Jane Iredalen kesäsuosikit ja Smooth Affair Illuminating Glow -arvonta

 KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Jane Iredale Suomi / Apellis Oy


Kesä toi tullessaan Jane Iredalen uutuuden, jollaista me kaikki hehkuvasta kesämeikistä nauttivat olemme kaivanneet. Smooth Affair -tuotteet laajentuvat. Illuminating Glow -pohjustaja liittyy rasvoittuvalle ja normaalille iholle tarkoitettujen Smooth Affair -primereiden joukkoon. 

Jane Iredalen pohjustajia käyttäessä ei kannatta kuitenkaan liikaa ajatella mille ihotyypille ne ovat, vaan löytää kokeilemalla joukosta eniten mieluisa. Mikään kolmesta pohjustajasta ei kuivata ihoa ja olen käyttänyt itsekin vuosien aikana monta tuubillista myös rasvoittuvalle iholle tarkoitettua tuotetta. Yleensä jos haen meikille ultimaalista kestoa, ilman, että iho tuntuu kuivalta, valitsen sen. Normaalille iholle tarkoitettu on ollut käytössä usein arkimeikin kanssa. Smooth Affair -tuotteista on kuitenkin puuttunut pohjustaja, joka toisi iholle lisää heleyttä ja hehkua. Rasvoittuvan ja normaalin ihon primerit ovat koostumukseltaan jopa nestemäisiä, kun taas uusi hehkua tuova Illuminating Glow on selkeästi voidemainen. 


Illuminating Glow -pohjustaja on voidemaisesta koostumuksestaan huolimatta kevyt. Antaa iholle hyvin vienon tasaisen kuulaan helmiäishohteen. Liikaa hehkua ja discopalloefektiä ei kuitenkaan kannata pelätä, koska hehku on tasainen, eikä kasvoille tule mitään yksittäisiä kiiltäviä partikkeleita vaan hohde tulee mica-jauheesta. Samalla kun pohjustaja antaa hehkua, se myös tasoittaa ihon pintaa ja hienoja juonteita. Lopputulos on vähintäänkin hämmentävä, iho on samaan aikaan heleä, mutta selvästi tasoittunut. Tällaisen lopputuloksen voisi saada aikaiseksi sekoittamalla keskenään erittäin heleyttävää ja todella blurraavaa primeriä, mutta Jane Iredale tarjoaa saman tuloksen yhdessä tuubissa. Kaikki Jane Iredalen pohjustajat ovat hoitavia. Illuminating Glow menee tässä vielä askeleen edelle, sillä se sisältää ihoa kosteuttavaa sheavoita, sekä skvalaania. Kosteuden ihoon lukitsee hyaluronihappo. Pohjustaja sopii kaikille ihotyypeille no make up -lookiin tai heleän meikin pohjustajaksi. Lisäksi suosittelen pohjustajaa meikin alle erityisesti ikääntyvälle, kuivalle -ja pintakuivalle iholle. Tuote ei mielestäni tuoksu juuri miltään,  ehkä aavistuksen sheavoilta. Siihen ei ole lisätty hajustetta.

INCI:Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Glycerin, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polymethylsilsesquioxane, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Propanediol, Polysilicone-11, Squalane, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 60, Caprylhydroxamic Acid, Sodium Hyaluronate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sorbitan Isostearate, Citric Acid, Arginine, Tin Oxide, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891).



Jane Iredalen valikoimista löytyy monia tuotteita, jotka sopivat täydellisesti kesään. Aurinkosuojaa voi vahvistaa meikkituotteilla, jotka sisältävät SPF:n. Olen suosinut tätä kikkaa pitkään, sillä auringolta ei voi ikinä suojautua liikaa. Lisäksi puuterimaisilla tuotteilla saa kasvoilta aurinkovoiteen usein mukanaan tuoman liiallisen kiillon näppärästi pois.

Ikisuosikkini on puuterinen fysikaalinen aurinkosuoja Powder-Me SPF 30, joka uudistui viime kesänä. Kyseessä on monikäyttöinen tuote. Voi käyttää yksinään, koska se on vettähylkivä jopa 40 minuuttiin asti. Sopii loistavasti voidemaisen aurinkosuojan päälle lisäsuojaksi viemään pois kiiltoa. Lisäksi monet kasvoille tarkoitettavat aurinkosuojat eivät välttämättä ole vettähylkiviä, joten lisäämällä Powder-Me:n päälle, varmistat aurinkosuojan kestävyyden hikoillessakin. Puuterista suojaa voi näppärästi sutia myös jakauksen kohtaan pakkauksessa valmiina olevan siveltimen avulla. Mieheni on käyttänyt tätä vuosia päähänsä, jonka hän ajelee kaljuksi. Sävyjä on neljä, joista Nude ja Translucent ovat itselläni käytössä. Tuote on riittoisaa ja siksi paras ominaisuus Powder-Me -aurinkosuojassa on aina ollut se, että se säilyy avaamisesta 24 kuukautta. 

PurePressed -puristepohja (SPF 15-20 riippuen sävystä) on kesämeikin pelastaja. Käytän pohjaa yksinään, mutta myös nestemäisen meikkivoiteen voiteen päällä. Sopii loistavasti no make up -lookiin, koska ohuesti levitettynä oma iho kuultaa läpi, mutta puuteripohja peittää kuitenkin ihon pieniä virheitä ja punaisuutta. Tykkään käyttää pohjan levitykseen Jane Iredalen isoa kabukia, mutta puristepohjalle löytyy myös oma sivellin. Onkin omasta mieltymyksestäsi kiinni, kumpaa haluat käyttää. Kerrostamalla vipalla tai meikkisienellä saa halutessaan vielä peittävämmän lopputuloksen. Tämäkin hylkii vettä 40 minuuttiin asti. Tein viime viikolla pari kertaa meikin, jossa laitoin alle Illuminating Glow -primerin ja lisäsin päälle PurePressed -puristepohjan. Combolla sai aikaiseksi nopean, hehkuvan ja kuulaan kesämeikin. PurePressediin ostat kätevästi täyttöpakkauksia. Ensimmäistä kertaa tuotetta ostaessa, muista ostaa mukaan erikseen ostettava Rose Gold -rasia.



Huulille kesäpäivinä ja muulloinkin päätyy useimmiten Jane Iredalen LipDrink -huulivoide SPF 15 sävyssä Flirt. Sävy Flirt on todella kaunis, se ikään kuin on huulilla, eikä kuitenkaan ole. Se ei anna huulille mitään huomattavaa sävyä, mutta kaunistaa ne. Huulivoide sisältää aurinkosuojan SPF 15, mikä on loistava asia varsinkin kesäaikaan. Luonnonvahoja sisältävä voide sopii myös vegaaneille, sillä se ei sisällä mehiläisvahaa. Koostumus on sopivan jämäkkää, joten se pysyy huulilla hyvin ja kosteuttaa tehokkaasti. Tuoksu on sitruksinen. 


INSTAGRAM-ARVONTA

Tällä kertaa arvonta tapahtuu Instagramissa. Kannattaa ottaa seurantaan Keyword: Love ja Jane Iredale Finland -tilit. Myöhemmin vielä tänään Keyword: Love -tilillä julkaistaan arvonta, jossa sinä ja ystäväsi voitte voittaa itsellenne juuri ilmestyneet Illuminating Glow -pohjustajat. Yhden pohjustajan arvo 48,95 euroa.

Kaikki Jane Iredale -kesätuotteet löydät maahantuojan omasta verkkokaupasta täältä, sekä maahantuojan valtuuttamilta jälleenmyyjiltä, jotka löydät täältä.

Kannattaa seurata myös verkkokaupan tarjousosiota, josta löydät vaihtuvia tarjoustuotteita erittäin edullisin hinnoin.

Mitkä tuotteet ovat sinun kesäsuosikkeja?





  1. Minulla on tuo PowderMe ja tykkään kovasti sen ohuenohuesta koostumuksesta ja silti kyvystä tasoittaa punoitusta. Jostain syystä en oikein osaa käyttää primereita paitsi kosteuttavaa juuri ennen meikkivoidetta. Tuntuu, että on liikaa jos laitan jotain muuta.
    Hyvä kirjoitus aiheesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava! <3

      Itselle Primer on ihan ehdoton meikin keston kannalta, lisäksi ehkäisee ohuita nestemäisiä meikkipohjia vajoamasta juonteisiin, jota tapahtuu itsellä helposti, mutta tämä on takuulla riippuvainen ihotyypistä. :)

      Poista
  2. Toi primer kuulostaa ihan loistavalta! Mullahan on vakikäytössä just se rasvoittuvalle iholle suunnattu primer, jota käytin myös häämeikissä, koska se todellakin pidentää meikin pysyvyyttä eikä kuitenkaan kuivata ihoa ollenkaan. Toi puuterinen aurinkosuoja on myös kovassa käytössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava, en oikeasti ole törmännyt vastaavaan tuotteeseen. Siinä on yhdistetty blurraava ja hoitava primer samaan purkkiin ja se vaan toimii. Nythän usein t-alueelle saatan vielä laittaa blurraavaa lisäksi, mutta tuon kanssa se vaihe jää kyllä väliin. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives