Rose Couture


Jatketaan pinkillä eilisen ystävänpäivän kunniaksi. Tosin näitä pinkkejä tuoksupulloja tulee tänä keväänä olemaan paljon, se on ihan ymmärrettävää, koska kyseessä on kuitenkin tulevan kevään hittiväri. 

Kaikki blogiani vähänkään seuraavat tietävät, että rakastan ruusun tuoksua yli kaiken, siihen kun lisätään vielä päälle jasmiinia niin ollaan tosi lähellä omaan nenääni täydellistä tuoksua. Sellainen tuoksu on maaliskuun alussa myyntiin tuleva upean naisellinen Elie Saab Rose Couture. Francis Kurkdjianin tuoksunenä on pettämätön, mitä tulee kukkaistuoksuihin. Perusvalikoimaan jäävä Rose Couture pohjautuu Elie Saabin Le Parfum -tuoksuun, jossa on käytetty appelsiininkukkaa hunajaa. Uudessa Rose Couturessa kuitenkin valokeilaan nousee hurmaava ruusu. Samalla valikoimista poistuu aiempi EdT, joten jos se kuuluu lempituoksuihinne, on aika käydä hakemassa pullo jemmaan. Sillä aikaisempi EdT on täysin toisenlainen tuoksu kuin uusi Rose Couture.


Tuoksu on pakattu Elie Saabille tyypilliseen jalokiveä muistuttavaan hieman kulmikkaaseen pulloon. Värinä on käytettyä pastellisen hempeää ja aah, niin muodikasta vaaleanpunaista. Pahvipakkaus on koristeltu kohokuvioisella ruusukuviolla. 

Alkutuoksussa valloittaa ruusu joka on yhdistetty hurmaavaan pioniin. Sydäntuoksussa lisää ruusua tarkemmin sanottuna ruusun nektaria, valloittavaa jasmiinia ja pienenpieni ripaus vaniljaa tuomassa tuoksuun makeaa pehmeyttä. Pohja on metsäinen. Itämainen santelipuu ja patsuli kietoutuvat toisiinsa, rikkoen tuoksun alun iloista kukkaisuutta, tuomalla tuoksuun ripauksen salaperäisyyttä. 

Omaan nenääni Rose Couture on ennen kaikkea kaunis, sykähdyttävän naisellinen kukkaistuoksu, jossa on äärimmäistä hienostuneisuutta. Voimakkaiten tuoksunuoteista esiin nousee ruusu, jasmiini, pioni ja ripaus vaniljaa, sekä lopun puiset vivahteet. Aluksi tuoksu on iholla kukkainen, mutta hetken aikaa asetuttuaan pehmenee ja tuoksun makeus tulee esiin. Tuoksu on EdT. Kesto omalla iholla on yli kuusi tuntia. Pehmeässä keveydessään tämä on ehdottomasti itselleni enemmän päivä kuin iltatuoksu. 


Tuoksu on myynnissä 1.3 lähtien Sokoksissa, Emotioneissa, Stockmanneilla ja Kickseissä.

Onko Elie Saabin tuoksut tuttuja? Suosikkeja?

Suositushinta:
Elie Saab Rose Couture 30ml, 51,50€
Elie Saab Rose Couture 50ml, 75,50€

Tuoksu lehdistönäyte.


 1. Nyt on pakko mennä myös tuoksuttelemaan sitä aiempaa tuoksua. Pullo on kyllä hyvin kaunis ja kolahtaa täydellisesti kevään vaaleanpunaiset tuoksut. En malta odottaa, että pääsen tätä tuoksuttelemaan, kuulostaa aivan minunkin tuoksulta.

  Mukavaa alkanutta viikkoa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan käydä, vielä kun voi. :)

   Ihanaa viikkoa Tiia!

   Poista
 2. Musta tässä ei ole oikeastaan mitään samaa kuin alkuperäisessä, mikä ei siis sinällään ole huono juttu :) Mun iholla tää on yllättävän kuiva, en oikein muutenkaan osaa sitä kuvata. Makeus kestää vain hetken ja sitten tästä tulee todella hienostunut ja aikuismainen, kuivattu ruusu. Ihmettelen, kuinka tämä niin monen arvioissa on nimenomaan makea tuoksu kun mun iholla se ei ole lähes lainkaan sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ole, esim appelsiininkukka ja hunaja puuttuu. Siltä osin jännä, että alkuperäinen EdT jää pois.

   Jännä käytös sun iholla, eikös sulla usein muutu kaikki makeaksi, esim. Decadence, joka on mulla taas tosi metsäinen. Olisi pakko päästä nuuhkimaan ranteita rinnakkain, mikä on ero. :D

   Poista
 3. Pullo sävyineen on kyllä niin kaunis! Äidilläni on yksi Saabin tuoksu, en vain muista mikä. Mutta se on kyllä hyvän tuoksuinen! Voisin kyllä hankkia sarjalta tuoksun jo ihan pullon perusteella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pullo on tosi nätti. Oma lemppari on alkup. Le Parfum EdP, mutta nämä Couturet on olleet järjestäen myös aika ihania, varsinkin viime vuoden Resort Collection oli jännä ihanan erilainen tuoksu. :)

   Poista
 4. Multa ei löydy vielä yhtään Elie Saabin tuoksua. :) Tämä tuoksu ei kyllä ehkä ole ihan mua, mutta pakko silti käydä tutustumassa, jos vaikka sattuisikin ihastumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, kerro mitä pidit. Jos ei tykkää hirveästi ruususta niin sitten tää ei varmaankaan ole sinun juttusi. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives