Skin79 Yum Yum Cleanser Lemon – Syötävän herkullinen puhdistaja


Kenestä muusta pääsiäinen tuntui yllättävän pitkältä? Koitin pitää hieman somelomaa neljän päivän aikana ja onnistuin melko hyvin. Instagramia en tainnut selata kuin hivenen yhtenä päivänä, Twitteriin sorruin hetkeksi päivittäin, samoin Facebookiin, mutta ne olivat todella pieniä pikaisia pyrähdyksiä. Sen sijaan olen tuijottanut tuntikausia Yle Areenasta Avaran Luonnon Sininen Planeetta II:sta, jota en ollut vielä ehtinyt seuraamaan. Mielessä tuli täysin paluu lapsuuteen, jolloin katselin tv:sta kaikki Avaran Luonnon dokkarit, ne olivat lempiohjelmiani. Lisäksi koukutuin Youtubessa Psychic Investigatorsiin, joka on äärettömän mielenkiintoinen dokumenttisarja. Itseäni on aina kiinnostanut ihmiset, jotka voivat nähdä asioita, joita me kaikki emme näe. Vaikka itse olen äärimmäisen herkkä aistimaan vaikka mitä, heidänlaistaan kykyä minulla ei todellakaan ole, vaikka kummallisia juttuja on omassakin elämässä toisinaan sattunut. Koin todella rentouttavana tuijotella ohjelmia ja huomasin, että ilman muuta someselailua pystyin jopa keskittymään niihin paremmin kuin yleensä.

Pääsiäisenä testailin eleveniltä testiin saamaani todella jännän koostumuksen omaavaa Skin79 Yum Yum Cleanser Lemonia*, joka hurmasi minut sen verta, että siitä oli pakko päästä heti kirjoittamaan, vaikka se on tällä hetkellä valitettavasti verkkokaupasta loppu. 

Skin79 on siitä rakas brändi, että sarjan klassikko Super+ Beblesh Balm Original B.B oli ensimmäinen K-Beauty tuotteeni ja samalla myös ensimmäinen B.B-voiteeni, mitä olen koskaan käyttänyt. Muistan kun n. kuusi-seitsemän vuotta sitten tilasin sitä purkin Amazonista, luettuani tuotteesta kehuja MakeupAlleysta. Käytin voidetta muistini mukaan parikin pullollista ja tykkäsin siitä kovasti, mutta sen jälkeen en ole käyttänyt mitään brändin tuotteita sheet maskeja lukuunottamatta. 

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.


Yum Yum Cleanser Lemon on pakattuna hauskaan muoviseen hillopurkkia muistuttavaan pakkaukseen. Vaikka pakkaus on iso ja hivenen kömpelö, on se silti näppärämpi kuin kierrekorkkinen purkki. Se mikä tekee tuotteesta sitten todella uniikin ja herätti heti mielenkiinnon, oli sen koostumus. Puhdistaja on kuin vaahtomaista kimmoisaa rahkaa, jos sitä katsoo lusikassa, voisi ajatella, että se on jotain mitä voi syödä, mikä osin pitää paikkansa ainakin melkein, sillä tuote on tehty 98% luonnollisista ainesosista. 

Suurimman osan sisällöstä nappaa sitruunamehu-uute, jota tuote sisältää 66%:a. Puhdistajan pH on viisi, joten sillä on juuri oikeanlainen happamuus, että se ei vaaranna ihon omaa suojavaippaa. Koostumus iholla tuntuu täyteläiseltä, se pesee hyvin meikit ja epäpuhtaudet. Veden kanssa tekemisiin joutuessaan muuttuu helposti poishuuhdeltavaksi täyteläiseksi emulsioksi. Kirkastaa ihoa ja tekee siitä mukavan pehmeän tuntuisen ilman kiristävää tunnetta. 

Tuoksu oli yllätys, ajattelin, että tämä tuoksuisi enemmän sitruunalta mutta ei. Tuoksu on itseasiassa melko mieto, aavistuksen sitruksinen. Sen sijaan, kun tuotteen puhdistaa kasvoilta, sen jättämä jälkituoksu oli ehdottomasti yllätys. Tuoksu oli sellainen samanlainen puhtaan raikas hivenen saippuamainen kuten Sensain tuotteissa, enkä siinä vaiheessa haistanut sitruunaa enää lainkaan. Tämä ei tietenkään minua haitannut, koska tiedätte, että rakastan Sensain tuotteiden tuoksua. ^_^ Tuotteella on hintaa n. 20 euroa. Puhdistaja on todella riittoisa, sillä pavun kokoinen nokare riittää helposti koko kasvoille. 



Onko Skin79 tuttu? Mikä on teidän mielestä jännimmän koostumuksen omaava tuote?

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.



  1. Someloma varmasti teki niin hyvää ja täälläkin tuntui, vaikka blogissa jonkin verran pyörinkin, että pääsiäinen oli todella pitkä ja tuli oikein kunnolla lomailtua ja tehtyä perheen kanssa juttuja. Ihanaa. <3

    Sitruuna-höperön on pakko sanoa, että nyt on todella mielenkiintoinen tuote ja tämä kiinnostaa kyllä. Koostumus on kyllä silmään tosi jännä ja mielenkiintoinen tuo miten paljon sitruunaa siinä on. Tuoksu on varmasti huumaavan ihana.

    Mukavaa tiistaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen nähden miten paljon tässä on sitruunaa niin tää tuoksuu vain todella miedosti sitruunalle, oli itselleni yllätys, koska odotin oikein sellaista kirpeän raikasta sitruksista tuoksua. Tosin sitruunanmehuhan ei paljoa tuoksu vaan se kuori on se mikä niissä tuoksuu.

      Aurinkoista tiistaita Tiia! <3

      Poista
  2. Menen vähän sekaisin näissä Skin-alkuisissa nimistä...Piti oikein aikakirjoista tarkistaa olenko käyttänyt Skin79 -tuotteita ja olenpa hyvinkin. Skin79 puhdistusöljyä olen käyttänyt ja se onkin oikein mainio tuote. Tykkään voidemaisista putsareista eniten, joten tuollainen purkkimönjä kuulostaa aika kivalta:)
    Someloma olisi paikallaan, mutta nyt kun olen oikeastikin lomalla, tuskin pystyn olemaan täysin irti somesta, mutta olen pyhästi päättänyt lukea ihan oikeita kirjojakin;) Katotaan miten käy;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihan ymmärrettävää! ;) Itsekin pitää olla välillä tarkkana, Skin79 kanssa ei niin tarvi, koska se on niin hyvässä muistissa tuon ensimmäisen K-Beauty -kytköksen vuoksi.

      Ihanaa loman jatkoa Sari! <3

      Poista
  3. Vaahto- ja hyytelökoostumukset ovat omia suosikkejani, mutta onhan tämäkin tosi kivan näköistä. Olen joskus käyttänyt tämän tyylistä korealaista putsaria, mutta se oli liian pesevä. Sielläpäin ilmeisesti tykätään saippuamaisen puhtaasta tunteesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on yllättävän hellävarainen, mutta ehkä kuivaihoisena en käyttäisi päivittäin, ehkä muutaman kerran viikossa. :)

      Poista
  4. Ihanan näköinen tuote ja siis todellakin syötävän näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää ihan joltain sitruunajälkkäriltä. :p

      Poista
  5. Näyttääpä herkulliselta! Tuota on ehkä pakko tilata testiin, sillä koostumus on sen verran hauskan oloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on ehdottomasti jännin koostumus mitä missään puhdistajassa olen törmännyt. Plussaa tietenkin, että kirkastaa ihoa tosi kivasti. :)

      Poista
  6. En ole koskaan kuullutkaan kyseisestä tuotteesta, mutta mielenkiintoni heräsi ehdottomasti! Sitten kun tätä tulee taas elevenille meinaan tilata tämän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, tää on ihan huippu ja hauska tuote. :)

      Poista
  7. Näyttää tosiaan ihana joltain sitruunajälkkäriltä. Tykkään sitruunan tuoksusta, jotenkin puhdas tuoksu. Ehkä oudoin on ollut hyytelömäinen naamio, josta kuivattuaan tuli todella vaikeasti pois pestävä.
    Mukavaa tätä viikkoa Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö näytäkin? Mulle tuli kans sama mieleen. ^_^

      Ihanaa keväistä viikkoa Outi! <3

      Poista
  8. Tää menee niin ostoslistalle, vaikuttaa niin kokonaisvaltaiselta elämykseltä etten kestä 😍 Siis tuo purkki, väri, koostumus..Mä aivan varmasti rakastaisin tätä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jotenkin arvasin, että säkin ymmärtäisit ton hillopurkki-ihanuuden päälle! ;) Ja siis sisältöhän on myös ihan huippu.

      Poista
  9. Oi ei, tuli himo sitruunarahkaan:) Oikeasti kuulosti tuotteelta, johon voisin ihastua ja juuri sitrus tuoksu on sellainen, että se sopii hyvin kosmetiikkaan ja joo myös se raikas saippuatuoksukin, tosin:) Pitää pistää muistiin:)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives