SKINCITY– ihonhoitoklinikka netissä


Joskus on pakko myöntää, että ruotsalaiset keksii parhaat jutut ennen meitä. Kun luin ahmimalla sähköpostiini tulleesta tiedotteesta Skincitysta, teki melkein mieli huuhdahtaa, että miksi kukaan ei keksinyt tätä aiemmin. Sillä Skincity on kaikkea, mistä ihonhoidosta kiinnostunut ihminen voi unelmoida. 

Se on ihonhoitoklinikka netissä, jonka tarkoitus on tarjota markkinoiden laadukkaimmat tuotteet kaikkien ulottuville ja levittää tietoutta ihonhoidosta helposti. Kaikki asiakaspalvelussa työskentelevät ovat seftifioituja kosmetologeja. Eniten minua kuitenkin hämmästytti tuotevalikoima, olin lähes sanaton. Brändejä joita harvemmin on ollut Suomesta tilattavissa, luonnonkosmetiikkaa, ammattilaiskosmetiikkaa ja jopa selektiivistä kosmetiikkaa (myös värikosmetiikkaa). Valikoima on huikea, sillä sarjoja on lähes viisikymmentä mm. Biodroga MD, SensaiRodial, Paula´s Choice, La Prairie, Verso Skincare, Klairs, Laura Mercier... Sivuilla on merkattu selvästi erikseen vihreällä lehdellä luonnonkosmetiikka. 

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.

Miten sitten edellä mainitsemaani palvelua voidaan tarjota netissä?


Tämä tapahtuu tekemällä aluksi IHOTESTI, joka on täysin ilmaista palvelua. Eikä sen tekeminen velvoita ostamiseen. Netissä tehtävällä ihoanalyysillä selvitetään, mitä iho todella tarvitsee. Ihotestin perusteella kosmetologi pystyy suosittelemaan ja valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet. Jos päätät tilata tuotteita yhden tai useamman kappaleen, toimitus on aina ilmaista. Pääkaupunkiseudulle jopa kotiinkuljetus on ilmainen. Sivuilta voi tietenkin tilata myös haluamiaan tuotteita aivan normaalisti ilman kosmetologin palveluja, niin halutessaan. Pakettini toimitus kesti n. viikon verran. Skincityn erikoisuus on sujauttaa pakettiin mukaan vanhan aasialaisen perinteen mukaan Kokeshi-nukke, joka annetaan tiettyinä juhlapäivinä. Tämä onkin Skincityn kiitos asiakkaille heidän tekemistä ostoksista. Hauskinta on, että nuket vaihtuvat kausittain, joten niitä voi vaikka pikku hiljaa keräillä.

Kun ihotesti on tehty, sähköpostiisi saapuu ilmoitus, jossa kerrotaan, että tuotesuositukset pyritään toimittamaan sähköisesti kolmessa arkipäivässä. Itse sain kuitenkin viestin jo seuraavana päivänä testin tekemisestä. Viesti sisältää linkin, jota klikkaamalla pääset katsomaan kosmetologin sinulle valitsemat tuotteet. Sivulla näkee kivasti myös kosmetologin kuvan ja nimen, kuka sinulle on tuotteet valinnut, minusta tämä on hyvä, koska se luo henkilökohtaisuutta netissä tapahtuvaan ihoanalyysiin. 


Kerroin ihotestiä tehdessäni lopuksi toiveistani, toivoin, että minulle suositeltaisiin ainoastaan luonnonkosmetiikkatuotteita, toivoin lisäksi erityisesti brändeiltä Tata Harperilta, The Organic Pharmacylta tai Juice Beautylta tuotteita. Se miksi pyysin vain luonnonkosmetiikkaa johtui siitä, että halusin testata palvelua pelkästään luonnonkosmetiikan tuotteilla. Olisikin kieltämättä mielenkiintoista tietää, millaisiin tuotteisiin olisi päädytty, jos en olisi rajannut toivettani näin radikaalisti. 

Kosmetologini Riina oli valinnut minulle yhdeksän tuotetta, joista neljä oli merkattu tähdellä ja ne olivatkin uuden ihonhoitorutiinini kulmakiviä, joilla suositeltiin aloitettavan. Minulle myös suositeltiin, ettei kaikkien uusien tuotteiden käyttöä kannata aloittaa kerralla, että iho ehtisi tottua tuotteisiin.

Kuvailin ihotestissä ihoani pintakuivaksi sekaihoksi, jossa isoin ongelma on ajoittainen pintakuivuus, sekä ihon kimmoisuuden menetys. Kerroin myös, että arvostan kirkasta ja heleää ihoa. Näiden sekä muiden vastausteni perusteella kosmetologini oli valinnut minulle seuraavat tuotteet (kaikki ihonhoitotuotteet olivat Tata Harperilta, paitsi aurinkosuoja The Organic Pharmacylta ja meikkivoide Juice Beautylta):

1. Puhdistus:Refreshing Cleanser 
2. Kasvovesi: Hydrating Floral Essence 
3. Seerumi:Resurfacing Serum 
4. 24h Voide:Repairative Moisturizer 
5. Aurinkosuoja:Cellular Sunscreen SPF 30 
Silmänympärysvoide: Restorative Eye Crème

Jotta vahvistaisit muiden hoitotuotteiden vaikutusta, lisää kuorinta ihonhoitorutiiniisi. Näin saavutat nopeampia ja huomattavasti parempia tuloksia päivittäisillä ihonhoitotuotteillasi. Suosittelen sinulle:
 
Regenerating Cleanser 
Naamio: Resurfacing Mask                                                                          Meikkivoidevinkki:Flawless Serum FoundationTarkoitukseni on tehdä vielä toinen postaus myöhemmin, missä kerron, miten minulle valitut tuotteet sopivat iholleni. Olen kuitenkin aloittanut tuotteiden käytön ja ohjeiden mukaan lisäsin aluksi vain yhden tuotteen. Yleensä puhdistuote on varmin tuote aloittaa, koska sitä ei jätetä iholle vaan huuhdellaan pois. Hedelmäiseltä tuoksuvaa koostumukseltaan hivenen tahnamaisen paksua puhdistustuotetta levitetään kuiville kasvoille kevyesti sormenpäillä hieroen, tästä syntyy kitkaa ja tuote onkin erittäin tehokas puhdistaja, niin tehokas, etten käyttäisi tätä aamupuhdistukseen, jolloin suosin hellävaraisempia tuotteita. Sen sijaan illalla kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena se on toiminut loistavasti, sillä tuote irroittaa erittäin tehokkaasti meikkiä. Huuhtoutuu pois helposti lämpöisellä vedellä. Ensimmäisenä ihonhoitorutiiniini lisätty tuote ainakin osui oikeaan. 

Miltä tällainen konsepti kuulostaa?

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta. 
 1. Tämähän kuulostaa mielenkiintoiselta! Ja jään innolla odottamaan ajatuksia tuotteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan innoissani, kun luin tästä. Kuinka huippua saada kosmetologilta henkilökohtaiset tuotesuositukset, varsinkin jos ihonhoito on vähän vieraampaa, mutta myös tällaisella ihonhoitofriikille on tosi mielenkiintoista nähdä, mitä ammattilainen valitsee. Varsinkin kun toivomani sarjat olivat itselleni Juice Beautya lukuunottamatta lähes tuntemattomia, oli kiva, että joku muu valitsi tuotteeni.

   Poista
 2. Olen täältä tilannut Paulas Choicea, mutta enpä ole tuota ihotestiä tehnyt, mutta pitää mielenkiinnosta kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, on tosi mielenkiintoista nähdä, mitä ammattilainen valitsee tuotteiksi ihotestin perusteella. :)

   Poista
 3. Luonnonkosmetiikan saralla myös Naturellella on samanlainen ihotestipalvelu.Itse olen sieltä tilannut.Odotan mielenkiinnolla kokemuksiasi Tata Harperista, hinnan takia on vielä jäänyt tilaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelen Tata Harpereista heti, kun saan testattua kaikki tuotteet kunnolla. Aikaisemmin olin käyttänyt vain yhtä tuotetta sarjasta, mutta tykkäsin siitä paljon.

   Poista
 4. Kuulostaa kiinnostavalta ja jänskältä, joten jään odottelemaan miten tuotteet toimivat sinulla. :)
  Tällaiset palvelut voisivat olla ihan mukavaa vaihtelua kelle vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voisivat, musta on kiva, että ihotesti on ilmainen, eikä velvoita tilaamaan. Uskon, että vaikka osa ei heti tilaisikaan mitään, se voi kertaantua sitten ostoksina myöhemmin. Varmasti moni voi myös olla ymmällään ison valikoiman edessä, eikä oikein tiedä mistä aloittaisi, niin siksi ammattilaisen suositukset ovat paikallaan. :)

   Poista
 5. Kuulostaa kyllä tosi hyvältä. Nykyään kun on koko ajan kiire, niin tällaisia palveluja tarvitaan.
  Ihanaa tiistai-iltaa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireiselle tää on kyllä ihan loistava palvelua, vaikka sitten vielä itse kosmetologille meno on kyllä rentoutuksen huipennus, jos vaan aikaa löytyy. <3

   Ihanaa iltaa Outi.

   Poista
 6. Skincity on aivan paras nettikauppa kaikin tavoin! Sitä joskus muinoin ”mainostin”, kun teit postauksen omista lempinettikaupoistasi ja kyselit muiden suosikkeja :) Pitkäaikainen suosikki siis! t.Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä taitaa olla muistaakseni pari vuotta, en silloin tajunnut, että niillä on myös ihotesti-osio. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :D Todellakin ihan huippuja brändejä. ^_^

   Poista
 7. Ooo, mä jään niin into piukeana odottamaan sun mahdollisia Tata -postauksia! Se merkki kiehtoo, mutta on hintansa takia jäänyt vielä harkinnan tasolle. Skin City on nimenä tuttu, ja olen sivuilla käynyt pörräilemässä. Ilahduin heidän laajasta valikoimasta, ja onkohan se vieläkin laajentunut entisestään? Skin City muuten yhdistyi englantilaisen Effortless Skin -verkkokaupan kanssa, tai siis tää verkkokauppa on nykyään nimeltään Skin City :D ( tämän tiedän vain sen takia, kun mulla oli FB:ssä tuo Effortless Skin -kauppa tykättävänä ja uutinen pätkähti mun FB-fiidiin :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kans kiehtoo, hieman jänskättää, mitä iho enemmänkin sanoo niistä, koska olen käsityksessä, että niissä on aika paljon aktiivisia-aineita ja ovat tehokkaita.

   Aah, onko FB taas vakoillut sua? :D Se on oikeasti niin creepya, kun sinne ilmestyy feedille jotain mitä oot just käynyt jossain muualla katsomassa tai vaikka muutama kk sitten, vaikka kaikkiallahan meitä netissä seurataan. LOL

   Poista
 8. Kuulostaa kyllä hyvältä konseptilta ja ah, noi sulle valitut tuotteet!! 😍 Tata Harper kiinnostaisi minuakin, mutta samasta syystä kuin aiemmilla kommentoijilla ne ovat jääneet vielä hankkimatta. Kiinnostaa tosi paljon mitä sun iho tykkää niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännityksellä itsekin odotan, miten ihoni reagoi TH:n tuotteisiin, mulla on käsitys, että ne ovat tosi tehokkaita, mutta ainakin putsariin iho reagoi hyvin. ^_^

   Poista
 9. Mulla tulee Skin Citystä vahvasti mieleen Glamlin, vaikka eivät samanlaisia palveluita olekaan :) Vinkkinä muuten, että Tata Harperin Resurfacing Mask on oikeasti yksi kaikkien aikojen parhaista naamioista ikinä! Uskoisin, että rakastuisit siihen yhtä lailla kuin mä. Muutamista tuotteista olen blogissa Tatan osalta kirjoitellut ja yksi niistä on tuo naamio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hivenen samantapainen Glamlinin kanssa. Mulla se boxi osui hivenen huonosti, osin siksi, että olisi itse pitänyt osata kertoa ehkä vielä tarkemmin, mitä brändejä EI HALUA. :D

   Pitää laittaa tuo TH:n naamio muistiin!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives