Jännittävän hyvä Lancôme Miel-En-Mousse


Olen pitkään käyttänyt ihonpuhdistuksesta erilaisia puhdistusvoiteita-, maitoja -tai öljyjä. Puhdistusvaahtoihin olen tarttunut lähinnä kesällä, kun ihoni on normaali. Sitä en edes muista, milloin olisin viimeksi käyttänyt geelimäistä puhdistajaa.

Lancômelta on ilmestynyt kevään aikana montakin mielenkiintoista ihonhoitoon liittyvää uutuutta. Maahantuoja on pitänyt minut kartalla näistä uutuuksista lähettämällä PR-näytteitä. Saamistani uutuuksista ehdottomasti isoimman vaikutuksen teki jännittävällä tavalla hyvin erilainen puhdistustuote Miel-En-Mousse


Tuotetta kuvaillaan puhdistusvaahdoksi, mutta koostumuksen perusteella en todellakaan luokittelisi tätä siihen kategoriaan. En itse asiassa osaisi laittaa tätä mihinkään kategoriaan niin erilainen tuote on kyseessä. En ole törmännyt tällaisen koostumuksen omaavaan putsariin aiemmin.

Miel-En-Mousse on pakattu näppärään pumppupulloon. Oranssin värinen lähinnä juoksevaa paksua hunajaa muistuttava hieman tahmeahko neste on jännittävää. Tuotetta otetaan pari pumppausta ja komeus hierotaan kuiville kasvoille. Ihon lämmön vaikutuksesta tuote pehmenee, muuttuu maitomaisen valkoiseksi ja hivenen venyväksi. Tuntu iholla on miellyttävä, ihan kuin pyörittelisi sillä hieman tahmeaa hunajaa. Tämän jälkeen sormenpäihin otetaan vähän vettä ja tuote vaahdotetaan iholla. Mitään järisyttävää vaahtoa en saa itse syntymään, mutta sellaista pientä kevyttä ja pehmeää. Lopuksi iho huuhdellaan lämpimällä vedellä, jonka vaikutuksesta se emulgoituu iholta helposti pois. Meikki poistuu tällä kuin unelma, vaikka tätä ei suositella silmänympärysiholle, olen rikkonut tätä sääntöä, eikä silmäni ole olleet siitä moksiskaan. Ymmärrän, että tämä on varmastikin "kielletty" tuotteen sisältämän salisyylihapon vuoksi. 

Parasta on kuitenkin tunne, minkä puhdistaja jättää iholle. Iho tuntuu tosi pehmeältä, eikä sitä kiristä yhtään. Tuoksu on ylellinen, hieman kukkaisen makea. Suosittelisin tätä ihan kaikille ihotyypeille, mutta varsinkin pintakuivalle, kuivalle ja sekaiholle, tosin rasvoittuva ihokin varmasti hyötyy tästä, sillä inci sen mitä niistä ymmärrän on putsariksi aika mielenkiintoinen. Ensimmäisenä löytyy ihoa kosteuttava glyseriini, lisäksi puhdistajassa on käytetty ihoa hellävaraisesti kuorivaa salisyylihappoa, puhdistavaa hunajaa, kirkastavaa sitruunahappoa sekä manteliöljyä. 

Ingredients : Glycerin, Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Mel / Honey, Ci 19140 / Yellow 5, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Peg-55 Propylene Glycol Oleate, Polyquaternium-7, Salicylic Acid, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Limonene, Linalool, Propylene Glycol, Sorbitol, Rosa Gallica Flower Extract, Citric Acid, Prunus Amygdalus Dulcis Oil / Sweet Almond Oil, Parfum / Fragrance, (F.I.L. B194737/1)


Millaisista puhdistustuotteista pidätte? 

*Tuote PR-näyte, saatu blogin kautta.



  1. Aika jännä tuo hunaja puhdistustuotteessa. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta myös tuon sitrushapon ja manteliöljyn ansiosta:)
    Voidemaiset putsarit on ihan ykkösenä. Geelimäiset putsarit tuntuvat lähes järjestäen liian puhdistavilta ja siten myös kuivattavilta. Vaahtoputsarit eivät vaahtoa tarpeeksi minun makuuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on todella erikoinen ja jännittävä koostumus, mutta tykkään, meikki lähtee salama pois, se pieni tahmeus just irrottaa paksumpaankin hyvin.

      Sama juttu geelimäisten kanssa, iho tuntuu tosi kiristävältä käytön jälkeen. Kun koittaa hymyillä, niin naama ei jousta pesun jälkeen ollenkaan. :D

      Poista
  2. Vaahdot, öljyputsarit, ääh tykkään miltei kaikista, kunhan meikki poistuu hellävaroen, ei punoita couperosa poiston jäljiltä, ei kirvele ja silmämeikki lähtee. Tuo Lancomen uutuus näyttää ihanalta ja sisältää hunajaa, ooh. Mielenkiintoinen koostumus. :) Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumus on todella mielenkiintoinen, mutta kyllä irtoaa meikki.

      Oikein ihanaa maanantaita Tiia! <3

      Poista
  3. Oi, kuulostaapa superkiinnostavalta! :)) Mä tykkään ykkösputsarina öljystä tai voiteesta, mutta voisin ehdottomasti kokeilla tätä joskus - täytyypä laittaa korvan taakse..! Pumppupullot on käteviä ja tässä on oikein kaunis pullokin vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pumppupullot on putsareissa ihan parhaita. Tässä jännän tekee se hunaja-fiilis mikä on iholla tätä levittäessä.

      Poista
  4. Suosikkeja ovat geelimäiset ja vaahdot. Maitomaiset eivät minulla tahdo puhdistaa hyvin, vaikka niitä aina minulle suositellaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maitomaiset ei yksinään paksumpaa meikkiä poista, siksi itsekin käytän niitä toiseen vaiheen puhdistajina, ensin öljyllä, bamilla tai voiteella, toinen vaihe sitten puhdistusmaidolla. :)

      Poista
  5. Onpas jännä tuote, ilmeisesti ei kuitenkaan ole mikään megakuivattavakaan? Tätä voisin kyllä mielenkiinnosta kokeilla :)

    Mä rakastan puhdistusvoiteita ja -balmeja, sekä öljyjä. Puhdistusmaidotkin on jees. Just ostin sen Mia Höydön voidemaisen putsarin ja siitä taisikin tulla mun uus suosikki <3 Geelit ja vaahdot kierrän nykyään kaukaa, mun iho ei vaan niistä oikein tykkää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on jännä. ^_^Ei ainakaan mun ihoa kuivata ollenkaan. Varmaan glyseriini on se taika tässä, vaikka kuorivia ainesosiakin löytyy.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives