Instant Glow


Arvatkaapa keitä ihailen kosmetiikkabloggaajista eniten? Heitä, joilla on blogeissaan laadukkaita meikkikuvia. Ai miksi? Siksi, että itselläni eivät hermot riitä niiden ottamiseen, vaikka kuinka haluaisin. Laitan osan hermojeni menetyksestä syvälle uppoaviin silmiini, jotka syövät tehokkaasti meikin kuin meikin luomivaon syövereihin, toki voisin pitää silmiäni puolitangossa seksikkään rentoutuneesti, että meikki näkyisi paremmin, mutta näytän siinä vaiheessa suurinpiirtein viiden promillen humalassa olevalta. Kokeiltu on. Silmäni ovat myös siitä oikukkaat, että luomivaon ja kulmakarvan väliin jäävä alue on kapea. Siihenhän yleensä tumma luomiväri käsketään nostamaan kohottamaan katsetta, no ei toimi minulla. Koska kulmaluu on ulkoneva, lookista tulee helposti raskas. Tämän on todennut jopa Suomen huippumeikkarit, joten ongelma ei ole vain omassa päässäni. Ainoa keino saada silmää näyttämään suuremmalta, on jatkaa luomiväriä vaakatasossa ohimoa kohti. Jos koitan ottaa kuvia ylempää, kuvissa näkyy pelkkä otsa, alhaalta päin otettaessa sieraimet. En tiedä haluaako kukaan katsoa sieraimieni sisään? Tuskin. Tykkäisin silti höpistä täällä meikeistä enemmän, kertoilla niiden koostumuksista ja muista fiiliksistäni, mutta postaus tuntuu jotenkin vajaalta, jos minulla ei ole kuvaa, jossa niitä tuotteita olisi kasvoilla. Saan aina jotenkin pinnisteltyä yhden kuvan, jossa sentään huulipuna näyttää joka kerran törkeän hyvältä. Ehkä alan huulibloggaajaksi. ^_^ Joten jos haet laadukkaita upeita meikkikuvia, niin suosittelen klikkaamaan seuraavien mimmien blogeihin: Heidi, Ilona, LiisaMari ja uusin ihastukseni Anni. Näitä on tosi paljon muitakin, mutta tässä viisi, jotka tulivat ensin mieleeni. Nostan teille hattua tytöt!

Minä jatkan siitä minkä parhaiten osaan, eli alan höpisemään tuotteista. Clarinsin kevätmeikki kantaa tänä vuonna nimeä Instant Glow. Jo nimestä tiesin, että kokoelma tulee olemaan makuuni ja halusinkin tehdä mieleiseni meikin käyttämällä mahdollisimman paljon Clarinsin tuotteita. Te kaikki tiedätte, että kaunis kuultava pohja on itselleni koko meikin a ja o. Clarins vastaa tähän huutoon Skin Detox Fluid BB-voiteella, jossa on paksuhko koostumus, mutta joka silti leviää pehmeän kauniisti kasvoille. Peittää todella hyvin ihon pieniä virheitä. Ongelma on ainoastaan väri. Omilla kasvoillani kuvassa on vaalein sävy 00 fair, joka on auttamattomasti kaikille kalmoille liian tumma. Itsehän en ole iholtani aina se vaalein sävy, joten omalle iholleni tämän saa levitettyä ihan nätisti, tummuutta enemmän itselleni onkin ongelma sävy, joka taittaa punaiseen, kun oma ihoni on keltapohjainen. Joten täydellinen match sävy ei iholleni ole. Tykkään kuitenkin todella paljon siitä millaiseksi tämä saa ihon pinnan näyttämään. Pysyvyys on lisäksi hyvä, itse en tarvitse edes puuteria päälle, sillä jälki on tarpeeksi mattaista pintakuivalla ihollani.

Viiden luomivärin 03 natural glow-paletti on pakattu ruusukultaiseen pahviin. Paletissa on kaksi mattaa ja kolme shimmeristä sävyä. Värien koostumukset ovat todella pehmoisia ja hyvin levittyviä. Tässä on kaikki sävyt joita nudemeikin rakastaja tarvitsee. Kevyen pakkauksen vuoksi helppo ottaa mukaan. Sen verran olen palettia kuluttanut, vaikka olen hieman laiska luomivärien käyttäjä, että muutama sävy on painunut jo kuopalle. Poskilla on Multi Blush 05 rose. Tykkään levittää voidemaisen poskipunan sormin tai pehmeällä skunkilla, jolla saa vieläkin pehmeämpää jälkeä kuin sormin. Rose on sävyltään hempeä koralli. 


Kokoelmaan kuuluu myös neljä Rouge Eclat huulipunaa, joista huulillani on oma lempisävyni 23 hot rose. Se on koostumukseltaan ohuehko, liukas, mutta silti pigmenttinen. Sävy on pinkki, mutta omat huuleni ovat luonnostaan sen verran tummat, että hieman kuultava sävy näyttää niillä lämpöisemmältä kuin mitä voisi hylsyssä olevan sävyn perusteella kuvitella. Muistattehan, että tällaisissa punissa omien huulten sävy vaikuttaa paljonkin siihen, mikä on lopullinen lopputulos. Itselläni huulet kuivuvat päivän aikana helposti keskeltä, enkä sen vuoksi käytä kovinkaan usein hyvin mattoja punia, mutta Rouge Eclat huulipunat sopivat hyvin myös kuivempiin huulipäiviin, sillä ne tuntuvat huulilla kosteuttavilta. 

Käytin kulmissa Double Fix`Mascaraa, josta olette varmaan jo lukeneet väsymiseen asti. Luomien pohjustukseen käytin Clarinsin Eclat Minute Eye Perfecting Basea, joka pitää luomivärit oikeassa paikassa, jopa omissa hankalissa luomissa. Tykkään siitä, että tuotteessa on pigmenttiä, joten se tasoittaa luomien omaa väriä. Käytän tätä myös päivinä jolloin en käytä luomivärejä, koska tuote pitää helposti kiiltelevän luomivakoni mattana. Kulmiin laitoin Clarinsin Eyebrow Penciliä 02 light brown, joka on omaan makuuni aavistuksen liian lämpimän sävyinen. Yläluomen ripsirajaan töpöttelin 3-Dot Lineria sävyssä brown. Muistin tämän olemassaolon pitkästä aikaa ja tykkään siitä, miten kivasti tämä tuo katseeseen lisää intensiivisyyttä. Pieni asia, mutta ero on selvä. Meikin kiinnitin lopuksi Fix`Make-Upilla.

Millainen on teidän lempimeikki juuri nyt?

Clarins Double Fix`ja Eyebrow Pencil omia, muut mainitut lehdistönäytteitä.




  1. Itse myös ihailen noita upeita meikkikuvia, ne eivät vaan millään tunnu itselläni onnistuvan o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Ei meinaten ole mikään helppo juttu. :o

      Poista
  2. Lempimeikkiin kuuluun tällä hetkellä nopeasti tehty, kevyt pohja peiteaineineen, puuteri, varjostuspuuteri, kulmakynä, UD Nakes Basics -paletin parit sävyt luomille, UD:n Mushroom-rajaus, vaaleaa Nyxin kynää sisärajaukseksi ja ripsari. Siinäpä meikäläisen arkimeikki normaalina työpäivänä :D Mun on tästä pitänyt itse asiassa kirjoittaa jo ikuisuus, hyvä kun muistutit ;)

    Ja ps. Itekin tykkäisin kirjoitella enemmän lookeista ja meikkijutuista, mutta oon niin tylsä meikkaaja että hirveästi ei erilaista sisältöä tulisi :D Voisinkin alkaa panostaa huulimeikkiin, musta tulee kynsibloggarin sijaan huulibloggari ;)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä vähän sama ongelma, aika samanlaista settiä kuin sulla. :D Olen enemmän ihonhoidolla kikkailija kuin meikillä. Mutta se ei poista sitä tosi asiaa, että rakastan myös meikkejä, varsinkin erilaisia meikkipohjia, niissä on käynnissä vähän samanlainen hifistely kuin ihonhoidossa. Samoin higlighterit, aurinkopuuterit, huulipunat on ominta mua. Mutta luomivärit näissä silmissä, blaah.

      Poista
  3. Huulipuna sopii sulle tosi kauniisti! Mun arkiseen pikameikkiin kuuluu tällä hetkellä CC-voide (iho on kerrankin niin siistissä kuosissa, että pärjään tällä, jee!), huulipunasta väriä poskille ja huulille, kevyesti puuteria ja kulmakarvageeli. Kun lähden mökistäni ihmisten ilmoille, laitan rajaukset silmiin ja ripsiväriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään siitä itsekin tosi paljon. Se on aika luonnollinen, mutta kuitenkin selkeästi ilmettä piristävä. En olekaan pitkään aikaan laittanut huulipunaa poskille, pitääkin ottaa kikka pitkästä aika käyttöön. :)

      Poista
  4. Oi, kuinka kaunis ja raikas meikki <3 Itsekriittisyys huutaa heti lujaa korvantakana, jos koitan meikkikuvia ottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marina. Meikkikuvat on oikeasti varmasti kaikkein vaikeimpia ottaa. Liikkumatonta kaunista purkkia on todella helppo kuvata omaan naamaan verrattuna. :D

      Poista
  5. Ne kerrat kun olen koettanut ottaa meikkikuvia, niin on ollut kyllä tuskaista. Tämä kuvahan on tosi hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan täyttä tuskaa tosiaan, olen jopa miettinyt, että olisiko video helpompi, mutta en ole lähtenyt vielä siihen. :D

      Poista
  6. Minusta tuntuu että ei minunkaan meikkikuvat nyt niin hyviä ole...mutta sulla on nätit kuvat ja aina ihannoin meikkityyliäsi. Se on niin erilainen kuin minun mutta tosi nätisti sinua pukeva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä ne, varsinkin tarkoista lähikuvista näkee selkeästi miten meikki on rakentunut. Sun meikit sopii sun persoonaan, mä näyttäisin niissä lähinnä oudolta, paitsi vappuna. :D Sitten taas ymmärrän hyvin, että mun make up but no make up -look ei iske kaikkiin. Se on vaan se missä tunnen itseni kotoisimmaksi, tosin huulipunissa en sitten pelkää mitään radikaalejakaan sävyjä.

      Poista
  7. Mäkin ihailen muiden meikkikuvia. Mun ongelma on se, että olen liian kriittinen oman naamani suhteen, enkä siksikään viitsi laittaa mitään kasvokuvia blogiin. En kelpuuta mitään, näen kaikissa jotain vikaa :D Mutta pikkuhiljaa olen kyllä alkanut jo rohkaistua, että jospa oikeasti jossain vaiheessa voisi alkaa esittelemään meikkejä ihan kunnolla kasvoillakin. Siihen asti ihailen muiden meikkejä! Myös sun kasvokuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöh, sulla on nätti naama. Laita kuvat mulle, niin mä valkkaan niistä parhaimmat. ;) Ehdottomasti rohkaistut asian suhteen! <3

      Poista
  8. Silmämeikin kuvaaminen on tuskallista, mulla on vielä jotenkin niin ruttuiset luomet että kriittisyys nostaa aina päätä. Mäkin lukeudun mielummin huulimeikki- ja meikkipohjabloggaajaksi :D Täytyy myös muistaa, että aivan varmasti meikkienkin suhteen löytyy lukijoiden joukosta myös eri kiinnotuksen kohteita. Jotkut fanittavat silmämeikkipostauksia, jotkut taas huulimeikkipostauksia tai jotain aivan muuta :) Ja hankala silmänmuoto tai muu ns. hankaluus ja niistä bloggaaminen saattaa tuoda vertaistukea muille, samasta ongelmasta kärsiville.

    Mutta aivan ihana meikki! Sun iho on vaan niin upean hehkuva! Harmi että tuo Clarinsin bb on niin tummahko, luulen että se on mulle aivan liian tumma :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tosi paljon katsella muiden silmämeikkikuvia, vaikka en itselle samanlaisia meikkaisi, mutta niitä on ihana katsella! :D

      Jos on tosi vaalea iho, niin tuo Clarins on liian tumma. Tosi harmi, että Clarinsin BB-voiteiden sävyt ei oikein sovi suomalaisille, koska niiden peittävät, mutta silti hehkuvaksi ihon jättävä koostumus olisi varmasti tosi monen mieleen.

      Poista
  9. Miten ihana ilme ja katse sinulla onkaan! Kasvosi ovat todella viehättävät.
    Meikin on tarkoitus korostaa kasvojen parhaita puolia, ja jos silmäluomet eivät ole kovin näkyvät niin sitten ne saavatkin jäädä vähemmälle huomiolle. Iho, posket ja huulet saavat sitten pääosan. Ja katsettahan voi aina syventää pienillä konsteilla. Mutta se kaikkei tärkein tulee sisältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi.

      Hukkaan se silmämeikki menee piilossa, syy miksi tykkään korostaa huulia, koska pidän niistä tosi paljon. Ne on täysin symmetriset, joka on harvinaista. Rajaukset toimisi mun silmissä ja niitä pitäisi ehdottomasti alkaa käyttää enemmän, harjoittelulla siitä pääsisi. Nyt tuntuu, että kiireessä meikatessa ei ole ikinä aikaa väsätä niitä.

      Poista
  10. Tunnen tuskasi kulmaluuongelmissa :D Mulla onneks vielä näkyy luomista kohtalainen osa, mutta eiköhän aika ja painovoima piilota ne jossain vaiheessa. Tuo sun kuva on kyllä hyvin onnistunut ja ihanan seesteinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on oikeasti paha ongelma. :D Se ei itseasiassa haittaa, jos liikkuvaa luomea ei ole paljon näkyvissä, jos sen ja kulmakarvan välissä on tilaa, eikä kulmaluu puske ulos. Mutta sitten jos molemmat edellämainitit tapahtuu niin se mikä kaikissa lehdissä on meikkivinkkinä nostamalla tummaa väriä ylemmäksi luomelle, ei toimikaan ollenkaan, koska se näyttää raskaalta.

      Poista
  11. Mun lempimeikki on nopea ja helppo. :D Ja nyt etenkin näinä päivinä sellainen, jossa on aurinkosuoja. SK:n sisältävät BB-voiteet on nyt kova juttu meikissä. Ja päälle vielä mineraalimeikkiä (SK yleensä 15) niin jonkin sortin suoja on taattu. :) Meikkipohjaa pidemmälle en edes hyvässä meikissä jaksa miettiä. Se on mulle niin tärkeä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsissakin on tosiaan spf 25, niin kyllä on aurinkosuoja taattu sen kanssa, mikä on musta näppärää. Onneksi myös kevyissä meikkivoitessa on nykyään hyvät suojat. Itselle myös meikkipohja on ehdottomasti se tärkein.

      Poista
    2. Luonnonkosmetiikan puolella Iroisien BB:llä on myös SPF 25. Harmi, että oma iho on rasvoittuva, jolloin sen tuoma glow on omalla kohdallani hieman ei-toivottu. Mutta varmasti käytän sitä aurinkoisina päivinä ainakin pohjana, ehkäpä se edellä mainittu mineraalimeikki hillitsee sitä hehkua iholla. :)

      Poista
    3. Iroisien BB-voiteesta olen kuullut niin paljon hyvää, että aion varmasti sitä joskus kokeilla. Tää Clarins on varmaan mattaisin BB-voide mitä olen käyttänyt, silti jotenkin ihan nätti heleä pinta.

      Poista
  12. Jonna sun meikkikuvat on ihania ja laadukkaita ja vaikka mitä. Oot klassisuuden perikuva. Hah mun meikkikuvat, ne vasta törkeitä onkin, ei mun kannata edes yrittää. Mut hei niissä nuoruuden sinisissä viivoissa, niissä oli yritystä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia. <3

      Kuule ne siniset viivat oli makeet, suoraan tän kesän YSL-meikistä!

      Poista
  13. Sullahan on upeita kuvia!!!! Mä tunnen sun tuskasi meikkikuvien ottamisen suhteen. Joskus käy niin, että teen kuvien eteen töitä monta tuntia ja olen sitten sitä mieltä että pa**aa ja deletoin kuvat. Yritän olla itselleni armollisempi ja julkaisen myös sellaisia meikkikuvia, joihin en ole täysin tyytyväinen. Mähän en tosiaan ole mikään ammattilainen meikkaamisessa tai kuvaamisessa ja se näkyy! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna.

      Itse en myöskään ole ammattilainen en meikkaamisessa enkä kuvaamisessa. Toki viiden vuoden blogin pitoaikana kuvaus on mennyt aimo harppauksilla eteenpäin, meikkaus ei ole ollenkaan parantanut siinä tahdissa, koska mulla on niin tietty look, jonka olen tottunut itselleni meikkaamaan. :D

      Poista
  14. Hyvien meikkikuvien ottaminen on kyllä haastavaa! Mä kaipailen kunnon taustoja ja valaistusta ja kameraa, jossa on kääntyvä näyttö, etten olisi miehen armoilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi haastavaa. Itselle tausta ei ole ongelma, koska oikealla linssillä ja kameran asetuksilla taustan saa aina blurrattua pois. Valaistus sen sijaan talviaikaa on välillä ongelma. Tykkään itse ehdottomasti eniten luonnonvalosta, enkä ole oikein innostunut omasta lisäsalmastani, jolla kyllä saa otettua tarpeen vaatiessa kivoja kuvia, mutta ei se luonnonvaloa voita.

      Poista
  15. Oikein kiva ja keväinen meikki näissä kuvissa. Olen itsekin joskus koittanut parhaiten onnistuneita meikkejä ikuistaa kuviin, mutta... Ehkä joskus vielä tärppää.

    Mitä mieltä olet ollut tuosta Clarinsin luomivärinpohjustuksesta? Tällä hetkellä käytössä oleva Too Faced vetelee viimeisiään ja uusi pitäisi hankkia mieluiten Suomen valikoimista. Clarinsin tuote on vaikuttanut kiinnostavalta, mutta vähän ongelmallisten luomien kanssa mietityttää estääkö tuote tarpeeksi luomivärien painumista luomivakoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla pysyy Clarinsin pohjustuksella luomivärit sellaisen "normipäivän", jos on vähän kuumempi tai hikisempi, niin sitten saattaa upota värit vähän luomivakoon. Tosin itselläni ainoa täysin pitävä ratkaisu on käyttää Armanin Eye Tintejä ja pohjustajaa, ne ei liikahda koko päivänä mihinkään. :) Eye Tintit kun ovat koostumukseltaan sellaisia, että ne pitävät luomelta kosteuden poissa.

      Kiitos Miss M. Kyllä se tärppää ihan varmasti, kun vaan sitkeästi yrittää. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives