Parhaat – syyskuu'18


Tällä viikolla on ensimmäistä kertaa tuntunut, että on syksy. Tänä vuonna siihen meni yllättävän pitkään. Yleensä jo elokuun loppupuoli on mieleltään melkoista bluesia, että kesä on ohi. Nyt kuitenkin aurinko ja osin melko lämpimät päivät huijasivat pidempään ja hyvä niin. En ole oikeasti lainkaan innostunut siitä, että pimeä lokakuu kolkuttaa jo ihan kulman takana. Lokakuun kolkuttelu tosin tietää sitä, että on aika kerätä yhteen syyskuussa ihastusta herättäneet tuotteet. Tällä kertaa mukana on ihonhoitojuttuja, ripsi- ja hiusasiaa sekä huulivoide, jota varastoin aina useamman kerralla jemmaan.

*Tuotteista kaikki muut PR-näytteitä, Crazy Rumors itse ostettu. 


Talika Lipocils Expert* on ripsien erikoishoidon klassikko. Kunnioitettavan 70-vuotis -juhlavuoden kunniaksi tuote on saanut ylleen juhlava asun. Seerumi lupaa kasvattaa, tuuheuttaa, taivuttaa ripsiä sekä syventää niiden väriä. Olen käyttänyt tuotetta jo kesästä lähtien, mutta tuote on syyskuun suosikeissa, koska tällaisten tuotteiden hyvyyttä ei pysty näkemään muutamalla käyttökerralla vaan ne vaativat pidempiaikaisen yhtäjaksoisen käytön. Aluksi voin kertoa, että mitään ripsien tummentumista en ole käytön aikana huomannut. Sen sijaan minulla on aina ollut todella jäykät ja suorat ripset. Tähän ongelmaan ripsiseerumi on tuonut apua. Ripsistä on tullut huomattavasti taipuisammat. Jopa sormin koskiessa, ne tuntuvat pehmeämmiltä. Taivutukset ovat alkaneet pysymään paremmin, eivätkä ripset sojota enää heti ripsivärin levityksen jälkeen suorana. Omat ripset ovat luonnostaan tuuheat, joten tuuhentumista en ole havainnut, sen sijaan ripset tuntuvat ehkä aavistuksen pidemmiltä. Talikan ripsiseerumi on turvallinen, koska se ei sisällä "pahisaineita". Sen vaikutus perustuu silkkiproteiiniin, peptideihin ja soijalesetiiniin. 

Invisibobble Sprunchie Purrfection hiusdonitsin* ensimmäisen kerran näkiessäni, mieleni syövereistä kaivautui sellaiset flashbackit omaan lapsuuteen, ettei ole hetkeen tullut. Aluksi päässäni oli vain yksi kysymys: "Voi miksi?" Olen joskus tainnut mainita siitä, että normit Invisibobblet eivät oikein tahdo pysyä liukkaissa hiuksissani, joten mitenkä ihmeessä tämä kankaalla päällystetty sitten pysyisi? Sepä pysyy, en osaa sanoa miksi, mutta tätä ei tarvitse kiepauttaa hiuksiin jokaisella kerralla aina vain uutta lisäkierrosta, kuten normeja invisibobbleja, kunnes lopulta ei ole mitä kiepauttaa. Tässä sama kierrosmäärä riittää ja se tuntuu koko ajan tukevalta, mutta ei liian kiristävältä hiuksissa. Donitsin sisällä siis majailee normaali Invisibobble. Kankaan ansiosta lenksu on tosi hellävarainen, eikä siihen jää hiuksia kiinni. Aika nopeasti aloin miettimään, että miksi hiusdonitsit häipyivät markkinoilta, sillä ovathan nämä nyt käteviä. Tyylikkyydestä voidaan sitten keskustella. ;)


Crazy Rumors French Vanilla on ollut ehkä koko syyskuun parhain juttu. Kaivoin kesän jälkeen huulivoiteet pitkästä aikaa esiin ja se tarkoitti tietenkin sitä, että Crazy Rumorsin French Vanilla pääsi käyttöön. Olen kokeillut brändin kaikki maut läpi, mutta minusta tämä vaniljakahvin tuoksuinen on paras. Makea, kermainen ja hivenen kahvinen. Mielestäni tämä on myös yksi kosteuttavimmasta, sillä koostumus on mielestäni hivenen paksumpaa kuin monissa muissa merkin huulivoiteissa, voi olla, että tämä on osin vain mielikuva omassa päässä. 

Essen Protect Oilista* kirjoittelinkin teille jo jokin aika sitten. Vielä iho ei ole niin kuiva, että se kaipaisi joka ilta öljyä, mutta olen käyttänyt tätä n. joka toinen ilta. Vaniljan tuoksuisessa öljyssä on miellyttävän pehmeä koostumus ja se imeytyy ihoon nopeasti. 

Mádara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Masksisältää runsaasti andioksidantteja sisältäviä mustaa mutaa ja hiiltä. Puhdistaa iholta ilmansaasteita ja kirkastaa. Mustaa naamiota käytetään puhdistetulle iholle ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Käytön jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja kirkkaalta, eikä edes pintakuivaa ihoa kiristele käytön jälkeen. 


Kuka tunnustaa tykkäävänsä lokakuusta? Mikä oli syyskuun kauneussuosikkisi?

*Crazy Rumors oma, muut PR-näytteitä.




  1. Tukkadonitseja en kyllä kaipaa yhtään;) Vaikkei Invisibobletkaan kovin nättejä ole, niin donitsit on jotain todella karseeta, mun mielestä ainaskii;)
    Lokakuu on myös ihan blääh;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ne tosiaan jakaa mielipiteitä. 😁 Loka- ja marraskuun voisi mun puolesta poistaa kalenterista. Olisi ihan herätä suoraan joulukuuhun. 😅

      Poista
  2. Musta noi donitsit taas on ihan tosi ihania! Harmi vain kun omat hiukset on ohuet lirut..Iso donitsi jotenkin korostaa sitä. Mutta löysinpäs pienempiä Glitteristä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä totta, et jos on todella ohut hiuslaatu niin tuo tekstuuriltaan vahva donitsi saa hiukset näyttämään vielä ohuemmilta. ☹️ Mä muistan että noita oli aikoinaankin just tollaisia minejä. 👍

      Poista
  3. Oon niin vahvasti elänyt donitsi ajan, eli ei tule mun elämään enää, kuten ei vyölaukku, ei silloin eikä nyt. Mutta hei tuo Talika täytyy ottaa testiin nyt, oon vähän jänskättänyt sitä, kun on niin herkät silmät.

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mullekaan ei vyölaukkua, niistä menee vilunväreet edelleen.😁 Mulla on herkät silmät, mut Talikasta ei ole tullut mitään reaktiota.

      Aurinkoista torstaita Tiia. ❤️

      Poista
  4. Kivoja suosikkeja, Madaran naamio on parhautta <3

    VastaaPoista
  5. Essen öljy houkuttelee yhä edelleen<3 Tota Mádaran naamiota voisin kyllä testata, kun saan ensin vaan käytettyä pois muita puhdistavia naamioita! Mádaran SOS sarjan naamio ainakin on aivan ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mun pitäisi madaralta käyttää jotain tuotteita, niin ne olisi naamiot. Kaikkia olen testannut ja kaikista pidän, aivan huippuja.

      Poista
  6. Crazy Rumorsit on mun vakkarituotteita! Suosikkeja on Black cherry ja Grape bubble :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Black Cherry on muuten yks mun lemppareista, mutta ei ole french vanillan voittanutta. 😁

      Poista
  7. En tykkää syksystä yhtään, joten en tykkää lokakuustakaan :) Lumenen misellevesi on minun syyskuun suosikkini.
    Ihanaa iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan sitten tässä asiassa ihan samikset. ;) Jouluun voisin itse herätä, mutta loka-marraskuun voisi pyyhkiä kalenterista kokonaan. :D

      Ihanaa iltaa Outi. <3

      Poista
  8. Mä tykkään syksystä, mutta tietyillä varauksilla :D Sellainen kylmä sadesyksy on from hell, mutta tykkään kirpeästä, aurinkoisesta syksystä :) Mä olen myöhäishurahtanut Madaraan, ostinkin nyt tarjouksesta sen AHA-naamion ja odotan, koska ehdin korkata sen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 😁 Se AHA-naamio on loistava. 👌

      Poista
  9. Tuo huulivoide mun on saatava ensi tilassa! :o

    VastaaPoista
  10. Mäkään en ole mikään syksyfani, koska valon vähentyminen saa masennuksen aina pahenemaan. Jotain hyvää lokakuussa kuitenkin on, nimittäin omat synttärit :) Ostin ton Madaran naamion hiljattain kun niiden sivuilla oli kaikki tuotteet -40%, en oo vielä ehtinyt kokeilla, mutta oon Madaran muista naamioista pitänyt kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pimeys on kyllä syksyssä pahinta, yleensä lumi auttaa, kun tulee vähän valoisampaa. Onneksi olkoon jo etukäteen, joten ei se lokakuu mikään ihan turha kk ole. ;)

      Poista
  11. Mua jotenkin houkuttelee noi donitsit ihan hirveästi, en tiedä mikä siinä on :D. En ole edes elänyt sitä donitsien kulta-aikaa varsinaisesti, mutta jotenkin noista tulee silti nostalginen olo. Pakko saada :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun eka reaktio oli et EI, mut heti kun laitoin hiuksiin niin tajusin, miksi noita aikoinaan käytettiin. 😁

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives