5.7.2018

Tuoksuva kesäarvonta


Torstain kunniaksi arvonta suoraan Pariisista. Zadig & Voltaire on ranskalainen brändi, joka on samaan aikaan elegantti ja rock. Zadig & Voltairen Capsule Collection on brändin taiteellisen johtajan Cecilia Bonströmin ja tatuointitaitelija Virginia Elwoodin yhteistyö. This is her! on koristeltu kukilla, laivalla ja pääkallolla, kun taas This is him! -tuoksua koristavat tähtitaivas ja ruusut.

Capsule Collectionin This is her! on itämais-vaniljainen tuoksu, siinä on erotettavissa selkeästi myös metsäisyyttä. Makeasta kermaisesta vivahteestaan huolimatta, omaan nenääni tässä on todella paljon raikkautta, varsinkin tuoksun alussa, jonka luultavimmin luo punapippurin alkupuraisu. Tuoksu alkaa klassisesti jasmiinilla ja punapippurilla. Tuoksun sydämessä pehmeää kastanjaa, kuohkeaa kermaa ja makeaa vaniljaa. Pohja on metsäinen: kashmir- ja santelipuuta. Tuoksu on EdP ja sen kesto iholla on kymmenisen tuntia. 

Kokoelman This is him! on itämais-metsäinen tuoksu ja minun on heti paljastettava, että näistä kahdesta tuoksusta tämä on se, joka on enemmän makuuni. Vaikka tuoksuja vielä edelleen mainostetaan aika voimakkaastikin miehille ja naisille, onneksi välillä tiukkaankin kohdennettu mainonta ei estä meitä shoppailemassa siinä hyllyssä, missä haluamme. Itse asiassa uniikimman tuoksun itselleen voi usein löytää sieltä toiselta osastolta. This is him! avautuu kirpeän raikkaalla greipillä ja pehmeällä puraisulla pippuria. Tuoksun sydän on mielenkiintoisen pehmeä ja mystinen vaniljan ja suitsukkeen voimin. Pohja on puinen ja se kietoutuu santelipuun ympärille. Tuoksu on EdT ja kesto iholla on reilut kahdeksan tuntia.


ARVONTA

Arvotaan Zadig & Voltairen This is her! 20 ml ja This is him! 20ml Capsule Collectionin tuoksut sekä upea kesäkassi. Palkinnon yhteisarvo n. 60 euroa. Arvonnan sponsoroi ja palkinnon voittajalle toimittaa maahantuoja. Osallistumisaikaa on su 8.7.2018 klo 23.59. Voittajaan otan yhteyttä viikolla 28. Voit saada lisäarpoja tykkäämällä blogistani Instagramissa ja/tai Facebookissa. Ilmoitathan kommenttilaatikossa osallistutko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla.

Kaikki varmaan muistavat, että tietoturvakäytöntä kiristyi tässä vähän aika sitten ja siten pyydän, että luette arvontaohjeet tällä kertaa aiempaa tarkemmin. Kaikki jotka eivät ole noudattaneet sääntöjä hylätään. 

*Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa.

*Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä myös sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, laita viestin otsikoksi kesäarvonta.

*Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.

*Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

*Säilytän arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 31.7.2018 saakka, minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan Blogger-blogipohjasta ja sähköpostistani.
Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

Onnea kaikille arvontaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown