TOP5 Parhaat Gamarde


En varmaan koskaan unohda sitä päivää, kun pääsin tutustumaan Gamarden tuotteisiin yli kolme vuotta sitten. Sen jälkeen en ole vietänyt päivääkään, ettei kaapissani olisi ollut jemmassa pullollista brändin misellivettä. Enkä todellakaan olisi uskonut, että nyt reilut kolme vuotta myöhemmin se on edelleen paras ja tehokkain luonnonkosmetiikan misellivesi, mitä olen käyttänyt. Olen kokeillut sen jälkeen monia, mutta Gamarde on edelleen ylivoimaisesti paras. 

Minulla on tunne, että Gamarde brändinä on saattanut jäädä monille jotenkin etäiseksi. Varmasti osaksi johtuen sen aiemmin hieman rajatusta saatavuudesta. Kaikki oikeastaan muuttui sen jälkeen, kun uusi hyvinvointikonsepti Hehku otti Gamarden valikoimiinsa. Tällä hetkellä tuotteet ovatkin helposti tavoitettavista vanhojen jälleenmyyjien lisäksi niin Hehkun verkkokaupasta kuin alati lisääntyvistä liikkeistä. Olen maahantuojan puolesta tästä todella onnellinen, sillä mielestäni Gamarde on hyvyyteen ja hintaansa nähden aivan liian vähän framilla oleva brändi. Joten halusin jakaa teidän kanssanne TOP5 suosikkituotettani Gamardelta. 

*Misellivesi ja puhdistusmaito omia, muut tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.

Tuotteiden teho perustuu rikkiä sisältävään mineraaliveteen, joka on melkein kaikkien tuotteiden pohjana. Sarjassa käytetään myös paljon luomulaatuista arganöljyä sekä eteerisiäöljyä, kukkavesiä ja muita kasvikunnan raaka-aineita. Tuotteet ovat Cosmebio-sertifioituja. Suosittelen sarjaa myös sellaisille, jotka yleensä vierastavat luonnonkosmetiikan tuoksumaailmaa, koska Gamarde on hyvin erilainen luonnollinen sarja tuoksultaan. Ainoastaan parissa enemmän eteerisiäöljyjä sisältävässä tuotteessa on perinteisempi luonnonkosmetiikkamainen tuoksumaailma. 


Gentle Micellar Water (23,50€) – Misellivesi jaksaa hämmästyttää vuodesta toiseen tehokkuudellaan, vaikka kyse on luonnonkosmetiikan misellivedestä, niin tämä on niistä ainoita, joka tehoaa myös tavalliseen ei luonnonmukaiseen meikkiin. Poistaa jopa vedenkestävän kajalin yhdellä pyyhkäyksellä. Misellivesi on todella kosteuttava, rauhoittaa ihoa ja jättää sille raikkaan tunteen. Sisältää mm. kasviperäistä hyaluronihappoa, glyseriiniä ja aloe veraa. Ainoa minkä koen hivenen kömpelöksi, on pakkaus, joka on painava lasipullo. Pelkään joka kerran tiputtavani tämän kylppärin lattialle. Kolme vuotta on kuitenkin kulunut, enkä vielä ole onnistunut tässä.

Soothing Shower Cream (13,95€)* – Kiristääkö ihoa? Saippuaton suihkuvoide on ollut parina talvena vartalon ihoni pelastus. Kermaisella voiteella voi pestä myös kasvot, joten se helpottaa suihkuhetkiä. Emulgoituu helposti pois ja jättää jälkeensä silkkisen pehmeän ihon. Tuote on miltein tuoksuton, kuten kaikki Gamarden tuotteet, joissa on vaaleanpunaista pakkauksissa. Sisältää aloe veraa, glyseriiniä ja hyaluronihappoa, joka on kyllä melkoinen luksusraaka-aine vartalotuotteeseen. 

Gentle Cleansing Milk (23,50€) – En ole välttämättä mikään suurin puhdistusmaitojen ystävä tai olen ainakin vähintään todella ronkeli sen suhteen, mitä hyväksyn omaan käyttööni. Ehkä Gamarden tuotteen taika piilee siinä, että nimestään huolimatta tämä ei lopulta ole puhdistusmaitoa vaan ennemminkin kevyttä voidetta. Koostumus on kasvoille levittäessä miellyttävän liukas, tuotteen sisältämät öljyt liuottavat iholta tuhdimmankin meikin. Lisättäessä vettä, puhdistaja emulgoituu maitomaiseksi ja huuhtoutuu iholta helposti pois. Tuoksussa hienoisesi arganöljyä ja appelsiinia. 

Moisturizing Elixir (42,50€)* – Ihoa kosteuttava eliksiiri tai seerumi. Tämä on sarjasta tuoksultaan niitä, että sokkotestissä en kuunaan arvaisi, että tuote on luonnonkosmetiikkaa. Tuoksu on sellainen puhtaan raikas. Koostumus on ylellinen ja tuntu iholla on kuin kalleimmissa selektiivisen kosmetiikan tuotteissa, myös lasinen pumppupullo luo arvokasta tunnelmaa. Sopii kevyen mutta kosteuttavan koostumuksen ansiosta kaikille ihotyypeille ja meikin alle. Sisältää mm. aloe veraa ja hyaluronihappoa. Koen seerumin todella kosteuttavana ja usein tämä riittää hyvin yksinäänkin hoitoveden kanssa meikin alle, eikä päälle tarvitse enää lisätä voidetta. 

Cream Mask (24,50€)* – Täyteläinen tehokkaasti kosteuttava kasvonaamio. Sopii erityisesti kuivalle, pintakuivalle ja hilseilevälle iholle. Rauhoittaa ärtynyttä ja herkkää ihoa. Naamio sisältää mm. arganöljyä, hyaluronihappoa ja E-vitamiinia. Tuotetta suositellaan levitettäväksi puhdistetulle iholle 10 minuutiksi, jonka jälkeen huuhtelemaan pois huolellisesti. Tämä on melkein ainoita kosteuttavia naamioita, joita tykkään käyttää tuon ohjeen mukaan eli pesemään sen pois vaikutusajan jälkeen. Toki usein pidennän vaikutusajan 20 minuuttiinkin. Käytän naamiota pikahoitona silloin, kun ihoni tuntuu erityisen pintakuivalta tai se on ärsyyntynyt jostain. Naamio helpottaa kuivuutta ja rauhoittaa ihoa välittömästi, joten tuotteella saa pikaisen avun. 


Onko Gamarde tuttu? Suosikkeja?

*Misellivesi ja puhdistusmaito omia muut tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.





  1. En ole varmaan käyttänyt yhtäkään Gamarden tuotetta. Vaikeasti tavoiteltavia ei tule etsittyä välttämättä, vaikka kuinka huippumerkki olisikin. Hehkussa olen näitä nyttemmin silmäillyt, mutta ei ole tullut vielä must have -tunnetta minkään tuotteen kohdalla, vaikka tuo misellivesi kuulostaa nyt entistä houkuttelevammalta - tosin minäkin vähän vierastan lasipulloja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lupaan, että toi misellivesi on parasta mitä olet kokeillut! Se on vaan loistava. ^_^

      Poista
  2. Puhdistusmaito on näistä mulle tuttu ja se oli kyllä aivan ihana ja myös todella tehokas tuote! Jonkin kasvojenkuorinta-aineen oon myös omistanut, mutta tuoksu näissä tökkii ja pahasti. Mä kun en oo vieläkään oikein tottunut siihen voimakkaaseen yrttiseen tuoksuun, mikä luonnonkosmetiikalle on monesti tyypillistä. Toi misellivesi alkoi kyllä kiinnostaa :) Miten sen tuoksun kanssa, onko se kovin voimakas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta nää on taas tosi miedon tuoksuisia, lukuunottamatta paria tuotetta esim. öljyä, jossa on käytettyä paljon eteerisiäöljyjä. Sarjasta ehdottomasti miedoimmat jopa miltein tuoksuttomat tuoksut on pakkauksissa jossa on vaaleanpunaista, sinistä sisältävissä on yleensä jo voimakkaampi tuoksu, poikkeus tuo seerumi, jossa on sitten hyvin ei luonnonkosmetiikkamainen tuoksu. Mut ymmärrän hyvin ton mitä sanoit tuoksuista.

      Misellivesi on kaikista tuotteista ehkä se tuoksuttomin, se ei oikeasti tuoksu oikeastaan millekään. :) Ainakaan mun nenään. Tässä on vielä sen raaka-aineet ja musta niistäkin voi päätellä, että siinä ei ole mitään mikä voisi oikein tuoksu pahemmin millekään tunkalle. :D Gamarde aqua (Gamarde Water), Aqua (Water), Aloe barbadensis leaf extract*, parfum (Fragrance), propanediol, glycerin, glyceryl caprylate, Malva sylvestris (Mallow) flower extract*, sodium cocoyl glutamate, sodium hyaluronate, sodium chloride, citric acid.

      Poista
  3. Tuttuja tuotteita :). Mä olen käyttänyt suihkuvoidetta sheivaukseen sen hellävaraisuuden takia.

    VastaaPoista
  4. Gamarde on tuttu ja tykkään juurikin tuosta puhdistumaidosta :) Mulla oli pitkään käytössä myös Gamarden kevyempi (Hydratation active fluide leger), hyaluronia sisältävä kosteusvoide ja tykkäsin siitä tosi paljon. Superkosteuttava, mutta ei ollenkaan raskaan tuntuinen iholla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta Gamarden tuotteita yhdistää just tosi paljon toi, että ovat superkosteuttavia, mutta koostumukset on silti saatu pidettyä mukavan kevyinä, eivät tunnu liian raskailta. :)

      Poista
  5. Mä sain Hehkusta muutaman näytteen Gamardelta, täytyykin muistaa testata...
    Ja tuo misellivesi alkoi sen verran kiinnostaan että täytyy ehdottomasti laittaa muistiin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misellivesi on niin paras, aika harvoin käyttelen kolmea vuotta tuotetta, jos se ei ole tehnyt vaikutusta ja olen jopa valmis antamaan hieman ei niin miellyttävää pakkausta anteeksi tuotteen hyvyyden vuoksi. :)

      Poista
  6. Mulle tämä sarja on ihan uusi enkä ole koskaan siitä kuullut! Tuo misellivesi vähintään kuitenkin kuulostaa kokeilemisen arvoiselta :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tätä just tarkoitan, musta tuntuu, että Gamarde on jäänyt jotenkin tuntemattomaksi, vaikka se on ihan loistava sarja, ja hinnatkin on suht edulliset. :)

      Poista
    2. Mähän voitin vuosi sitten sun jätti-ison 40-vuotissynttäriarvonnan,jossa oli yhtenä palkintona Gamarden geeliputsari, ja täytyy sanoa et se on yksi parhaimmista 2.vaiheen putsareista mitä oon ikinä käyttäny :) Ja se sun arvonta.. vieläkin muistelen sitä lämmöllä <3

      Poista
    3. Ai niin Tuuli, mä olin jo ihan unohtanut! <3 Hei mahtavat kuulla, et tykkäsit! Se on tosi hellävarainen, vaikka onkin puhdistavat tuote. ^_^

      Poista
  7. Täysin vieras brändi, mutta tuo soothing shower gel alkoi kiinnostamaan, etenkin juuri talvikauteen.

    Kivaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella hyvä ja niin kuin Maija edellä sanoi, se on tosi hyvä myös sheivaukseen. :)

      Poista
  8. Ihan uusi tuttavuus tämä sarja, mutta kuulostaa tosi kiinnostavalta! Sun blogista löytää kyllä aina kaikkea uutta ja erikoista, mistä ei ole ennen kuullutkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tästä sarjasta muutaman kerran kirjoittanut, mutta ihan liian vähän siihen nähden paljon tykkään tuotteista. :)

      Poista
  9. Mulla on nyt joku suihkutteluvaihe menossa mun ihonhoidossa ja tässäkin heti huomasin miselliveden :D Uusi tuttavuus tämäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tota ei voi suihkuttaa tosin kasvoille pakko vanulappuun, koska toi suihke tulee sellaisena piikkinä, koska sitä ei tarkoitus suihkauttaa suoraan kasvoille. Eka mietin että mikä idea tässäkin on, mutta toi pakkausmuoto tekee tästä jotenkin riittoisamman. :D

      Poista
  10. Gamarde <3 Tää on sellainen kätketty helmi, joka ansaitsisi ehdottomasti enemmän huomiota :) Mahtavaa, että tätä saa nykyään Hehkustakin! Mä en ole vielä Hehkuun asti päässyt tutkailemaan valikoimaa, mutta odotan innolla ekaa visiittiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä tosta kätketystä helmestä, varsinkin kun hintojenkin puolesta tämä sopii aika monen lompakolle. Mietin, että kun kuulin, että Gamarde on päässyt Hehkuun myyntiin, että jospa se olis nyt käännekohta, että brändin löytäis yhä useammat. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives