DHC – pintaraapaisu japanilaisiin ihonhoitotuotteisiin


Kun Ostolakossa blogin Virve kirjoitteli viime syksynä Japanin myydyimmäistä puhdistusöljystä, kiinnostuin. DHC jäi tuolloin muhimaan takaraivooni. Sen jälkeen tilasinkin Escentualilta Puhdistusliinoja ja tuon tilauksen yhteydessä minulle lähetettiin pieni pussi, joka sisälsi brändin tuotteista näytteitä, joista varsinkin yksi tuote teki niin ison vaikutuksen, että päätin tilata sen täysikokoisena, mutta otin vielä uteliaisuudesta toisenkin tuotteen, koska DHC:ta ei ole hinnalla pilattu.

DHC on japanilainen ja se on ilmeisesti netissä eniten myyty japanilainen kosmetiikkamerkki, joka kertoo tuotteidensa sisältävän hienoimpia raaka-aineita ilman parabeeneja. 


FACE WASH POWDER 50G N. 12,60€

Tämä oli se tuote, josta sain näytteen ja ihastuin siihen ikihyviksi. Viimeisin kokemukseni tämän tyylisestä tuotteesta on ollut Dermalogican Daily Microfoliant, mitä aikoinaan käytän parikin pullollista loppuun, sen ollessa yksi suosikkituotteistani. Ihoni muututtua hyvin pintakuivaksi tuotteen käyttö jäi, koska koin, että se oli liian kuoriva iholleni jokapäiväisessä käytössä. DHC:n näytekappaleen innoittamana halusin kuitenkin taas pitkästä aikaa kokeilla, mitä ihoni tällaisesta tuotteesta pitäisi, vaikka olisi liian kuoriva päivittäin käytettynä niin voisihan sitä käyttää sitten vaikka 2-3 kertaa viikossa. Face Wash Powder on edullinen, joten kynnys sen hankintaan oli pieni. 

Kuoriva puhdistaja sopii kaikille ihotyypeille. Se ei tuoksu millekään. Kokeilin tätä ensimmäisenä puhdistajana, mutta tämä toimii paremmin ja järkevämmin toisen vaiheen puhdistuksesta puhdistusöljyn tai voidemaisen tuotteen jälkeen. Kasvojen ihon kannattaa olla kunnolla kosteana ennen tuotteen levitystä. Tykkään laittaa jauhetta ensin kämmenkuoppaan n. puolen teelusikallisen verran, hieraisen kämmeniä yhteen, jolloin erittäin hienojakoinen jauhe leviää niihin tasaisesti. Laitan kämmenet kosteille kasvoille ja alan pyörittelemään, jauhe muuttuu välittömästi erittäin liukkaaksi ja pehmeäksi paksuhkoksi emulsioksi, pesutuntuma on miellyttävä. Tämän jälkeen tuote huuhdotaan lämpimällä vedellä pois. Iho on puhdistuksen jälkeen todella sileä ja pehmoinen, mutta sitä ei silti kiristä ja tuntuu, että muut hoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin. Itse kuitenkin koen, että ihoni ollessa erittäin pintakuiva, en tätä ihan joka ilta käyttäisi, mutta ehkä muutaman kerran viikossa. Näin kesällä voin käyttää tätä huoletta päivittäin. Tuotteen pohjana on käytetty maissijauhetta, mutta mukana on myös kosteuttavaa glyseriiniä, hyaluronihappoa ja puhdistavaa hunajaa. Hintaansa nähden aivan huikea tuote!


MOISTURE FRUIT LOTION 100ML N. 16,20€

Varmasti jokainen tätä blogia lukenut tietää, että rakastan erilaisia hoitovesiä. Käytän niitä nykyisin sekä aamulla ja illalla. Olen huomannut ihoni pintakuivuus-ongelmassa selvän parannuksen menneeseen. Varsinkin viime talvena ihoni äityi ihan vain muutamana päivänä todella kiristävän tuntuiseksi, kun ennen hoitovesiä tunne oli päivittäinen talvisin. Myönnän, että tämän tuotteen ostopäätökseen vaikutti söpö pieni muovinen pullo, jota on helppo kuljettaa vaikkapa viikonloppureissuilla tai matkoilla mukana. Säästän pullon ja sujautan siihen tuotteen loputtua varmasti jotain muuta hoitovettä. ^_^ 

Koostumukseltaan DHC:n Moisture Fruit Lotion on Sensain kaltaista melkein vesimäistä, juuri sellaista, mikä varsinkin aamulla muiden tuotteiden alla toimii parhaiten. Hoitovesi sisältää hedelmäuutteita ja aminohappoja. Kosteuttaa ihoa välittömästi. Hoitovesi kannattaa aina levittää käsin. Itse laitan tuotetta hieman kämmenelle painan kämmenet yhteen, josta painelen veden kasvoille, vanulaput ovat täyttä tuhlausta näiden kanssa. Tuoksu on hyvin mieto, ehkä hyvin pieni aavistus greippiä aistittavissa.


Päällimmäisenä näistä tuotteista jäi sellainen tunne, että haluan ehdottomasti kokeilla sarjan tuotteita lisää. Ensimmäisinä mielessä pyörivät tietenkin Virvenkin mainostama Puhdistusöljy sekä Camu-Camu White Essence ja Mineral Mask.

Onko DHC teille tuttu? Kiinnostuitteko?

Postauksen linkit eivät ole mainoslinkkejä.




  1. DHC ei ole tuttu, mutta kiinnostuin oitis, kun luin tämän:) Mulla on kuiva iho, joten tuollainen suht koht hellävarainen Face Wash Powder voisi olla hyvä. Käytin ennen muinoin paljonkin Dermalogican tuotteita, ja Daily Microfoliant tuli silloin tutuksi. Hoitovesiinkin olisi kiva tutustua enemmän:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin, että nämä voisi ollla sun juttu, ainakin hintataso on sellainen, että tykkäät. ;)

      Poista
  2. Ei ole tuttu, mutta toi putsarijauhe alkoi kyllä kiinnostamaan. Mielenkiintoinen ja erilainen. Jättääkö se kuinka pestyn tuloksen iholle? Katsoin vaan incistä potassium myristaten, joka jättää usein fiiliksen että naama on pesty palasaippualla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei jättänyt sellaista, siis mulla on pintakuivaiho, eikä ihoa kiristellyt silti ollenkaan, mutta sellainen tosi sileä se on pesun jälkeen. :D

      Poista
  3. En ollut aiemmin kuullut, mutta kiinnostus kyllä heräsi! Etenkin tuo hoitovesi kuulosti hyvältä, mulla on ihan samat kokemukset niistä kuin sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä usein mietin, että mitä ihmeessä tein ilman hoitovettä, että miksi en alkanut jo aikaisemmin niitä käyttämään? No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ^_^

      Poista
  4. Täällä kanssa daily microfoliantin käyttäjä, pitääkin metsästää toi jauhe käsiini.Täytyy sanoa et ihan vieras merkki on miulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanotaanko, että tämä on tosi hyvä budjet-versio daily microfoliantista. :)

      Poista
  5. Ei vitsi, kiinnostaa kaikki joo! Ihanan kuuloisia tuotteita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja osassa on tosi söpöt pakkauksetkin, musta on hauska, että samassa linjassa on hyvin erinäköisiä tuotteita, ei mitään hirveän yhtenäistä linjaa, aika tyypillistä japanilaista tai korealaista. :)

      Poista
  6. Mulla on japanilaisesta kosmetiikasta vain se Bioren aurinkosuoja, josta aiemmin kerroin. Ehkäpä trendi siirtyy pikkuhiljaa Koreasta Japaniin, ken tietää vaikka varmasti hyvin samanlaisia tuotteita löytyy molemmista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika samantyylisiä tuotteita mielestäni, ehkä Korean suosio on auttanut Japaniakin nousemaan tunnetummaksi. :)

      Poista
  7. Ei ole tuttu, mutta kuulostaa kyllä todella hyvältä.
    Ihanaa torstaita Jonna ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, kyllä lämpimästi testaamaan. :)

      Ihanaa aurinkoista torstaita Outi! <3

      Poista
  8. En ole tuotteita testannut, mutta pitää ehdottomasti pitää mielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, sarjassa on tosi paljon mielenkiintoisia tuotteita. =)

      Poista
  9. Hei, nyt alkoi kiinnostaa...
    Mistähän näitä tuotteita saa tilattua?
    -Soile

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omani ostin www.escentual.com Kauppa sijaitsee briteissä, postikulut ovat hieman alle viisi puntaa ja tullimaksuja ei tule. :)

      Poista
  10. Vitsi miten söpö toi hoitovesipurkki! <3 Täytyypä pistää tää sarja mieleen ja tilailla jotain testiin jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin? <3 Suosittelen kyllä, tosi hyvä hinta/laatusuhde parin tuotteen perusteella.

      Poista
  11. Kiinnostaisi kyllä! Voisi kokeilla tuota pienempää kokoa (50 g), koska isompi olisi varmaankin kukkarolle liian kallis. Ainakin sen perusteella, mitä noi tuotteet tuolla maksoi. Tuo jauhe taitaa tosin olla loppu varastosta, kun en löytänyt sitä etkä ollut linkannut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi jauhe on vielä sellaista, että se riittää pienen ikuisuuden tuokin koko. :) Jauhetta on vielä, löytyy täältä: http://www.escentual.com/dhc/skincare/exfoliants/dhc082/

      Poista
    2. Oi jee! Kiitos. Vielä semmoista kysyisin, että onko tuo entsyymisesti kuoriva vai onko jauheessa jotain rakeita? Uskotko, että sopisi tällaiselle herkkikselle kuten minulle? :)

      Poista
    3. Ei ole rakeita eli entsymaattisesti puhdistaa. :)

      Poista
    4. Mä olin pölvästi, sillä lukihan siellä tuoteselosteessa, että on entsymaattinen. :D Ja pistinkin heti tilaukseen, joten kiitos tästä vinkistä. <3

      Poista
    5. Hih, mut Escentualilla on tosi hyvät tuoteselosteet, vielä kun laittaisivat INCI:t sinne niin olis täydellistä. :)

      Poista
  12. Merkki on mulle vieras, mutta toi putsari kuulostaa mielenkiintoiselta! :)

    VastaaPoista
  13. Äää en kestä, nää kuulostavat just mahtaville! Mulle se Dermalogica on ehdottomasti liian tujua päivittäiseen käyttöön, ja ehkä muutenkin mun iho taitaa enemmän fanittaa happoja ( tänään kävin ostamassa sen Academien glykolihappojutun ^_^). Mutta ehkä tää japanilainen tuote voisi olla jotenkin ns. hellempi kuin se Dermalogica? Hoitovedessä on muuten aika kivan kuuloinen incikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä luulen, että meidän ihot eivät välttämättä ole tehty tällaisille päivittäiseen, paitsi itselle kesällä, koska nyt tällä hetkellä mun iho on normaali (voi tätä autuutta!). :D Se Academie on loistava, ajattelin, että otan sen taas syksyllä uudestaan kuuriluontoisesti kesän jälkeen käyttöön. :)

      Poista
    2. Ja piti vielä sanoa, että hoitovesi tosiaan sisältää sitä mitä lupaakin, koen että se on tosi tehokkaasti kosteuttava.

      Poista
  14. Tuttu sarja. Toin Dhc-puhdistusòljyà Japanista asti ja nyt en lòydà sità Euroopassa mistààn, kiitos siis vinkistà mistà voin tilata. Tykkààn kovasti japanilaisista ihonhoitotuotteista, ovat usein hajusteettomia ja simppeleità, herkkà ihoni tykkàà.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että tästä oli apua, nyt ei tarvitse aina Japanista asti tuoda. :) Itsekin innostuin, kun näin, että saa sellaisesta kaupasta tilattua jota olen käyttänyt jo vuosia, niin ei tarvinnut paljon pohtia. Itsekin koin, että nämä molemmat sopisivat juuri herkemmälle iholle, hellävaraisia, eikä mitään tujuja hajusteita.

      Poista
  15. No enpä ollut ennen kuullutkaan koko brändistä! Tuo puuteri alkoi kiinnostamaan - se voisi minulla toimia ihon kuorijana silloin tällöin. Olen niin laiska ihonhoitaja, että kalliit kuorintavoiteet jäävät aina käyttämättä loppuun ja couperosaiholle ei kovin paljon edullisia vaihtoehtoja ole. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri hellävaraisena kuorijana silloin tällöin, jos iho on herkkä. Ei ole tuoksua ja hinta on tosiaan kohdillaan, pullo riittää ikuisuuden. :)

      Poista
  16. Voi itku miten söpöjä, näähän vetoaa muhun jo ihan purkkien suloisuuden vuoksi. Apua ostin täältä kaksi kertaa kaksi Korresin suihkugeeliä ja kaksi suihkugeeliä maksoi yhteensä 5,50! Ihan järjettömän halpaa. :)

    Ihanaa viikonloppua Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä sarjassa on osa söpöjä, osa taas hyvin kliinisen näköisiä, purkeista ei voisi päätellä onko saman sarjan tuotteita. :D Joo Kreikassa on Korres edullisempaa kuin meillä, mut ihan ymmärrettävää. ^_^ Ihanaa lomaa Tiia! <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives