Ylellinen ja tehokas Inari Arctic Beauty


Tiedättekö kun joskus tulee vastaan brändi, joka kolahtaa heti täydellisesti? Tulee alusta asti sellainen olo, että tää on minun juttu ja ihan kuin joku olisi tehnyt nämä tuotteet minua varten. 

Näin kävi itselleni tällä viikolla, kun käväisin tutustumassa uuteen suomalaiseen selektiiviseen ikääntyvän ihon luonnonkosmetiikkasarjaan Inari Arctic Beautyyn, jota saa ostettua brändin omilta sivuilta sekä Joliesta

Inarin takana on kaksi vahvaa naista. Sirkku joka on kotoisin Pohjois-Suomesta, sekä Nina joka varttui nuoruutensa Zürichissä, Helsingissä ja Münchenissä. Alkuperäinen idea luonnonmukaiseen arktiseen ihonsarjaan syntyi Sirkun vieraillessa lapsuutensa maisemissa. Sarjan nimi on saanut nimensä tietenkin kauniilta Inarijärveltä. Pakkauksissa toistuukin pohjoisen kauneus Inarijärvellä: yöttömät yöt, kesien intensiivisyys ja talviset revontulet. Tehosteväriksi on valittu rohkeasti yöttömän yön keltainen aurinko, joka saa pakkaukset erottumaan. Tuotteet ovat pakattuina painaviin ylellisen tuntuisiin pumpulla varustettuihin ilmatiiviisiin lasipulloihin.


Hienointa on se, että kaikki Inarin tuotteet valmistetaan Suomessa, joten ne ovat Made in Finland. Myös raaka-aineista osa tulee suoraan Suomen pohjoisen luonnosta. Tuotteisiin onkin kehitelty oma Arctic Blend -yhdistelmä, jota käytetään kaikissa sarjan tuotteissa, jotka sopivat myös vegaaneille. Ainesosat ovat myös dermatologisesti testattuja, jotta ne soveltuisivat herkällekin iholle. 

Arctic Blend on sekoitus ruusujuurta, joka auttaa vähentämään pigmenttiläiskiä. Pakurikääpää joka on voimakas antioksidantti. Männynkuoriuutetta jolla on ihon vanhenemista hidastavia ominaisuuksia. Hillaa josta iho saa E-, A-, ja C-vitamiineja sekä tietenkin iholle tärkeitä Omega 6-, ja 3-rasvahappoja. Puolukkaa josta iholle saadaan alfa-linoleiinihappoa sekä mustikanlehtiuutetta joka toimii antioksidanttina, mutta samalla puhdistaa ihoa. 

Tällä hetkellä sarjaan kuuluu neljä tuotetta: seerumi Midsummer Magic Lifting Serum (145€), yövoide Midsummer Sleeping Cream (119€) ja kaksi erilaista päivävoidetta Midsummer Magic Moisture Boost (119€) ja Midsummer Magic Water Cream (119€). Ensi vuoden puolella sarja laajentuu ainakin puhdistajalla sekä silmänympärysvoiteella, enkä yhtään epäile ettei jatkoa seuraisi. Sarja on anti-aging ja sitä suositellaan +25-vuotiaasta ylöspäin. Inari Arctic Beautya ovat inspiroineet korealaisen kosmetiikan ylelliset kevyet koostumukset, tinkimättä silti tehokkaasta kosteutuksesta, jota varsinkin suomalainen iho talviaikaan kaipaa. Sen mitä tapahtumassa iholleni tuotteita kokeilin, yövoidetta lukuunottamatta koostumukset imeytyivät ihoon välittömästi. Koostumus oli todella riittoisaa. Yövoide vaikka oli selvästi hoitavampi, se ei jäänyt pyörimään ihon pintaan, eikä jättänyt sitä rasvaisen tuntuiseksi. Seerumi yllätti myös positiivisesti, yleensä jos nimessä lukee lifting, kosteustehot harvoin riittävät iholleni talviaikaan, mutta koin, että seerumi oli todella kosteuttava sen lisäksi, että se napakoitti ihoa heti levityksen jälkeen. 

Inarin tuotteisiin on myös kehitelty täysin oma luonnollinen tuoksu, incilistasta viimeisenä voikin bongata sanan parfum, joka on täysin luonnollista alkuperää. Tuoksu tuotteissa on ylellinen ja mielestäni jännittävän poikkeava mihinkään muuhun luonnonkosmetiikkasarjaan verrattuna. Se on hivenen metsäinen, mutta samaan aikaan aamukasteen raikas ja jos olette haistaneet ikinä vanamoa, minusta tuoksussa on myös samanlaista makeutta. Tuoksulla on haettu sitä, että myös sellaiset ihmiset jotka yleensä karsastavat luonnonkosmetiikan tuoksua, voisivat ottaa sarjan omakseen. 


Sain tilaisuudesta mukaan goodie bagin, jossa oli sarjan tuotteita. Tulen kirjoittamaan niistä omat kokemukseni, kunhan olen saanut testattua ne ensin kunnolla. Syksy on ehdottomasti iholleni haastavinta aikaa, joten tuotteet pääsevät heti todelliseen tulikokeeseen.

Onko Inari Arctic Beauty tuttu? Millaisia tunteita herättää selektiivinen suomalainen luonnonkosmetiikkasarja?

 1. Kyllä kiinnosti kovasti siihen asti kun näin hinnat. Vaikka olen töissä ja saan ihan mukavasti palkkaa, en ikinä suostu maksamaan näin paljon kosmetiikasta. Varsinkin kun iholleni toimivia tuotteita on paljon halvemmalla saatavilla. Kai sitten näillekin on kohderyhmänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottamasti on. Jokainen käyttää rahansa mihin haluaa, itse olen valmis satsaamaan juurikin ihonhoitoon. Esim. meissä kosmetiikasta innostuneitakin on montaa sorttia, toiset saattavat panostaa ihonhoitoon paljon, mutta eivät meikkeihin tai sitten päinvastoin. :)

   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Sinällään vain tuttu, että seuraamma toisiamme Instassa. :) Suuri peukku tuoksu asialle, sillä en vaan enää pysty edes haistamaan sitä tiettyä samaa yrittistä tuoksua, joka monissa luonnonkosmetiikka tuotteissa vallitsee.

  Ihanaa sunnuntaita Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nää ei tuoksu yrittiselle, onneksi luonnonkosmetiikassa on muutekin panostettu aika paljonkin tuoksumaailmaan tänä päivänä, vielä 15-20 vuotta sitten ei näin todellakaan ollut. ^_^

   Mukavaa sunnuntaita Tiia. <3

   Poista
 3. Inari Arctic Beauty herättää ensivaikutelmana myönteisiä tunteita. Hienoa, että markkinoille tulee myös kotimaista laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Iso miinus on minullekin kuitenkin tuotteiden hintataso Harmi. Tällekin on varmaan oma kohderyhmänsä, mutta en taida kuulua siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inarin tarkoitus on tosiaan olla selektiivistä tehokasta luonnonkosmetiikkaa, yleensä hinta tietenkin sarjoilla muotoutuu sitten sen mukaan ja kohderymä tietenkin muotoutuu siihen. Selektiivinen ei todellakaan ole helpoin tie, varmasti nopein tapa menestykseen olisi tehdä edullista, koska sille käyttäjiä löytyy aina isoin ryhmä. :)

   Poista
 4. Mä hihkun vain jihuu! että tulee suomalaista sele-kosmetiikkaa. Vaikka edullisemmista sarjoista tykkään, olen vähän kyllästynyt että kaikki kotimainen on sitä "halpis"-sarjaa, sillä suomalainen on yleensä rahoistaan tiukka ja ei itsensä puunaamiseen suostu käyttämään paljoa rahaa. Mielestäni on ihanaa että joku nähtävästi paneutuu raaka-aineisiin ja on valmis tuomaan markkinoille ripauksen luksusta. Pakkauksilta olisin ehkä odottanut enemmän wow-efektiä, pahvirasia on nätti mutta pelkään putelien hukkuvan purkkimereen (olisin nähnyt mahiksen ottaa inspistä NUORI, Mahalo tai vaikka May Lindstrom sarjoilta tms.. pakata vaikka koivun näköisiin purkkeihin jne). Kiitos tästä postauksesta Jonna!! <3

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin kuten sanoit Laura, itse ymmärrän hyvin ettei hintansa puolesta ole kaikille, mutta meille jotka rakastetaan ihonhoitoa ja halutaan siihen panostaa, on tää sarja just sitä mitä ollaan kaivattu! Purkit on pidetty tosiaan melko simppeleinä verrattuna pakkauksiin. Kun sanoit noista toisista sarjoista niin aloin miettimään, että mikä noita purkkeja parantaisi ja se on jokin vahvempi fontti, nythän teksti on niissä aika himmeällä ja siksi purkit saattavat olla hivenen valjun oloiset. Jollain voimakkaan värisempi fontti toisi varmasti ryhtiä niihin.

   Ole hyvä Laura! <3

   Poista
 5. Uusi tuttavuus tämäkin. Kuulostaa kyllä ihan mahtavalta, että raaka-aineet ja valmistuskin tapahtuvat Suomessa.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni raaka-aineista on suoraan Suomen luonnosta, mutta sitten esim. hyaluronihappo on ostettu muualta, koska Suomessa ei edes valmisteta sellaista, mitä brändi käyttää.

   Ihanaa su-iltaa Outi. <3

   Poista
 6. Arvatenkin tää sarja kiinnostaa mua kyllä tosi paljon! <3 Luonnonkosmetiikkaa ja vielä luksus sellaista! Jään odottelemaan sun arvioita ja jossain vaiheessa täytyy itsekin tutustua sarjaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oli helppo arvata, meillä on aika sama maku näissä. :)

   Poista
 7. Kuulin tästä sarjasta ohimennen Jolien toisessa tilaisuudessa ja kiinnostuin tietysti heti. Kassissa taitaakin lymytä pari näytepussia sarjan tuotteista. Lappihommille ehdoton plussa, samoin selektiivisyydelle ja harkitulle tuotelinjalle. Hinta aiheuttaa kyllä hieman nikottelua, vaikka ymmärränkin että tällaisten tuotteiden tekeminenkin on kallista. Toivottavasti sarja löytää kohderyhmänsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä näytepusseista riittää muuten 2-3 käyttökertaan, joten ei kannata heittää koko pussillista naamalle kerralla. :D Hinta varmasti on osan tavoittamattomissa, osa ei edes halua maksaa, mutta tällaiselle ihonhoitohifistelijälle sarja on kuin tehty. ^_^

   Poista
 8. Ei ole tuttu, paitsi Instassa seuraussuhde :D Mutta tää sarja kiinnostaa, ja todellakin kovaa! Hintataso on kova, mutta uskoakseni näissä onkin panostettu raaka-aineisiin aivan eri tavalla. Varmasti jossain vaiheessa tuun kokeilemaan merkiltä jotain ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alku se on sekin. :D Tää on vähän kuin luonnonkosmetiikan Bakel. Me ollaan tässä vähän samanlaisia, että jos on todella hyvä ihonhoitotuote siitä on valmis maksamaan. ^_^

   Poista
 9. Vau!!! Nyt on kyllä todella mielenkiintoinen sarja! En ollut tästä kuullutkaan, mutta täytyypä ottaa seurantaan ja jäädä innolla odottelemaan sun kokemuksia näistä :) Tuotteiden koostumus vaikuttaisi aika mahtavalle ja ihanaa että kyseessä on kotimainen brändi, näitä on aina ilo bongailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin itsekin ajattelin, kun tästä ekaa kertaa kuulin. Tehty hivenen tavallisuudesta poikkeavaa kaikin tavoin. :)

   Poista
 10. Ihan uusi tuttavuus tämä sarja, mutta kyllä kiinnostaa! :) Erityisesti iso, iso plussaa kotimaisuudesta! Tuotteiden koostumuskin näyttää tosi lupaavalle. Täytyy kyllä sanoa, että eihän nuo sieltä edullisemmasta päästä ole, mutta toisaalta kyllähän sitä laadukkaasta tuotteesta voi maksaakin, jos se oikeasti toimii! :) Viimeksi eilen kauhistelin peilistä omaa kuivahtanutta naamaani, kolmenkympin lähestyminen todellakin näkyy ja kunnon ihonhoitoon saa kyllä alkaa panostamaan ihan tosissaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin se, että nää myös tehdään Suomessa. Moni brändihän on suomalainen, mutta valmistus voi olla sitten toisessa maassa. Olen aina hoitanut ihoani, mutta kyllä muistan, että siinä +25-vuotiaana se ihonhoito alkoi sitten tosissaan, jotenkin siinä vaiheessa sen eron alkaa parhaiten huomaamaan. :)

   Poista
 11. Törmäsin tähän merkkiin jokin aika sitten ja mietin että millainenkohan tämä on.. Innolla siia arvioita odetellessa :)

  VastaaPoista
 12. Mielenkiintoiselta kuulostaa ja kyllä on mukava asia ja ylpeydenkin aihe, jos saadaan kotimaista kosmetiikkaa markkinoille:) En tosin ollut koskaan tästä kuullutkaan:)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives