It'S SKIN -seerumit – laadukasta ihonhoitoa edullisesti

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: It'S SKIN/Orien Trade Finland Oy

Laadukasta ihonhoitoa edullisesti, joka on helposti saatavilla. Sitähän meistä suurin osa haluaa, eikö vain?

It'S SKIN on korealainen ihonhoitobrändi, joka yhdistää tieteelliset koostumukset luonnonraaka-aineisiin. Tuotteet tehdään yhteistyössä Soulin yliopiston ihotautilääkäreiden kanssa, mikä takaa niiden laadun. Koostumuksissa otetaan huomioon se, että ne ovat hyvin siedettyjä ja lisäksi tuotteet ovat myös ihotautilääkärien testaamia.

Kuluttajaa It'S SKIN houkuttelee kaupan hyllyllä herkullisen värikkäillä pakkauksillaan. Leikkisän ulkomuodon sisällä on laadukkaita koostumuksia, höystettynä aktiiviaineiden optimaalisilla pitoisuuksilla. Suosikkejani sarjasta ovat seerumit, jotka voi kätevästi ostaa ruokaostosten yhteydessä K-Citymarkettien kauneusosastolta parilla kympillä.

Tutustutaan kuitenkin tarkemmin sarjan suosikkiseerumeihini. It'S SKIN Power 10 -seerumeita löytyy erilaisten ihojen tarpeisiin, mutta monet niistä soveltuvat lähes kaikille. 


LAKRITSIUUTESEERUMI

Lakritsiuuteseerumi on sarjan seerumeista se, joka sopii ihan kaikille ihotyypeille. Tuote, joka löytyy aina kaapista. Lakritsiuutteella on tulehdusta lievittävä vaikutus, joten se sopii loistavasti niin kuivalle iholle kuin myös aknesta kärsiville. Herkkää ihoa seerumi taas rauhoittaa. Raaka-aine tunnetaan myös kyvystään vähentää pigmenttiä, joten se sopii loistavasti ikääntyvälle iholle pigmenttimuutosten estoon, sillä se tasoittaa ihon sävyä. Seerumi säätelee rasvan eritystä, joten myös rasvoittuva iho hyötyy käytöstä. Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, sekä ihoon erittäin tehokkaasti kosteutta sitovaa polyglutamiinihappoa. Vesimäinen, mutta aavistuksen geelimäinen seerumi imeytyy ihoon heti. Jättää pinnan pehmeäksi ja hyvin kosteutetuksi. Käytän seerumia iltaisin retinolin alla, mutta sopii käytettäväksi myös aamuisin. Seerumiin ei ole lisätty hajusteita ja se on tuoksuton. Sopii hyvin myös hajusteherkille.


C-VITAMIINISEERUMI

Seerumissa C-vitamiinina toimii Ascorbyl Tetraisopalmitate. Ainesosa tunnetaan kaikista vakaimpana C-vitamiinijohdannaisista. Tehoa ei kuitenkaan voi verrata puhtaaseen L-askorbiinihappoon. Sisältää ihoon kosteutta sitovaa polyglutamiinihappoa. Seerumi vahvistaa ja kirkastaa ihoa. Sopii erityisen hyvin käytettäväksi aamuisin aurinkosuojan alla. Koostumus on ohuen geelimäistä. Imeytyy hyvin. Ei jätä ihoa tahmeaksi, mutta iholle jää pieni tunne, että olet tuotteen sille laittanut, toisin kuin Lakritsiuuteseerumi katoaa ihoon välittömästi. Tuote on hajustettu. Siinä on mieto sitruksinen tuoksu, joka ei jää nenään leijumaan vaan katoaa imeytymisen jälkeen. C-vitamiiniseerumi sopii oikeastaan kaikille, varsinkin C-vitamiininjohdannaiset ovat sen verran hellävaraisia iholle, että herkempi ihoinenkin uskaltaa näitä kokeilla. E-VITAMIINISEERUMI

E-vitamiini vahvistaa ihoa, ehkäisee tulehduksia, korjaa ihovaurioita, tehostaa kollageenintuotantoa ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. E-vitamiinista hyötyvät varsinkin kuivaihoiset. Korjaavana sopii loistavasti myös ikääntyvälle iholle. Seerumi sisältää E-vitamiinia sisältäviä kasviöljyjä, Centella Asiatica -uutetta eli rohtosammakonputkea, jolla on ihoa korjaava vaikutus. Jos ihosi on herkkä ja ärtynyt, seerumi rauhoittaa. Edistää myös kollageenin tuotantoa. Tuotetta ei ole hajustettu, mutta siinä on hyvin mieto raikas tuoksu. Vesimäinen seerumi imeytyy ihoon nopeasti.KOLLAGEENISEERUMI

Kollageeniseerumi sopii erityisen hyvin ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Sisältää hydrolysoitua kasviperäistä kollageenia, joka parantaa ihon kosteustasapainoa ja pehmentää sitä. Vahvistaa ihoa ja suojaa sitä vapailta radikaaleilta. Kollageeniseerumi sisältää It'S SKIN:in suosimaa polyglutamiinihappoa, joka sitoo ihoon neljä kertaa enemmän kosteutta kuin hyaluronihappo. Korealaisissa tuotteissa polyglutamiinihappoa on käytetty jo pitkään, mutta se on pikkuhiljaa tekemässä nousuaan suosikkiraaka-aineeksi muuallakin maailmassa. Koostumus on samanlainen kuin muissakin Power 10 -seerumeissa – vesimäisen geelimäinen. Yhdessä Lakritsiuuteseerumin kanssa tämä imeytyy kahta muuta vieläkin nopeammin ihoon. Seerumi on hajustettu ja tässä on voimakkain tuoksu, sellainen aavistuksen kukkainen. Tuoksu pysyy jonkin aikaa myös levityksen jälkeen, joten hajusteherkille en tuotetta suosittelisi.


Onko It'S SKIN tuttu? Käytätkö seerumeita?

It'S SKIN Power 10 -seerumit saatavilla K-Citymarketeista.


 1. Merkki on tuttu, sillä käytän aika lailla myös korealaista kosmetiikkaa. Olen muita tuotteita käyttänyt ko. merkiltä ja hyväksi havainnut. Seerumeita kyllä kuluu ja noita voisi testailla. Ovat herkullisen näköisiäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on käytössä korealaista jonkin verran, voisi vaikka joskus tehdä vähän laajemman postauksen omista suosikeista. :)

   Aurinkoista viikkoa!

   Poista
 2. Nämä kiinnostaa ihan jättipaljon, ensinnäkin todella houkuttelevan näköisiä ja kuulostavat muutenkin sellaisilta, että oma iho voisi osasta näistä tykätä. Mähän rakastan seerumeita. <3

  Täytyy heti googlailla ja tutustua näihin enemmän.

  Kivaa sunnuntaita Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloita tosta lakritsiuuteseerumista, se on se, mitä sun iho nyt kaipaa. <3

   Ihanaa viikkoa Tiia!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives