Suosikki uudistui – Sensai Total Lip Treatment uusi vs. vanha

*Vanha oma, uusi saatu. Sisältää mainoslinkin.

Aina kun oma suosikkituote uudistuu, se on jännä paikka. Valitettavan usein uudistunut tuote saattaa olla mielestäni huonompi kuin vanha, mutta toki poikkeuksiakin löytyy. Varsinkin tuoksuissa uudistuneet versiot ovat enemmän huteja kuin hittejä.

Sensain Total Lip Treatment on ollut jo vuosia suosikkituotteeni. Se on niitä tuotteita, josta tuntuu älyttömältä maksaa satasta. Se on kuitenkin samalla niitä harvoja tuotteita, johon olen valmis ollut panostamaan, koska käytän sitä jatkuvasti. Ensinnäkin tuote on niin riittoisa, että se kestää minulla lähes vuoden, vaikka käytän sitä lähes päivittäin. Joten ihan jatkuvasti ei uutta pulloa tarvitse olla ostamassa. Nimi antaa osviittaa, että kyseessä olisi huulituote ja onkin, mutta käytän tätä kyllä kaikkeen muuhunkin. Kuiviin kynsinauhoihin, kuiviin kohtiin kasvoissa, olenpa käyttänyt tätä silmänympärysvoiteenakin, kun luomet ovat tuntuneet talvella kuivilta. Tämä on onnistunut, koska tuotteeseen ei ole lisätty hajustetta, joten se ei tuoksu millekään. Sitä onkin voinut laittaa jopa herkimmille ihoalueille ilman ärsytystä.


Uudistuksen huomaa välittömästi ensin pakkauksessa. Uusi pakkaus on edeltäjäänsä huomattavasti hienostuneempi ja hempeämpi. Väri on pysynyt vaaleanpunaisena, mutta uudessa pullossa on liukuväri, joka tekee siitä mielestäni entistä eteerisemmän näköisen, joka sopii Sensain tyyliin. 

Ulkoisesti koostumuksissa on heti jonkin verran eroa. Uusittu Total Lip Treatment on väriltään vitivalkoista, kun vanha versio on sävyltään enemmänkin luonnonvalkoista. Kuvassa sävyeroa ei niin erota, mutta luonnossa se on selvä. Koostumukset ovat lähes identtiset. Uusi on ehkä aavistuksen verran pehmeämmin levittyvä ja tuntuu notkeammalta. Isoin ero on se, että nykyinen on huulilla entistä versiota huomattavasti kiiltävämpi. Ei mikään super kiiltävä, mutta selvästä heleä, kun taas vanha oli lähes matta.

Seuraavaksi tietenkin pitää tarkistaa sisältö. Mikä muuttui?

Sisällysluetteloa tarkistellessa isoin uusi juttu on huomattavasti korkeammalla oleva niasiiniamidi. Tämähän ei välttämättä merkitse mitään. Sillä kaikki ainesosat, joita on alle 1%, voidaan merkitä missä järjestyksessä tahansa ainesosaluettelon loppuun. Niasiiniamidi on ehkäpä tämän hetken muodikkain raaka-aine ihonhoidossa ja se antaa tuloksia hyvinkin pienillä pitoisuuksilla. Olikin hienoa huomata näitä tutkiessa, että Sensai oli lisännyt raaka-ainetta tuotteeseensa paljon ennen kuin siitä tuli muodikas. Niasiiniamidi on monipuolinen raaka-aine ja se tekee ihmeitä kaikille ihotyypeille. Vahvistaa ihoa, saaden tuntumaan sen kimmoisammalta. Tasoittaa hienoja juonteita ja ihonsävyä. Rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Muuten muutokset ainesosaluettelon sisällössä ovat hyvin pieniä ja silmiini aika näennäisiä. 

Olen ehtinyt käyttää uusittua Total Lip Treatmentia jonkin aikaa. Olen tykännyt edelleen tuotteesta yhtä paljon kuin ennenkin. Joten se pysyy suosikkina. Ainoa ihan pieni miinus entiseen verrattuna uudessa on sen aavituksen liukkaampi koostumus, jonka vuoksi ennen huulipunan lisäämistä, sen imeytymistä huuliin pitää hetken odottaa. Lopulta on kuitenkin makuasia tykkääkö enemmän kiiltävämmästä vai matasta lopputuloksesta. Päiväkäytössä yksin käytettynä pieni kiilto näyttää kivemmalta. Minulle ehkä suurin juttu oli kuitenkin se, että tuotteeseen ei edelleenkään ole lisätty hajustetta. Hajusteen lisääminen olisi pilannut siltä sen monikäyttöisyyden, joka on aina ollut itselleni Total Lip Treatmentin vahvimpia ominaisuuksia. Oletko käyttänyt Sensain Total Lip Treatmentia? Mitä pidit?


Tuotetta voi ostaa *TÄÄLTÄ.

 1. En ole käyttänyt, mutta sinun kertoman perusteella on kyse selvästi mahtavasta tuotteesta. Kivasti tuossa kuvassa näkeekin tuon uuden ja vanhan tuotteen eron.
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
 2. Tä on ollu mulla myös vuosia suokkariluksustuote käytettynä huulilla ja erityisesti huultenympärysiholla. Jostain syystä hinta rupes tökkimään noin vuosi sitten, ja ei oo enää tullu ostettua. Harmi, tämähän on kuitenkin aivan huipputuote ja ihanan ylellinen :D Nyt pitää oottaa, et mun nuukuus menee ohi... :) Kivaa kesänjatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä se nuukuus varmaan jossain kohtaa ohi menee. :D

   Samaa sinne Tuuli. <3

   Poista
 3. En ole kokeillut tätä koskaan (muistaakseni), mutta hinta on kyllä järisyttävän korkea ostaakseni sitä. Hyvin analysoit tuotteiden muutoksen.
  Kivaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos käyttäisin tätä vain huuliin, hintaa olisi vaikea peustella, mutta koska käytän kaikkeen muuhunkin, niin on helpompi. :D

   Samaa sinne Maarit. <3

   Poista
 4. Pidin hurjasti vanhasta, joten olisi mahtavaa kyllä kokeilla tuota uutta. :) Ihanaa viikonloppua Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä uudessa tosiaan isoin ero on koostumuksessa ja miltä se näyttää huulillta vanhaan verrattuna. Sisältö ei ole muuttunut paljoakaan.

   Samaa sinne Tiia. <3

   Poista
 5. Sain tästä 5ml-tuubin jostain ja sekin on kestänyt varmaan puoli vuotta käytössä! Olen tykännyt laittaa yöksi ja erityisesti huulten ympärille, ei niinkään suoraan huulille. Tykkään tosi paljon ja voisin ostaa tuollaisen 5ml lisää, mutta 15ml en ehtisi käyttää ennen kuin menee vanhaksi. Kiva kuulla, että uudistuksenkin jälkeen toimii tarkoituksessani (jos vaikka minikoko löytyisi joskus).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just tää. Esim. 10 ml:n kokoa myymällä voisivat alentaa hintaa ja sekin riittäisi pienen ikuisuuden. Musta jossain Sensain lahjapakkauksissa on ollut näitä minikokoja tai sitten niissä kaupan päällispussukoissa, mutta harvemmin tulee vastaan. Jouluna voisi olla hyvä vaikka huulipuna ja mininä tää tms.

   Poista
 6. Hyvästä tuotteesta maksaa mielellään sen 100 euroa joka on paljon ja toivoa sopii että tuote täyttää kaikki vaatimukset ! Sensain tuotteet ovat kaikki aika arvokkaita ja jollain lailla kulttituotteita johon kuluttaja uskoo. Itse olen löytänyt UK:ssa lääketehtaan valmistaman huulituotteen millä huulet pysyvät vuodesta toiseen erinomaisessa kunnossa eikä täyteläinen muoto katoa minnekään ja tuotteen hinta on 129 GBP. Kuin olen jäsen niin pari kertaa vuodessa on jäsenale ja silloin maksan samasta tuotteesta alle 20 euroa ! Heillä on paljon erilaisia ihonhoitotuotteita ja niihin voin luottaa hyvän kokemuksen perusteella !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun huulituote kuulostaa hyvältä! Ja kyllä sitä hyvästä ja toimivasta tuotteesta voi maksaa, sitten voi vaikka säästää jossakin muussa asiassa. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives