iS Clinical tehokasta ihonhoitoa herkälle iholle


Heinäkuun Parhaat -postauksessa hieman vihjasinkin, että olen kesän aikana testaillut ehkä yhden tämän hetken kuumimman ihonhoitobrändin iS Clinicalin tuotteita. Luulen, että iS Clinical on vielä aika tuntematon heille, jotka eivät ole ihan samanlaisia ihonhoitohifistelijöitä kuin minä, mutta te joilla on Instagram niin etsikääpäs sieltä #isclinical niin ei jää epäselväksi, että tämän brändin tuotteista monet ovat fiiliksissään. Omien kokemuksieni perusteella en kyllä ihmettele miksi. Sain maahantuojalta alkukesästä muutamia tuotteita* kokeiluun. Testaamistani useammasta tuotteesta nousi esiin muutama suosikki, joista haluan kertoa teille vähän enemmän. 

Suomessa iS Clinicalin tuotteita on ollut saatavilla viime syksystä lähtien. Brändihän on yksi USA:n suosituimpia medikaalisen tason ihonhoitosarjoja, se on myös julkkisten suosiossa, mikä on ollut omiaan kasvattamaan tietoisuutta suuressa yleisössä. Tuotteet sisältävät kasvipohjaisia raaka-aineita ja mukaan on yhdistetty kiinalaisen lääketieteen ja uusimpien teknologioiden elementtejä. Tuotteet eivät sisällä parabeenejä, sulfiitteja tai muita kemikaaleja, jotka aiheuttavat ihoärsytystä, joten tuotteet soveltuvat hyvin myös herkälle iholle. Yhdysvalloissa tuotteita myydäänkin mm. ihonhoitoklinikoilla ja lääkäriasemilla.


Cleansing Complex – Tuote joka on itselleni tullut eniten vastaan somessa. Läpinäkyvää geelimäistä puhdistajaa suositellaan kaikille ihotyypeille. Tuote lupaa syväpuhdistaa ihoa kuivattamatta sitä. Lisäksi lupauksiin kuuluu ihohuokosten pienentäminen, näppyjä vastaan taisteleminen ja tuote lupaa toimia myös kasvovetenä, joten tätä käyttäessä ei erillistä kasvovettä tarvita. No tunnette minut, itse käytin myös kasvovettä, mutta tuote on varmasti hyvä heille, jotka pitävät yksinkertaisesta ihonhoidosta. Tuoksuton, riittoisa ja erittäin kevyesti vaahtoava geeli puhdistaa hyvin kevyen meikin. Jämäkämpää meikkiä puhdistaessa käytin tuotetta öljyn jälkeen toisen vaiheen puhdistukseen, koska yksinään tämän tehot eivät mielestäni ihan riittäneet. Yleensä geelimäiset putsarit kuivattavat ihoani, mutta tämä ei. Pesun jälkeen iho oli ihastuttavan pehmeä. Vaikuttavina aineina on käytetty mm. sokeriruokoa, joka toimii glykolihapon lähteenä ja kamomilla rauhoittaa ihoa. Minulle tämä oli hyvä tuote, mutta ei sellainen, mistä olisin suuresti innostunut. Toimi, mutta en huomannut ihossani mitään radikaalia muutosta. Sopii heille jotka hakevat hellävaraista geelimäistä puhdistajaa.

INCI: Water/Aqua/Eau, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-30 Clyceryl Cocoate, Glycerin, Propylene Glycol, Carboxymethylcellulose, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Ascorbyl Palmitate, Phosphilipids, Tocopherol Acetate, Retinyl Palmitate, DMDM Hydantion, Iodopropynl Butylcarbamate.

Repartive Moisture Emulsion – Hauskaan harjatulta teräkseltä näyttävään pumppupulloon pakattu voide sopii kaikille ihotyypeille. Lupaa tasoittaa ja kosteuttaa ihoa, auttaa häivyttämään juonteita. Tämä oli tuote, josta pidin paljon. Ohuehko voide kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti, mutta imeytyy hyvin, joten se sopii meikin alla käytettäväksi, se itseasiassa toimii myös ikäänkuin primerinä kasvoilla. Sisältää mm. hyaluroninhappoa ja Extremoxyme-teknologia auttaa taistelemaan DNA-vaurioita vastaan. Tuoksu on mieto, aavistuksen ehkä lääkemäinen. 

INCI: Water/Aqua/Eau, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract [Extrait De Racine De Betterave], Haberlea Rhodopensis Leaf Extract, Faex (Yeast) Extract [Extrait De Levure], Tocopherol, Panthenyl Triacetate, Ethyl Linoleate, Butylene Glycol, Acetyl Tyrosine, Proline, Hydrolyzed Vegetable Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Lecithin, Xanthan Gum, Carbomer, Triethanolamine, Glycosaminoglycans, Urea, Glucose, Guanidine HCl, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Dimethicone, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Cyclomethicone, Polysorbate 40, Superoxide Dismutase, PVP, Panthenol, Phospholipids, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Pantothenic Acid, Ethylbisiminomethylguaiacol Manganese Chloride, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA.

Youth Eye Complex – Rakkautta. Sanoinko jo rakkautta? Tämä on varmasti yksi parhaista, jos ei paras silmänympärysvoide mitä olen koskaan käyttänyt. Minuahan on todella vaikea miellyttää silmänympärysvoiteiden kanssa, olen käyttänyt jo vuosia aika samoja tuotteita koko ajan, mutta tämä kiilasi jonon kärkeen. Syy siihen, miksi ihastuin tähän niin palavasti on se, että tämä aidosti pehmensi  ja tasoitti sy-ihon tekstuuria jo ihan muutamalla käyttökerralla. Tällä kertaa minua ihan harmitti, ettei minulla ole ennen ja jälkeen -kuvia, koska ero oli niin selkeä. Teki myös herkästä sy-ihostani selvästi vahvemman oloisen. Myönnän, etten ole käyttänyt moneen kuukauteen muuta voidetta kuin tätä sy-iholla. Tämän pitäisi auttaa myös turvotukseen ja tummiin silmänalusiin, mutta itse en kärsi kummastakaan, joten en osaa näistä vaikutuksista sanoa mitään. Paksuhkossa, mutta kuitenkin kevyesti levittyvässä voiteessa on pumppupullo, josta saa tuotetta helposti vähän kerrallaan. Tuote on oikeastaan melko tuoksuton, ehkä aavistuksen sellainen pehmeä miellyttävä tuoksu tulee läpi. Vaikuttavina aineina on mm. hyaluronihappoa ja iS Clinicalin käyttämää Copper Tripeptide-1:tä

INCI: Water, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Acetyl Octapeptide-3, Glyceryl Dilaurate, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tripeptide-10, Citruline, Tripeptide-1, Lecithin, Silica Dimethyl Silylate, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycosaminoglycans, Urea, Glucose, Guanidine HCI, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Panthenol, Centella Asiatica Extract, Phospholipids, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Pantothenic Acid, Phytonadione, Dipotassium Glycyrrhizate, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Carbomer, Triethanolamine, PVP, Ethylhexyl Palmitate, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.


Onko iS Clinical teille tuttu? Kiinnostaako tällainen biokemiaan, genetiikkaan ja lääketieteeseen perustava kosmetiikka?

iS Clinicalin tuotteiden lähintä myyntipaikkaa ja hintoja voi tiedustella asiakaspalvelusta maahantuojalta: asiakaspalvelu(at)aclassbeauty.eu Facebook-sivut löytyvät täältä.

*Tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta.



  1. Nyt mua hämmentää tuo Youth Eye Complexin inci. Mullakin on tuo ja inci näyttää ihan erilaiselta, vai onko näitä useampiakin eri versioita? :o
    Jos tuo olisi täysin vedetön tuote, niin olisi varmaan aika liisteriä? (liian korkea määrä hyaluronihappoa tekee koostumuksesta liimamaisen tahmean) I'm confused :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nyt korjattu, aloin epäilemään sitä itsekin. Katsoin netistä, koska pahvipakkaus oli jo roskissa. :D Mä luulen, että tota koostumusta ollaan myös muokattu matkan varrella, olen nähnyt tosta erilaisia pakkauksiakin ulkonäöltään.

      Poista
    2. Se alkuperäinen inci taisi olla vain luettelo aktiiviainesosista, eikä täydellinen inci. Näitä tulee netissä vastaan usein, että joutuu tekemään kunnon salapoliisityötä, että löytää koko incilistan :D Joillakin brändeillä on ärsyttävä tapa ilmoittaa vain ne "kivankuuloiset" ainesosat, mutta ei koko incilistaa. Esim. Yves Rocher harrastaa tätä ^_^

      Poista
    3. Luultavasti näin. :) No niin joutuu, pitäis hankkia varmaan joku salapoliisin tutkinto tms. :D Selektiitiviset brändit usein eivät laita kuin niitä "aktiiviaineita" näkyviin, esim. ei millään ei luonnonkosmetiikkaa olevalla selektiivisellä brändillä ole incilistoja sivuillaan, sitten jos olet heittänyt pakkauksen menemään, olet lirissä. :D Ihmettelen suunnattomasti, etteivät laita. Ihmiset ovat nykyisin allergisia vaikka mille ja niiden olisi todella helppo nettisivuilla olevasta inci-listasta tarkistaa, voivatko edes haaveille ko. tuotteen käytöstä. Hoitolabrändit ja monet nettikaupat onneksi ilmoittavat incit nykyään, mikä on kiva juttu.

      Poista
  2. On tuttu, mutta sait kiinnostumaan tuosta sy-voiteesta 😊 Mä muuten hoksasin, että seuraan Instassa vain meikkibrändejä 😄 Tosin viime aikoina Insta on jäänyt vähemmälle, kun en vaan kaikkea ehdi seurata 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan paras, mulla on varmaan enemmän ihonhoitobrändejä seurannassa, meikkibrändejä ei montaakaan. :D Ja joo ei kaikkia ehdi millään. :/

      Poista
  3. Muakin kiinnostaa ja mietityttää tuo sy-voide. Pisti heti silmään, ettei siinä ole lotrattu veden kanssa ollenkaan, mikä musta ainakin kuulostaa positiiviselta, mutta tiedä häntä sitten onko siinä kuitenkin jokin kompastuskivi;) Vaikuttaa kyllä ihan mielettömältä tuotteelta. Kelpaisi tuollaisella vanhan tädinkin silmänympäryksiä helliä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjasin tuon incin, siinä on siis vesipohja, mutta hyaluronihappo on heti toisena sisällysluettelossa. :)

      Poista
  4. Minusta on aina kiva lukea omia testailukokemuksia blogeista. Hyvältä ja sinulle sopivilta kuulostaa nämä tuotteet.
    Mukavaa torstaita Jonna ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Outi, halusin poimia postaukseen vain ne tuotteet, joista itse pidin. Ikinä ei voi kaikista pitää tai voi olla ihan ok -tuotteita, mutta kivointa on kirjoittaa niistä, joista itse piti. :)

      Ihanaa torstaita Outi! <3

      Poista
  5. Musta on aina hienoa kun tekniikka kehittyy ja kehitellään kaikkea uutta kosmetiikan pariin. Tuo silmänympärysvoide vaikuttaa just sellaselta mitä tarviisin. On päässyt vähän retuperälle tuo silmänympäysten hoito, kun niin monet voiteet tuntui ärsyttävän ihoa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sy-iho on kyllä herkkä, itsekään en ihan mitä tahansa pysty siihen laittamaan, vaikka ihoni sietää aika hyvin kaikenlaista, paitsi mekaanista hankausta. Voisin kuvitella, että tää sy-voide sopii todella hyvin ihan kaikille. Olisi hauska kuulla joltain turvotuksesta ja tummasta sy-ihosta kärsivältä, onko tästä ollut niihin apua. :)

      Poista
    2. Moi! Ostin kanssa innoissani tuota Youth Eye Complex -silmänympärysvoidetta. Valitettavasti mun silmät reagoi tuohon voiteeseen melko ikävästi pienellä alaluomen "pöhötyksellä". Lisäksi silmiä vähän kutittelee ja tuntuu kuivakkaalta. :( Mulla on kyllä herkät silmät, mutta tämä on ensimmäinen silmänympärysvoide, johon silmät reagoivat negatiivisesti. Ärsyttää vähän, kun on niin hinnakas tuote kyseessä! Blaah. Mielenkiintoista tässä on se, että myös mun mieheni silmät reagoivat tuohon voiteeseen. Ei niin voimakkaasti kuin minun, mutta tuntuu kuulemma vähän oudolta silmissä. Pistin hänetkin (kertomatta syytä etukäteen ;D) testaamaan asiaa, kun ihmettelin omaa reaktiotani.
      Mutta siis... rahat meni, mutta hätä ei muutoin ole suuri... :)
      Periaatteessa nuo samaiset tehoaineet löytyvät The Ordinaryn tuotteistakin:
      Marine Hyaluronics sisältää Pseudoalteromonas Ferment Extract.
      Buffet + Copper Peptides 1% sisältää Copper Tripeptide-1 ja Hyaluronihappoa.
      Viimenen mainittu vaikuttava aine on sitten Acetyl Octapeptide-3, se on kait samankaltainen kuin Acetyl Hexapeptide-8, jota taas The Ordinaryn Argireline Solution 10% sisältää. Voin olla väärässäkin, mutta olen ymmärtänyt, että tuo octapeptide on joku muunnelma tuosta hexapeptidesta.
      Lisäksi tuo Youth Eye Complex -silmänympärysvoide sisältää esim. retinyl palmitatea, jota sitten taas on monissa muissakin voiteissa. Itselläni on Environin avst -voidetta.
      Sinänsä kätevää, että tuota koko settiä olen käyttänyt silmien ymp. lisäksi muuallakin kasvoilla ja kaulalla. Silmät eivät tähän settiin ole reagoinut mitenkään ikävästi ja olen ihan oikeasti huomaavinani, että iho näyttää napakammalta ja muutoinkin paremmalta.
      T. Katri

      Poista
    3. Tosi ikävä kuulla, että silmänympärysvoide sopinut sinulle, se on meinaten yksi lemppareitani koko sarjasta. :( Itselläkin melko herkät silmät. Varmasti ärsyttää, pitäisi melkein aina näytteellä kokeilla ensiksi näitä arvokkaampia, mielestäni iS Clinicalilla on kaikista tuotteista näytekokoja, joten liikkeistä pitäisi saada pyytämällä. Mutta ymmärrän niin sinun ärsytyksesti asian kanssa. :D

      Kiitos Ordianary-vinkistä. ^_^

      Poista
  6. Nyt on kyllä ihan vieras brändi, tosin kiitos sun, ei ole enää. :) Mutta sen varmaan tiedätkin, että aina etsin sitä unelmien sy-voidetta ja herkät ja atooppiset ja vielä vanhat luomet ovat todella vaativat.

    Hyviä unia Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo varmasti olisi aika lähellä sun unelmien sy-voidetta. ^_^Tykkäisit takuulla sen koostumuksesta.

      Öitä Tiia! <3

      Poista
  7. Tällaiset medikaalisen tason ihonhoitotuotteet kiinnostaa minua kovasti! Tuo Repartive Moisture Emulsionin pullo miellyttää silmiäni tosi paljon ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ulkonäöltään aika jänskä ja erilainen. ^_^

      Poista
  8. Kuulostaapas hyvältä tuo silmänympärysvoide.

    VastaaPoista
  9. Kiinnostaa kovasti ja kun sulla on melkoisesti samantapainen iho kuin mulla, tosin tietysti nuorempi versio, niin uskon, että voisi mullekin sopia. En ollut tästä kyllä koskaan kuullut, mutta nyt olen taas tietoinen uusista jutuista mistä voisin innostua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näähän on nimenomaan anti-aging -tuotteita tuo voide ja sy-voide, joten sopii varmasti sinullekin. ^_^

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives