Guerlain Mètèorites Base


Ihastuin syksyllä palavasti Guerlainin Mètèorites Oxygen Care Moisturizeriin, joka on siis valoa tuova voide, joka toimii loistavasti myös meikinalusvoiteena. Se häivyttää huokosia ja tuo valoa kasvoille, joten erillistä primeriä ei välttämättä aina tarvita. Voide tietenkin tuoksuu kukkaisen puuterisilta muiden mètèoriittituotteiden tapaan. Pullo hupeni kuitenkin käytössäni kovaa tahtia ja aloin katselemaan itselleni jotain korvaavaa tuotetta. En ollut valmis luopumaan Mètèoriitti-ajatuksesta, joten jatkoin samalla linjalla ja ostin itselleni Guerlainin Mètèorites Basen. Vaaleanpunainen hempeä pakkaus kätkee sisäänsä jotain äärimmäisen suloista...


...nimittäin geelissä kelluvia pieniä ruusuisen vaaleanpunaisia mètèoriitteja. Guerlainin omilla sivuilla kerrotaan satumaisesti, että tuotteessa on käytetty Stardust-teknologiaa, jossa timanttijauhe on kapseloitu mikropalloihin, joista valo heijastuu luoden pehmeän vaikutelman kasvoille. Melkein kuin sadusta. ;) 

Mètèorites Base on nimensä mukaisesti meikinpohjustaja. Geeli ja mètèoriittit yhdessä luovat pohjan, joka tuntuu kasvoilla "imukykyiseltä". Ne ikäänkuin luovat meikille mattaavan rasvaa imevän pohjan kuitenkin niin, että iho onnistuu silti samaan aikaan näyttämään heleältä ja valoheijastavalta. Pohjustajan tuoksu on tuttu, puuterisin orvokkinen. Geelimäinen pohja tuntuu iholle levittäessä ihanan raikkaalla, levittyy liukkaasti ja kuivuu ihon pinnalle nopeaan, luoden hyvän tartuntapinnan meikille. Yksi pumppaus riittää koko kasvoille. Ennen levitystä tuotetta kannattaa hieman hieroa sormien välissä. Loistava pohjustaja heille, jotka haluavat meikiltä heleyttä, mutta silti kestävyyttä ilman kiiltelyä. Pohjustaja on ollut tosi hyvä omalle pintakuivalle iholle, mutta kieltämättä odotan kesää, jolloin ihoni on rasvoittuvampi ja pohjustajan mattaava vaikutus pääsisi tositoimiin.


Iskevätkö vaaleanpunaiset pallerot? Löytyykö kokemuksia Guerlainin pohjustajista? 1. No kyllä iskee pallerot ja lujaa :) kuulostaa kyllä todella ihanalta tuotteelta.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä, heleyttävät pohjustajat harvoin toimivat tällaisella rasvanaamalla, mutta tuota on pakko saada kokeilla. Näyttääkin niin kauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonäkö on kieltämättä houkutteleva. Tosiaan samaan aikaan mattaa, mutta on heleä, olis kyllä jännä kuulla miten tämä toimii rasvoittuvalla iholla.

   Poista
 3. Ohh, kyllähän nämä iskevät. <3 Katselin näitä jo yksi päivä sillä silmällä!

  VastaaPoista
 4. Mikä kaunotar ja mitkä pienet kauniit helmet. Kolahtaa täydellisesti ja ehdottomasti kiinnostaa. Syvä ihastunut huokaus. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää on sellainen kaunis meikkituote, mutta myös toimiva. :)

   Poista
 5. Tää on niiiiin kaunis <3 Semmonen, jota voisi aina ennen levitystä vähän pussailla :D <3

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis pakkaus, ja kuulostaa hyvältä, että tämä voi olla sopiva rasvoittuvalle iholle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää sopii, koska tää jättää sellaisen hyvän tartunnan pinnan meikille, ei ole kuitenkaan mikään tosi hohtava, vaikka jättääkin hieman kuultavan tuloksen.

   Poista
 7. En olekaan meteoriiteista ollut innostunut, mutta nyt kyllä kuulostaa semmoselta tuotteelta, että voisin hyvinkin tämän itselleni huolia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei hohtoa tuovat pallerot kiinnosta niin tää on hyvä vaihtoehto, funktio on kuitenkin ihan eri. :)

   Poista
 8. Hei, ei saa herättää ostohaluja enempää! :D Tämä kuulostaa kyllä tosi ihanalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan! :D Tää on ihana, luulen, että toimii itsellä kesällä vielä paremmin kuin nyt.

   Poista
 9. tää näyttää taas niin helmeltä eli helmituotteelta. Tekisi mieli kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tosiaan näyttää ihan helmiltä, samanlainen hohdekin. :)

   Poista
 10. Multa löytyy tämä, se vanhassa pullossa oleva mutta en ole ihan varma, onko liian holillinen iholleni :( Ei ainakaan joka päiväisessä käytössä toimi :P Mutta taidan minäkin odottaa kesää ja aikaa, jolloin iho on ehkä vastaanottavaisempi-omani ostin syksyllä Sokoksen kauneuspäivien tarjouksesta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuivalle iholle en tätä tosiaan suosittelisi, luulen, että on kesällä mullekin täydellinen, tosi nytkin tosi hyvä, jos iho ei ole kamalan korpulla tuulella. Silloin on pakko laittaa jotain muuta, pieni pintakuivuus ei haittaa.

   Poista
 11. Voi, nuohan ovat niin ihania palleroita, että miten niitä raaskii edes käyttää? :) Mutta todella nyt iski helmikuume! Toihan voisi sopia jopa minun oikuttelevalle iholleni!?

  VastaaPoista
 12. Tää on niin kaunis, että voisi hankkia ihan vaan koristamaan meikkipöytää :D

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives