Kevään parhaat karkit – Nina Ricci Les Gourmandises de Luna & Nina


Muistatteko viime syksynä esittelemäni sielunsiskokset Lunan ja Ninan? Tänä keväänä tästä ikonisesta kaksikosta julkaistiin herkulliset syötävän makeat versiot. Sillä eikös kesä ole herkuttelua varten? Onkin makuasia kumpi siskoksista iskee makeudeltaan enemmän pinkki Nina* vai taivaansininen Luna*? Pullot jatkavat tutulla omenan muotoiselle linjallaan, mutta tällä kertaa pullojen yläosa on kuorrutettu herkullisella kerroksella nonparelleja. Sen verran on omasta kokemuksesta sanottava, että noita nonparelleja tippuu jonkun verran pois pulloja käsitellessä, sillä ne eivät ole kuin hieman yhdestä kohtaa pulloa kiinni. Kestävyyden kannalta olisi ollut mielestäni parempi, jos pinnalle olisi lakattu joku läpinäkyvä lakkakerros (ehkä teen tämän itse?), että nonparellit olisivat pulloissa tiiviimmin kiinni. Mutta ei anneta sen haitata, sillä tuoksut itse vievät kielen mennessään.


LES GOURMANDISES DE LUNA

Jos vierastit alkuperäistä voimakastakin Lunaa, tulet yllättymään. Les Gourmandises de Luna on kuin suussa sulavaa pehmeää kinuskia. Se on hivenen vaniljainen ja hedelmäinen, höystettynä ripauksella itämaista vivahdetta. Alkutuoksu on raikas ja täyteläinen. Päärynää ja pirskahtelevaa greippiä. Sydäntuoksussa valloittavat kesäinen kookosmaito ja naisellinen pioni. Pohjalla hampaisiin ja nenään kiinni jäävää makeaa kinuskia ja potkua antamassa santelipuuta. 

Luna oli rakkautta ensi nuuhkaisulla, sillä se on omaan nenääni melko omintakeinen, mutta silti helposti lähestyttävä pehmeän makea tuoksua, pienellä raikkaalla vivahteella. Haistan selviten tuoksusta päärynän, pionin, kookosmaidon ja kinuskin. 

Parfymööreinä ovat toimineet Christophe Raynaud, joka on luonut monia suosikkituoksujani mm. La Nuit Trèsor Caressen ja Kenzon Jeu d`Amour l`Elixirin. Marie Salamagne tunnetaan Guerlainille ja Jo Malonelle luomista tuoksuistaan. Tuoksu on EdT ja sen kesto ihollani on n. 6-7 tuntia.



LES GOURMANDISES DE NINA

Les Gourmandises de Nina on kukkais-hedelmäinen tuoksu. Se onkin uudelleentulkinta Nina EdT:sta. Tuoksussa yhdistyy raikkaus, brasilialaiset rytmit ja hampaissa tuntuva pehmeä makeus. Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että tämä on paras Ninasta koskaan tehty versio ja ehdottomasti tulevan kesän paras karkkituoksu. Kertokaahan te toiset Nina-fanit, oletteko samaan mieltä. 

Nina alkaa brasilialaisella appelsiinilla ja purauksella sitruunan raikkautta. Sydäntuoksu on silkkaa eksoottista cocktailia: passionhedelmää ja kookosmaitoa. Pohjalla hienostunutta gardeniaa ja pehmeää kinuskia. 

Haistan iloisen naisellisessa tuoksussa selkeiten passionhedelmän, kookosmaidon, kinuskin ja gardenian. Parfymöörinä on toiminut Oliver Cresp, joka on suunnitellut tuoksuja Thierry Muglerille ja Valentinolle. Tuoksu on EdT ja Ninan kesto on itselläni hieman pidempi iholla kuin Lunan n. kahdeksan tuntia. 

Oletteko ehtineet tuoksutella näitä uutuuksia? Kumpi viehätti enemmän?

Suositushinnat:
Les Gourmandises de Luna 50ml, 57€
Les Gourmandises de Nina 50ml, 57€

*Tuoksut PR-näytteitä, saatu blogin kautta. 

  1. Näyttävät superherkullisilta! :D Kuvauksen perusteella todennäköisesti pinkki tuoksu (Les Gourmandises de Nina) saattaisi olla enemmän minun juttuni, muttei tuo toinenkaan pahalta kuullosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö näytäkin? Erittäin onnistunut ulkonäkö. :) Luna oli itselleni todellinen yllättäjä, Ninasta olin varma, että pidän, mutta Luna vähän jännitti. Ihastuinkin siihen silti päätäpahkaa.

      Poista
  2. Ihanat pullot<3 Ottaisin tuon Gourmandises de Lunan, jos saisin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Sinun tuoksumieltymykset tuntien, olisin kaupannut sinulle juuri Lunaa. ;)

      Poista
  3. Ihanat pullot molemmissa.
    Minä en ole ollenkaan tuoksu ihminen, kaiken pitää olla melkein tuoksutonta.
    Mutta nuo pullot voisin ottaa, aah...
    Mukavaa sunnuntaita sulle sinne.
    Ai niin ja miten ihanat kuvat taas, niin kuin aina sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on upeat, menee vaikka koristeena, jos ei pysty käyttämään. ^_^Jos saan nää joskus tyhjäksi, pidän sinut mielessä.

      Poista
  4. Oo mitkä pullot! Nuo nonparelli päällysteiset aniskarkit ( automaattinen tekstinkorjaus muokkasi sanan tosi härskiksi, mutta onneksi ehdin korjata 😁) on mun lemppareita 😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, muuten jo söpöistä pulloista tehty vielä söpömmöt! :D LOL, minkähän takia tekstinkorjaus valitsee aina sen härskin vaihtoehdon, siis ei ikinä ajattele, että voitaisiin olla ihan viattomalla linjalla. :D Ne on muuten mun lemppareita, syön ne pussista aina ekaksi. Toiseksi parhaimpia on ne, missä on suklaalaku molemmin puolin ja keskellä musta.

      Poista
  5. Miten söpöt pullot ^_^ Nina EdT oli joskus lempituoksuni joten täytynee tutkailla näitäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tapauksessa todellakin suosittelen käydä nuuhkaisemassa jopa molempia, meinaten myös Luna on todella kivan kesäinen, mikä oli yllätys, koska alkuperäinen tuoksu oli ihan jotain muuta. :)

      Poista
  6. Apuva kun miun kesäkuun palkka/synttärilahja itselle lista vaan kasvaa. Nyt on jo sekä Nina että Luna kotona ja minikokoina muutkin ninat niin pakkohän näistä on vähintään toinen kotiuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sullahan on ihana kokoelma! <3 Tää on tosiaan paha, kun tuli molemmat kerralla vielä, varmaan tulee jatkossakin, nyt kun toivat tuon Lunan tuohon rinnalle. Tiedän, että esim. Lunasta ainakin on syksyllä tulossa jälleen uusi versio. ;)

      Poista
  7. Bongasin nämä Stockalla ja kuvittelin ensin, että pullojen pinnalle oli vain riputeltu nonparelleja näön visualistin toimesta, mutta eipäs se niin ollutkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei, kyllä ne ihan liimattu on, mutta hieman huonosti tahtoo pysyä ja pitää olla varovainen, kun pulloa käsittelee, silti aina kuulen, että yksi nonparelli ropisee lattialle. :D

      Poista
  8. Tuon pinkin version bongasin taannoin Sokoksella, mutta eipä tullut tuoksuteltua. Seuraavalla kerralla on kyllä pakko tarttua pulloon =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa, se on ihana. Lisäksi hinta 50ml:n pulloksi on todella kohtuullinen. ^_^

      Poista
  9. Näistä tuoksuista tykkään molemmista ja pullot ovat keräilyaarteita jo. Taudan muuten töpöttää top coatia palleroiden päälle, koska siinä kohden kun kaikki kadonneet, se ulkoinen juttu olisi hieman hakoteillä pullojen suhteen. Ihanaa että Lunakin on raikas, koska alkuperäinen liian tumma omaan makuun.

    Hauska sattuma, että julkaistiin instassa näistä samana pvnä kuvat. Telepatiaa💙💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jotain tollaista pitää laittaa, kynsilakkaa yms, että pysyisivät paremmin. :)

      Ihanaa maanantaita! <3

      Poista
  10. Kaapista loytyy seka Nina etta Luna, seka Ninan parin vuoden takainen kausiversio, joten ehdottomasti taytyy tsekata myos nama! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ehkä paras koskaan Ninasta tehty versio, suosittelen lämpimästi tuoksuttamaan ja Luna oli itselleni mukava yllätys, koska alkuperäinen oli itselleni iltatuoksu, sen verran tumma, tämä on ihan eri maata. :)

      Poista
  11. En ole tuoksutellut mutta pakko tuoksutella! Saattaa olla, että joudun jopa hankkimaan. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on ihana molemmat, mutta varsinkin tuo Nina. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives