Lookfantastic Beauty Box heinäkuu 2018


Heinäkuun Lookfantasticin Beauty Box* tavoitti minut vasta myöhään tällä viikolla. Itsehän saan kauneusboxin PR-näytteenä, joten en tiedä missä oma boxini on kierrellyt, sillä monet tilaajat tuntuivat saavan tämän kuitenkin jo hyvissä ajoin. Ajattelin kuitenkin kirjoitella siitä, vielä juuri ennen kuun loppua, mitä mieltä olin heinäkuun boxista, koska tunnutte tykkäävän lukea näistä ainakin kävijämääristä päätellen. 

Tällä kertaa laatikon ulkoasu oli hyvin hillitty. Tykkäsin kovasti pronssin ja musta yhdistelmästä. Boxin avattuani, huomasin heti, että joukossa oli pari kiinnostavaa tuotetta ja yksi brändi, jonka tuotteita olen halunnut kokeilla jo pitkään. Lisäksi laatikossa oli jo maaliskuun boxista tuttua Douccea, josta en ollut kovin innoissani, koska minulla ei ole mitään palettia mihin pistäisin näitä irtopaloja, joten tuotteet jäävät käyttämättä. Hivenen hämmennystä herätti myös kaksi kasvoputsaria, mutta toisaalta ne olivat itselleni Lancerin kanssa tämän kuun kiinnostavimmat tuotteet.


DOUCCE FREEMATIC HIGHLIGHTER SÄVY SPARKED RAY 6,8G 11.65€

Katselin, että LF:n sivuilla kolmen highlighterin paletti maksaa 34,95 euroa, joten laskin siitä suoraan tämän yhden täysikokoisen arvon. Sävy on todella kaunis, mutta jää itseltäni käyttämättä. Olen ajatellut pitää ensi kuussa jonkin kivan arvonnan, joten sujautan tämän sinne mitä luultavimmin mukaan. 

FILORGA UV NUTRI-SOOTHING TAN BOOSTER GEL 50ML 7,35€

Filorgan geeli on tarkoitettu käytettäväksi auringonoton ikäänkuin after sunina. Voide on vaalean kultaisen sävyistä. Tuoksu on ihastuttava, olen haivaitsevinani siinä trooppisia hedelmiä. Tuotteeseen on pakattu paljon hyviä ainesosia kuten hyaluronihappoa, argan-, manteli-, avokado- ja aprikoosiöljyjä. Te jotka alkoholia haluatte vältellä, tiedoksi, että se on aivan pitkän incilistan alkupäässä. 

KÉRASTASE REFLECTION BAIN CHROMATIQUE SHAMPOO 80ML N. 7€

Kérastasen shampoo on tarkoitettu värjätyille ja raidoitetuilla hiuksille. Tämä on itselleni entuudestaan tuttu ja pidän tästä kovasti, kuten muistakin Kérastasen tuotteista, joten käytän tämän mielelläni vaikkapa reissussa. 

FIRST AID BEAUTY FACE CLEANSER 28,5G N. 4€

First Aid Beauty on brändi, jota olen halunnut kokeilla pitkään, putsareille on aina tarvetta ja tämän kerrotaan soveltuvan myös herkälle iholle. Tuubi on todella hyvä näytekoko, sillä täysikokoisessa tuotteessakaan ei ole kuin 142 grammaa ainetta.

SVR PURIFYING AND EXFOLIATING SOAP-FREE CLEANSER 10ML N. 0,65€

Ranskalainen SVR on itselleni täysin outo brändi. Epäpuhtaalle iholle tarkoitettu, mutta myös herkälle iholle sopiva putsari on paketin todellinen "ilmaisnäyte", koska täysikoinen 200 ml:n tuote ei maksa kuin 12,95 euroa. Joten tämän pienen tuubin arvo on minimaalinen. Olen silti kiinnostunut tästä. Ihoni on nyt kesällä normaali ja välillä jopa tuntuu, että olisi mukava syväpuhdistaa ihoa kunnolla aurinkovoiteiden jäljiltä. Tuotteessa on kivan lyhyt ainesosaluettelo ja se sisältää mm. kevyesti kuorivaa maitohappoa, raaka-aine, josta ihoni aina pitänyt kovasti. 

LANCER OMEGA HYDRATING OIL 5ML 15€

Lancer on myös itselleni täysin uusi merkki. Hinnoista päätellen selvästi ylellinen brändi ja ihoöljyt nyt aina herättää kiinnostuksen, varsinkin jos nimessä on omega, niin tämä tulee talvella varmasti käyttöön. 


Boxin arvoksi tuli heinäkuussa n. 45,65 euroa. 

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa.

Mitä mieltä olitte heinäkuun sisällöstä?

*Boxi PR-näyte saatu blogin kautta.




  1. Itsekin yllätyin iloisesti kun perjantaina postilaatikosta boxi löytyikin :) Ajatuksia naputtelin blogin puolelle: https://blingershimmer.blogspot.com/2018/07/lookfantastic-beauty-box-july-2018.html

    VastaaPoista
  2. Ihan ok mutta ei sellaisia tuotteita jotka kiinnostavat itseä :) en ole siis vielä harkinnut tämän tilaamista! Jos tulisi joku luksusboksi selebrändeillä niin siitä olisin kiinnostunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä testasin eilen illalla tota SVR:n putsaria ja se tuntui niin hyvältä, että taidan tilata sen isokokoisena. :D Näytti ehdottomasti itselle epäkiinnostavimpana näistä kaikista, mutta kun lisää kiinnostuin. :D Seleboxi olis kyllä huippu.

      Poista
  3. Kiinnostavia merkkejä, joista osa tuttujakin jollain tasolla ainakin. Tällainen boxi voisi olla ihan mukavakin, mutta vierastan noita pikkukokoja ihonhoitotuotteissa. En saisi sellaisia kuitenkaan käytettyä, vaan jäisivät nurkkiin pyörimään. Seleboksi,jossa olisi pari-kolme täysikokoista tuotetta kerrallaan olisi mun makuun, mutta saapa nähdä tuleeko koskaan tilaisuutta sellaista hommata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten tuo SVR putsari osoittautui loistavaksi, pakko varmaan tilata sarjalta muutakin testiin, sillä on melko edullinen sarja kyseessä. :) Sama, ainoastaan reissuun otan mukaan pieniä kokoja omista lempituotteistani.

      Poista
  4. Tuo shampoo on minulle tuttu ja hyväksi todettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hyvä, ei suosikkini Kérastasen shampoista, mutta hyvä. :)

      Poista
  5. Tykkäisin kyllä Look Fantasticin boxeista. Näistä eniten kiehtoo tällä kertaa First Aid Beauty ja sarjan tuotteita olen bongannut netissä suht useinkin ja ilmehän on tietty ihan omaan makuun.

    Ihanaa sunnuntaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen halunnut niin pitkään testailla jotain First Aid Beeautylta, nyt tuli vihdoin mahdollisuus. ^_^

      Aurinkoista sunnuntaita Tiia. <3

      Poista
  6. Kérastasen shampoo ja First Aid Beautyn putsari olis olleet näistä mulle kiinnostavimmat :) Tilailin joskus melko pitkään tätä boksia, mutta lopulta mulla jäi tosi paljon noita erilaisia ihonhoitotuotteita vaan laatikoiden pohjalle pyörimään niin päätin lopettaa tilauksen. Nyt tekisi kyllä mieli taas aloittaa! Tän boksin kautta pääsi kivasti tutustumaan uusiin brändeihin ja ainakin uusiin tuotteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä boxissa on muuten ihonhoitotuotteet olleet pääosassa, meikkejä tulee paljon vähemmän, nyt vasta tajusin kun mainitsit. :)

      Poista
  7. Minä tykkään erilaisista putsareista, joten niistä olisin tässäkin boxissa tykännyt.
    Ihanaa sunnuntaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SVR:n putsari vaikutti loistavalta, joten varmaan ostettava sitä täysikokoinen. ^_^

      Aurinkoista sunnuntaita Outi. <3

      Poista
  8. Jotenkin mä en tästä sisällöstä syttynyt, mutta kiva kuulla jos tuo SVR putsari on ollut hyvä, pidän nimittäin sen mielessä, toimisi varmasti munkin iholla ja putsarin suhteen mielelläni "pihistänkin" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hyvä, kun teen tilausta seuraavan kerran Lookfantasticille tilaan sen, tekis mieli kokeilla sarjasta muitakin tuotteita. :D

      Poista
  9. Tässä kuussa ei näyttänyt olevan mitään erityistä vau-tuotetta, mutta uskon että kaikki tulisi käytettyä ja mistä tietää jos kuitenkin mieltyisi johonkin tuotteeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhtikuun boxi oli sellaista pelkkää wau, wau, wau niin nää jälkeiset on olleet vähän vaisuja verrattuna siihen. Toisaalta taisin löytää tästäkin boxista uuden suosikkiputsarini ja vielä edullisen sellaisen. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives