Silmänympärysihon geelinaamiolaput jotka todella toimivat


Ihonhoidossa erinäiset silmänympärystuotteet ovat haastavia. Olen monesti puhunut sitä, miten aloin käyttämään silmänympärysvoiteita vasta kolmekymppisenä. Tämä johtui ihan siitä, että koska itselläni ei ole koskaan ollut pahemmin tummat silmänaluset, juonteita tai saatika silmäpusseja ongelmana, on silmänympärystuotteiden tehoa vaikea todeta. Vasta 40:tä ikävuotta lähestyessä aloin törmäämään muutamiin tuotteisiin, joita käyttäessä minäkin huomasin niiden tehon. 

Silti edelleen silmänympärystuotteet ovat niitä mihin kiinnitän ehkä vähiten ihonhoidossani huomiota. Jumitan helposti samoihin tuotteisiin, niihin joista oikeasti olen saanut näkyviä vaikutuksia. Bakelin Cool Eyesia olen käyttänyt jo vuosia, koska mikään muu tuote ei virkistä sy-ihoa yhtä tehokkaasti aamuisin. Käytän tuotetta myös naamiona paikallisesti. Pieniin juonteisiin ehdottomasti paras on iS Clinicalin Youth Eye Complex, joka tekee ihosta selvästi kimmoisamman näköisen. Jos silmänympärysiho huutaa kuivuuttaan, käännyn Kiehl`sin Avocado Eye Treatmentin puoleen. 

Olen käyttänyt vuosien aikana monilta brändeiltä silmäympärysiholle tarkoitettuja naamiolappuja. Toiset olen kokenut kivan kosteuttavina ja tuovan jotain pientä extraa alueen hoitoon, mutta mikään ei ole saanut suutani loksahtamaan hämmästyksestä auki, joten oli ehkä odotettavaa, että sekin päivä vielä tulisi. 

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.


Sain jo jonkin aikaa sitten elevenilltä testattavaksi joukon korealaisen Skin79 tuotteita, enkä koskaan olisi uskonut, että löydän niiden joukosta parikin tuotetta, jotka kolahtaisivat minuun kunnolla. Kirjoittelin aiemmin hauskasta puhdistajasta, mutta nämä Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patchit* olivat se tuote, joka sai vihdoin suuni loksahtamaan auki. Vihdoin naamiolaput silmäympärysiholle joiden tehon huomaa heti. 

Geelinaamiolapuissa on nimensä mukaisesti hauska geelimäinen tai minusta hauskempi sana on jellymäinen koostumus. Kullansävyiset kukan terälehden malliset laput on helppo asettaa paikoilleen. Jos lappu on liian kostea, se valahtaa helposti liian alas, itse tykkään pitää näitä aivan vesirajassa kiinni. Ei kirvele lainkaan, joten uskaltaa viedä ihan ripsirajaan kiinni. Jos lappu tuntuu liian kostealta, niin kannattaa sormella hivenen pyyhkäistä ylimääräistä nestettä pois ja asettaa lappu uudestaan. Sen jälkeen se tarttuu paremmin kiinni ja pysyy paikoillaan. Laput tuntuvat miellyttävän raikkailta ihoa vasten.


Tuote lupaa kosteuttaa sekä hoitaa väsyneeltä ja kuivalta näyttävää silmänympärysihoa. Sen ne todella tekevät, mutta se ei ollut se lopullinen asia, minkä vuoksi nämä saivat loksahtamaan suuni auki. Sillä tuon asian on tehnyt moni muukin tuote. Iho todellakin tuntuu 20 minuutin vaikutusajan jälkeen pehmeältä ja näyttää hyvin kosteutetulta, mutta ainakin minulla nämä saivat aikaan sen, että käytön jälkeen sy-iho näytti ja tuntui ja huomattavasti napakammalta ja kimmoisammalta. Se napakkuus oli ihan tunnettavissa, mutta sen näki myös silmillä. Luulen, että varsinkin iäkkäämmät huomaavat tämän vaikutuksen. Tämän vuoksi käyttäisin näitä ehdottomasti normaalin hemmottelun lisäksi esim. ennen juhlameikkiä, koska käytön jälkeen napakalle iholle on miellyttävämpää levittää meikkituotteet. 

Vaikuttavina aineina on käytetty erinäisiä kasviuutteita, etanaseerumia ja kultaa. Pakkauksessa on 60 lappua, joten siitä riittää kolmeenkymmeneen käyttökertaan, joka on mielestäni ruhtinaallisesti. Itse olen käyttänyt lappuja 2-3 kertaan viikossa. Joten tällä tahdilla pakkaus kestää reilut kolme kuukautta. Hintaa tuotteella on 36,20 euroa ja sitä myy eleven


Ingredients: Water, Glycerin, Snail Secretion Filtrate, Butylene Glycol, Niacinamide, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Agar, Dipropylene Glycol, Ceratonia Siliqua Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Boswellia Serrata Resin Extract, Panax Notoginseng Root Extract, Calcium Chloride, Polysorbate 20, Propanediol, Clorphenesin, Synthetic Fluorphlogopite, 1,2-Hexanediol, Lactobacillus, Adenosine, Titanium Dioxide, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Coptis Japonica Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Fragrance, Acorus Calamus Root Extract, Ale Barbadensis Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Swiftlet Nest Extract, Salix Alba (Willow) Bark Water, Portulaca Oleracea Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Natto Gum, Centella Asiatica Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Xanthan Gum, Iron Oxides, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Pinus Densiflora Leaf Extract, Thuja Orientalis Extract, Citris Acid, Sodium Citrate, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Tin Oxide, Gold(1ppm)

Käytättekö silmänympärysiholle täsmätuotteita?

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta. 






  1. Kuulostaa ihan loistavilta! Eikä oo kyllä paha hinta ollenkaan, jos 30 kertaan riittää tavaraa :D Toihan on tosi edullinen moniin muihin vastaaviin tuotteisiin verrattuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei se tekee n. reilun euron/kerta. Jota pidän tällaisen tuotteet kohdalla ihan edullisena. :)

      Poista
  2. Näyttää fantastiselta ja ylelliseltä, mutta myönnän, joku fobia on sanaa snail kohtaan, vaikka etanoita ei olekaan vahingoitettu, mutta se etanan lima, en vaan pysty. Uskon silti, että tämä on erinomainen sy-voide ja näyttääkin luxukselta.

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä syönkin etanoita, ne on yksiä mun suurimpia herkkuja. :D Jep, olen tässä asiassa kamala ihminen.

      Poista
  3. Mä olen ihan koukussa Kocostarin samantyyppisiin sy-ihon hoitolappusiin. Laput silmille 10 minuutiksi ja tuloksena uskomattoman silottunut sy-iho. Kaikki uurteet katoaa näkymättömiin :) Nämä kuulostavat myös hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää kans kadottaa uurteet täysin, mut se napokoittava vaikutus, aah. <3

      Poista
  4. Olen yrittänyt käyttää kaikenlaisia lappusia silmän alla, mutta en ole löytänyt sellaista, joka toimisi sekä ergonomisesti että kliinisesti. Suurin osa lapuista on hankala saada paikoilleen oikeaan kohtaa ja niin, että pysyy kans paikoillaan ilman kiristävää tunnetta. Enkä ole huomannut, että lapuista olisi suurempia hyötyjäkään ollut. Viimeksi kokeilin Skin Republicin kollageenilappusia, mutta ne tarrasivat niin tiiviisti kiinni, että niiden pois ottaminen oli aika epämiellyttävää.
    Tuollaisia geelilappuja en ole kokeillut. Inci on julmetun pitkä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on tosi hyvä malli, ovat tarpeeksi pitkät joten näitä saa aseteltua helposti. Itsellä on silmät syvällä päässä, eikä todellakaan helpoin saada sellaisiin näitä istumaan, mutta nää saa tosi hyvin nenänvarteen kiinnitettyä. ^_^ Joissakin paperisissa on mullakin ollut ongelmaa, et tarraa kiinni, jos sy-iho imaisee nopeasti sen nesteen, mutta nää geelimäiset ei tartu. :)

      Poista
  5. Mä olen kokeillut useita lappusia silmille, ja kyllä ne jotkut todella tehoavat. Nämä voisi kätevästi yhdistää kangasnaamion kanssa käytettäväksi, jolloin saisi kunnon tehohoidon kasvoille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki mitä mä olen kokeillut kosteuttaa tosi tehokkaasti, mut sit aina jotenkin se viimeinen silaus on puuttunut. Selvästi huomaa mitä vanhemmaksi tulee sen enemmän alkaa osaa arvostaa napakoitumista. :D

      Poista
  6. Nää lähtee kyllä seuraavaan eleven-tilaukseen mukaan, toi hintahan on ihan älyttömän edullinen! 😮

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siihen nähden, että pakkauksesta saa 30 käyttökertaa, niin onhan se halpa tällaiselle tuotteelle. ^_^

      Poista
  7. Mulla on silmänaluslappuja, mutta jostain syystä en meinaa milloinkaan muistaa käyttää niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut sama juttu, jostain syystä huomasin, että näitä muistan. Pitää vaan olla tarpeeksi hyvä tuote. :D

      Poista
  8. Oon viime aikoina huomannu et mun silmänympärykset on pikkasen pöhöttyneet ja tuntuu ettei mikään tuo niille kiinteyttä tai kirkastusta. Nyt alkoi kiinnostaa nämä lappuset :) Kerran oon kokeillu jotain lappuja silmien alla, mut ne meinas viedä silmämunatki mennessään ku irrotin niitä :D Mä myös aloitin sy-ihon hoitamisen (liian) myöhään eli 4-kymppisenä vasta, uskon kuitenkin et parempi myöhään ku ei koskaan- tässäkin asiassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auuuuuuuuuu... kuulostaa tuskalliselta! APUA! Lupaan, että nää ei vie silmämunia mennessään, toi jellymainenkoostumus pitää nämä koko ajan kosteina. :D Ajattelen kanssa nyt, et olis vaan pitänyt aloittaa aiemmin, vaikka mitään tuloksia ei silloin näkynyt. Nyt makselen oppirahoja siitä erheestä. Toki hyvä se sentään nyt on kuin ei koskaan.

      Poista
  9. Käytän kyllä seerumeita ja rasvoja sy-iholle. Silmänympäryksethän ovat minun kasvojeni ongelma-alueita. Silmäpussit on kuin Vesa Keskisellä ja mustat kuin piki :) Eikös kuulostakin just sellaisilta, joihin nämä lappuset antaisivat apua?
    Leppoisaa sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että sulla on sellaiset pussit kuin Keskisellä. Ei sellaisia oo kellään. :D Eikös se käynyt leikkauttamassa ne? :) Mä uskon, että näistä olis varmasti apua, ennen aamupalan syöntiä laput silmille ja sit pois ennen meikkiä. :)

      Ihanaa sunnuntaita Outi! <3

      Poista
  10. No tämä voisi toimia siis minullakin, kun huomaan stressaavani aina noista sy-alueen rypyistä! Menee harkintaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti toimii ja nää on myös tosi hellävaraiset, joten kun sullakin on vähän herkkä iho kuten mulla niin nämä ei ärsytä. :)

      Poista
  11. Moikka! Oletko muuten kuullut mitä Bakelin tuotteiden myynnille Suomessa on tapahtunut... bakel.fi -sivu on wordpressin alkutilassa, enkä löytänyt kuin yhden verkkokaupan joka sitä myy. Hyvin pikaisella silmäyksellä ulkomaisista verkkokaupoista sitä periaatteessa saa, mutta ainakin nyt se oli monesta loppu. Esim. lookfantastic ilmoittaa, että tuote on loppuunmyyty.
    Kyseleepi Kati :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Kati, Bakelin tilanne on se, että heillä ei ole tällä hetkellä omaa maahantuojaa Suomessa. Täältä löytyy kaikista tuotteista tiedot englanniksi. Jos haluaa tilata tuotteita suosittelen kahta paikkaa joita käytän itse. (toisesta sanoitkin jo tossa yllä!) Joko My Choice http://www.mychoice.fi/index.php?route=common/home joka tilaa Bakelin tuotteet suoraan Italiasta valmistajalta, jos verkkokaupasta ei löydy jotain haluamaasi tuotetta, he voivat tilanta sen sinua varten suoraan sieltä. Laita vain viestiä, vastaavat nopeaan. Toinen on tietenkin sitten lookfantastic.fi jossa ei ihan kaikkia ole valikoimissa, mutta tuotteista on mahdollista saada alennuskoodeilla alennusta ja usein siellä on niitä muutenkin tarjouksessa https://www.lookfantastic.fi/brands/bakel.list Itse olen käyttänyt näitä kahta, mutta my choicen kautta tosiaan saat minkä tahansa bakelin tuotteen, tilaavat, jos heillä ei tällä hetkellä ole. :)

      Poista
    2. Okei, hyvä tietää. :) kiitos. Kirjoitinkin yllä näköjään hieman sekavasti, kun Googlettelin nimenomaan tuota Cool eyes -tuotetta, ei koko tuotesarja varmaankaan ole loppu lookfantastic -verkkokaupasta. :) Taidanpa tilata tuotteen heti seuraavana tilipäivänä ;D ;D tuolta My Choice -verkkokaupasta.

      Poista
    3. Cool Eyesissa on tosiaan muuttunut vuoden aikana tuo pakkauskin hivenen erilaiseksi, Bakel on muokkaa niitä koko ajan, en tiedä mikä vimma niillä on. :D Suosittelen My Choicea, sivut ovat kotikutoiset hivenen, mutta luotettava paikka ja tosiaan pitäjä tilaa tuotteet suoraan valmistajalta, joten ne ovat takuulla tuoreita ja aitoja. :) Ja tietenkin tilaamalla saa sitten sellaisiakin tuotteita joita ei verkkokaupasta sattuisi löytymään. Itselleni viime kesänä toiveistani tilattiin Oxyregen voide. Joten suosittelen! :)

      Poista
  12. Yes, kiitos vinkeistä! Mukavaa kevättä ja kesää! Kati

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives