Parhaat – elokuu'18


Se on sitten syyskuu, ainoa syyskuukausi josta pidän. Syyskuun jälkeen voisi käydä vaikka talviunille loka-marraskuuksi, herätäkseni vain jouluun kuin ihmiskarhu. Syyskuun tulo tarkoittaa tietenkin sitä, että on aika kerätä yhteen elokuussa ihastusta herättäneet tuotteet, jotka ovat olleet koko kuukauden innokkaasti käytössä. Joukossa on eräs todellinen yllättäjä, minkä jo aikoinaan ehdin nuijia maanrakoon, mutta muutin tuotteen kanssa viime kuussa mieleni, siitä kertoo se, että käytin sitä lähes jokaisena päivänä elokuussa. Tosin olen edelleen sitä mieltä, että vaikka tuote on hyvä, sillä on hintaa liiaksi.


Skin Chemist Rose Quartz Lip Plump* – Tuote jonka sain maaliskuun Lookfantasticin Beauty Boxista. En edelleenkään ole ihastunut tuotteen tuoksuun, mutta voi vitsit miten tämä on osoittanut hyvyyteensä jokapäiväisenä huulituotteena. Tämä tekee huulille täydellisen my lips but better -lookin. Kosteuttaa todella tehokkaasti. En ole kokenut, että minulla olisi tarvetta huulivoiteelle tätä käyttäessä. Silti satasen hinta on tällaisesta tuotteesta kyllä liikaa, jopa minulle. Tosin Lookfantasticilla Lip Plump on tällä hetkellä tarjouksessa hintaan 50 euroa ja sen verran tähän olen hurahtunut, että tuolla hintaa pistän uuden tuubin ostamisen vahvaan harkintaan...

Lovely Day Hyaluron + Bloom Tropical Hydration Nectar -seerumi* – Ihanan täyteläisen tuntuinen, mutta silti helposti levittyvä ja imeytyvä sekä raikkaan fiiliksen antava seerumi on ollut silkkaa rakkautta siitä lähtien, kun korkkasin tuotteen elokuussa. Tuoksu on todella mieto, en haista tässä mitään havaittavaa tuoksua. Seerumin pH-arvo on 5 ja se on pakattu täyteen ihoa helliviä raaka-aineita, jonka huomaa kyllä käytössäkin, sillä seerumi tekee ihosta hetkessä joustavan ja pehmeän. Tuotteessa on käytetty mm. kamomillan kukkaisvettä, babassuöljyä, hibiscuksen kukkauutetta, hyaluronihappoa ja niasiinia. En tiedä onko liian aikaista sanoa, mutta minun tekisi mieli silti sanoa ääneen, että tässä on tämän vuoden paras seerumi. 

Marc Jacobs Dew Drops – Elokuussa ihastuin uudestaan nestemäisiin highlightereihin. Marc Jacobs oli niin kovassa käytössä, että jouduin ravistamaan pullon kuvia varten, että se näyttäisi täydemmältä. Kun pahimmat helteet hellittivät, oli ihanaa laittaa olkapäille, sääriin ja kasvoille lisähehkua. Tykkään levittää tätä kookoksen tuoksuista highlighteria pari pisaraa meikkivoiteen joukkoon, jolloin pohjasta saa extra heleän.

Missha Perfect Cover B.B Cream – Nyt on tullut todettua se, että nämä pienet tuubit eivät riitä minulla mihinkään vaan seuraavaksi on satsattava ja ostettava isompi tuubi. Tämä on meinaten jo toinen mikä minulla on tämän kesän aikana menossa. Misshan BB peittää todella tehokkaasti ihon punaisuutta ja pieniä epätasaisuuksia, silti se näyttää iholla yllättävän luonnolliselta. Aina kun on laiskottanut aurinkovoiteiden kanssa, olen laittanut tämän seerumin ja primerin jälkeen yksinään kasvoille, koska tässä on todella hyvä suojakerroin SPF 42. Kestää iholla hyvänä myös kuumuudessa. 

Sensai Glowing Base SPF 10 – Helmiäispigmenttejä sisältävä ja heleyttävä pohjustus tuo iholle tervettä ja luonnollista hehkua. Tuotteessa on pieni suojakerroin, mikä on ollut kesäaikana plussaa. Kosteuttava koostumus soveltuu varsinkin pintakuivalle ja kuivalle iholle, sillä saakin meikin pysymään raikkaan näköisenä. 


Löytyikö elokuun suosikeista tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

*Lovely Day ja Skin Chemists PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut omia.



  1. Kääk haluan tuon seerumin, kuulostaa mielettömältä. <3 Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan tajuttoman hyvä, mutta sulle varoitus, että se on luonnonskosmetiikka. :/

      Aurinkoista päivää Tiia. <3

      Poista
  2. Missshan BB-voiteen suojakerroin on kyllä kiitettävän korkea. Käytän kesäisin yleensä 50-suojakerrointa, niin tuon Misshan kanssa pärjää melkein ilman mitään erillistä aurinkosuojaa. Käytän aina meikkivoidetta myös kesäisin olipa käristyskupolia tai ei (pieni sivuhuomautus vaan);)
    Mulla on Misshan tuubi vielä venttaamassa:)
    Kivaa uutta viikkoa Jonna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, sitten kun itsellä on vielä primerissäkin vähän kerrointa niin laiskotuspäivinä olen uskaltanut pistää ihan yksistään ja hyvin on toiminut. Haha, saa nähdä kuinka kauan joudutaan odottamaan seuraavaa käristyskupolia, liekö tulee edes meidän elinaikana enää. :D

      Mukavaa viikkoa Sari. <3

      Poista
  3. Lovely Day kyllä kiinnostelisi <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan loistava! Todella hyvä varmasti myös talvella koska on niin kosteuttava, ihan koukussa siihen. Ostin jo jemmapullon ettei pääse loppumaan. :D

      Poista
  4. Täytyypäs kokeilla tuota huulikiiltoa heti tänään, koska mulla lojuu se käyttämättömänä. Misshan BB on myös ostoslistalla, heti kun saan vähän vähennettyä meikkipohjavarastojani:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ehdottomasti kokeiluun, mut varo, sille ei ole myyty heti parilla ekalla käyttökerralla, vaatii vaikka viikon periodin, että tajuaa sen päälle. :D

      Poista
  5. BB-voiteiden suurkuluttaja täällä innostui tuosta Mishan voiteesta! Kelvollisia on tarjolla paljonkin mutta hyviä vähemmän;) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misshan BB-voide on ihan loistava, Cittarista saa, maksaa toi pikkutuubi alle 7 euroa. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives