Skincare Heroes


Minkä sarjan tuotteet ovat oikeasti tehokkaita? Mitä tuotteita suosittelisit? Siinä kaksi kysymystä, joilla minua lähestytään sähköpostitse, jos ei kerran viikossa niin ainakin pari kertaa kuukaudessa. Lukijoitani selvästi kiinnostaa se, minkä sarjan nimeen vannon. Olen otettu, että minun mielipiteeni kiinnostaa. Ymmärrän hyvin kysymykset, sillä testailen paljon tuotteita ihan oman vaihtelunhaluni kuin blogin sisällön vuoksi, se saattaa aiheuttaa toisissa hämmennystä. Tiedän myös sen, että monet ihmiset eivät ole sellaisia kuin minä, he eivät halua poimia useista sarjoista niitä huipputuotteita vaan tykkäisivät ennemmin käyttää yhtä hyväksi havaitsemaansa sarjaa. 

Totuushan on se, että onhan minulla tietenkin ne omat suosikkisarjani ihonhoidossa. Niiden sarjojen tuotteilla hoidan ihoani aina silloin, kun käytössäni ei ole testattavia tuotteita tai itse ostamiani mielenkiintoisia uutuuksia. On minulla käytössä lisäksi myös muitakin kuin tässä jutussa mainittujen sarjojen purkkeja, koska myös muilta sarjoilta löytyy iso kasa loistavia tuotteita. 

Itselleen sopivimman ihonhoitosarjan löytäminen ei ole ihan helppo juttu. Itseltäni vain yhden sarjan tuotteiden käyttö ei onnistuisi. Olen liian vaihtelunhaluinen ja kaipaan ihonhoidolta niin monenlaisia asioita, että niitä ei vain yksi tuotesarja pysty toteuttamaan. Olen ihonhoidossa hifistelijä. Minulla on tiukat kriteerit ja vain ne täyttämällä pääsee kylpyhuoneeni vakiokalustukseen ja naamaryppyjeni aseeksi. Siellä vakiokalustuksessa on silti aina paikka auki, juuri viime vuoden lopussa tein sinne tilaa uudelle ihastukselleni. Maku toki on muuttunut vuosien varrella. Kun olin reilu kaksikymppinen, kylppäriäni koristivat Guerlainin, BiotherminDiorin ja Clarinsin purnukat, niin markettituotteet eivät ole koskaan olleet juttuni, eikä siihen ole mitään erikoista syytä, en vain koe niitä kovin omakseni.

Kaikkia tässä postauksessa olevia sarjoja yhdistää se, että lähes kaikki mitä olen sarjojen tuotteista kasvoilleni pistänyt, on laadultaan loistavaa. Sarjojen tuotteet ovat tasalaatuisia, eikä joukkoon mahdu paljoakaan heikkouksia. Kukaan meistä ei kait silti ole täydellinen... ^_^ Kun ostan jonkin sarjan tuotteista, voin olla varma siitä, että olen sijoittanut rahani oikein. Minun pitää saada rahoilleni vastinetta. Toinen vuosi vuodelta tärkeämpi kriteeri on tehokkuus. Monilla tuotteilla saa ihosta pehmeämmän, kuulaamman ja paremman näköisen, mutta minä haluan enemmän. Oma ihoni on aina melko hyvässä kunnossa, sillä olen vuosien saatossa oppinut tuntemaan sen, kuulostelemaan, mitä se milloinkin tarvitsee ja toimia sen mukaan ihon kanssa melkein saumattomasti yhteen. Tiettyjen sarjojen tuotteita käyttämällä huomaan ihossani silti aivan selkeän eron. Ne todella tekevät jo valmiiksi hyväkuntoisesta ihostani vieläkin paremman. Kukapa ei haluaisi ihonsa näyttävän paremmalta? Tämä ei kuitenkaan koskaan tarkoita sitä, että vaikka tuotteet tekisivät minun iholleni niin, ne tekisivät saman sinun ihollesi. Ei, sen saa tietää vain kokeilemalla. Voin aina suositella tuotteita, mutta en voi luvata, että sinä rakastuisit niihin yhtä palavasti kuin minä. 

Jos olet lukenut blogiani, mikään alla olevista tuotesarjoista ei tule sinulle yllätyksenä. On aika vaikea piilottaa teiltä lukijoilta, jos on innostunut jostain palavasti. Miksi edes piilottaisin? Kyllä sen innostukseni varmasti jokainen osaa teksteistäni sivulauseesta lukea vai kuinka? Nyt on sitten luvassa vain hehkutusta, alla viisi ihonhoitosarjaa, jotka aiheuttavat ylimääräisiä sydämen tykytyksiä.


1. BAKEL

Kun tutustuin reilu kaksi vuotta sitten Bakelin ihonhoitoon, ainoa pelkoni oli, etten pitäisi sarjan tuotteista. Innostukseni sarjaan lähti siitä, että näin muistaakseni Gloriassa erään tuotteen, jonka vuoksi kiinnostukseni heräsi. Googlasin ja ahmin sarjasta tietooni kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Tämän jälkeen otin yhteyttä maahantuojaan ja pyysin kertomaan lisää. Se että sarjan tuotteet sisältävät vain vaikuttavia ainesosia oli erilainen ja mielenkiintoinen lähestymistapa kosmetiikassa. On mukava tietää, että pistät kasvoillesi jotain jolla on merkitystä, etkä mitään ylimääräistä. Olin tämän jälkeen niin innostunut, että ensimmäisen tuotteen korkkaus jopa pelotti. Onneksi pelko osoittautui turhaksi. 

Bakelin tuotteet ovat varmasti sellaisia, että monet saattavat kokevat ne hajuttomiksi ja mauttomiksi, koska hemmottelevaa tuoksumaailmaa ei niissä ole. Minusta sen sijaan on ihanaa, että tuoksuyliherkille ja herkän ihon omaaville on saatavilla luksustason ihonhoitoa, muutakin kuin sitä apteekin perusvoidetta. Itselleni Bakelissa tärkein juttu on tehokkuus. Bakel on yksinkertaisesti yhdessä Verso Skincaren kanssa tehokkain ihonhoitosarja, mitä olen koskaan käyttänyt. Eron ihossa huomaa jo viikossa, kun käyttää Bakelin tuotteita yhdessä tai lisää joitakin tuotteita omaan ihonhoitorutiiniin. Itselleni sarjassa on neljä tuotetta, jolla voin hyvin nopeasti halutessani muuttaa ihon kuntoa, kun vain otan ne osaksi rutiinia. Monet varmaan miettivät, mistä sitä sitten aloittaisi. Bakelin tuotteista Malic-seerumi on sellainen, että sillä saa ihosta kuin ihosta jo viikon käytöllä hehkuvan. Suosittelen seerumia käytettäväksi kuurina pari kertaa vuodessa. Pure Act Water, tiedän, että monesta tuntuu tuskalliselta maksaa misellivedestä melkein viisikymmentä euroa. Nehän ovat kaikki samanlaisia... Eivät ole. Bakelin misellivesi on maailman paras. Tuote oikeasti poistaa meikin helposti ja tekee ihosta äärettömän pehmeän. Pure Peel -kuorinta kasvoille kerran viikossa niin epäpuhtaudet pysyy poissa. Ihonpinta tuntuu selkeästi valmiimmalta vastaanottamaan hoitotuotteet. Neljäs lempparini on Cool Eyes, jos kärsit vähänkään turvotuksesta luomilla aamuisin, tämä auttaa hetkessä.


2. SENSAI

Siinä missä Bakel on tehokas, on Sensai hemmotteleva. Sensai on se sarja, jolla saa maailman pehmoisimman ihon. Sensain tuotteissa koostumukset, ihana puhtaan raikas tuoksu, ylelliset pakkaukset koko sarjan olemus antaa olettaa, että kyseessä on kokonaisvaltainen hemmottelu. Sensain ihonhoitoon kuuluu kerrostaminen, joten aikaa tarvitsee iltaisin varata hivenen enemmän, mutta se kannattaa. Viettämäni aika viikossa Sensain kanssa on aina itseni kokonaisvaltaista hemmottelua ja rentoutumista, josta sitten kiitoksena on silkkisen sileä, pehmeä ja levännyt iho. Sensain tuotteista suosittelen lämpimästi Prime Solutionia, joka on luottotuotteeni yhdessä Lotion II kanssa. Laitan aina meikkivoiteen alle tuon combon, jos iho tuntuu vähänkään kuivalta, enkä halua lähteä arpomaan levittyykö meikkivoide nätisti päälle. Kaksikon päällä mikään meikkivoide ei ole toistaiseksi pettänyt. Ultimaalisen hemmottelun saa aikaiseksi Extra Intensive Maskilla, jota käytän aina kun iho tuntuu veltolta ja väsyneeltä. Ihmenaamio, joka pelastaa ihon yön aikana yhdellä käyttökerralla takaisin pehmeäksi, kiinteämmän näköiseksi ja elinvoimaiseksi. Kutsun naamiota leikkisästi kotikasvohoidoksi.


3. VERSO SKINCARE

Loppuvuodesta tuli Verso Skincare ja teki melkein mahdottomasta mahdollisen tunkeutumalla uutena tulokkaana kylpyhuoneeni kaappiin. Verso Skincare on sarjana helposti hallittava, koska se ei toistaiseksi sisällä kovinkaan montaa tuotetta. Minuun kolahti aika lujaa se, että sarjan tuotteet on hauskasti numeroitu. Ykkönen on tietenkin putsari. Uusia tuotteita tulee sarjaan kuitenkin koko ajan, kuten kaivattu naamio. Bakelin tapaan Verso Skincare on nimenomaan tehokas ihonhoitosarja, jos haluat näkyviä tuloksia niin tämä on sinun juttusi. Teho perustuu Retinol 8 -yhdisteeseen. Aloitin sarjan käytön Super Facial Serumista. Käytin sarjan seerumia tuolloin yksin, mutta silti se onnistui tekemään ihostani parissa-kolmessa viikossa kirkkaamman ja sileämmän, vaikka sarja lupaa tuloksia vasta pidemmän aikavälin käytöllä. Vaikutukset miellyttivät silmiäni sen verran paljon, että minulla on tuotetta jo toinen pullo menossa. Tehokas seerumi, jolla sarjaan tutustuminen kannattaa aloittaa. Kun aloin alkuvuodesta käyttämään seerumia iltaisin yhdessä sarjan Super Facial Oilin kanssa, aloin huomaamaan ihossani lisää muutoksia. Iho tuntuu paljon napakammalta ja ihon sävy on tasaisempi. 


BUBBLING UNDER:

 GUINOT & PAYOT

Kolmen kovan takana tai miksei rinnallakin on kaksi sarjaa: Guinot ja Payot. Hoitolasarjoina näitä yhdistää se, että molemmat sarjat ovat kolmen edellisen sarjan yhdistelmiä. Guinotin ja Payotin tuotteissa yhdistyy tehokkuus sekä hemmottelevuus, mikä onkin yleensä juuri hoitolasarjoille ominaista. Tuoksumaailmat ovat ylelliset ja tuotteiden koostumukset miellyttäviä. Guinotin tuotteista Hydra Sensitive Face Serum sekä saman sarjan Face Mask ovat omia suosikkejani ja ykköstuotteita jokaiselle, jotka kärsivät talvella kuivasta, ärsyyntyneestä tai pintakuivasta ihosta. Payotiin tutustuminen kannattaa aloittaa ehdottomasti Les Elixirs -sarjan ihastuttavista tehoseerumeista. Seerumeita löytyy viittä erilaista, joista omia lemppareitani ovat kirkastava C-vitamiinia sisältävä Elixir Ideal sekä ihon kosteutta aktivoiva Elixir D`Eau. Omat seerumit löytyvät myös herkälle-, ikääntyvälle,- ja epäpuhtaalle iholle. Virkistävä ja kosteuttava My Payot Brume Eclat -kasvosuihke jaksaa ihastuttaa ympäri vuoden, ei vähiten ihanan hedelmäisellä tuoksullaan.

Torstaina jatketaan sitten luonnonkosmetiikan suosikkisarjoilla. Arvaatteko mitä ne ovat? ;)

Suositteko tiettyjen sarjojen tuotteita?

Kuvissa näkyvissä tuotteista osa omiani, osa lehdistönäytteitä.
 1. Ihan vieraita sarjoja minulle! Biotherm ja Lavera ovat nousseet omiksi suosikeiksini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bitohermilla on ihania tuotteita, varsinkin nyt kun uusivat koostumukset vielä kosteuttavimmiksi sarja on noussut sellaiseen uuteen kukoistukseen. :)

   Poista
 2. Tätä oli niin kiva lukea! <3 Toki osan näistä sun luottosarjoista osasin jo arvata, mutta kuitenkin luin mielenkiinnolla ;) Täytyy varmaan toteuttaa vastaavanlainen postaus omassakin blogissa jossain vaiheessa! Versoon ja Payotiin mulla on ollut jo pidempään aikomus tutustua, ehkä nyt sitten vihdoin ja viimein. Molemmat vaikuttaa aika loistavilta sen perusteella, mitä sulta olen kuullut <3

  Ja niin, onhan mullakin ne omat luottosarjani, vaikka paljon kaikkea testaankin innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, jos oli kiva lukea. :) Mun lemppareita ei nyt kovin vaikea ole arvata, eiköhän ne täällä ole aika hyvin näkyneet. Suosittelen Versoa ja Payotia molempia lämpimästi. <3

   Jään kyllä odottamaan mielenkiinnolla sun postausta aiheesta, pari saatan arvata, mutta muita en. :D

   Poista
 3. Saat mulle kyllä aina kauheet ihonhoitohimotukset!

  VastaaPoista
 4. Odotan innolla, että pääsen testaamaan ne voittamani Sensain tuotteet, mutta nyt minulla on niin monta hyvää ihonhoitotuotetta, että pakko säästellä niitä myöhemmäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan yhtä jännittyneenä, mitä sä tuut tykkäämään niistä. :) Sama vaikeus ihan kaikkea ei voi avata kerralla, vaikka mieli tekisi.

   Poista
 5. Arvasin, että mukana on ainakin Bakel ja Sensai, joista jälkimmäinen on myös oma lempparini. Muita suosikkejani ovat mm. Académie, Clarins, Lavera. Ihoni tykkää vaihtelusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä ei varmaan ollut kamalan vaikea arvata. :) Acadèmie on ihana, mutta ehkä Guinotin ja Payotin jälkeen Ella Bachè on itselleni hoitolasarjoista rakas, en osaa selittää miksi, niissä tuotteissa kolahtaa muhun moni juttu. Lavera on edullisista musta paras.

   Poista
 6. Tää on ihana "minisarja" sun lemppareista! Tuo Sensai on jääny mulla aivan täysin kokeilematta,vähän uteluttas kyllä.. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sensai on sellainen johon jää helposti koukkuun, ilman sitä touksua on vaikea olla. <3 Pitäis joskus varmaan koota yhteen vaikka 20 lempparituotetta samaan postaukseen. Luulen, että 10 en pysty millään rajoittamaan määrää. :D

   Poista
 7. Bakelin tiesin :D Mä tavallaan suosin ja tavallaan en, koska olen vaihtelunhaluinen. Jos mun iho ei olisi nirso, käyttäisin varmaan surutta ties mitä sarjoja :D Nyt on pitänyt tietyllä tavalla mennä iho edellä, mutta aina välillä on jännittävää ottaa riskejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan aika helppo arvata. :D Kuulutaan yhteen. <3 Toi nirso iho on niin tuttua, alta kolmekymppisenä mun iho oli just tollainen, se saattoi ottaa nokkiinsa mitä oudoimmista asioista. Ei ollut yksi tai kaksi voidetta, jotka silloin aiheutti naamaan ihonalaisia paukamia, joita parantelin viikko ja kuukausitolkulla, enää tai ainakaan tällä hetkellä moinen ei tulisi mielenkään. Mutta joo, itse tuli myös otettua niitä riskejä silloin, kun innostui uudesta. :D

   Poista
 8. Vaikuttavia sarjoja ja jotenkin on ollut sellainen fiilis koko ajan, että Bakel on se ykkönen . Käytössä vain Guinotin kuorinta, joka on ihanan hellävarainen couperosalle ja saan putsattua ihohuokoset. Sensailta olen käyttänyt puhdistusmaitoa ja oliko micellar vai mikä ,en muista nimeä, pidin todella todella paljon. Verso on vieras, mutta sarjan ulkonäkö miellyttää. Mutta jos joku näistä eniten houkuttaa, se on Seinsai. Rakastan Sensain purkkeja, on kaunis, puhtaan tuoksu ja ylellinen sarja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus sanonut Bakelista, että jos voisin päättää, jokaisella pitäisi olla joskus elämässä mahdollisuus käyttää Bakelia, silloin ymmärtäisi, mitä ihonhoito voi tehdä iholle. Sensai on mun hemmottelu sarja, millään ei saa niin pehmeää ihoa kuin Sensailla. <3 Verso on Bakelin tapaan tehokas, sen tulokset puhuvat puolestaan. Tykkään tuosta tosi simppelistä, mutta silti ylellisestä sarjasta. Guinotilla on aivan mahtavia tuotteita ihon eri ongelmiin. Payotin tuoksumaailma on sellainen mihin rakastuisit takuulla, paljon sellaista hedelmäistä... <3

   Poista
 9. Tämä oli kiinnostava, kiitos! Jään innolla odottamaan torstaita! :)

  pienet.suloisuudet

  VastaaPoista
 10. Mielestäni suosin tiettyjä merkkejä mikäli testauksessa ei ole esim. blogin kautta mitään sarjaa. Mutta toisaalta myös uudet potentiaaliset kivuudet houkuttavat, vaikka niissä tutuissakin merkeissä on huipputuotteita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutuudet houkuttaa aina, mut on hyvin helppo saada innostumaan uudesta jutusta, mutta sen jälkeen tuotteelta vaaditaan aika paljon, että se jää pysyväksi suosikiksi. Maailmassa on paljon hyviä tuotteita, mutta niitä loistavia pakko saada -tuotteita sitten vähemmän. :)

   Poista
 11. Mielenkiintoinen esittely! Minulle näistä ovat tuttuja vain Sensain tuotteet. Niitä olen lentokentiltä ja risteilylaivoista ostanut. Ovat kerrassaan ihania tuotteita. Nuo Bakel-sarjan tuotteet alkoivat myös kiinnostaa. Minua kiinnostaa tuotteitten hajuttomuus. Ja tottakai tehokkuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiros Tuula. Bakel tuotteissa on tosi paljon tuoksuttomia tuotteita, jos ei ole tuoksuttomia niin, että olisi allergia- ja astmaliiton tunnuksen saanut niin tuoksu on silti hyvin mieto. Verso Skincaressa on myös tosi mieto tuoksumaailma.

   Poista
 12. Bakel on ruvennut koko ajan kiinnostamaan enemmän ja enemmän ja oonkin ostanut jo muutaman täysikokoisen tuotteen näytteiden ansiosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, mä kyllä odotan jännityksellä sun Bakel-juttuja. :) Tosi kiva kuulla, että joku muukin on löytänyt sarjan.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives