Sisley Izia la Nuit

 *Sisältää mainoslinkkejä, tuote PR-näyte saatu blogin kautta

Sisley tunnetaan yleisesti enemmän ihonhoidostaan. Brändin tuoksut jäävätkin monesti vähemmälle huomiolle, mutta aivan suotta, sillä ne ovat tunnetusti todella laadukkaita, mielenkiintoisia ja elegantteja. Jos etsit jotain valtavirrasta poikkeavaa, mille ei tuoksu joka toinen vastaantulija, kannattaa käydä nuuhkimassa merkin tuoksuja. Sisley julkaisee uutuustuoksuja hyvin harkitusti, joten uuden tuoksun ilmestyminen on aina mielenkiintoinen tapaus. Yksi kaikkien aikojen lempikesätuoksujani on *Sisleyn Eau Tropicale, jonka nimiin olen vannonut jo vuodesta 2015. Täydellinen aikuismainen tropiikin tuoksu kuumiin kesäpäiviin. 

Tämän talven uutuus ja tässä kuussa myyntiin tullut Izia la Nuit tekee seuraa vuonna 2017 julkaistulle Izia-tuoksulle. Tuoksu poikkeaa paljon alkuperäisestä Iziasta, vaikka siinä on aistittavissa aiempaa variaatiota. Syvä, hienostunut ja ylväs Izia la Nuit henkii yön salaperäisyyttä. 


Izia la Nuit on pukeutunut puisiin vivahteisiin, höystettynä vaniljalla ja kukkaisuudella. Silti siitää löytyy yllättävä ripaus raikkautta, joka luo sille täysin omanlaisen hengen. 

Alkutuoksussa raikasta bergamotia, sekä mandariinia höystettynä mehukkaalla mustaherukalla. Yllätyksen tuo kardemumma, joka antaa sekaan oman mausteisen vivahteen. Sydäntuoksu on kukkainen – ruusua, freesiaa ja mangoliaa. Pohja on hienostunut – labdanumia, patsulia, pehmeän vivahteen antavaa ambroxania, sekä pehmeää vaniljaa. 

Izia la Nuitissa on omaan nenääni selvää pehmeää nahkaisuutta, mausteisuutta, hivenen chypremaista raikkautta sekä pehmeää vaniljaa. Saan tuoksusta hyvin vahvat 80-90 -lukujen tuoksujen fiilikset. Tässä on jotain sellaista ylellisyyttä, jota tuon ajan tuoksuissa oli aina. 

Izia la Nuit ei ole tuoksu kaikille. Se vaatii kantajaltaan tietynlaista vahvuutta, ei niinkään herkkyyttä. Tuoksu on pitkäkestoinen, omalla iholla kymmenisen tuntia. Tummuutensa vuoksi sopii loistavasti kirpeisiin talvipäiviin. Voisin silti kuvitella tämän toimivan ihollani myös kesäiltoina, jolloin tuoksu käyttäytyy aivan eri tavalla kuin kylminä talvipäivinä. Usein tuoksun pehmeys tulee silloin vieläkin paremmin esiin. Tuoksussa on vahvuutta, joten toimistoon tämä ei sovi, jos kyse ei sitten ole kotitoimistosta, jossa työskentelet yksin. Sen sijaan iltaan ja tilaisuuksiin jotka haluat muistaa, tuoksu on täydellinen valinta.


Upean veistoksellisen pullon on suunnitellut Bronislaw Krzysztof. Izia la Nuit on verhottu kiiltävään mustaan pulloon, jonka sisuksista helmeilee ulospäin kultainen tuoksuneste. 

Tuoksu saatavilla Sokos, Stockmann ja *Lyko.

Tykkäätkö Sisleyn tuoksuista? Oletko vielä ehtinyt tutustumaan Izia la Nuitiin?

  1. Ah miten täydellisen kaunis pullo - ostaisin jo sen perusteella! Tuoksukuvauskin tuntuu olevan ihan "minua", joten käyn nuuhkimassa kunhan pääsen taas myyntitiskien ääreen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mä mietin tätä kirjoittaessa sua, jotenkin muistin, että tää saattaisi olla just tuoksu sun makuun. :) Tykkään siitä, että tämä on vahva, mutta ei sellainen liian "höykkäävä", koska on myös pehmeyttä ja ripaus raikkautta.

   Poista
 2. Eau Tropicale on niin ihana ja se vähä mitä olen Sisleyn juttuja käyttänyt, niin kaikki silkkaa luxusta. Aivn mielettömän upea brändi.

  Mielenkiintoinen uutuus Sisleyltä ja pakkohan tätä on ihan mielenkiinnosta käydä joku kerta tuoksuttamassa, jahka tästä jonain päivänä kylille lähtee.

  Ihanaa torstaita Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eau Tropicale on täydellinen tuoksu, jos hakee uniikimpaa kesätuoksua.

   Kannattaa haistella se aiempikin Izia, tykkäät siitä varmasti. Se on hedelmäisempi kuin tää uusi. :)

   Ihanaa viikkoa Tiia. <3

   Poista
 3. Kerrankin olen päässyt jotain tuoksua tuoksuttelemaan. Emotionissa kävin tuoksuttelemassa useampaa tuoksua ja siellä törmäsin myös tähän tuoksuun. Oli ehkä hitusen liian vahva tuoksu minun makuuni, mutta pisteitä siitä, että tuoksu pysyi iholla pitkään.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa Outi haistella se aiempi Izia, luulen, että tykkäisit siitä, se on hedelmäisempi kuin tämä. :)

   Ihanaa viikkoa Outi. <3

   Poista
 4. Nyt sait uteliaisuuteni heräämään, tätähän täytyy ensi tilassa käydä kokeilemassa!
  Ostin alkuperäisen Izian heti uutuuttaan ylelliseksi arkituoksuksi töihin, ja vaihtelin sitä Molecule 01:n kanssa. Juhlatuoksujeni ykkönen taas on kauan ollut Sisleyn huumaavan ihana Eau du Soir, jonka voittajaa en ole vielä löytänyt. Niitä juhliakin on harmillisen harvoin, joten suihkauttelen sitä joskus ihan vaan ilokseni kotioloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eau de Soir on kyllä upea, ei kaikille, mutta kenelle se käy niin!!! <3

   Poista
 5. This sounds interesting! The packaging is beautiful!
  xoxo
  Lovely
  www.mynameislovely.com

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives