Marc Jacobs Perfect

*Sisältää mainoslinkkejä, tuoksu PR-näyte

Syksyllä Marc Jacobsilta tuli ulos jotain uutta ja kauan odotettua. Nimittäin tuoksu jonka nimessä ei ole Daisy-sanaa. Marc Jacobs on viime vuosina panostanut paljon jokavuotisiin Daisy-variaatioihin, mutta sitäkin vähemmän on näkynyt mitään täysin uutta Suomen markkinoilla.

Muutama kuukausi takaperin myyntiin tuli Perfect. Ulkoasultaan Perfect pysyy uskollisena Marc Jacobsin tuoksujen tyylille – se on leikkisä. Inspiraationsa tuoksu on saanut Marc Jacobsin mantrasta – "I am perfect as I am." Perfect on myös tatuoitu Marc Jacobsin ranteeseen. 


Olin enemmän kuin innoissani uutuudesta, sillä se sisältää yhtä suosikkituoksunuoteistani – raparperia. Rakastan tuoksuissa raparperin puraisun kirpeyttä. Se luo niihin usein täysin erilaisen fiiliksen, varsinkin, jos raparperin tuoksu on voimakas ja helposti aistittavissa. 

Perfect on kukkaistuoksu, mutta pehmeä sellainen. Parfymöörinä on toiminut Domitille Michalon Bertier, joka on luonut tuoksuja niin Chloélle, Jimmy Choolle, Viktor & Rolfille kuin Sisleyllekin. Itseasiassa lempituoksuni Sisleylta Eau Tropicale on juurikin Domitillen käsialaa. Se on raikkaista kukkaistuoksuista yksi kaikkien aikojen suosikkejani. Joten tällä pohjalla odotukset Marc Jacobsin Perfectia kohtaan olivat korkealla.

Kuvailisin Perfectia moderniksi raikkaan pehmeäksi kukkaistuoksuksi. En koe tätä liian "nuorekkaana" vaan se taipuu minusta ihan kaikille, jotka rakastavat kirpeän raikkaita kukkaistuoksuja. Tuoksu avautuu raparperilla ja keväisellä narsissilla. Sydämessä pehmeyttä tuovaa mantelimaitoa. Pohjalla lämmittämässä kashmiria ja seetriä. Omaan nenääni tuoksun alku on hyvin vihreä, siitä tulee mieleen kesäsateen nurmikon raikkaus. Hetken aikaa iholla oltuaan tietynlainen hedelmäisyys nousee pintaan, mikä on jännää, koska tämän ei pitäisi sisältää mitään hedelmäistä. Hedelmäisyys on silti läsnä. Pohja on aromaattisen puinen ja lämpimän pehmeä. Aavituksen nenääni myös puuterinen ja makea. Raparperin kirpeys on selvästi läsnä.

Perfect on tuoksu, joka sopii täydellisesti kaikkiin tilanteisiin. Syksyn pimeydessä se piristää mieltä. Talven raikkaassa säässä raikas tuoksu, jossa on makeutta, toimii aina. Puhumattakaan kesän kuumuudesta, jossa sen pehmeys pääsee parhaiten esiin. Marc Jacobsin tuoksuksi tämä on yllättävän voimakas. Yksi suihkaus kantaa koko päivän. EdP:n kesto ihollani on huimat yli 12 tuntia. Tämä on niitä tuoksuja, joita suihkauttaa kaulahuiviin, niin sen voi haistaa siitä vielä päivienkin päästä. Se ei kuitenkaan ole millään tavalla liian hyökkäävä voimakkuudestaan huolimatta. Joko olet tuoksutellut uutta Marc Jacobs Perfectia?

Perfect 50 ml 76,95€/100 ml 104,95€ *TÄÄLTÄ
Perfect lahjapakkaus tuoksu 50 ml ja body lotion 75 ml 85,95€ *TÄÄLTÄ

 

 1. Miten ihana tuoksupullo! Kiva, että tulee tosiaan vaihteeksi muuta kuin Daisy-variaatioita, niille en itse syttynyt ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vielä parasta on se, ettei tää tuoksu lainkaan Daisy-tuoksuille. :)

   Poista
 2. Nuuhkin tätä myymälässä ja tykästyin, mikä ei ole ihme sillä tykkään myös raparperista tuoksuissa, ja MC:n tuoksuista ylipäätään. Kiva uutuus ja voisi olla syy kirjoittaa joulupukille:)

  VastaaPoista
 3. Olen tuoksutellut, minullakin on tämä sama ja tykkään sen pehmeästä kukkien, makeuden ja raikkauden yhdistelmästä - yksi parhaita mitä olen tänä syksynä nuuhkinut :)

  VastaaPoista
 4. Enpä ole vielä tuoksutellut, mutta vitsit miten mageen näköinen tuo pullon korkki on. Tykkään kovasti Marc Jacobsin tuoksuista, joten tätä pitää käydä tuoksuttelemassa myös.
  Ihanaa torstaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkki on tosi makee ja leikkisä. :)

   Ihanaa viikkoa Outi. <3

   Poista
 5. Eilen tuoksuttelin ja tuttua Jacobsia tästä löytyy. <3 Tuo korkki on jumalainen. <3

  Tiedät meikäläisen kirpeä rakkauden, joten tämä olisi saanut olla vielä kirpeämpi siis se rapsu. Mutta tykkään todella paljon ja ihan just samaam mieltä, tämä tuoksu jos mikä sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

  Ihanaa viikonloppua Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuttua Jacobsia, mutta onneksi hyvin erilainen kuin Daisyt. :)

   Sun makuun varman mikään ei ole liian kirpeä. :D

   Ihanaa viikkoa Tiia. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives