Pikkujoulumeikissä Elizabeth Ardenilla


Kävin jokin aika sitten Helsingin Stockmannin Elizabeth Arden-pisteellä kuulemassa brändin tulevista uutuuksista, tutustumassa tarkemmin tuotteisiin ja samalla oli mahdollisuus myös meikkiin*. Ajattelin jo pisteelle mennessäni, että pyydän pikkujoulumeikin, koska arvasin, että silloin saisin aivan toisenlaisen meikin kuin mitä itse itselleni tekisin. Meikkini toteutti aivan mahdottoman taitava Ilona Itämies. 


Elizabeth Ardenhan on itselleni todella rakas brändi, sillä olen käyttänyt Eight Hour Creamia jo yli 20 vuotta, olen koukuttanut tuotteeseen myös mieheni. Meillä onkin jo vuosia ollut omat tuubit, ettei tarvitse tapella. ^_^ Muita suosikkejani ovat iholle ihmeitä tekevät Ceramide-kapselit sekä huultenpohjustaja Lip Fix. Pisteellä oli myös myynnissä herkullisia lahjapakkauksia joiden hintoja jäin hämmästelemään. Esim. lahjapakkaus, jossa on täysikokoinen Eight Hour Cream, hyvänkokoinen saman sarjan käsivoide ja huulivoidepuikko maksaa vähemmän kuin Eight Hour Cream yksinään normaalisti. Tällä paketilla oli hintaa 39,90€, kun yksistään Eight Hour Creamin normaalihinta pyörii hieman yli 40 eurossa. 

Istuessani meikattavana oli mielenkiintoista huomata, että pisteellä pyöri paljon japanilaiseja turisteja, brändiä ei kulma ollut siellä vuosiin myynnissä, mutta nyt he ovat tuntuneet löytävän Elizabeth Ardenin uudestaan, eikä varmasti vähiten söpöjen meikkipakkausten vuoksi. Itsellä on vähän samanlainen olo suomalaisten suhteen. Mielestäni Arden on onnistunut nuorentamaan brändiään, mutta samalla pitänyt huolta vanhoista vahvuuksistaan. Reese Witherspoon toimii nykyään keulakuvana ja istuu minusta siihen tehtävään erinomaisesti. 


Ennen meikkiä Ilona teki minulle nopeasti "pikakasvohoidon", että iho olisi pohjalla mahdollisimman hyvässä kunnossa ennen meikkiä. Huomasin siinä hänen hoitoa tehdessä välittömästi itseltäni ohimenneen uutuuden sarjassa, nimittäin hoitoveden, josta tietenkin kiinnostuin välittömästi. Oma ihonihan on ikäiseksini hyvässä kunnossa, ainoastaan sitä paljon puhumaani pintakuivuutta esiintyy toisinaan. Iho pohjustettiin pikkujoulumeikkiä varten kunnolla. Minulla toteutettiin kunnon smokey eye -tyyli punaisilla juhlavilla huulilla. Meikin koko komeudessaan voitte kurkata täältä. Tykkäsin meikistä aivan älyttömästi, koska se oli juhlava ja upea. Varsinkin silmämeikki oli todella taiten toteutettu upeine liukuväreineen. Kotiin päästyäni kuitenkin huomasin ongelmia ja syyn, miksi aika harvoin jaksan panostaa kovinkaan kauan aikaa silmämeikin tekemiseen vaan keskitän mieluummin aikani huuliin ja kauniiseen meikkipohjaan. 

Otin kasvoistani ennen meikin pois pesua kuvia, että voisin teille kerrankin ihan konkreettisesti näyttää, mitä tarkoitan sillä, kun kerron, että ripsivärit leviävät alaluomelle ja silmämeikki muutenkin turhauttaa minua. Ettei teidän tarvitse enää ihmetellä, että mitä se jaksaa aina valittaa niistä samoista asioista. Tämä ei siis ole meikkaajan vika, ei tuotteiden vika vaan no näette mitä tarkoitan, kun puhun täällä hankalista silmistäni. :D Olen kokeillut vuosien aikana varmasti kymmeniä, jos en satoja tuotteita ja lopputulos on silti aina sama, joka asiassa ei vaan voi voittaa. Joten täällä olisi yksi koekaniini meikkifirmoille, jos haluatte oikeasti kehitellä kestävän tuotteen, voin luvata, että jos se pysyy minulla, se pysyy monella muullakin.


Filtteröimättömässä kuvassa meikki on ollut minulla nelisen tuntia, enkä ole korjaillut sitä mitenkään. Meikkipohja on edelleen todella kaunis kuulas, otsa kiiltelee, kuten sekaihoisella on tapana ja nenän päästä meikki on hieman kulunut. Mutta ei todellakaan mitään, mitä ei voisi puuterilla korjata. Sen sijaan ripsivärit ovat jo alaluomella suttuisena (yläluomi ei ikinä sotkeennu), näin yleensä käy jo kahden tunnin päästä, jos en käytä 38° -ripsiväriä, jota siis käytän kaikkien muidenkin ripsivärien päällä. Sanoinkin jo meikatessa, että se ei tule olemaan minulla pitkäikäinen. Vedenkestävät ripsivärit yleensä näyttävät vielä pahemmilta kuin vesiliukoiset, jota tässäkin on käytetty. Molemmissa silmissäni on ihan tuossa alaripsien tyvessä tuollainen syvempi juonne, sinne uppoaa yleensä kaikki. Ne ovat kuin kaksi pohjatonta kaivoa, jotka jaksavat kerätä aivan kaiken uumeniinsa. En edes laita peitevoidetta koskaan tuonne ylös asti, koska vaikka sen kiinnittäisi puuterilla, se on siitä huolimatta pian syvissä juonteissa ja ne vain korostuvat rumasti. Syy miksi jätän usein alaluomen kokonaan meikkaamatta, vaikka se näyttäisi tosi kivalta ja toisi silmään syvyyttä. Kuvassa on hyvin nähtävissä, että jopa tuo alaluomeni rasvoittuu hieman juurikin tuosta juonteen kohdalta. Yläluomella silmämeikki pysyi melko hyvin ja sinne olikin laitettu pohjustajaa. Silmän sisänurkista minulta kuluu meikki myös nopeasti pois. Huulipuna sen sijaan on edelleen siististi, se on toki kulunut, koska söin ja join tuossa välissä. 

Kiitos Maikille ihanasta juttutuokiosta ja Ilonalle upeasta meikistä! 

Mikä teillä aiheuttaa meikin kestossa eniten hankaluutta?

*Meikki saatu blogin kautta.


  1. Vastaukset
    1. Haha, no imee meikkiä niin paljon kuin saavat, mutta eivät silti täyty. :D

      Poista
  2. Ihan mieletön meikki ja nuo luomivärit ja hei sun iho, no se onkin upea aina. Kulmakarvat on kanssa ihan mielettömät. Ardenin meikkaaja Ilona on niin ihana tyyppi ja olin ihan mielettömän tyytyväinen omaan tulokseen.

    Kivaa viikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomivärit on upeat, arvaas kuinka turhauttavaa on, kun ne ei pysy kuin muutaman tunnin. Ei kyllä ton vuoksi itse jaksa kovin usein vaivaa nähdä, että "tuhlaisi" niihin vaikka puolta tuntia aikaa. :D

      Mukavaa viikkoa Tiia. <3

      Poista
    2. Täällä pysyy kyllä luomarit, mutta vastaus johon en muistanut vastata, niin ihomeikki ja puhumattakaan huulipuna, on omat ongelmakohdat. :)

      Poista
    3. Ihon alue on vielä laaja kasvoilla, joten meikki näyttää kyllä äkkiä suttuiselta jos pohja ei pysy. :/

      Poista
  3. Mulla myös hyvä iho, mutta meikissä oli aiemmin ongelmana mm huulet joista väri karkasi. Löysin Wishin kautta halpismerkin joka liimautuu huuliin ja et edes tiedä käyttäväsi huulipunaa. Toinen ongelma on ns rasvaiset luomet. Ei pysy silmämeikki ikinä siistinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä auttaa tonne luomivakoon onneksi tosi hyvin primer ja jos päälle laittaa vielä ennen varsinaista luomiväriä nestemäisen tint-tyylisen luomivärin tai Color Tattoon kaltaisen tuotteen niin luomiväri pysyy tosi hyvin yläluomella, mutta alaluomi pysyy murheenkryyninä.

      Poista
  4. Mä en kestä, kaunis meikki ❤️ Niin ihania meikkejä on Elizabet Ardenilla ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se oli upea, varsinkin silmämeikki liukuväreineen wau! <3

      Poista
  5. Ihana Arden! Samantapaista ongelmaa ripsarin kanssa minulla ja siksi usein jätänkin alaluomen & -ripset kokonaan meikittä. Panostan huulipunaan ja huoliteltuihin kulmakarvoihin ja juhlissa erittäin tummaan luomiväriin (vain yläluomilla ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en kanssa yleensä meikkaa alaluomea ollenkaan yllämainitsemistani syistä. Välillä se harmittaa, koska se näyttäis niin "pirun" hyvältä. Aina ei voi voittaa. :/

      Poista
  6. Kaunis meikki, sulla on kyllä tosi upea iho :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, meikki oli upea ja ehkä ne kaikki purkkeihin laitettu raha ei ole mennyt hukkaan. LOL

      Poista
  7. Kaunis iho, josta huomaa kyllä, että hoivattu on:) Harmillista, että ripsivärit menee tuolla tavalla juonteisiin. Mystillistä.
    Itselläni vaikein juttu on saada nenänpielen punoitus (pienet katkenneet verisuonet) kunnolla piiloon niin, ettei meikkivoide hivuttaudu pois sieltä alueelta päivän mittaan. Tarkkana saa olla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin menee ja alaluomelle vielä, yläluomi on aina puhdas. Aika harvoin kirjoitan mitään ripsareista, kun lopputulos on aina parin tunnin jälkeen tuo, jos kyseessä ei ole 38. Niistä olen sitten kirjoittanut, jotka pysyvät edes sen kuutisen tuntia, etteivät leviä noin, koska se on tosi hyvä suoritus, mutta harvassa ovat, kun vaan tietäisit miten monia kokeilen tässä vuoden aikana. :D Itseltäkin kuluu vähän meikki juuri tuolta alueelta, mun ratkaisu on laittaa peitepuikkoa, pitää paremmin kuin peitevoide.

      Poista
  8. Mä jätän melkein aina alaluomet meikkaamatta, koska ei ne vaan pysy nättinä. Yläluomelle voi käyttää luomivärinpohjustusta, ja se kestää, mutta alaluomi on äkkiä yhtä mössöä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kanssa sitten ilmeisesti vaan rasvoittuu tuo alue, mutta luulis, ettei sitten olis tullut noita "kaivoja", jos ne on koko ajan rasvaisena. :D Olispa toisenlainen silmän malli, vois auttaa. :p

      Poista
  9. Voi miten kaunis meikki ja sulla tosiaan on upea iho! :) (Tajusin vasta tämän kirjoitettuani, että tulipa melkein sanatarkasti sama kommentti kuin Charming Nailsilla :DD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikki oli tosi upea. Mä kyllä oikeasti uskon siihen, että kunnon yöunet ja ihon hoitaminen jos ei ole supergeenejä auttavat pitämään ihon kunnossa. ^_^

      Poista
  10. Minulla ongelmana on luomivärien pysyminen luomilla. Ne aina kerääntyy luomivakoon, mikä on ärsyttävää!
    Mukavaa viikkoa sinulle Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko kokeillut primeriä ja sitten jotain Maybellinen Color Tattoon kaltaista tuotetta ennen jauhemaista luomiväriä ikäänkuin combona? Tiedän, ettei toi auta kaikilla, mutta itselläni auttaa, koska aina ei edes pelkkä primer pidä luomiväriä yläluomella siistinä. :)

      Mukavaa viikkoa Outi! <3

      Poista
  11. Sulla on todella upea iho mutta hei, nuo kulmakarvat!! Niin kauniit, etten ehkä kestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan se mun ikäiselle ihan kiva. Mä tykkään niistä itsekin, antaa tosi hyvin kehystä kasvoille, en oo koskaan antanut kenenkään koskea niihin. :D

      Poista
  12. Kaunis meikki ja minäkin kehun ihoasi, näyttää pirun hyvältä!
    Arden taitaa olla tosiaan tutustumisen arvoinen merkki, nuo meikit kiinnostaa. Joitakin rasvoja olen käytellytkin, mutta kivahan se on jos löytää jotain uusia hyviä tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, etten mä täällä turhaan ihonhoidosta jauha. ;) Meikit on tosi hyviä, suosittelen huulipunia ja ripsareista pidän, pitää vaan laittaa se 38 päälle et pysyy, mutta tykkään millaista jälkeä tekevät.

      Poista
  13. Täällä toinen Eight Hour Creamin hehkuttaja - ilman ei tule toimeen!
    Meikki näyttää upealta tuollaisenakin - kauniilla ihmisellä näyttää vaikka mikä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin paras, mulla on aina esim. jemmatuubi, koska olis katastrofi jos se pääsis loppumaan. :D

      <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives