Vuoden parhaat 2016 – Meikit


Eilen käytiin läpi vuoden 2016 parhaat ihonhoitotuotteet ja tänään on vuorossa vuoden parhaat meikit, sekä tietenkin vuoden paras tuoksu. Tästä postauksesta tulee onneksi hieman kevyempi, koska värikosmetiikan käyttöni on huomattavasti vähäisempää kuin ihonhoitotuotteiden. Olen itseasiassa todella uskollinen monille tuotteille ja uusia suosikkeja löytyy huomattavasti harvemmin.

*Postauksen lopussa eriteltynä tuotteet, jotka olen saanut blogin kautta.

Paras primer: Guerlain L`Or. Olen aivan myyty tähän. L`Or on kevyttä hieman geelimäistä ja se sisältää 24 karaatin kultahiutaleita, jotka sulautuvat ihoon, kun primeriä levittää. Eivät siis jää tuollaisina hippuina kasvoille. Iho tuntuu levityksen jälkeen napakammalta ja primer luo hyvän tartuntapinnan meikille. 

Paras meikkivoide: Guerlain Parure Gold. Ikääntyvälle iholle tarkoitettu meikkivoide. Tämä ei oikeastaan ole pelkkä meikkivoide vaan osaksi jo ihonhoitotuote, sillä Guerlain on lisännyt tuotteeseen ihon kollageenia aktivoivan ainesosan. Tekee ihosta tasaisen, peittää hyvin punaisuuttaa, vaikka koostumus on ohutta ja kosteuttavan tuntuista. Tekee ihosta hehkuvan, lisäksi pysyy hyvin koko päivän, eikä kulu pois. Sisältää suojakertoimen spf30. Tuoksu on ylellisen kukkainen.

Paras Highligter: Artdeco Strobing Fluid. Tämä oli vuosi jolloin innostuin uudestaan nestemäisistä highlightereista. Nestemäinen korostusväri tuo hillitysti valoa kasvojen korkeimpiin kohtiin. Itse levitän tuotteen sormin, mutta sen voi laittaa myös siveltimellä. 

Paras puuteri: By Terry Hyaluronic Hydra-Powder. Itse haluan, että irtopuuterit tekevät kaunista ja kuulosta jälkeä. Liian mattaisen pinnan jättävät puuterit ovat itselleni kauhistus. By Terryn puuteri sisältää hyaluronihappoa, joten se myös hoitaa ihoa. Puuteri ikäänkuin sulautuu iholle, tehden siitä kiiltelemättömän kuitenkaan mattaamatta liikaa. 


Paras luomiväripaletti: Urban Decay Naked Ultimate Basics. Vuosien aikana minusta on tullut tylsä luomivärien kanssa, mutta yksi pitää pintansa ja ne ovat erilaiset murretut ja ruskean sävyt. Paletti sisältää 11 täydellistä neutraalia ja mattaa sävyä. Yksi sävy on helmiäishohtoinen ja se käy sävyksi korostamiseen kasvoille tai kulmaluulle. 

Paras ripsiväri: Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara. Tämä mascara on ehtinyt jo voittaa palkintoja, enkä ihmettele. Mascara on itkunkestävä, mutta ei täysin vedenkestävä. Pysyy silti omissa hankalissakin silmissä hyvin päivän suttaamatta. Kaarevalla harjalla on helppo työstää väriä ripsiin. Ripsistä tulee hyvin erotellut ja selvästi pidemmät. Lupauksistaan huolimatta kaarevana tämä ei ripsiäni pidä, mutta sellaista ripsiväriä ei ole keksittykään, joka pitäisi ripseni kunnolla taivutettuina koko päivän. Virvekin ihastui tähän. 

Paras silmänrajauskynä: Estèe Lauder Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil. Kynä kuuluu Double Wear -sarjaan, joka tietää sitä, että tuotteelle luvataan pitkä kestävyys ja se toteutuu. Jälki pysyy hyvänä koko päivän, ei tahraa. Pehmeällä kynällä saa intensiivistä jälkeä, tykkään varsinkin sarjan värikkäimmistä kynistä, sillä niillä saa helposti kuumaksi hellepäiväksikin kivan kesälookin. Omat suosikkini ovat Emeralt Volt, Gold ja Night Violet.

Paras poskipuna: Clinique Peach Pop. Jos pidät luonnollisesta lopputuloksesta, Peach Popilla saa poskiin kauniin rusotuksen. Koostumus on kermaisen pehmeää ja poskipunaa on helppo kerrostaa, jos haluaa vahvempaa jälkeä. 

Paras huulipuna: Lancôme L`Absolue Rouge. Uusituissa L`absolue Rouge -huulipunissa toteutuu kaikki, mitä toivon hyvältä huulipunalta. Hyvä tuoksu, pehmeä levittyvyys, ei kuivata, mutta siitä huolimatta puna kestää hyvin huulilla. Varsinkin klassisen punainen Caprice on ollut ahkerassa käytössä.


Paras tuoksu: Jean Paul Gaultier Classique Essence de Parfum. En vielä keväällä uskonut, että tänä vuonna tulisi mitään parempaa kuin Hermèsin Eau de rhubarbe ècarlate, mutta niin vaan tuli. Vielä vähemmän olisin uskonut, että se tuoksuu tulee Jean Paul Gaultierilta, mihin hullaantuisin suuna päänä. Toki tuoksut ovat hyvin erilaisia ja siksi niillä molemmilla on erityinen paikka sydämessäni, mutta näin sydäntalvella, mikään ei ole kauniimpi iholla kuin Gaultierin monivivahteinen Classique Essence de Parfum. Mitä useampi tunti päivää kuluu, niin sitä kauniimmaksi ja pehmeämmäksi tuoksu muuttuu iholla. Se on puinen ja vaniljainen. Mitä enemmän tätä käytän, sitä enemmän rakastun. 


Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?


*By Terry, Urban Decay, Lancôme, Jean Paul Gaultier ja Elizabeth Arden PR-näytteitä, saatu blogin kautta, muut omia.


  1. byTerryn puuteria pitää ehdottomasti joskus päästä testaamaan, niin paljon hehkutusta siitä kuullut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on vähänkään kuivempi ihoinen niin se on ihan paras. Toisaalta olisi mielenkiintoista kuulla, miten se toimii hieman vaikka rasvoittuvammalla iholla, pitääkö yhtä hyvin kiillon poissa kuin itselläni. :)

      Poista
  2. Kiitos taas kerran: tuttuja ei yhtään mutta kiinnostavia kyllä:)
    Tuo Urban Decayn luomiväripaletti on ollut jo pari kertaa hyppysissä mutta vielä olen jättänyt sen kaupan hyllylle, sillä käytän niin harvoin luomiväriä - ja sitten, kun tarvitsisin, olenkin ollut pulassa. Taidanpa käydä sen ostamassa.
    Tuo ripsiväri kiinnostaa myös - jos sinä sitä suosittelet, uskallan kokeilla, sillä tiedän, että olet ollut minun laillani Sensain ripsarien ystävä. Itselläni on kasvohalvauksessa vaurioituneen silmän kanssa ollut totuttelemista, sillä se ei oikein tykkää enää Sensaista ja olen joutunut kokeilemaan useampaa merkkiä.
    Oikein hyvää ja onnellista alkavaa uutta vuotta sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Lady.

      Jos käyttää harvoin, niin tuo on ehdottomasti se paletti joka kannattaa ostaa, se säilyy kuitenkin vuosia ja on tosi monikäyttöinen.

      Tossa EA:n ripsarissa on se hyvä puoli, että kun se ei ole 38 niin se on paljon helpompi saada illalla pois silmistä, varmasti siten ei ärsytä niin sitä sinun silmääsikään.

      Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta 2017! <3

      Poista
  3. Mäkin tykkään noista Estée Lauderin rajauskynistä! Itse asiassa multa löytyy ihan tuo sama sävy, mikä kuvassa näkyy :D Taisin ostaa just kesällä, kun itsekin tykkään värikkäistä rajauksista etenkin kesäaikaan. Oikeastaan kyllä talvellakin käytän usein muuta kuin mustaa rajausta, esim. tummanharmaata tai tummaa violettia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat ihan parhaita. Itsellä jo sen verran ryppyinen luomi tai no sanotaanko, että ei enää niin kimmoisa. Niin pehmeä levittyvyys ja hyvä pysyvyys ovat kyllä kaiken a ja o! :D

      Poista
  4. Kaikki kuulostaa hyviltö, mutta eivät ole itselleni tuttuja. Mä käytän meikkiä varmasti vielä vähemmän kuin sinä, lisäksi tyydyn paljon edullisempiin tuotteisiin. Mietin kyllä joskus, tulisiko meikistä parempi, jos tuotteet olisivat kalliimpia ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaankaan tulisi, yleensä juju on löytää ne itselle sopivat tuotteet. Meikkipohja on sellainen, josta itse maksaisin aina enemmän, muissa sitten pihistäisin paitsi ripsivärissä, vaikka sitten taas Lumenelta esim. löytyy hieman edullisempia loistavia meikkipohjia. Tähän postaukseen oli pariin kategoriaan ehdolla pari markettituotettakin, rajaukseksi L`orealin rajauskynä, mutta EL päihitti, koska pysyy niin paljon paremmin ja ripsiväriksi oli ehdolla Maybellinea, mutta EA pysyy nätimpänä päivän aikana, joten kirivät sitten ohi.

      Poista
  5. Olipas mahtavat suosikkipostaukset niin meikeistä kuin hoitotuotteista! Kiitos! Mulla meinasi eilen karata mopo totaalisesti, kun luin Essen tuotteista. En ole vielä kokeillut kyseisen merkin yhtäkään tuotetta, mutta luettuani sun arviot niistä, olin jo tilaamassa tuotteita kokeiluun. Ovat varmaan kehujen arvoisia, ja koska olen ihonhoidossa kallistunut yhä enemmän luonnon kosmetiikkaan, niin kiinnostus Esseen on kova. Guerlain on myös minun suosikkini, varsinkin aurinkopuuterit. Samoin Jean Paul Gaultierin Classique-tuoksu ollut jo monta vuotta paras tuoksu! Ihanaa lukea sun postauksia, niistä saa tosi hyödyllisiä vinkkejä!
    Itseruskettavat ovat mun intohimo, koska olen luonnostani todella kalpea, niin pieni päivetys näyttää paremmalta. (Kiitos niissäkin vinkeistä, ja lisää luen mielelläni!). Kiitos sinulle blogista! Innostun aina uudelleen kokeilemaan jotain ihanaa, joka piristää päivääni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi, todella kiva kuulla. <3

      Lupaan, että Esse on yhtä hyvä kuin minä ja muut bloggaajat siitä sanoo. Ehkä normaalilla iholla eroa ja hyvyyttä ei niin huomaa, mutta jos ihossa on mikä tahansa ongelma, niin Essen tuotteiden käyttö kyllä muuttaa elämän! ^_^

      Itse rakastan tätä uutta Essenceä, alkuperäinen on kiva tuoksu, mutta tämän Essencen kohdalla on tehty ihan mieletöntä työtä, haistaa selkeästi vivahteita siitä alkuperäisestä, mutta silti tämä on aivan erilainen tuoksu.

      Oikein mukavaa uutta vuotta sinne!

      Poista
  6. Tuo ByTerryn puuteri pitää kyllä testata joku kerta :)

    Meillä meni kivasti ristiin, multa tuli eilen ulos parhaat meikit ja sulta ihonhoito, tänään taas multa ihonhoito ja sulta meikit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselinkin, että meni hauskasti eri päin! Mutta ehkä ne oli meidän omassa "tärkeysjärjestyksessä". ^_^

      Poista
  7. Olen vuosia sitten käyttänyt Elisabeth Ardenin mascaroita. Ostin mascaran aina laivalta, kun sieltä sen sai edullisemmin. Sitten se vain unohtui. Ja nyt alkoi kiinnostamaan tuo EA:n suosikkimascarasi. Kuulostaa tosi hyvältä.
    Kiitos kivasta meikkiesittelystä. Monia mielenkiintoisia tuotteita on listallasi.
    Hyvää uutta vuotta, Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No wau, siis itsehän en ollut ennen tuota käyttänyt EA:n mascaroita ollenkaan, aloin kyllä miettimään, että olisi pitänyt kokeilla, jos kaikki ovat yhtä hyviä! Muitahan tuotteita brändiltä olen sitten käyttänyt senkin edestä. :)

      Hyvää uutta vuotta Tuula! <3

      Poista
  8. Tuo UD:n paletti on sävymaailmaltaan täydellinen ja sen aion kyllä Stockkalta katsastaa. Muutoinkin paketin ulkoasukin hivelee jo silmiä. Hiljakseen olen lämmennyt UD:lle.

    Olipa mielenkiintoinen tuo vuoden paras tuoksu ja ihan samaa mieltä, että tuoksu on aivan uskomattoman naisellisen ihana. Siltikin Hermes rapsu, sai aidosti liikutuksen valtaan, niin iso oli tuoksuelämys ja toisaalta olen eniten käyttänyt L'Occitanen Neroli Orchidee tuoksua ja toisaalta nyt koko joulukuun Bonbonia. Parasta tuoksua en pysty valitsemaan, mutta joku noista. <3

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, jos tykkää neutraalista. Sillä saa silti toteutettua tosi kauniin smoky eye-lookin, jos tahtoo.

      Valinta Hermèsin ja Gaultierin välillä oli vaikea, mutta Gaultier voitti moninaisuudellaan tällä kertaa. :)

      Mukavaa perjantaita Tiia! <3

      Poista
  9. byTerryn puuteri kiinnostaa kovasti, kuulostaa lupaavalta! Myös tuon UD:n paletin aion kyllä vielä jossain vaiheessa hankkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava! Syksyn aikana huomasin, että se vähitellen syrjäytti muut ja huomasin laittavani vain sitä. UD:n paletti on täydellinen mattapaletti. <3

      Poista
  10. Ihania luksustuotteita :) käytän erilaisia meikkituotteita, ehkä vähän halvempia tai yleensä eri kategoriaan kuuluvia, siksi näissä ei nyt tuttuja näkynyt :) UD:n paletti kyllä himottaa mutta nyt ei ole varaa ostella mitään isompaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UD:n paletti on kyllä hyvä. Mä hyödynnän selektiivisen ostoissa tosi usein kanta-asiakaspäiviä tai verkkokauppojen tarjouksia. :)

      Poista
  11. Urban Decayn paletti on niin täydellinen paletti <3 Mä olen jopa alkanut säästelemään sitä, koska en halua sen kuluvan. Samoin kävi Gwen Stefanin paletin kanssa. :D By Terry puuteria pitää testata jossain vaiheessa, se vaikuttaa hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Sen verran olen itse sitä käyttänyt, että vakavasti harkitsen jo varakappaleen ostoa. :D Tää on oikeasti itsellä tosi harvinaista, olen tyyppi, jolla luomivärit ei kulu ikinä loppuun.

      Poista
  12. Nuo Cliniquen poskipunat on niin somia :)

    VastaaPoista
  13. Itselleni tuttuja ei näkynyt, mutta kiinnostavia kylläkin. Ihanaa uutta vuotta Jonna <3

    VastaaPoista
  14. Täytyy sanoa et mä rakastan lukea näitä sun suosikkiparas-postauksia 💗 Jännityksellä luen aina löytyykö multa jotain samoja suosikkeja 😊 Eilisessä ihonhoidossa ei natsannut juurikaan, Essen tuotteita löytyy kyllä jokunen mutta ei samoja mistä itse tykkäsit. Ovat kylläkin vielä odottamassa käyttöönottovuoroaan 😁 Guerlain on mun ikisuosikkimerkki ja oon haaveillut monesti ostavani L'orin mutta jostain syystä se on vielä kaupassa. Ylihuomenna mulla alkaa koko vuoden kestävä ostolakko (yeah right 😂😂) joten olen niiiin onnellinen, että ostin Gaultierin tuoksun tämän vuoden puolella. Se on aivan mahtava ja meni heittämällä mun suosikiksi 💕 Hyvää tulevaa vuotta 2017 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Tuuli. Itselläni on vähän sama jännitys toisten bloggaajien postauksia lukiessa, usein osuu joku sama, mutta on tullut myös postauksia, joissa en ole itse kokeillut mitään tuotteista. ^_^ Vuoden kestävä ostolakko, kuulostaa suorastaan tuskalliselta. :D Tosi kiva kuulla, että Gaultier oli sunkin makuun, ehdottomasti itselle koko vuoden ehkä suurin yllätys, koska se alkuperäinen ei ole mikään suurin suosikkini, vaikka siitä pidän.

      Hyvää uutta vuotta 2017! :)

      Poista
  15. By Terryn puuteri on muuten ihan parasta! Se muuten unohtui mun listalta, ehkä ujutan sen jollain villillä kortilla ensi vuoden listalle, hahhahhaa :D Olikos muuten tuo Guerlainin meikkivoide aiemmin sellaisessa matalassa purkissa, josta sitä otettiin spaattelin avulla? Luonnollisesti tuo meikkivoide kiinnostaa, samoin pohjustaja! Cliniquen poskipunat ovat supersuloisia ^_^ Estee Lauderin rajauskyniin onkin pitänyt tutustua, itseasiassa siitä saakka kun ne tulivat markkinoille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on, jotenkin se on vaan syrjäyttänyt kaikki muut. En usko, että on ollut, musta toi oli ilmestyessään ihan uusi, noitahan on pariakin versiota. Ton koostumus on niin ohutta, että en osaa kuvitella, että se olisi ollut purkissa. Koostumus on siis aivan juoksevaa. ^_^ Estee Lauderit taisi tulla toissa kesänä, jos en nyt ihan väärin muista. :D

      Poista
    2. Täytyypä siis mennä Guerlainin sivuille tutkimaan noita meikkipohjia, sekoitin näemmä tuon toiseen. Juokseva koostumus kuulostaa mun jutulta ^_^ Ja muistaisin myös, että rajauskynät tulivat 2014 markkinoille :D Eihän tässä kiire ole ollut, haha :D

      Poista
    3. Heh, hyvinhän tässä sitten on vielä aikaa tutustua. Onko siitä muka jo niin kauan?!? Mihin tää aika menee. *huokaus*

      Poista
  16. Ihania valintoja! Ostin vasta jo toisen Cliniquen poskipunan, gingerin lisäksi nyt plum popin. Tykkään siitä, kun väriä tulee kerrallaan vain ohut henkäys, ja sitä voi lisäillä. Olen kehittänyt uuden himon poskipuniin, voisin ostaa vaikka joka viikko uuden, hohhoijaa.

    Lauderin Doublewear-kynät ja peiteaine ovat aivan huippua. Tummansininen ja violetti ovat omat värini, mutta tuo sinun vihreäsi on todella kaunis! Jouluaaton alla päätin sietää vain vihreää tänä jouluna. Otin kuusestakin pois kaikki punaiset pallot, varmaan stressin merkkinä;)

    By Terry on ihme merkki, hienoja tuotteita toisensa perään. Tuo puuteri on minustakin aivan huippu, pakkaus ei. Kansi voisi aueta yhdellä kädellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cliniquen popit on kyllä ihan parhaita, Ginger on yksi omiakin suosikkeja. <3 Se violetti löytyy myös itseltä Estee Laudereista, se on ihana! Hih, selvä uusi väri-ihastus! X-D Tai sitten joku heikko hetki. ;)

      Samaa mieltä byTerryn pakkauksesta, siitä mutisinkin varsinaisessa postauksessa, että jotenkin olettaisi jotain parempaa, mutta tuote on ihan paras.

      Poista
  17. Hitto vie,kyl se on tuohon By Terryyn vielä alistuttava! Vois olla kovin otollinen varsinki talviaikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, varsinkin talvella ihan loistava, mutta kuivemmalle iholle ympäri vuodenkin. :)

      Poista
  18. Kiinnostuin heti tuosta Guerlainin meikkivoiteesta. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella loistava, jos ikääntyvä iho. <3

      Ihanaa uutta vuotta sinnekin!

      Poista
  19. Ei ollut yhtään tuttua, mutta kiinnostuin meikkivoiteesta. Etsinnässä on nimittäin taas hyvä meikkivoide, ja kuulostaa kyllä hyvältä!
    Onnellista uutta vuotta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava!

      Oikein onnellista uutta vuotta Johanna. <3

      Poista
  20. Omistan tällä hetkellä ainoastaan yhden poskipunan, ja se alkaa veteleen viimeisiään... Olen pohdiskellut minkä poskipunan ostaisin seuraavaksi, ja tuo Cliniquen poskipuna on vilahdellut useamassakin blogissa/vlogissa... se alkaa herättää mielenkiintoani lievästi sanottuna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kiva, ja kun kyse on Cliniquesta se hintakaan ei ole paha. :)

      Poista
  21. By Terry kiinnostaa kovasti, pitää odotella sen suhteen jotain tarjousta Eleveniltä :) UD:n paletti pitää mitä pikimmiten myös käydä Sokoksella swatchailemassa, kuulostaa huipulta! Mun vuoden suosikkipaletti on ollut Too Facedin Chocolate Bar, siinä on myös hyvät mattasävyt ja monipuolisesti kylmää ja lämmintä sävymaailmaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hyvä, koin syksyllä kunnon jumituksen siihen, vaikka aluksi epäilin, ettei siitä olisi Blascon syrjäyttäjäksi, kun pakkaus on sen verran ärsyttävä. No matkalle sitä ei edelleenkään voi valitettavasti ottaa mukaan. :(

      Poista
  22. Löytyi tuttuja ja tuntemattomiakin, sain taas pari uutta vinkkiä, kiitti :)
    Lancomen punat on vienyt omankin sydämen <3

    VastaaPoista
  23. Voitko kertoa mitä sävyä sulla on tuo Guerlain parure gold meikkivoide? Mietin vcaan netistä tilaamista,että miten sitä aävyä lähtis arvuuttelemaan.Kuitenkin aika kallis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullahan on siis keltapohjainen iho, joten sävy on 02 Light Beige, arvoin kaupassa tuon ja 01 Pale Beigen kesken, Bale Beige oli kuitenkin todella paljon vaaleampi ainakin mun iholla. Tosin ainakin toi 02 Light Beige ihan aavituksen tummenee/hapettuu ainakin omalla iholla, joten se varmaan kannattaa ottaa myös huomioon. Se menee mulle talvella just ja just, siinä toisessa olisin ollut itse liian kalvakka, mut varmaan syksyisin oma iho on just parhaimman sävyinen tolle. Pitäis olla joku sävy noiden välistä. ;)

      Poista
    2. Joo no se varmaan kuulostaa hullulta lähteä netistä tilaamaan kokeilematta,mutta mietin silti.Toisaalta ostin just Guerlain Lingerie de peau meikkivoiteen sävyssä 01N very light ja senkin ostin ihan liikkeestä,mutta mua ei kukaan myyjä avustanut valinnassa,kun oli jotkut 3+1 päivät niin eivät tulleet kysymään edes tarvinko apua vaikka katselinkin Guerlainin tuotteita. Nyt sitten olen kerran kokeillut ja sitten käyttänyt vanhempia voiteita.Vaikea sanoa onko hyvä sävy vai olisiko joku muu ollut parempi.Tarpeeksi vaalea ainakin,mutta musta tuntuu,että kun ostan hitusen liian tummaa meikkivoidetta niin näpyt peittyvät paremmin.Johtuu varmaan siitä ,kun näpyt on tummempia...
      Kiitos kun vastasit:) Voitko vielä kertoa mitä sävyä olet lingerie de peau voiteesta käyttänyt??
      Mä en tajua noita keltapohjainen iho juttuja.Olen aina ajatellut,että mun iho on punertava,mutta pitäisi varmaan edes kerran elämässään käydä kysymässä asiantuntijalta !

      Poista
    3. Ei se hullua ole! Itsekin monta kertaa tilannut sokkona, yleensä osuu oikeaan, kun googlettelemalla etsii sävyjen vertailuja, mutta on niitä hutejakin joskus tullut. ;) Ja kun ei tosiaan tiedä miten käyttäytyy, esim. Lingerie de peau ei hapetu mun iholla, mutta tämä hapettuu aavistuksen, joten ihan saman brändin sisällä voi olla vaihtelua. Mulla on muuten Lingeriesta sama sävy kuin sulla, mutta se on ehkä ihan pienen aavistuksen mulle liian vaalea, varmaan tästäkin se vaalein voisi olla sulle sopivampi kuin tuo mulla oleva sävy, varsinkin jos vähän tummenee iholla. :) Punertavalle ihollehan voi periaatteessa laittaa keltapohjaisia kuin neutraaleja pohjia, keltapohjaiset taittaa vähän sitä punaisuutta pois, mutta jos on niin lämmin iho kuin mulla niin näytän punapohjaisissa meikkivoiteissa ihan sairaan näköiseltä. :D

      Poista
  24. Luulin,että punertavalle iholle pitää ostaa punertavia sävyjä?Mulle sopii Lorealin meikkivoiteista tosi hyvin joku rosebeige sävy.Mun on vaikea hahmottaa ihonsävyä,ihan vaalea kuitenkin olen,mutta mun mielestä liian vaalea jättää pigmentaatiot ja näpyt näkyville.Tuosta Guerlain parure gold ista on eri paikoissa myytävänä eri sävyjä.Niitä on Guerlainin omien sivujen mukaan 12 sävyä mm. 11 rose pale ja 12 rose clair ja 00 beige ivoire,mutta niitä kaikkia sävyjä ei kaikissa nettikaupoissa ole.Houkuttelee vaan tosi paljon just tää voide,kun ikääkin on jo tullut mittariin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mikään täysin pakko juttu, tiedän monia jotka oikein ostaa keltapohjaista, että saisivat peitettyä vielä enemmän sitä punaisuutta, se tosin voi näyttää hassulta, jos ei siihen päälle sitten laita muuta meikkiä ja kaula pitää myös muistaa. Mullahan on esim. Lancômen Miracle Cushionista 02 sävy, joka on periaatteessa vähän punertava, mutta se on lopulta aika neutraali sävy ja se vaan näyttää mun iholta parhaimmalta, joten ei nää ikinä täysin kiveen hakattuja juttuja ole. :)

      Toi Guerlain on just ihana ikääntyneelle iholle, koska se siinä on ihonhoidollosia vaikutuksia, peittää, mutta on tarpeeksi ohut silti. 00 beige on varmaan tosi vaalea, joten tosi kiva, että todella vaaleita sävyjäkin löytyy, mutta tosiaan läheskään kaikkea ei ole nettikauppojen valikoimissa, eikä edes Suomessa kaupoissa. :/

      Poista
  25. Mä tosiaan en ole ikinä kysynyt asiantuntijalta ihonsävystäni ja kosmetologilla olen käynyt vaan kerran elämässäni ja silloin ei ihonsävystä ollut puhetta.Tiedän,että on outoa,että ei käy kosmetologilla,mutta ostelen kyllä kaiken maailman voiteita ja kuorintoja ja käytän kosmetiikaan tosi paljon rahaa.Netistä on vaan kiva tilata,kun osuu kaikkia kivoja tarjouksia ja no kyllä kaupassakin voi törmätä huipputarjouksiin.En ole myöskään Sokoksella keltään ikinä kysynyt ihoni sävystä.Olen sillain ujo ja ajatus,että joku kattelis mun ihoa on jotenkin puistattava.Niin ja luottaisinko siihen jos yksi ihminen sanoisi,että joo sun iho on tuon ja tuon sävyinen.Hmm..;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole yhtään outoa, mä taisin olla aikoinaan melkei 25-vuotias ennen kuin menin ensimmäistä kertaa kosmetologille, sitten tuli melkein kymmenen vuoden tauko. Sanotaanko, että viimeisen viiden vuoden aikana olen käynyt pari kertaa kosmetologilla vuodessa. Jos iho on hyvässä kunnossa en näe kosmetologin hoidoissa mitään muuta apua kuin se rentouttavan puolen, joillekin se netistä tilaaminen saattaa tuottaa saman rentouden mitä se hoito. Jos ihossa on ongelmia, niin silloin kosmetologi on ehdoton. Ei ne ammattilaisetkaan aina välttämättä tiedä moni tuttu ja joskus itsekin olen lähtenyt kaupasta, että on valittu vääränsävyinen meikkivoide, johtuu ihan siitä, että ne valot on siellä ihan oudot, joten vaaditaan myyjältäkin ammattitaitoa, että oikea sävy löytyy. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives