanssa, eli saa sitten vähän uudelleen hengiteltyä niitä, kun uusi kihara-aika lähestyy, mutta heti laitoin jälkeen ei kannata pistää. :)

   Poista
 11. No johan on! Vaikea suorastaan uskoa, että tuolla menetelmällä saisi mitään aikaiseksi. Omakin tukkani on lasimaista ja ohutta ja karistaa taivutukset selästään herkessä ilman kunnon aineita. Tätähän täytyy kokeilla:)

  Mainitsemasi KMS oli muuten hyvää, kokeilin sitä pullon verran. Nyt luottotuotteeni on Cutrinin Chooz Multivolumizer. Ja tietenkin supertuuheuttava kuivashampoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin luulis, mutta ei. Tää on ehdottomasti paras tuote mitä olen tähän mennessä kokeillut, oli muuten päässyt myös Swedish Beauty & Cosmetics 2016 nimettyjen tuotteiden listalle, eikä kyllä suotta. :)

   Poista
 12. No nyt kuulostaa mielenkiintoiselta! Tätä täytyy kyllä testata. Mulla on vähän sellainen raskaahko hiuslaatu, mutta niitä ei ole määrällisesti mitään megapaljon, joten mielenkiinnolla pähkäilen, millaisen lookin tällä aikaan saisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeasti jännä tunne, kun jo märkinä hiukset tuntuu paksummilta ja M tuolla edellä hyvin sanoikin "turvonneelta". Käsiteltävyyttähän tää helpottaa huomattavasti.

   Poista
 13. Oh tätä on kyllä pakko päästä kokeilemaan!! Mulla on ollut saman sarjan tyveen suihkutettava spray, joka ei sinällään tuuheuttanut, mutta antoi hitusen rakennetta jolloin esim. tupeeraus oli mukavampi ja pysyvämpi tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on oikeasti hämmentävän hyvä tuote, koska turvottaa hiusta ja saa tuntumaan ne paksummilta. :)

   Poista
 14. Tämä sai hiukset tuntumaan todella hyviltä! Mutta mistään en ole tätä löytänyt, eikä löytänyt työkaverikaan, jolle tuotetta hehkutin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku lukija oli löytänyt Kicksistä, oli ollut vielä tarjouksessakin. :) Ehkä on ollut niin suosittu, että on maahantuojalta lopussa. Oli just meinaten jossain ruotsalaisessa lehdessä ilmeisesti listalla ehdokkaaksi hiustuotteiden kategoriassa.

   Poista
 15. Kicksissä oli tämä vieläpä tarjouksessa, joten ostin kommenttiesi perusteella, koska omat hiukset ovat myös lasimaisen liukkaat, hennot ja pitkät. Eikä tosiaankaan tarvinnut pettyä, aivan ihanaa jämäkkyyttä tämä tuote tuo liuhulettiini ilman epämiellyttävää tunnetta. Ja vähentää reilusti sähköisyyttä, mitä volyymituotteet minulla yleensä aiheuttavat.Toimii muutenkin samoin itselläni kuten kuvailit. Kiitoksia vinkistä, kyllä nyt kelpaa... :) Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että löytyi ja kiva kuulla, että myös sinun hiuksissasi toimi. :) Tää ei tosiaan poista ihan täysin sähköisyyttä, mutta vähentää sitä kyllä varmasti 80% ja se on kyllä pelastus.

   Poista
 16. Tää kyllä kävi kiinnostamaan,enpä oo tän tyyppiseen ennen törmännykää ♡_♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on todella "jännittävä", kannattaa kokeilla. :)

   Poista
 17. Hmm, mun pitää ehkä kokeilla tätä uudelleen. Testasin kerran, ja EI MITÄÄN. :D Mun tukka on siis paksu, hyväkuntoinen, pitkä, menee järkyttävän helposti takkuun ja liruu päätä pitkin painonsa vuoksi. Nyt sait mut oikeesti harkitsemaan tän uudelleen testaamista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla onkin ihanat paksut hiukset, ehkä tää toimii meillä liruhiuksilla. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives