Bvlgari Omnia Paraiba -arvonta

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Huh, olipas eilen päivä. Räntää ja vettä satoi taivaalta vuoron perään ja oli niin pimeää, että joutui pitämään valojakin koko päivän päällä. Ei uskoisi, että eletään helmikuuta. No, jokainen päivä on päivä kohti kesää. 

Lupailin teille eilen Facebookin puolella arvontaa, siitä lisää alempana. Ensiksi niitä lupaamiani kuulumisia tai oikeastaan niiden puutetta. Kerroin teille marraskuussa tämän hetkisesti tilanteestani ja sen jälkeen ei ole oikeastaan tapahtunut yhtään mitään. Näin tämän saman lääkärin joulun jälkeen ja tapaaminen muodostui pieneksi fiaskoksi. Koska lääkäri edellisellä kerralla lupasi lukea vihdoin paperini läpi ja katsastaa kunnolla tilanteeni, olivat odotukseni tapaamisen suhteen tietenkin korkealle. Ne laskivat kuitenkin sitä mukaa, kun istuimme toimintaterapeutin kanssa psykiatrin oven takana odottamassa pääsyä sisälle, kello tuli viisi yli, kymmenen yli... Jonka jälkeen toimintaterapeutti lähti koputtelemaan ovelle, että mahtaisiko herra olla paikalla. No olihan se, mutta hänellä ei tuntunut olevan mitään käsitystä, että meillä oli aika sovittuna, vaikka siitä oli kolme ihmistä minun lisäkseni edellisellä tapaamisella sopimassa. Tästä arvasin, että ei niitä tietojakaan ole edelleenkään luettu läpi. Käynti oli täysin turha, koska psykiatri ei ollut valmistautunut siihen mitenkään, syystä tai toisesta johtuen. Tämän jälkeen tuli mittarini niin täyteen, etten edes halunnut ajatella asiaa. En vatvoa sitä täällä blogin puolella, enkä muuallakaan, halusin keskittyä ihan muihin asioihin ja niin keskityinkin, kunnes tammikuun lopussa sain tietää, että juuri vaihtunut lääkäri lähtee pois ja helmikuussa minulle mietitään uutta tilalle. Tällä hetkellä ei ole tietoa kuka se uusi on ja kaikki asiat seisovat, jälleen kerran. Enkä edelleenkään halua ajatella koko asiaa. Tekisi mieli kömpiä peiton alle ja nukkua siellä, kunnes joku tulisi herättämään, että kaikki on vihdoin ohi. Viimeiset kymmenen vuotta ovat jättäneet jälkensä.

Voin sanoa, että olen ollut viime viikot niin herkässä mielentilassa, että saatoin vuodattaa pari kyyneltä, kun eilen tuttuni Facebook-seinältä osui silmiini Maaret Kallion kolumni. Mummo aina hoki minulle: "Se mikä ei tapa, vahvistaa." Olen tässä vuosien saatossa huomannut, että tämä vanhan kansan sanonta ei itseni kohdalla ole pitänyt paikkaansa. Maaret sanoikin blogissaan sanat, jotka kolahtivat: "Se mikä ei tapa, voi rikkoa rajusti." Itselleni on ollut vuosien työ hyväksyä se, että minusta ei enää tule sellaista kuin olin kymmenen vuotta sitten, ei vaikka kuinka haluaisin ja tekisin mitä. Juuri niiden säröjen kanssa olen sitten koittanut oppia elämään uudestaan. Ei mikään helppo homma.

Iloisempiin aiheisiin. Sunnuntaina on ystävänpäivä (minun ystävistä voitte lukea täältä ja täältä) ja sen vuoksi halusin järjestää teille mahtaville lukijoille arvonnan. Uskokaa tai älkää, niin välillä te olette olleet niitä, jotka ovat pitäneet minut pinnalla. Joten halusin kiittää teitä jotenkin. Minusta onkin vain kohtuullista, että yksi teistä voisi tuoksua ensi kesänä uusimmalla tuoksu rakkaudelleni Bvlgarin Omnia Paraiballe. ^_^

ARVONTA:

 Arvontaan osallistut kertomalla mitä ystävyys sinulle merkitsee. Muista jättää kommenttilaatikkooni myös toimiva sähköpostiosoitteesi, jos seuraat blogia Facebookissa, ilmoita sekin, sillä silloin osallistut automaattisesti kahdella arvalla arvontaan. Jos et halua jättää sähköpostiosoitettasi näkyviin, voit osallistua myös vastaamalla kysymykseen sähköpostitse. Laita otsikoksi BVLGARI -arvonta ja lähetä viesti osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com. Osallistumisaikaa on su 14.2. klo 23.59 asti. Arvonnan suorittaa random.org. Voittajalle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse vkolla 7. ONNEA ARVONTAAN!

 1. Ystävyys merkitsee minulle luottamusta, molemminpuoleista tukea ja sitä, että voi olla täysin oma itsensä.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ystävyys on ainutlaatuista, jos ystävyyden rikkoo, uusi ei odota kulman takana. Heljis@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Ystävyys on aitoa välittämistä puolin ja toisin. Ystävä on ihminen, joka tietää sinusta kaiken, mutta silti pitää sinusta.

  Kaksi arpaa, kiitos :)

  Ja kaikkea hyvää sinulle, toivottavasti tämä seuraava lääkäri osaa asiansa.

  VastaaPoista
 4. Voi perse, että voikin käydä noin. :( Marraskuussa tuntui kuitenkin olevan niin paljon toivoa ilmassa. Paljon tsemppiä jaksamiseen!

  Äh. Olipa vaikea arvontakysymys. Monille tähän vastaaminen on varmaan itsestäänselvää. Minulle ystävyys on kuitenkin hyvin vaikea asia. Stressaan aivan hirvittävän paljon muita ihmissuhteitani kuin avopuolisoni kanssa olevaa. Ystävyys voisi tarkoittaa sitä, ettei toinen tuo esille, et on toiselle "toiseksi paras kaveri". msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ystävyys on ihana asia. Hyvä ystävä on sellainen, jolle voi puhua kaikesta, joka ymmärtää ja tukee. Ystävä on joku, jonka kanssa voi itkeä ja nauraa.
  suzy_1994@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Ystävyys merkitsee minulle ainakin yhtä paljon jos ei enemmänkin kuin oma puoliso. Ystävälle voi kertoa sellaisetkin asiat mitä kotona ei ymmärretä. Ystävyys punnitaan esim sairastumisen yhteydessä. Minulta hävisi vaikean sairauden aikana monta "ystävää" ja hyvä niin. Eiväthän he sitä sitten olleetkaan. Tosi ystävät jäivät ja tukivat.
  Toivon sinulle sydämestäni paljon voimia ja hyvää ystävänpäivää!
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Voi räkä, ihan käsittämätöntä tuubaa tuollainen... :(:( Toivon sydämestäni, että tilanne selkiytyy.

  Ystävyys on läsnäoloa ja ymmärrystä. Ystävä ei hyväksy, koska ei ole mitään hyväksyttävää. Toinen on arvokas sellaisenaan. Ja tietty ystävyys on pöljäilyä ja yhteisiä vitsejä, pitkäksi venyneitä iltoja ja maailmanparannussessioita.
  Hyvää ystävänpäivää Jonna!<3<3

  (Seuraan sua myös Facebookissa.)

  VastaaPoista
 8. Ystävyys merkitsee minulle sitä, että voin olla ystävän kanssa häpeilemättä oma itseni ja tiedän olevani hyväksytty ja rakastettu juuri sellaisena. Mukana kahdella arvalla. s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. ystävät ovat minulle hyvin tärkeitä ja ovat auttaneet minua surun keskellä tai kun on ollut muuten vaikeaa.
  Toivotaan parasta, että uusi lääkärisi olisi järki-ihmisiä, niitäkin on lääkäreiden joukossa :) Minäkin luit sen Kallion kirjoituksen ja nyökyttelin itsekseni sitä lukiessani.

  Tykkäilen blodistasi myös FB:n puolella. nina.sandberg2(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Ystävyys on mulle vaikea juttu, koenkin sen niin, että ystävän kanssa vietetyt hetket ovat suht mutkattomia.

  Tykkään blogistasi myös FB:ssä. rahikainennina (at) gmail.com

  VastaaPoista
 11. Ystävyys merkitsee minulle kykyä kertoo ilot ja surut avoimesti, keskinäistä luottamamusta, aitoa läsnäoloa. facessa seuraan myös, joten kahdella arvalla mukana :)

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Ysätvyys merkitsee minulle todella paljon, ja rakastan ystäviäni ihan hirveästi. Ystävyys on kuuntelua, hauskan pitoa, luottamusta, riemua ja surua, öisiä ajeluja ja ravintola-illallisia. Ilman ystävyyttä maailma olisi paljon kurjempi paikka elää.
  - Karamelli / cupido.maxi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 13. Paljon tsemppiä ja jaksamista Jonna♥ Ystävyys merkitsee minulle ehkä sellaista kahden ihmisen välistä luottamusta, jakamista ja toisen elämässä läsnäolemista.

  emminum at gmail.com

  VastaaPoista
 14. Vaikea kysymys.. Ystävien kanssa on helppo olla, eikä tule painetta olla jotain muuta kuin on. Itselläni on vain muutama läheinen ystävä ja se sopii minulleni hyvin.
  Toivottavasti saat lääkäriasiat kuntoon lopulta. Voin ainoastaan kuvitella sitä turhautumisen määrää, jota tilanne aiheuttaa.

  Arvonta on ihan huikea. <3 Täällä ja FB:ssä seurailen. :) gentlyoutoftime(a)yahoo.com

  VastaaPoista
 15. Tuntuu niin pahalta sun puolesta, että noin kävi :( Olen ihana, upea nainen, joka ansaitsee vain parasta <3

  Ystävyys ja ystävät ovat mulle yhtä tärkeitä kuin oma perhe. Ystävät ovat perhettä. Ystävät ovat enkeleitä ilman siipiä, he kannattelevat ja ymmärtävät, kun et aina itse ehkä jaksaisi. Yhdessä nauretaan ja itketään, pelleillään ja vakavoidutaan. Ystävät ovat elämän suola <3

  Ihanaa ystävänpäivää sinulle ihanuus ja lähetän voimia <3

  myfantazya (a) gmail. com

  VastaaPoista
 16. Ystävyys on mulle tosi tärkeä juttu. Ystävän seurassa voi olla juuri sellainen kuin on, ei tarvitse esittää mitään. Ei tarvitse pohtia, kelpaako tällaisena kuin on, sillä kyllä kelpaa! (: Ystävyyden merkityksen tajuaa kunnolla vasta silloin, kun joutuu olemaan yksin.

  Mukana yhdellä arvalla.

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Prkleen Blogger, mä kirjotin älyttömän pitkän kommentin joka katosi. MAHTAVAA. No tässä nyt pähkinänkuoressa: ystävyys merkkaa mulle naurua, hyvää tuulta ja parempaa mieltä, vastavuoroisesti. :)

  Tuo tuoksu kiinnostaa tosi paljon tuon sinun aiemman postauksen perusteella. Oon raikkaiden tuoksujen ystävä, mutta silti mun rakkain tuoksu on Bvlgarin Omnia Crystalline, joka on mun tuoksuista "raskain". Tosin varmaan aika kevyt se on teidän HC-tuoksuharrastajien mielestä, veikkaisin :D

  Kurja kuulla lääkäritilanteesta. Toivottavasti uusi lääkäri on sulle sopiva ja asiat lähtee viimein etenemään. :)

  Kahdella arvalla mukana. wastinglifestyle at gmail piste com

  VastaaPoista
 18. Ystävyys on sitä että voi luottaa. Ystävyys on sitä että tietää että toinen ymmärtää ja arvostaa vaikka olisikin eri mieltä. Ystävyys on sitä että on luontevaa olla yhdessä, vaikka tekemättä mitään.

  Kahdella mukana.

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 19. Voi että, oletpa joutunut kokemaan kurjia asioita hoidossasi :(! Ystävyys on sitä, että mennään ylä-&alamäet yhdessä. Fb:ssä olen tykkäilijänä, sen takia arvonnankin huomasin, 2 arpaa siis.Voimia arkeesi!
  nelliina (@)Yahoo.com

  VastaaPoista
 20. Uskon, että ystävyys on elämän suola. Vaikka elämä olisi muuten ihan mieletöntä, ei se tuntuisi samalta ilman ystävyyttä. Itse suosin ennemmin paria hyvää ystävää kuin tusinaa "ihan ok"- kaveria, joten tärkeimmät ystäväni ovat minulle kultaakin arvokaampia.

  Tuo tuoksu näyttää myös ihan hirvittävän ihanalle, joten sitä olisi mieletön päästä kokeilemaan!

  Herkko (herkkoo11@gmail.com)

  VastaaPoista
 21. Ystävyys on luottamusta molemmin puolin ja jaetut ilot ja surut!
  Kahdella mukaan!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Moikka ja hyvää ystävänpäivää. Ystävyydessä tärkein on luottamus. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Jonna ei ole ihme, että se lääkäri on vaihtumassa, törppö tyyppi sai taatusti potkut tai sai siirtyä vähemmän vaatiiviin tehtäviin. Nämä asiat, kuten ajanvaraus ovat ensiarvoisen tärkeitä ja kun ihminen odottaa asioita ja päätöksiä, jokainen päivä on ikuisuus. Hyvin todettu, että voi mennä rikki, sillä omalla kohdalla voisin ainakin sanoa, että vastoinkäymiset ovat sekä vahvistaneet, että rikkoneet. Asioista aina jää jälki, eikä herkkä ihminen halua täysvaltaisesti kovettua, silloin jokin sielussa menee rikki. <3

  Osallistun nyt kuitenkin tähän arvontaa, sillä omistan pienen käsilaukkumallisen pullon tätä tuoksuihanuutta ja meikäläisen suihkintatahdilla>koko vartalo, ei riitä pitkälle. <3

  Voimia ystävä. <3

  VastaaPoista
 24. Kun ei tarvitse esittää mitään, voi vaan olla ja puhua mistä huvittaa toisen tarrautumatta sanoihin tai tuomitsematta.

  VastaaPoista
 25. Itselleni ystävyys koostuu niistä ihanista pienistä uniikeista hetkistä, jotka saa viettää maailman parhaassa seurassa.
  T. omppu (hanna1.purr@gmail.com)

  VastaaPoista
 26. Ystävyys ja ystävät ovat olleet aina itselle erittäin tärkeitä. Kun perhe suhteet ovat aina olleet rikkonaisia niin ystävät ovat olleet minulle aina kuin oikea perhe. YStävät seisovat rinnalla läpi elämän myrskyjen :)

  seuraan fb:s

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Ystävän seurassa on helppo olla, ajatukset samoilla raiteilla:)
  Kahdella mukana:)

  VastaaPoista
 28. Ystävän seurassa on helppo olla. Ystävään voi luottaa ja hänelle voi uskoutua.

  VastaaPoista
 29. Ystävän seurassa on helppo olla. Ystävään voi luottaa ja hänelle voi uskoutua.
  Kahdella mukana:)

  VastaaPoista
 30. Ystävyys on minulle luottamusta ja huumoria :)
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Ystävän kanssa kaikki on hauskempaa! ajatuksiakirjamaasta@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Minulla on kaksi todella läheistä ystävää, joiden tärkeys on enemmän kuin sanat riittää kertomaan. Heidän kanssaan on jakanut niin hyvät kuin huonot hetket. Nekin mitkä jättivät minut säröille.
  Mukana arvonnassa kahdella arvalla. sannak.ukonaho@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Ystävyys on sitä, että ei tarvitse tehdä asioita yksin :D

  marika.minkkinen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Ystävyys nostaa, kantaa, kannattelee ja paljon muuta. Asioita voi jakaa, pilkkoa, punnita, alleviivata tai häivyttää ystävän kera. Tykkäilen myös facebookissa. Kahdella arvalla siis :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Ystävyys on "sielujen sympatiaa". Aito ystävyys kestää myös elämän kolhut ja kriisit.

  vanilliini100@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Ystävyys merkitsee minulle kotoisaa oloa
  plussaa@outlook.com

  VastaaPoista
 37. Ystävyys tarkoittaa luottamusta, hyvää seuraa ja tarvittaessa tukea.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 38. Itselleni ystävyydessä kaiken a ja o on ehdoton luottamus, jos sitä ei ole, on kyseessä vain tuttava.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Ja siis kahdella arvalla mukana, unohtui äskeisestä kommentista :)

  VastaaPoista
 40. Ystävyys on sitä, että voi jakaa ilot ja surut. nellabe@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Mulle on kanssa hoettu tuota "mikä ei tapa, se vahvistaa" -juttua - ja harva asia on mielestäni täysin toisin! Se mikä ei tapa voi myös jäytää ja viedä kaikki voimat. Tuota artikkelia en ole vielä uskaltanut lukea. Pelkäsin, että alan pillittään toimistolla.

  Ystävyys on mulle sitä, että ollaan lojaaleja, hyväksytään, ymmärretään, kannustetaan, tuetaan ja ollaan samalla aaltopituudella. Mun "likkaporukassa" on sellainen tilanne, että miehiä on tullut ja mennyt mutta meidän ystävyys pysyy (vaikka joskus tuleekin erimielisyyksiä...)

  Ja siis rrrrakastan Bvlgarin tuoksuja! Tosin tätä en ole vielä nuuskutellut.

  Terkuin
  Minttu, go4itvol2 @ gmail.com <3

  VastaaPoista
 42. Ystävän kanssa tuntee läheisyyttä, vaikka olisikin kaukana.
  Inhottava kokemus sinulla, ja sellaista johon ei voi itse vaikuttaa onkin parasta olla ajattelematta. Minun työkuvioni muuttuvat keväällä ja päätin olla ajattelematta sitä, kun en voi vaikuttaa siihen.;(

  Aurinkoa odotellen ja toivotellen
  virpikatriina@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Ystävyys merkitsee sitä, että aina on joku jolle kertoa ilot ja surut ^_^
  Seuraan myös fb:ssa.

  josalmela@luukku.com

  VastaaPoista
 44. Voi apua kuinka vaikeaa avunsaaminen saattaakaan olla!
  Ystävyys on mielestäni vastavuoroista, sitä että voi luottaa, että ystävältä saa kutsun kahville silloinkin kun itsellä on vaikeaa.

  Mukana kahdella arvalla! hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 45. Myös minuun kolahti tuo kolumni, hienosti sanoitettu.
  Minulle ystävyys on sydänten kohtaamista, läsnäoloa, tukea ja jakamista. Kestää välimatkat ja hiljaiset hetket. <3
  Ihanaa ystävänpäivää Sinulle,
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Ystävyys on minulle hauskoja ja välillä vähän huonompiakin hetkiä yhdessä.
  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 47. Ystävyys on luottamista toiseen, ymmärrystä, tukemista ja läsnäoloa <3

  Ihanaa ystävänpäivää!

  Seuraan myös facebookissa.
  sanna_katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Surullista, että lääkärikäyntisi epäonnistui ja tulevastakaan ei tiedä. Tuo "se mikä ei tapa, voi rikkoa rajusti" on niin totta, valitettavasti.

  Ystävyys merkitsee minulle ilojen ja surujen jakamista. Ystävyys ei kadehdi eikä halua toiselle pahaa. Ystävyys tuo värit elämään.

  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Tulppaanipuu / katikait(at)gmail.com11. helmikuuta 2016 klo 21.12

  Ulkosuomalaisena minulle ystävyys merkitsee sitä, että vaikka ei voitaisi nähdä usein, ei sillä ole väliä. Tuollaisia ystäviä on oikeasti vaikea löytää, minkä takia 10 vuotta sitten ulkomaille muuttaessani muutama tipahti kelkasta.

  VastaaPoista
 50. Tulppaanipuu / katikait(at)gmail.com11. helmikuuta 2016 klo 21.13

  Unohdin mainita, että seuraan myös facebookissa. :-)

  VastaaPoista
 51. Ystävyys on läsnäoloa - niin ilossa kuin surussakin <3
  Kahdella arvalla mukana. :)
  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Se kolumni kosketti niin, että unohdin mainita, että kahdella arvalla mukana :) 66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Ystävyys on asioiden jakamista; ilot, surut, huolet, onnistumiset... Toisen rinnalla kulkemista elämän polulla.
  nittanne(at)gmail.com

  VastaaPoista
 54. Ystävyys tarkoittaa minulle ihmissuhdetta jossa voi aidosti olla oma itsensä ja tulla silti rakadtetuksi
  Kaksi arpaa!

  VastaaPoista
 55. Ystävyys merkitsee luottamusta ja molemminpuolista arvostusta, kärsivällisyyttä. Sitä että voi jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin vaikka edellisestä tapaamisesta olisi kulunut reippaastikkin aikaa.
  kukka_-maaria@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Ystävyys on tärkeimpiä asioita elämässä ja arjessa :)
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 57. Ystävyys on luottamusta. Jaetut ilot ja surut. Seuraan fb:ssä oh nimellä. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Ystävyys on tärkeää ja sitä pitää vaalia. Jokainen ihminen tarvitsee ympärilleen ystävän/ystäviä. Ei ikinä se määrä kerro mitään vaan ihan muut asiat. <3 Ystävyys on kuuntelua, luottamusta, rehellisyyttä ja kun nuo täyttyvät se on kaunista. Seuraan Facebookissa!
  Fanny-91@windowslive.com

  VastaaPoista
 59. Ystävä on tuki turva, niin iloissa kuin suruissa ja häneen voi luottaa!
  sirkku.eskolin@elisanet.fi

  VastaaPoista
 60. Ystävään voi aina luottaa, hän kuuntelee ja auttaa. Vuorovaikutus on sama molempiin suuntiin. Yhdellä.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Ystävyys merkitsee minulle yhteisöllisyyttä ja yhteisiä kokemuksia. saana.rajala@helsinki.fi

  VastaaPoista
 62. Hauskanpitoa yhdessä, tukea, luottamusta, kuulumisien vaihtamista.

  Seuraan myös fb:ssä, neitiminttukihara(at)gmail.com.

  VastaaPoista
 63. Ystävyys on rakkautta puolin ja toisin. Voit olla oma itsesi, eikä kukaan arvostele.
  Ihana arvonta Jonna. <3
  c_riitta@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Ystävyys merkitsee minulle yhteisiä hetkiä. Sitä, että jaetaan kuulumiset ja voidaan näyttää kaikki tunteet toisillemme. On joku, joka tietää minusta ja johon nojata. Ja jolle itse voin olla tukena. Joku, jonka kanssa iloita ne elämän suurimmat ilot yhdessä!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Ystävyys merkitsee minulle henkireikää , ihmisiä jotka muistavat meidän parhaimmat yhteiset hetket vielä sittenkin kun nenäni päällä kasvaa horsmaa...
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Ystävyys merkitsee minulle sitä, että voin olla jonkun seurassa täysin oma itseni, ja jakaa ilot ja surut. Molemminpuolinen luottamus ja huolenpito ovat ystävyyden kivijalka :)
  Tämä tuoksu on aivan ihana, kävin aikaisemman kirjoituksesi ansiosta tätä tuoksuttamassa!
  Seuraan myös Facebookissa.

  ssorvo@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Ystävyys merkitsee minulle sitä, että surut puolittuu ja ilot tuplaantuu ystävän kera =). Mukaan mahtavaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Ystavyys on henkireika ja tukipilari. Ystavyys on rakkautta.

  Seuraan myos FB:n kautta.

  rusinapulla82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 69. Ystävyys on naurua ja itkua yhdessä, ihanista asioista nauttimista ja kaikesta juttelua. Se on tukea ja turvaa, läheisyyttä ja onnea. Hyvän ystävän kanssa saa jaettua ilot ja surut, kiukut ja onnen hetket.
  kynsipollo@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Ystävyys merkitsee välittämistä.Olen fb seuraaja-kaksi arpaa.Sanonta huomenna on uusi päivä-merkitsee seikkailua ja ilon ottamista irti(vaikka oli mitä oli)jokaisesta elon päivästä.Hyvä elämä on ihmisen työ-hankaluuksineenkin.Kaikilla meillä on tämmöistä,mutta jaksetaan. sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Ystävyys on yhteistä aikaa ja luottamusta. Toisen huomioimista ja tukemista. Yhteistä tekemistä.

  miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 72. Luottamusta, naurua, viinilasillisia, jatkuvaa höpötystä, iloista mieltä, yhdessä kulkemista. mytty83@gmail.com :)

  VastaaPoista
 73. HennaJenniina
  Ystävyys on tärkeimpiä asioita elämässä, se kellä ystävä on niin hän onnekas.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 74. Airiina
  Ystävät ovat tärkeitä, ystävyyttä ei saa loukata.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 75. Peppinen
  Ihana tuoksu, hyvää ystävänpäivää ja pidetään ystävistämme hyvä huoli joka päivä.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 76. Inhottava huono kokemus sulla :(
  Toivottavasti jatkossa asiat sujuvat paremmin. <3
  Fb-tykkääjää ja lukijana mukana.
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Kahdella mukana. Ystävyys on: luottamusta, välittämistä, iloa, tukemista, kannustamista.

  VastaaPoista
 78. Minua vähän nolottaa osallistua tähän arvontaasi, koska en juuri ikinä kommentoi mitään, vaikka luenkin juttujasi aktiivisesti. Kurja kuulla, että lääkärin tapaaminen meni noin huonosti... tuollainen verottaa voimia, kun ei muutenkaan jaksaisi sählätä yhtään ylimääräistä.

  Ystävyys on minulle pysyvä mielentila. Kun kohtaat ihmisen, jonka kanssa todella klikkaa, niin yhteys on loppuelämän pituinen. Elämä muuttuu ja yhteydenpidot saattavat kaiken hulinan keskellä katketa, mutta tulen aina ja ikuisesti muistamaan hyvää ystävää lämmöllä. Vaikka viimeisimmästä tapaamisesta olisi jo 15 vuotta! Minulle riittää, että toinen on olemassa. Tieto siitä, että ME olemme sielunsiskoja, oli tyyntä tai raju aallokko.

  En ole Facebookissa, joten yhdellä arvalla mukana.
  tiinajsipola ät gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse yhtään hävetä T! <3 Pääasia, että joskus ilmoittelet olemassaolostasi. <3

   Poista
 79. Ystävyys on sitä, ettei tarvitse selviytyä asioista yksin, vaan elämässä on ihminen jonka kanssa voi jakaa ilot ja surut. Kliseisesti sanottuna ystävän seurassa voi olla oma itsensä - ja ystävä haluaa olla kanssasi siitä huolimatta.
  Kahdella arvalla mukana.
  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista
 80. Ystävyys on vertaistukea, kuuntelee muttei tuomitse, ei puhu pahaa selän takana.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 81. Ystävä tukee, on luotettava, pidetään yhdessä järjettömän hauskaa, tosi ystävyys kestää läpi elämän <3
  Seurailen myös facen puolella :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives