Parhaat voiteet meikin alle

*Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet omia.


Meikin alle laitettavissa voiteissa minulle tärkeintä on se, että ne ovat hoitavia, mutta koostumuksien on silti oltava tarpeeksi kevyitä. Lisäksi ne eivät saa missään nimessä rullata meikin tai aurinkovoiteen alla. Voiteet sopivat lähes kaikille, jopa herkimmälle iholle. Yhteenkään ei ole lisätty varsinaista tuoksua, joten ne sopivat myös hajusteherkille. Ainoastaan erittäin kuiva ihoa saattaa kaivata hoitavampia voiteita meikinkin alle. Yksi tuotteista ei kulje voiteen vaan seerumin nimellä, mutta minulle koostumus on enemmän voidemaista, niin paksua sen on.


The Inkey List Peptide Moisturizer – Todella edullisia, mutta silti hoitavan ja kevyen koostumuksen omaavia tuotteita on vaikea löytää. Vaikka hinta on edullinen (n. 15 euroa), koostumuksesta ei ole tingitty. Se on suorastaan ylellinen – ilmavaa, mutta täyteläistä. Imeytyy hyvin ja jättää ihon pinnan miellyttävän pehmeäksi. Lisäksi purkki on ilmatiivis, joten tuote säilyy hygieenisenä. Voide sisältää peptidejä, jotka tukevat ihon suojamuuria ja pitävät ihon hyvin kosteutettuna. Täyteläisen koostumuksen vuoksi, sopii käytettäväksi myös illalla. Tämä onkin toinen, jota käytän myös iltaisin.


*Bioeffect EGF Day Serum – Kulkee seerumin nimellä, mutta koostumus on paksua ja jellymäistä, ei missään nimessä juoksevaa seerumia. Tuote on kehitelty meikin alle. Se sulaakin iholle, kosteuttaa erittäin tehokkaasti, eikä jätä tahmeaa pintaa. Iho näyttää heleältä. Meikki kuin meikki näyttää tämän kanssa hyvältä. Sisältää EGF:aa joka on epidermaalinen solukasvutekijä. Se edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa antaen kiinteyttä ja elastisuutta iholle. EGF:n lisäksi seerumi sisältää glyseriiniä ja sorbitolia. 


La Roche Posay Toleriane Sensitive Fluide – Todellinen herkän ihon löytö alle kahdella kympillä. Ohut helposti imeytyvä voide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Leivittää kutinaa ja kiristystä. Sisältää ihoa pitkäkestoisesti kosteuttavaa glyseriinia, sekä niasiiniamidia, joka tekee lähes kaikkea. Vahvistaa ihoa. Tasoittaa hienoja juonteita ja ihonsävyä. Häivyttää laajentuneita ihohuokosia, sekä lievittää tulehduksia. Nyt kesällä kuumina aikoina tämä on ollut eniten käytössä Bioeffectin lisäksi. 


*Kiehl's Ultra Facial Moisturizer – Kiehl'sin Ultra Facial -sarja on ehdottomasti lempparini kaikista Kiehl'sin sarjoista. Olen käyttänyt niitä kohta jo lähes kaksikymmentä vuotta. Vaikka käsitykseni ihonhoidosta on muuttunut hyvinkin radikaalisti vuosien saatossa, Ultra Facial -tuotteet ovat pitäneet pintansa. Tykkään siitä, että juuri tämän sarjan tuotteiden sisällöt ovat hyvinkin simppeleitä, eikä niissä ole mitään turhaa. Raaka-aineet ovat niissä pääsääntöisesti hyvin siedettyjä, toisin kuin monissa muissa Kiehl'sin tuotteissa. Ultra Facial Moisturizer oli aikoinaan ensimmäinen tuote, jonka koskaan ostin Kiehl'silta. Se on edelleen yksi lempivoiteistani. Otan sen usein matkoille mukaan, koska myös puolisoni pitää siitä. Voiteen yksi pääraaka-aineista on skvalaani, joka on erinomainen ihon kosteuttaja. Voiteen koostumus on miellyttävän kevyttä – paksuhkoa emulsiota. Voi tuntea, että voide on hoitavaa. Pitää ihon pehmeänä ja hyvin kosteuttuna. Edullisen hinnan vuoksi, olen usein käyttänyt tätä reissuilla myös vartalolla. Helppoa, kun yhdellä voiteella voi hoitaa monta asiaa. Sopii hyvin illalla käytettäväksi. Monikäyttöisyyden vuoksi ostan tätä usein isoimpia kokoja. Pieninkin koko on hyvin riittoisa 75 ml:a ja se maksaa 20 euroa.

Mikä on sinun suosikkivoide meikin alle?


  1. Tässähän oli monta hyvää tärppiä tulevia päivävoidehankintoja silmällä pitäen! Yksinään näistä ei ollut tuttu, mutta oikeastaan jokainen herätti tavalla tai toisella kiinnostuksen :) Mä en ole kovin tarkka tai vaativa päivävoiteen suhteen. Kunhan se sopii meikin alle eikä lähde rullaamaan missään tilanteessa pois, olen jo melko tyytyväinen. Toki kuiva ihoni vaatii myös riittävää kosteutusta, mutta päivävoiteen kanssa pärjään hyvin kevyempienkin voiteiden kanssa, kunhan alla on esimerkiksi hoitonesteen ja seerumin kanssa tuotu riittävästi kosteutusta iholle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että nää kaikki sopii myös sulle, koska meillä on tosi samankaltainen iho. Mäkin kerrostan aina hoitovettä päivävoiteen alle C-vitamiiniseerumin lisäksi ja kun päälle lisää vielä aurinkosuoja, niin se on usein riittävä määrä kosteutta. :)

      Poista
  2. Seerumeita olen laittanut meikin alle...tai no puuterin alle. Olen tullut siihen tulokseen, että meikkivoiteet eivät ole edelleenkään minun juttuni. Laitan peitevoidetta silmien alle ja vähän putskua ja se on siinä. Näin kesäisin käytän Acon aurinkosuojaa kasvoille.
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen käyttänyt nyt kesällä tosi paljon BB-voidetta ja Iredalen puuteripohjaa, niillä on menty koko kesä. Jotenkin puuterinen mineraalisuoja tuntuu parhaalta vaihtoehdolta, kun on tosi kuuma. Vie samalla kiiltoa pois.

      Samaa sinne Outi. <3

      Poista
  3. Ei ollut yhtään tuttua mutta tuo La Rochen voide kuulosti mielenkiintoiselta ja googletin incin, hyvältä vaikutti! En ole sarjaa ikinä kokeillut ja jotenkin apteekkikosmetiikka on jäänyt vieraaksi, pitäisi tutustua enemmän! Ja hankkia sitä Ceravea...tuntuu vaan niin jonoksi olevan ihonhoitoa kaapissa ja nyt kesällä kaikki kuluu tosi hitaasti pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista La Roche-Posayn Toleriane sarjan tuotteista juuri toi Fluide on parempi kuin se Cream. Kiva, et ohuella koostumuksella löytyy näinkin kiva tuote. Olen ihan rakastanut tohon ja tilasin sitä jo jemmapurkin, koska luulen, etten halua enää olla ilman sitä. :D

      Kesällä on kyllä menty tosi samoilla tuotteilla ainakin täällä. Uudet odottaa kaapissa, ei oikein halua kokeilla mitään uutta, kun on ollut niin kuuma.

      Poista
  4. Pistänpä muistiin itselle, varsinkin tuon ensimmäisen voiteen:) Kesällä minulla on ollut herkkyyksiä ja sellaisia pieniä allergiamaisia tai olisko sittenkin rosacea näppyjä on tullut, kun olen yrittänyt testata vaikka meikkivoiteita. Ärsyttää!! Mutta se mikä on ihon rauhoittanut on ollut Acon Rosacea treatment cream! Ihan täydellinen mun ihonhoitoon tällä hetkellä! Mutta myös Sensain Essence Day Veil on toiminut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisko aurinkoihottumaa? On mun veikkaus noi allergiset näppylät. Kannattaa olla tosiaan tarkkana mitä laittaa, jos iho on herkillä. The Inkey List voide on huippu, luottatuote jota löytyy aina varastosta. :)

      Poista
  5. Mulla on edelleen ykkössuosikkina Essen tuotteet, jotka tuntuvat sopivan erityisen hyvin iholleni. Joskus laitan vain seerumin ja öljyn ja päälle By Railin meikkivoiteen tai nyt kun on päivettynyt iho, laitan vain punoituksen päälle peitevoiteen. Näitä olen myös käyttänyt: Clinique Moisture Surge kosteuttava päivävoide, Favoran SPF30 on loistava ja uusi tuttavuus sekä muutama muu mitä vaihtelen vähän fiiliksen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essen tuotteet ovat kyllä ihania, varsinkin Sensitive-sarja on ehdoton oma lemppari.

      Poista
  6. Hankin taas pitkästä aikaa Dermalocigan age smart sarjan päivävoiteen ja oon ihan rakastunut siihen taas.. Vaikken hintaan. Tuo Bioeffectin päivä seerumi olis ihana. Oon joskus saanut siitä kunnon näytteet ihanalta Stockkan myyjältä.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives