Elämäni numerot


Blogeissa on pyörinyt pitkään hauska elämäni numeroina -haaste. Päätin minäkin tarttua siihen, ehkä tästä opitte jälleen jotain uutta minusta. Täällä muuten ollaan kuumeen kourissa, joten toivottavasti teillä on parempi sunnuntai.

0040 syntymäaikani.

1 mieheni syntymä- ja nimipäivä. Voitte uskoa, että päivien osuminen samalle numerolle helpottaa muistamista, vaikka kyseessä on eri kuukaudet.

2 meidän perhe, on ollut ollut onni löytää rinnalleen ihminen, jonka kanssa haluaa viettää loppuelämän, niin ylä- kuin alamäetkin. Tämä oli myös mummoni syntymäpäivä.

2,8 kilometriä työpaikalleni kotoa.

6 olen pitänyt tätä aina onnennumeronani, enkä tiedä edes miksi. Tämä on tottakai myös siinä lottorivissäni.

7 en vieläkään voi uskoa, että olen pitänyt tätä blogia jo reilut seitsemän vuotta, jonka aikana ensimmäistä vuotta lukuunottamatta olen pystynyt tuottamaan tänne sisältöä säännöllisesti. Kun aloitin, tämä oli itselleni terapiaa, mutta vähitellen siitä on tullut omalla kovalla työllä myös osa-aikainen työ. Pyrin siitä huolimatta pitämään blogini samanlaisena kuin se oli alussakin. 

8 vuotta avioliittoa takana, tänä vuonna tulee yhdeksän täyteen. Kyllä menin samana vuonna ja melkein samana päivän kuin prinsessa Victoria.


15 syntymäpäiväni. Olen aina tykännyt syntymäpäivästäni, kuinka hienoa on ollut sattua syntymään 15.5., siinäpä vitosta kerrakseen. 

29 ikävuosi oli elämässäni käännekohta, silloin kaikki mitä luulin itsestäni tietävän muuttui. 

39 elämäni korkein kuume.

40 En ole varmaan milloinkaan elämässäni ollut yhtä onnellinen kuin tästä ikävuodesta eteenpäin, joten nelikymppisenä on hyvä olla.

167 pituuteni, olen tällainen keskimittainen kulkija. Olen saanut nauttia näistä senteistäni, sillä sekä isäni oli ja äitini on minua melkein päätä lyhyempiä. 

200 kilometriä nopeinta reittiä kotikotiini. 

1980 -luku olen tänäkin päivänä todella onnellinen siitä, että sain vietää lapsuuteni tuona kultaisena vuosikymmenenä. Jos et ole itse elänyt silloin, niin sitä on vaikea kuvailla. Maailma oli täysin eri paikka silloin kuin esim. 90-luvulla. Jos haluaisin lapsia, olisin halunnut antaa heille sellaisen lapsuuden ja kasvatuksen kuin itsekin sain, tietenkin ottamalla huomioon myös nykyaika.

1496 postausta maaliskuusta 2013 tähän päivään, vieläkin harmittaa, että kahden ensimmäisen vuoden postaukset jotka kirjoitin eri alustalle, eivät ole enää tallessa.


Mukavaa sunnuntaita ja pysykää terveinä!

Kuvat: Pixabay
 1. Tää oli kiva ja en tiennyt, että menitte naimisiin samalla viikolla, kuin Victoria. Jotenkin ihanaa. <3

  Kivaa sunnuntaita Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, Victoriallahan on täsmälleen sama hääpäivä kuin mulla ex-liitossa, ja sehän on myös saman ikäinen kuin minä, joten moni tapahtuma elämässä kietoutuu Victoriaan. :D


   Mukavaa sunnuntaita Tiia. <3

   Poista
 2. Mä olen saamaa mieltä tuosta 1980-luvusta. Se on ollut mun elämän paras vuosikymmenen. Silloin tosiaankin maailma ja maailmanmeno oli aivan toisenlaista. Olen jälkikäteen monesti miettinyt miten elämä tuntuikin silloin jotenkin turvallisemmalta ja tavallaan huolettomammalta. Nykyisin mm. tekninen kehitys (niin hyvää kuin se tavallaan onkin) on tuonut kaikki uhat lähemmäksi ja uusia uhkia tulee koko ajan. Maailman oli 1980-luvulla tavallaaan paljon suppeampi, ja tuntui, että kavala maailma oli tosi kaukana.... ja omakin elämä oli silloin seesteisempää. Tulee ihan tippa linssiin;)
  Ja hei, mehän ollaan melkein yhtä pitkiä, tosin olen sentin sua pidempi, vau!

  Kivaa sunnuntaita Jonna ja paranemista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä saisin aikamatkustaa, menisin 80-luvulle, silloin sais kuitenkin myös jotain terveydenhuollollisia palveluja. :D Siis muistan miten mulle tuli kotiin kodinhoitaja, jos olin sairaana ja isän piti lähteä töihin, aina sama tyyppi. Ei tollaista enää ole. :D

   Mut on mitattu 167,5, mut kuka sitä puoltasenttiä laskee. :D

   Mukavaa sunnuntaita Sari. <3

   Poista
 3. Mäkin tykkään kovasti mun synttäripäivästä, joka on tosi helppo muistaa, 11.1 :D

  VastaaPoista
 4. Kivaa luettavaa :)Toista oli maailman meno tosiaan kultaisella kasarilla, mä oon syntynyt -7o luvulla joten osa lapsuudesta ja nuoruusvuodet tuli vietettyä silloin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olen syntynyt -77, mut 70-luvusta en muista oikein mitään, kaikki ekat lapsuusmuistot kasarilta. :)

   Poista
 5. Pikaista paranemista <3 Itse olen alkuviikosta varma, että tuun kipeäksi mutta onneksi tauti ei iskenytkään, vaikka vilunväreet kulkivat ja olin ihan tötterötöö. Mutta ihana postaus ja kyllä, olen niin onnellinen että olen syntynyt kasarilla ja saanut viettää huolettomia lapsuusvuosia landella! Sellainen eka "pelottavampi" ( tai no, en tiedä pelkäsinkö itse sitä ja poislukien mun ekokatastrofi/maailmanloppuahdistuksen ) lapsuusmuisto oli 90-luvulta se, kun paikkakunnalla oli tapahtunut ryöstö tms. ja naapurin lapset tulivat viettämään meille kesäpäivää, kun heidän vanhemmat eivät halunneet jättää lapsia keskenään kotiin. Mutta mieti, mekin ollaan mun veljen kanssa pyöritty keskenämme pihalla ilman että joku olisi ollut koko ajan vahtimassa mitä me duunataan :D Ei enää taida olla se mahdollista :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, koetetaan. Nyt taas tuntuu siltä et lämpö nousussa, vaikka koko päivän maannut sohvalla peiton alla, välillä nukkunut välillä katsonut youtubea. Vessaan ei meinaa edes jaksaa nousta, kun jalat meinaa lähteä alta, kamala tauti.

   Joo no hei, me oltiin mun ystävän kanssa 10 ja 12 -vuotiaina, kahdestaan moottoveneellä teltassa saaressa pari yötä. Mun setä kävi meitä ehkä yhden kerran veneellä moikkaamassa. :D Siis oltiin vielä nuorempina päivän uimarannalla mihin mentiin soutoveneellä aivan kahdestaan eväiden kanssa. Meillä ei kotona ollut yöllä edes ovet lukossa. Ei ole vieläkään päivällä kotikotona, mut öisin sentään lukitaan. :D

   Kyllä tossa meidän naapurissa päästetään tenavat keskenään tohon pihaan, isä esim. kyllä huutelee vartin välein ikkunasta jos ei näe siitä, et kaikki on "tallella", joten siltä osin asutaan rauhallisessa paikassa.

   Poista
 6. Sä olet Suomen Victoria <3 Aikas kiva postaus, nappaan muistiin tämän!
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe selvästi. :D Nappaa ihmeessä.

   Mukavaa viikkoa sinnekin Outi. <3

   Poista
 7. Kiva postaus ja asioita, mitä en sinusta tiennyt! Nytpä tiedän. Koeta parantua, nyt on kovasti kuumeilua liikkeellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, jos oli jotain uutta. :D

   Joo koitetaan, vielä nostaa kuumeen edelleen illaksi ja korkean, mutta kohta lääkäriin, katsotaan mitä sanoo.

   Poista
 8. Ihana postaus! Äidinäiti oli syntynyt 11.11.1911 - eli hetu oli aika uskomaton. :-D

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives