Puhutaan hyvää selän takana


Bongasin blogikolleegani Outin blogista jokin aika sitten hauskan postauksen. Mitä jos puhuttaisiin kerrankin hyvää selän takana? Tarkoituksena on siis puhua hyvää ihmisistä tai bloggaajista. Tällä kertaa haluan puhua muista bloggaajista. Toivon, että tätä kautta saatatte löytää itsellenne jotain mukavaa uutta luettavaa. 

Enhän se toki olisi minä, jos en olisi alkanut kriiseilemään tämänkin postauksen kanssa. Olin ensin aivan intoa piukassa, että teen heti tekstin. Nyt on kulunut kohta kolmisen viikkoa ja olen pyöritellyt tätä postausta melkein päivittäin luonnoksissa, miettien sen julkaisun seuraamuksia. Luen todella paljon päivittäin blogeja ja tykkään myös kommentoida niitä. En millään pystyisi tässä kaikkia luettelemaan tai tästä tulisi romaani. Mietin, että entä jos joku tuttu pahoittaa mielensä, jos en mainitse hänen blogiaan tässä postauksessa? Sitä en haluaisi tehdä. Ajatukset menivät taas ihan liian pitkään ympyrää, painelivat kehää ja lopulta olivat solmussa. Olin jo melkein siinä vaiheessa, etten teekään tätä postausta, etten pahoita kenenkään mieltä. Sitten kuitenkin päätin antaa mennä fiiliksellä. Eiköhän kaikki joita en tässä mainitse, mutta joiden blogeja käyn kuitenkin melkein päivittäin kommentoimassa, tiedä, että pidän heidän blogeistaan. 

Haluan aloittaa tämän kehumisen Outi's lifen Outista, jolla tämän ensimmäistä kertaa näin. Outilla on kivoimmat askartelu ja tuunausideat. Outin blogi onkin ainoita tuossa genressä joita luen. Toki blogista löytyy paljon muutakin, mutta pääpaino on noissa kahdessa. 

In this Light Salka on itselleni se, jonka postauksia ihonhoidosta luen ahmien. Blogista saa lisäksi vinkkejä huipuista tuotteista. Meillä on Salkan kanssa todella samanlainen maku, joten toisen vinkkeihin on helppo luottaa. 

Karkkipäivän Sannin kanssa meillä on taas hyvinkin erilainen maku kosmetiikan suhteen, mutta Sannin blogi oli ensimmäinen kosmetiikka-aiheinen blogi, jota aloin lukemaan ja tämän vuoksi erityisen rakas. Tykkään Sannin asiantuntevista tuotearvioista ja aina aah niin ihanista Kreikka-postauksista.

Lipstick Loven Lindan blogi on noussut yhdeksi suosikeistani vasta ihan viime kuukausina. Eikä vaan sen vuoksi, että hänenkin blogin nimessä on sana Love. ;) Lindan kirjoittama teksti kosmetiikasta on jotenkin äärimmäisen helppolukuista ja soljuvaa. Viime aikoina olen ollut aivan koukussa näytepussukkaprojektiin, jossa Linda käyttää omistamiaan näytepussukoita ja tekee niistä miniarvioita. 



Luin yhteen aikaan todella paljon ruokablogeja, mutta oman kokkausinnon laannuttua, luen enää muutamia. Niitä samoja joita olen lukenut jo vuosia. Tällaisia ovat mm. Beach house kitchen ja 52 week of Deliciousness. Molemmissa on todella herkullisia reseptejä, jotka ovat helppoja toteuttaa ilman liian vaikeita kikkailuja, mitkä eivät tällaista tavallista kokkailijaa välttämättä kiinnosta. 

Jos haluan katsella upeita meikkejä, jollaisiin en itse kuunaan pystyisi, menen Oot meikannut! Annan sivustolle. Menkää katsomaan ja ihailkaa. Upeasti toteutetuissa meikeissä on jotain äärimmäisen rauhoittavaa. 

Mitäpä olisi päivä ilman Minäkö keski-ikäinen? Tiian blogia. Tiian kriiseilyt ja kohellukset ovat välillä ihan omaa luokkaansa, uskallan sanoa tämän, koska olemme ystäviä ja ollaan naurettu näitä monet kerrat. Eikö jokaisella pidä olla joku, joka saa hänen oman elämänsä tuntumaan tylsän tasaiselta? :D Blogissa on myös loistavia vahvasti kantaaottavia postauksia asioihin, joista todellakaan kaikki eivät olisi valmiita blogissaan puhumaan.

MouMoun Iina luo päiviini samanlaista turvallisuutta kuin Sannin blogi. Jos Sannin blogi oli ensimmäinen koskaan lukemani kosmetiikkablogi, oli Iinan blogi ensimmäinen, mitä aloin seuraamaan säännöllisesti. On jotenkin jännä tunne, kun on seurannut toisen blogia vuosikaudet ja miten kaikki onkaan muuttunut siinä matkalla. Sitä on ikäänkuin salaa ruudun toisella puolella seurannut toisen elämää ja kehittymistä. 


Inhimillinen turhamaisuus blogin Mikaelan postauksia olen lukenut myös jo vuosia. Olen aina ajatellut, että blogin nimestä voi jopa saada aivan väärän kuvan Mikaelasta, joka tuntuu bloginsa perusteella olevan kaikkea muuta kuin turhamainen, päinvastoin todella syvällisen oloinen ihminen. Blogi on kivan vaihteleva aihealueeltaan. Joka kerran saa jännittää, mikä on aihe tänään, koska se voi vaihdella kosmetiikan, syvän pohdiskelun, hyvinvoinnin tai ruoan väliltä.

Tätä postausta ei vaan olisi voinut tehdä ilman Tuubitoleranssin Jusua. Olin itse aivan tajuttoman innoissani, kun löysin hänen bloginsa pari vuotta sitten. Kerrankin joku kaksilahkeinen joka on yhtä innostanut ihonhoidosta kuin minä. Salkan tapaan Jusun arviot tuotteista ovat todella asiantuntevia ja olen löytänyt hänen vinkkien perusteella monta hyvää tuotetta. 

Rabbit Glown Eevan blogista nappaan parhaat vegaanikosmetiikan tuotevinkit, sillä Eeva itse käyttää vain vegaanista kosmetiikkaa. Blogin kautta olen tutustunut moniin brändeihin, joita en tiennyt edes olevan olemassa.

Zaza's Petalsin Sarin blogista käyn poimimassa kaikki edullisen kosmetiikan tuotevinkit. Sari on inspiroinut minut pitämään silmäni auki uudelleen myös markettikosmetiikkahyllyjen ääressä. Ilman häntä en olisi tutustunut mm. Simpleen, Cienin kosmetiikkaan tai Theyersin tuotteisiin.


Oikein ihanaa maanantaita! Tällä viikolla kannattaa pysyä kuulolla, sillä blogi täyttää seitsemän vuotta ja sehän tietää sitä, että minulla on teille jotain kivaa arvottavaa. 

Pistäkäähän hyvä kiertämään!






  1. Vitsi miten kivasti kirjoitit ja hahaa naurattaa nuo kohellushommat omalla kohdalla, mutta hei voi pojat niitä on mahtunut. Sain täältä muuten muutaman kivan uuden blogivinkinkin, kiitos Jonna. <3 Ensimmäiset omat blogit mitä aloin lukemaan, oli juurikin sinun, Sannin ja Iinan ja Curious Nooran ja ihan hämmentävää, nyt olen treffannut teidät kaikki. Elämä on ihmeellistä. <3

    Vaikea haaste juurikin siksi, ketkä nostaa esille, kiitos että pääsit kohelluksineen kaikkineen mukaan. <3

    Muiskis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei niille voi kuin nauraa, joitakin todella harmillisia juttuja lukuunottamatta. Aina kun sulta piippaa yksäriä, mietin, että mitähän se on taas koheltanut. Milloin on maidot pöydillä milloin mitäkin. :D Elämä oikeasti on välillä kummallista, näistä oudoista sattumista oli just perjantaina meilläkin puhe, välillä jopa pelottavan kummallista.

      Todella vaikea, tää olisi periaatteessa pitänyt jakaa moneen osaa ja jaotella eri genren blogit erikseen, mut epäilen ettei lukijoilla olisi ollut kiinnostusta sellaiseen.

      Ihanaa maanantaita Tiia! <3

      Poista
  2. Oho! Hei KIITOS <3 Jonna oot oikeasti aivan mahtava ihminen. Sun kommentit on aina sellaisia päivän piristyksiä, joista oon niin kiitollinen - ihan jo siksi, että oot ottanut aikaa ja kirjoittanut ne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna kauniista sanoistasi. <3 Sun meikit on vaan niin mielettömiä, suorastaan nautin niiden katselemisesta, koska itsellä ei olisi moiseen ikinä taitoja. Vaikka olisivat taiteellisiakin, niissä on usein esim silmämeikissä sellaisia juttuja, joita vain kopsata omaan meikkiinkin. :)

      Poista
  3. Aivan ihana postaus, tuli tosi hyvä mieli :) ehdottomasti kopsaan!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kivoista blogivinkeistä! Tiian blogi on tuttu, muita en tiedäkään. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tuli uusia nimiä. Itse olen löytänyt itselleni näistä postauksista monesti uutta luettavaa. :)

      Mukavaa viikkoa Satu!

      Poista
  5. Voi miten ihanaa oli bongata oma blogi tuolta! :) Kiitos kauniista sanoista Jonna<3 Sun blogissa tykkään eniten siitä, että kirjoitat vähän väliä sellaisista tuotteista, joiden olemassaolosta en ollut aiemmin tiennyt lainkaan. Oon saanut ihan hurjasti uusia tuotevinkkejä sun blogin kautta! Ja kuvathan sulla on aina ihan äärettömän kauniita<3

    VastaaPoista
  6. Voi, kiitos Jonna<3 Tuli ihan puskista tällainen arvonanto. Olen todella otettu ja kiitollinen. Sun blogi taas on todellinen tietopankki, elegantti, silti maanläheinen ja soljuvasti kirjoitettu, ja kuvien taso on aivan huikea. Hajuvesien kuvailu eri vivahteineen on ihan taidetta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot mun edullisten tuotteiden kuningatar, tykkään kun sulla on myös sellaisia edullisia tuotteita, mitä ei välttämättä myydä Suomessa eli löydän tosi paljon ihan uusia juttuja lukemalla sun blogia. :) Ihana kuulla tuo tuoksupostauksista, sillä ne on se mun suurin intohimo! <3

      Poista
  7. Ihana idea! Postauksen lukemisesta tuli todella hyvä mieli - tällaista positiivisuutta juuri haen blogeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin ihan innoissani kun bongasin tämän Outin blogista, toivottavasti säkin teet tämän! :)

      Poista
  8. Jee, nyt kyllä tunnen oloni aika spesiaaliksi ja oman genreni (sekameteliblogi) prinsessaksi :D Kiitos näistä fiiliksistä <3
    Aurinkoista viikkoa Jonna ihanuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kannattaa tunteakin, sillä en lue muita blogeja kuin sun, jossa tuunataan ja askarrellaan. Varmaan se osaksi koukuttaa sitten, että noiden lisäksi on muutakin. ^_^

      Poista
  9. Hei kiitos paljon maininnasta! <3 Luen sinun blogia mielellään, sulla on jotenkin rauhalliset kuvat ja pohtiva kirjoitusote. :)

    VastaaPoista
  10. Hei tosi ihana postaus! <3 Minä luen suurimman osan jutuistasi, mutten kykene nykyään juuri mihinkään kommentoimaan ajanpuutteen vuoksi. Tähän oli pakko, tuli niin hyvä mieli! <3 Ihanaa viikkoa Jonna, jään kyttimään arvotaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja mä jotenkin tiedän, että sä luet ja hei ei ole kovin vaikeaa tajuta, että kahden lapsen äidillä joka pitää vielä päivittäistä blogia on kiire! :D

      Ihanaa viikkoa Katja. <3

      Poista
  11. Kiitos Jonna mukavista sanoista! Piristi kivasti ankean sumuista tiistaita <3 ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kans jotenkin hirveän synkkää, arvaustiede lupasi eilen auringonpaistetta mutta ei. :/

      Mukavaa tiistaita. <3

      Poista
  12. Jos nyt tulisi kommentti perille asti :D

    Mutta hih, mulla on ihan samanlainen kriiseily, siksi en ole saanut tän suhteen tikkua ristiin. Ja siksi en ole saanut sitä sivupalkkilistaustakaan koskaan aikaiseksi :D

    Mutta sydäntäni lämmitti löytää oma nimi listaltasi <3! Ja samat sanat, täältä mä löydän ne "himoittavimmat" tuotteet kun meillä on jotenkin niin samanlainen maku, mutta myös tuotemieltymykset sekä ihotyypitkin :) Nyt houkuttaisi ne Omorovichat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tuli, ollut kyllä bloggerissa selvästi jotain häikkää eilen. :o Hei sivupalkki on helppo siellä mulla on aivan kaikki mun seuraamat blogit aivan kaikki, mut aina viisi viimeksi julkaistua näkyy tossa, koska muuten se olis kilometriä pitkä. :D Kannattaa kokeilla sitä noin, niin siten kaikki pääsee edes hetken aikaa framille kun julkaisee, mut ei vie koko sivupalkkia. LOL

      Mä tuun kirjoitteleen Omorovichasta vielä kesällä lisää, jos maltat oottaa sinne asti. ;)

      Poista
  13. Mulle kävi samalla tavalla, kun sulle! Luin vasta nyt rästissä olevat postaukset ja oli ihana piristys löytää tämä! <3 Kiitos!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives