Suklaasunnuntai – M&M's Chocolate Eggs

Tänään saatiin herätä täällä etelässä pitkästä aikaa melko lämpimään sunnuntaiaamuun ja koska on sunnuntai, se tietää sitä, että silloin blogissa on toisinaan suklaasunnuntai.

Kävelin viikolla karkkihyllyn kautta ja mitä minun silmäni näkivätkään – M&M's Chocolate Eggs -pussin. Tutustuin karkkeihin ensimmäistä kertaa vasta viime vuoden pääsiäisenä, jonka jälkeen hamstrasimme niitä monta pussillista, kun pääsiäiskarkit olivat pääsiäisen jälkeen -50% alennuksella. 

Minun ja M&M'sin historia on pitkä. On kuitenkin sanottava, että klassisista suklaapähkinöistä en välittänyt nuorempana lainkaan, vasta aikuisena olen saattanut ostaa silloin tällöin pussin, mutta ne eivät ole herkkuani. Sen sijaan suklaanapit ovat ehkä parasta mitä tiedän. Suklaa on niissä sopivan makeaa ja se täydellinen rapsahdus hampaissa, kun karkin puraisee halki ja suklaan maku leviää suuhun. Mmm... 

Ainoa mikä harmittaa on se, että olisin monesti esim. jouluna halunnut ilahduttaa ystäviäni kustomoiduilla karkeilla, mutta ei edes brändin Euroopan kauppa toimita tuotteita Suomeen, buu! Jos joku tietää mitä kautta Suomeen saisi kustomoituja karkkeja, kertokaa. 


Mennään kuitenkin näihin M&M's Chocolate Eggseihin, eli "suklaamuniin", jotka koukuttivat täysin jo viime vuonna. Joten enpä sitten malttanut mieltäni, kun näin nämä pitkän tauon jälkeen kaupassa vaan nappasin itselleni ja puolisolleni omat pussit, tietenkin. ;)

Pussi sisältää liikuttavan rouhean näköisiä sormenpään kokoisia värikkäitä suklaamunia. Näistä tulee vähän viiriäisen munat mieleen, toki nämä ovat värikkäämpiä ja eivät yhtä sileitä.

Sisällä karkeissa on paljon tuttua M&M's suklaata, joten yhdellä puraisulla saa enemmän suklaata suuhunsa kuin perinteisissä litteissä suklaanapeissa. Kuori on kova, mutta silti niin pehmeä, ettei hampaita tarvitse pelätä hajottavansa näiden kanssa. :D Kuori silppuuntuu hetkessä pienellä hampaiden painalluksella. Maku on kokonaisuudessaan ehkä aavistuksen sokerisempi kuin suklaanapeissa. Sokerisuus tulee luultavasti kovasta kuoresta.

Nämä kuuluvat ehdottomasti pääsiäisen lempikarkkeihin ja sopivat ulkonäkönsä puolesta hyvin myös koristeeksi. Näyttävät hauskoilta esim. lasikulhossa.Tykkäätkö M&M's -karkeista? Oletko maistanut Chocolate Eggsejä?

 

 1. M&M karkit on kyllä hyviä! Niitä jos ostaa niin napostelulle ei meinaa tulla loppua! Herkullisesti kuvitettu postaus!❤️

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tykkään M&M karkeista ja olen näitäkin maistanut. Tykkäsin kovasti. Vaikka kuori oli melko sokerinen, ei mun mielestä karkki loppupeleissä kuitenkaan ollut liian makea.
  Herkullista sunnuntaita sulle Jonna <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita. <3 Ei ole lemppareita enkä ikinä osta, mutta peanut butter versio vei kielen mennessään jenkeissä.

  Ihana uutta viikkoa Jonna. <3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives