Bio2You – Voimaa tyrnistä


Latvialainen luonnollinen ihonhoitosarja Bio2You hellii ihoa andioksidanteilla ja vitamiineilla. Tuotteiden teho perustuu tyrniin, kasviuutteiden ja kasviöljyjen voimaan. Jo tyrnissä yksinään on valtava määrä tehoaineita andioksidantteja, aminohappoja, hivenaineita, rasvahappoja... lista on miltein loputon. Tuoksumaailmaakin on kiinnitetty huomiota, sillä eteeristen öljyjen sijaan sarjaan on valittu mieto hypoallerginen tuoksu. Suurin osa tuotteista sopii myös vegaaneille.

Sain testiin sarjasta kolme tuotetta. Hehkunaamion*, joka lukeutuu Bio2Youn suosituimpiin tuotteisiin,  Omega 3-6 Öljyseerumin* sekä Anti-Ageing Yövoiteen*


OMEGA 3-6 SERUM 15ML 34,90€

Tämän tuotteen käyttöönotto vaati itseltäni aluksi pieniä ponnisteluja tai sanotaanko, että minua pelotti haistaa tätä. Blogiani pidemmän aikaa seuranneet varmaan muistavat, että pidin aikoinaan sarjan Anti-Aging -seerumista muuten, mutta tuoksun kanssa en vaan päässyt millään sinuiksi. Nythän tuote on ilmeisesti uudistunut, eikä se enää tätä nykyä tuoksu millekään, mutta itse en ole tuota uusittua versiota päässyt vielä haistelemaan. Pelkoni tuoksun suhteen osoittautui kuitenkin heti kättelyssä aivan turhaksi, sillä Omega 3-6 -öljyseerumissa on todella mieto erittäin miellyttävä hieman hedelmäisen pehmeä tuoksu. 

Jätin nyt kesän tullen öljyt oikeastaan kokonaan pois ihonhoidostani puhdistusöljyä lukuunottamatta, mutta tämä öljyseerumi on ollut koostumukseltaan juuri sellainen tuote, mitä tykkään tähän aikaan vuodesta käyttää. Koostumus on kevyttä ja ohutta, lähes vesimäistä, se onkin jotain öljyn ja seerumin väliltä. Imeytyy ihoon hetkessä ja soveltuu siten loistavasti myös meikin alle. Luulen, että tästä koostumuksesta tykkäävät myös he, jotka yleensä vierastavat öljyjen käyttöä. Pipetillä on helppo annostella sopiva määrä tuotetta. 

Öljyseerumi on pakattu täyteen iholle hyvää tekeviä ainesosia kuten Rosa Moschata -öljyä, joka rauhoittaa ihoa. Avokadoöljy kosteuttaa tehokkaasti. Macadamiaöljy suojaa ja jojobaöljy ravitsee. E- ja A-vitamiinit kosteuttavat sekä tyrnin tyydyttymättömät rasvahapot uudistavat ja kirkastavat ihoa. Ei ihme, että tuote on pitänyt ihoni kosteustasapainon kunnossa ja iho tuntuu pehmoiselta. Sopii vegaaneille.

INCI: Octyldodecanol, Persea gratissima (avocado) oil, Olea europaea (olive) oil unsaponifiables, Simmondsia chinensis (jojoba) oil, Macadamia ternifolia seed oil, Hippophae rhamnoides (seabuckthorn) oil, Rosa moschata oil, Tocoopherol, Parfum* (Hypoallergeeninen, mieto tuoksu ei sisällä eteerisiä öljyjä)*


ANTI-AGEING NIGHT CREAM 50ML 28,90€

Tämä oli näistä kolmesta se tuote, johon ihastuin totaalisesti! En muista milloin olisin käyttänyt voidetta, missä on näin pehmeä ja silkkinen koostumus kuin tässä. Voide tuntuu täyteläiseltä, mutta ei ole silti paksua. Iso plussa myös pumppupullosta, joka on hygieeninen ja sopivan jämäkkä käytössä. Tuoksu on todella miellyttävä, hieman makea ja pehmeä. Totaalisen ihastumisen lopulta aiheutti se, että kun lopetin testijakson jälkeen tämän käytön ja otin toisen yövoiteen käyttöön (paljon kalliimman), mutta olin hyvin pian vaihdon jälkeen vaihtamassa takaisin tähän, koska en mielestäni saanut sillä toisella voiteella yhtä kivan heleää ja pehmeää iho aamuksi kuin tämän kanssa. Omassa alle 30 euron hintaluokassaan paras yövoide mitä olen koskaan käyttänyt. Vaikka tämä on yövoide, luulen, että talvella kun ihoni on kuivempi, voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä myös päivällä, koska koostumus imeytyy hyvin ihoon, eikä ole vaaraa, että meikki lähtisi tämän päällä rullailemaan. Itseasiassa kokeilinkin asiaa eräs päivä ja voide toimi hyvin myös meikin kanssa. Joten kuivaihoiset voivat hyvin pitää tätä päivävoiteenakin.

Kun katsoo, mitä voide sisältää, en enää yhtään ihmettele, miksi tämä tuntuu iholla niin hyvältä. Tuotteeseen on pakattu ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa, elvyttävää E-vitamiinia, rauhoittavaa aloe veraa, ginsengiä joka antaa elinvoimaa iholle. Ruusunmarjaa, joka on loistava A-vitamiinin lähde, sekä tietenkin tyrnin vitamiineja ja iholle hyvä tekeviä rasvahappoja. Sopii vegaaneille.

INCI: Aqua, Aloe barbadensis (Organic leaf) extract, Helianthus annuss (Organic Sunflower) Oil, Butyrospermum Parkii (Organic Shea) oil, Cetearyl alcohol, Stearic acid, Cetyl alcohol, Hippophae Rhamnoides oil, Rosa canina fruit extract, Panax ginseng root extract, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Glyceryl stearate, Phenoxyethanol & Ethylhexyglycerin, Coco glucosides, Tocopherol, Sodium hydroxide, Phytic acid, Parfum* (Hypoallergeeninen, mieto tuoksu ei sisällä eteerisiä öljyjä)*

NATURAL RADIANT FACE MASK 75ML 25,80€

Hehkunaamio on yksi sarjan suosituimmista tuotteista. Naamio poistaa iholta kuolleita ihosoluja, samalla kosteuttaen ihoa tehokkaasti. Puhdistavana ainesosana toimii valkoinen savi, joka imee itseensä epäpuhtauksia. Pantenoli rauhoittaa ja hyaluronihappo kosteuttaa. Tyrniöljy kosteuttaa ja parantaa mikroverenkiertoa. Siankärsämöuute tasapainottaa ihon toimintoja. 

Naamio on koostumukseltaan paksuhkoa mutta voidemaisen pehmeää. Tässä on kaikista kolmesta tuotteesta voimakkain tuoksu, kuvailisin sitä hieman lääkemaiseksi. Mietin, että se varmaan tulee siankärsämöstä, koska siinähän on vähän tuon tapainen tuoksu. Naamiota levitetään puhdistetuille kasvoille välttäen silmän- ja huultenympärys-ihoa. Annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia, jonka jälkeen naamio huuhdotaan pois vedellä. Käytön jälkeen iho tuntuu puhdistetulta, kosteutetulta sekä ihon sävy on tasainen ja rauhoittunut. 

INCI: Aqua, Kaolin, Aloe Barbadensis (Organic Leaf) extract, Helianthus annus (Organic Sunflower) oil, Cosos nucifera (Organic coconut) oil, Stearic acid, Cetearyl alcohol, Glycerin, Panthenol, Achillea millefolium extract**, Hippophae rhamnoides oil, Sodium hyaluronate Phenoxyethalon Ethylhexylglyxerin, Cetyl Alcohol, Cocos glucosides, Hippophae Rhamnoides extract, Tocopherol, Phytic acid, Sodium hydroxide, Benzyl alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum
Bio2Youn jälleenmyyjä CosMerya halusi tarjota lukijoilleni alekoodin. Koodilla KEYWORDLOVE15 saatte kaupasta kaikista normaalihintaisista tuotteista 15% alennuksen kesäkuun loppuun asti. Bio2Youn lisäksi Cosmeryan valikoimista löytyy mm. Mossan, Born to Bion, Flow Kosmetiikan ja Laveran tuotteita. 

Onko Bio2You tuttu?


*Tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa klikkauksista rahallista korvausta. En myöskään hyödy alennuskoodin käytöstä mitenkään. 






  1. Oon käyttänyt ko. merkin anti-age seerumia, joka oli mun makuuni liian vetistä ja tuoksui pahalta. Oon myöhemmin miettinyt johtuiko paha tuoksu todella ainesosista (siankärsämö yms.) vai oliko se pilaantunut vai mikä oli vikana. Ehkä se oli sitä vanhempaa pahanhajuista kaartia. Helpotus, mietin jo, että käytinkö ajattelemattomuuttani pilaantunutta tuotetta;)
    Yövoide vaikuttaa kiinnostavalta, tiedä vaikka sellaisen vielä hommaisin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans epäilen, että on ollut vanhempaa kaartia. Koska itse silloin vuosia sitten (reilut 2 vuotta) kysyin siitä tuoksusta ihan maahantuojalta ja hän sanoi, että siinä on mielipiteitä jakava tuoksu, eikä ainakaan omalla kohdalla ollut kyse silloin pilaantumisesta. Mutta nyt Bio2You on uudistanut tuotteitaan ja olen ymmärtänyt, että nykyään sen ei pitäisi tuoksua miltään. :) Suosittelen tuota yövoidetta lämpimästi, se pesee mennen tuleen monet kokeilemani 100€:n voiteen, lisäksi tykkäisit takuulla tuosta öljyseerumin koostumuksesta, koska se on paksumpaa ja hei sen tuoksu on ihana hivenen hedelmäinen. ;)

      Poista

  2. Tuo Anti-Ageing night cream alkoi kiinnostaa tätä kuivaihoista naista. Sanoit, että voi käyttää jopa päivävoiteena. Olisi vielä monikäyttöinenkin voide. Latviassa osataan tehdä luonnonkosmetiikkaa. Madaraan olen tutustunut, mutta tämä Bio2you on minulle ihan uusi tuttavuus.
    Kiitos mielenkiintoisesta esittelystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voi ihan helposti, koostumus on niin pehmeän kevyttä, että ihan humahtaa ihoon, mutta on silti tosi kosteuttava, jos on kuiva iho niin menee hyvin meikin alla. Oli pakko testata asiaa itsellä, koska koostumus antoi lupauksia, että voi käyttää ihan ympäri vuorokauden (varsinkin kuivaihoiset), vaikka yövoiteen nimellä kaupataan. Olet oikeassa tuossa, että Latviassa osataan luonnollisten raaka-aineiden käyttö kosmetiikassa, mikä parasta hinta on kohdillaan.

      Poista
  3. Mulla on parin tuotteen verran kokemusta, ja etenkin puhdistusmaito, jonka luvattiin kestävän monta kertaa tavallista tuotetta pidempään on todella ollut riittoisa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli lupaukset piti paikkansa? :D Itseäni kiinnostaisi myös se puhdismaito juuri toisen vaiheen putsarina. :)

      Poista
  4. Ihan uusi tuttavavuus. Vaikuttaa kyllä ihan kokeilemisen arvoiselta. Tyrniä kosmetiikassa olen toki kokeillut.

    Suloista sunnuntaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti varsinkin seerumi ja yövoide jäivät kyllä pysyvään käyttöön. :) Aurinkoista sunnuntaita Sara!

      Poista
  5. Ei ole tuttuja, mutta kaikki kuulostaa kyllä houkuttelevilta.
    Oikein mukavaa sunnuntai päivää sulle Jonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen näitä varsinkin meille hieman iäkkäämmille naisille, tyrnin rasvahapot tekevät ihmeitä iholle.

      Oikein aurinkoista sunnuntaita sinnekin!

      Poista
  6. On tuttu merkki :) Tykkään tuosta Sarin mainitsemasta seerumista ja mun omassa tuoksu on raikas ja tosi mieto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans tykkäsin sen koostumuksesta! Olen tosiaan ymmärtänyt, että siinä on muutettu tuoksua, koska se entinen oli sanotaanko aika mielenkiintoinen. :D

      Poista
  7. Minulla tyrniöljy käytössä päivittäin, mutta eri merkiltä. Siinä tuoksu on kyllä aika voimakas, mutta onneksi se katoaa kun öljy imeytyy ihoon. Raikas ja hedelmäinen tuoksu houkuttelisi kyllä kokeilemaan tätä tuotetta.
    Ihanaa sunnuntaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyrnin luonnollinen tuoksu on voimakas, ja onhan se voimakkaan tuoksuinen marjakin. Ehkä sen vuoksi näihin on lisätty tuo hypoallerginen hajuste, että hajusteherkätkin voisivat tuotteita käyttää, juurikin peittämään raaka-aineen voimakasta ominaistuoksua.

      Aurinkoista sunnuntaita Outi! <3

      Poista
  8. Taisi tulla lisää rahanmenoa, sen verran houkuttelevilta nämä kuulostavat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Onneksi nämä ei ole pahan hintaisia, mutta olen varma, että toi seerumi ja yövoide on sunkin juttuja. ^_^

      Poista
  9. Itseltäni löytyy tuo seerumi ja parin käyttökerran jälkeen vaikuttaa kyllä oikein lupaavalta tapaukselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on huippu! Just hyvä nyt kesällä, kun on ohuempi koostumukseltaan. :)

      Poista
  10. Tuo öljyseerumi kuulostaa hyvältä nimenomaan tuon vesimäisyytensä vuoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, paljon kevyempi koostumus kuin öljyissä yleensä. Ei yhtään jähmeä.

      Poista
  11. Peukut Latvialaisuudelle ja ihanalle Cosmeryalle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Latvialaiset osaa näiden luonnonmukaisen kosmetiikan teon taian. ^_^

      Poista
  12. En ole kuullut:) Tuo naamio kyllä rupesi kiehtomaan, jos vaikka sitä sitten jossain vaiheessa kokeilisi. Kuulostavat todella edullisilta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen myös tota yövoidetta, lupaan, että tykkää! :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives