Suosikkilahjat Jane Iredalelta ja Instagram-arvonta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: JANE IREDALE FINLAND/APELLIS 




Nuorempana olin se, joka osti joululahjoja valmiiksi jo juhannuksena. Vieläkin salaa toivon, että olisin edelleen se sama tyyppi. Oli ihanaa, kun joulun alla ainoa mihin tarvitsi keskittyä, oli pakkaaminen. Vuodet ovat vierineet ja nyt totuus on toinen. Nykyään ostan joululahjat vasta marraskuulla. Joskus saattaa lipsahtaa jopa joulukuun puolelle. Tosin tässä vaiheessa saattaa alkaa iskeä jo pieni paniikki. Yritän välttää aina viime hetken jouluruuhkia. Varsinkin tänä vuonna lahjojen hankinta-ajankohtaa kannattaa miettiä jokaisen tarkasti. 

Olen ostanut lahjoja niin verkkokaupoista kuin kivijalkaliikkeistäkin. Kivijalkaliikkeisiin voi hyvin mennä hyvillä mielin tänäkin vuonna, mutta kannattaa välttää ruuhka-aikoja ja olla liikkeellä hyvissä ajoin. Viikonloppu ennen joulua ei välttämättä ole se oikea vaihtoehto. Yleensä pienissä liikkeissä on turvallista, koska niissä ei liiku yhtä isoja ihmismassoja kuin ostoskeskuksissa, joissa toki muuten voi olla väljempää. Turvallinen vaihtoehto on tilata verkkokaupoista. Olen ehtinyt tehdä jo muutamia hankintoja. Lahjojen hankinnan osalta kaikki alkaakin olla melkein paketissa. Verkkokaupoista tilatessa kannattaa aina olla liikkeellä hyvissä ajoin, että paketti ehtii varmasti jouluksi perille.

Laadukas Jane Iredale on yksi brändeistä, joilla haluan ilahduttaa läheisiäni. Viimeksi kesällä vein parhaalle ystävälleni lahjaksi sarjan tuotteita. Valikoimista löytyy niin pientä sukan täytettä kuin hieman arvokkaampaakin lahjaa. Valinnanvaraa onkin hyvin erilaisille budjeteille. Lisäksi valikoimista löytyy kauniita lahjapakkauksia, jotka ilahduttavat aina lahjan saajaa. Elämme pian marraskuun puoliväliä, joten ajattelin, että olisi hyvä hetki vinkata ne omat suosikkilahjat Iredalen valikoimista. 

Suomeen Jane Iredalea maahantuo Apellis Oy, joka on luotettava kotimainen toimija. Jane Iredalella on oma verkkokauppa, josta tilaaminen on aina turvallista. Sieltä löydät tietoa tuotteista ja vinkkejä niiden käyttöön. Kotimaisen toimijan verkkokaupan löydät täältä ja heidän valtuuttamat jälleenmyyjät täältä, jos haluat verkkokaupan sijasta piipahtaa jälleenmyyjillä lahjaostoksilla.


Pommist Hydration Spray on yksi Jane Iredalen rakastetuimmista tuotteista, enkä ihmettele miksi. Joulunpunaista pulloa on saatavilla useita eri kokoja – 12 ml (13,45€), 90 ml (34,95€) ja 281 ml (69,95€). Olen käyttänyt tuotetta vuosikausia ja koukuttanut siinä samalla muutaman kaverinkin. Kosteussuihke on janoisen ihon pelastaja. Sopii loistavasti meikin kiinnitykseen, mutta tykkään käyttää sitä todella paljon myös ihonhoitotuotteena, jolloin suihkautan suihketta puhtaille kasvoille ennen muita hoitotuotteita. Ainutlaatuisen tuotteesta tekee sen tuoksu. Se on yksinkertaisesti taivaallinen. Se pitää kokea itse. Tuoksu on hedelmäinen, mutta ei makea. Siinä on raikkautta, joka saa suupielet nousemaan ylöspäin. Ecocertifioitu suihke sisältää monia iholle hyvää tekeviä antioksidantteja mm. granaattiomenan, rosmariinin ja valkoisen teen lehtiuutteita. Kosteuttaa, hoitaa ja suojaa kaikkia ihotyyppejä.

BeautyPrep Hyaluronic Serum 17 ml (57,95€) on harvoja hyaluronihapposeerumeita, jotka eivät lähde rullautumaan meikin alla, sillä se ei jätä ikävän nahkeaa pintaa vaan imeytyy ihoon välittömästi. Ylellinen seerumi kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja lukitsee kosteuden ihoon. Pehmentää ja kirkastaa ihoa. 

Magic Mitt (17,90€) on tuote, joka on jäänyt melko vähälle huomiolle, kun puhutaan Jane Iredalen tuotteista. Taikakinnas on käytössäni ahkerasti ja se sopii loistavasti lahjaksi. Meikinpuhdistuskinnas lupaa poistaa jopa yksinään veden kanssa mineraalimeikin. Tykkään käyttää kuitenkin kinnasta niin, että puhdistan kasvot ensin öljyllä tai puhdistusbalmilla, jonka jälkeen kastelen kintaan lämpimällä vedellä ja pyyhin öljyn/balmin pois kasvoilta sen avulla. Kinnas on valmistettu erittäin hienosta mikrokuidusta ja se tuntuu iholla pehmeältä, eikä ärsytä edes todella kosketusherkkää ihoa. Huolletaan pesemällä vedellä ja saippualla, jonka jälkeen kuivatetaan väljästi. Kinnasta voi kokeilla lisäksi itseruskettavan levitykseen.

Lip Drink Flirt (19,95€) kulkee aina mukanani. Minulla on yksi käsilaukussa, yksi työpaikalla ja yksi kotona. Sävy Flirt on todella kaunis, se ikään kuin on huulilla eikä kuitenkaan ole. Se ei anna huulille mitään huomattavaa sävyä, mutta kaunistaa ne. Huulivoide sisältää aurinkosuojan SPF15, mikä on loistava asia varsinkin kesäaikaan. Luonnonvahoja sisältävä voide sopii myös vegaaneille, sillä se ei sisällä mehiläisvahaa. Voide on sopivan jämäkkää koostumukseltaan, joten se pysyy huulilla hyvin ja kosteuttaa tehokkaasti. Tuoksu on sitruksinen, samoin kuin makukin.





Lip Kit Red Hot ja Berry Fierce -meikkipakkaukset (67,65€ tarjoushinta nyt vain 40,59€) sisältävät kaiken, mitä tarvitset upeaan huulimeikkiin. Suosikillani Red Hotilla loihtii hetkessä upeat klassiset joulunpunaiset huulet. Pakkaus sisältää Triple Lux -huulipunan, jonka hinta yksinään on 36,95 euroa. Tällä hetkellä koko pakkauksen saa siis tarjouksesta lähes pelkän huulipunan hinnalla! Triple Lux Gwen -huulipunan lisäksi pakkaus sisältää kuitenkin vielä sävyyn sopivat Lip Pencil Terra Cotta -huultenrajauskynän, sekä PureGloss Cherries Jubilee -huulikiillon. Kaikkien pakkauksessa olevien tuotteiden yhteisarvo olisi normaalisti erikseen ostettuna 80,35 euroa. 

Olen monesti kehunut Triple Lux -punien laatua. Runsaspigmenttiset punat levittyvät todella pehmeästi huulille, eivät kuivata ja pysyvät useita tunteja kauniina. Ainoastaan syönnin jälkeen punaa joutuu hivenen korjailemaan. Berry Fierce  -pakkaus sopii heille, jotka rakastavat mehukkaan marjaisia viileitä sävyjä. Paketeissa on lisäksi ohjeet erilaisten tyylien luomiseen.


Lip Crayon Popper -huulipunapakkaukset (29,95€) ovat joulun herkkuja, jotka eivät lihota. Lahjapakkaus sisältää kolme tuotetta: teroittimen ja kaksi Lip Crayon -huulikynää, joilla huulimeikki onnistuu helposti ja nopeasti. Kynällä hoidat samalla myös huulien rajauksen. Dazzle-pakkaus sisältää joulunpunaiset Naughty- ja Sunny-kynät, kun taas Shimmer-pakkauksen sävyt ovat Blissfull ja Saucy, joista varsinkin oranssinpunainen Saucy on ollut pitkään yksi käytetyimpiä meikkituotteitani. Huulikynien normaalihinta on yksittäin ostettuna 19,95 euroa, joten lahjapakkaus on edullinen valinta. 


Eye Shadow Kit Daytime (69,95€) on lahja, josta meikkejä rakastava ilahtuu. Se voi olla myös lahja itselle. Daytimella saa loihdittua kauniin luonnollisen arkimeikin, mutta tarvittaessa myös kunnon klassisen smokey eyen. Jokainen joka on joskus eksynyt tänne, tietää, että jos minun pitäisi luopua kaikista luomiväreistäni ja pitää vain yksi, pitäisin jonkin Jane Iredalen paleteistani. Tämä ihan sen vuoksi, että niissä on yksinkertaisesti makuuni paras laatu. Sävyt ovat pigmenttisiä, mutta minun ei tarvitse olla ammattimeikkaaja saadakseni levittymään ne kauniisti. Sävyt häivyttyvät luomille lähes itsestään. Minulla on lisäksi todella hankalat silmät. Pohjustuksesta huolimatta monet luomivärit löytyvät päivän jälkeen luomivaosta. Nämä eivät koskaan. Lisäksi sävy ei haalene päivän aikana vaan se on illalla aivan yhtä vivahteikas kuin aamulla sen laitettuani. Jane Iredalen paletit ovat harvoja, joissa on ajateltu sitä, että pohjustussävyä kuluu enemmän kuin muita sävyjä. Niissä onkin aina isompi nappi pohjustussävyä varten. Pakkaus soveltuu erittäin litteänä hyvin mukana kannettavaksi. En kuljeta näiden näppäryyden vuoksi matkoilla enää muita luomivärejä mukana. 




24K Gold Dust Kultapöly (21,40€) on monitoimituote silloin, kun kaipaa elämään hieman bling blingiä. Erittäin hienojakoinen mineraalikiinteestä valmistettu hohdeväri oman elämänsä supertähdille. Unelman kevyt tuote sopii korostuksiin niin silmiin, hiuksiin, poskille kuin huulillekin. Ripottelen tuotetta kämmenselälle, josta otan sitä isolla siveltimellä. Tämän jälkeen sivelen kultapölyä decolteelle ja olkapäihin tuomaan kultaista hohtoa. Kultapölyä voi halutessaan sekoittaa kosteusvoiteen joukkoon ja lisätä sitä vaikkapa sääriin tuomaan hohtoa. Luomille laittaessa pöly kannatta levittää kostealla siveltimellä painellen, ettei se pölise silmien alle. Jos haluat oikein sädehtivän lopputuloksen, kiinnitä glitterliimalla tai vaikkapa vaseliinilla. 


Joko olet hankkinut joululahjoja?

ARVONTA

Jane Iredalen maahantuoja Apellis Oy halusi ilahduttaa lukijoitani ja seuraajiani. Kannattaa ottaa seurantaan Instagram-tilini @keywordlove1. Vielä tämän päivän aikana tilillä alkaa arvonta, jossa sinä ja ystäväsi voitte voittaa itsellenne upeat Jane Iredale Red Hot Lip Kitit, millä pääsette loihtimaan upeat jouluhuulet! Tarkemmat ohjeet osallistumisesta arvontaan Instagramissa myöhemmin tänään, joten pysykäähän kuulolla.

Joulun suosikkilahjat ja muut Jane Iredale -tuotteet löydät maahantuojan sivuilta täältä. Kaikki yli 40 euron tilaukset postikuluitta.

  1. Olen ostanut nyt jonkun verran Jane Iredalen meikkejä ja etenkin huulimeikit aivan ihanan laadukkaita! Ja siis se etenkin ilahdutti kun sain halvalla Oriolan ystävämyynnistä ;D ei ehkä normaalihinnalla lähtisi noin vaan testaamaan. Nyt raaskisi ostaa kun tietää merkin hyväksi.

    Niin ja minähän olen ostanut jo melkein kaikki joululahjat...ekat tilasin jo viime keväänä. Ystävältäni sellaiset Mopar villasukat mulle ja miehelle. Että on yli puoli vuotta aikaa neuloa täydelliset ;D silloin tällöin olen ostanut esim. Marimekkoa alesta tms. niin on sitten arvokkaampia ja vähän parempia joululahjoja antaa, täällä kun on vaan joku Tokmanni mistä ostaa. Varmaan annan aina enemmän kuin saan mutta oon vaan sellainen. Sit oon ostanut hyväntekeväisyysjuttuja ja tarpeellista muutenkin, esim. hyviä vaatteita kummilapsille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen myös luomivärejä noita isoja paletteja, en ole ikinä levittänyt yhtä helposti levittyviä luomivärejä hyvillä pigmenteillä, mitä ne ovat. Eniten hämmästyttää se pysyvyys, miten se väri pysyy koko päivän yhtä vivahteikkaana. :)

      Oo, sä olet ollut nopea! Ja ymmärrän hyvin, että aleista on hyvä tilailla, jos kauppojen valikoima on paikkakunnalla hivenen heikko. ;)

      Poista
  2. Jane Iredalin huulijutuista olen tykännyt. Olen pari lahjaa hankkinut, mutta muutamia pitää vielä ostella.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että muutkin ovat olleet jo lahjojen kanssa liikkeellä. Etten ole ainut. :)

      Mukavaa viikkoa Outi!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives