Lookfantastic Beauty Box helmikuu 2019


Ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä, että helmikuun Lookfantasticin Beauty Boxin* teemana on "romanssi". Kauniin vaaleanpunainen herkkä laatikko antoi paljon odotuksia, valitettavasti tällä kertaa ne ei ihan toteutuneet. Siitä asti kun olen saanut tätä boxia PR-näytteenä viime vuoden maaliskuusta lähtien, tämä taisi olla boxi, joka oli vähiten makuuni. Pisteitä se saa siitä, että sisältä löytyi hyvin erilaisiin kategorioihin kuuluvia tuotteita, mikä teki kuun kauneusboxista monipuolisen. Valitettavasti tällä kertaa yksikään tuote oikein sytyttänyt minua täysin, mutta kolme tuotetta pääsee siitä huolimatta tällä kertaa kokeiluun. Isommitta marinoitta, mennään itse sisältöön.

*Tuote PR-näyte, saatu blogin kautta.


Philip Kinsley Mazimizer – Yksi tuotteista, joka tulee ehdottomasti käyttöön. Laatikosta löytyi volyymisuihketta erittäin ruhtinaallinen 60 ml:n matkakoko, joka on melkein puolet normikokoisesta pullosta. Hiustuotteissa juurikin tuuheuttavat tuotteet ovat niitä, joita käytän säännöllisesti shampoon ja hoitoaineen lisäksi, joten katsotaan, paljonko tällä saa volyymiä lasimaisiin hiuksiin. Ei ole helppo tehtävä. Tuotetta voi käyttää niin kosteisiin kuin kuiviinkin hiuksiin.

Sleek Face Form Contouring & Blush Palette – Sleekin täysikokoisesta paletista löytyy samasta niin highlighter, kaunis persikkaisen sävyinen poskipuna kuin varjostussävykin. Jostain syystä Sleek brändinä ei ole koskaan säväyttänyt minua, ja senpä vuoksi tämä oli hivenen meh-tuote itselle. Tiedän, että moni muu ilahtui tästä kovasti.

Erno Laszlo Deep Sea Mud Bar – Matkakokoinen Erno Laszlon kasvosaippua. Olen kokeillut elämäni aikana monia kasvosaippuoita esim. Mádaralta, Cliniquelta, Flowlta...Mutta vaikka niistä kuinka sanottaisiin, että pitävät pH:n tasapainossa, eivät kuivata, niin omia kasvoja kiristelee sen verran pesun jälkeen, että ihoni ja kasvoille tarkoitetut palasaippuat eivät vain tule toimeen keskenään. Sinällään harmi, sillä tämä olisi loistava tuote matkalle ihon puhdistukseen, koska se ei ole nestemäisessä muodossa. 

Doucce Punk Mascara – Ripsivärit ovat heikkouteni, koska itselläni on todella hankalat silmät, missä melkein mikään muu ei pysy kuin 38-ripsarit, niin etsintäni siksi parhaaksi ripsariksi niille päiville, kun haluaisin laittaa ripsiin jotain nopeammin irtoavaa, jatkuu varmaan loppuun asti. Joten Doucce pääsee testiin ensitilassa.

Lord & Berry Matte Lipstick Pencil – Tuntuuko kenestäkään muusta siltä, että melkein joka boxissa on joku kynä? Olen jo vuosia käyttänyt huultenrajaukseen väritöntä rajauskynää ja sen myötä kaikki muu on jäänyt lähes turhaksi. Toki jos haluaisin tehdä nättejä ombre-huulia, niin sillä ei yksin tultaisi toimeen. 

Emité Make Up Rose Gold Eye Lash Curlers – Olen tosi tyytyväinen käyttämiini Tweezermaneihin, mutta testaan kyllä innolla uusia tuttavuuksiakin. Itselläni on piikkisuorat alaspäin osoittavat ripset, joten en voisi kuvitellakaan eläväni ilman ripsentaivuttumia. Vaihtokumejakin tuli paketissa ruhtinaalliset kolme mukana, joten jos nämä ovat hyvät, näistä on iloa pitkäksi aikaa. Googlettelin näitä ja ilmeisesti samat taivuttimet on pyörineet joskus toisessakin kauneusboxissa, juuri näitä ruusukultaisia ei brändin omilta sivuilta löydy.


Viime maaliskuun kauneusboxi oli aivan huikea. Kuka vielä muistaa? Jos et, niin sen pääset kurkkaamaan tästä. Tämän vuoksi minulla onkin ensi kuun suhteen isot odotukset. Tämän kuun laatikon mukana tulleessa sneak peekissa vihjailtiin, että ensi kuun boxi sisältäisi yhden The Ordinaryn kulttituotteista. 

Mitä mieltä olitte helmikuun boxista?

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa. 

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta. 1. Ei ehkä mun mieleen :) mutta olenkin kranttu kauneusboksien suhteen ja tuntuu että aika super saisi olla että jokainen tuote miellyttäisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli itselle varmasti huonoin boxi tähän mennessä. Onneksi pari kivaakin löytyi. ^_^

   Poista
 2. Nyt ei harmita vaikken vielä tilannutkaan :)
  Tämä n kyllä mietinnässä, sillä Betteb box alkaa kyllästyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kuun boxi ei tosiaan ollut mikään ihmeellinen, mutta ensi kuulta odotan paljon. :) Ymmärrän hyvin tuon Bette boxiin kyllästymisen, äkkiä alkaa liiaksi samat tavarata kiertämään, toki tässäkin boxissa on tullut samoja tuotteita toisinaan...

   Poista
 3. No tuossa oli muutamia kivoja juttuja, mutta mä olen niin saita, että en raaski koskaan tilailla tällaisia boxeja :)
  Ihanaa sunnuntaita kaunotar <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ymmärrän hyvin, harvoin kuitenkaan näissä yllätysboxeissa sattuu niin, että kaikki tuotteet olisivat todella mieleisiä.

   Mukavaa viikkoa Outi! <3

   Poista
 4. No tämä boxi oli se vähiten mieluisa, vaikka käyttöön jutut tuleekin. Aiemmat boxit olleet niin hyviä, että tämä ehkä ei täyttänyt samaa rimaa.

  kivaa uutta viikkoa Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkan varrella on kyllä ollut muutama loistoboxi, tää jätti hivenen kylmäksi, ehkä se oli brändit, mitkä oli valittu tähän, eivät ihan säväyttäneet.

   Mukavaa viikkoa Tiia. <3

   Poista
 5. Sleek olisi ollut mun mieleen, mutta muuten ei mitään erikoista. Muistan joskus kauan sitten saaneeni juuri LF-boksin mukana tuon saman saippuan, ja kyllähän se kuivatti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää boxi kyllä jätti jotenkin kylmäksi. Musta palasaippuat ei vaan ole kasvojen pesuun, ihan sama mitä niistä väitetään. :D

   Poista
 6. Hahhahhaa joo mulle tuo Sleek ois ollu paketin kovin juttu :D

  VastaaPoista
 7. Kokeileppa Emendon turvesaippuaa ;) Se on mulla nyt kasvojenpuhdistustuotteena, eikä tunnu yhtään kuivattavalta :) https://emendo.fi/tuote/turvesaippua-180-g/

  VastaaPoista
 8. Tää oli mun mielestä ihan ok, Sleek oli ehdottomasti kiinnostavin tuote ja sitä onkin tullut jo käytettyä :). Alkoi kiinnostelemaan tuo viime maaliskuun boksi, käyn kurkkaamassa sen heti :D.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives