Keyword: Love 11 vuotta & voita kosmetiikkapaketti


Yksitoista vuotta bloggaamista takana. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei viimeinen vuosi olisi ollut vaikea. Mietin jopa vuodenvaihteessa lopettamista, ensimmäistä kertaa koko tämän blogin olemassa olon aikana. Oli tyhjä olo. Tuntui, ettei tämä ole enää minua varten, vaikka rakastan kirjoittamista. En kokenut ilmapiiriä omakseni, mihin suuntaan somemaailma on viimeisten parin vuoden aikana mennyt. Kirjoittelin näistä asioista muutama viikko sitten enemmänkin. Postauksen voit lukea täältä

Lopettamisajatus meni kuitenkin nopeasti ohi, kun ymmärsin, että voisin jatkaa tekemällä asioita edelleen omalla tavallani. Miksi pakottaisin kehittämään itseäni muottiin, johon en yksinkertaisesti koe sopivani? Se on kuin koittaisi väkisin vääntää neliön muotoista palikkaa ympyrän muotoiseen aukkoon. Se ei vaan mahdu. Kun tajusin ja hyväksyin tämän, kaikki tuntui heti helpommalta. Juuri nyt tuntuu, että tuon tutkiskelun jälkeen löysin takaisin sen alkuperäisen innostukseni bloggaamiseen. Teen nykyään paljon enemmän postauksia fiilispohjalta. Monet syntyvät samana päivänä, kun julkaisen ne. Ihan kuten silloin alussa kymmenen vuotta sitten. Sen sijaan, että suunnittelisin juttuja viikkojakin etukäteen. Tämän mahdollistaa se, että päätin luopua kiveen hakatuista julkaisupäivistä ja elää blogin kanssa enemmän fiiliksellä. Toki päässäni vilisee jatkuvasti uusia aiheita, joita kirjaan ylös.


Lähellä riehuvasta sodasta huolimatta, tämä kevät on ensimmäinen pitkään aikaan, että tunnen oikeasti olevani "elossa". Kaikki on periaatteessa ollut ihan hyvin, mutta tajuan vasta nyt, kuinka paljon omaan jaksamiseen vaikutti se, etten ole voinut edes haaveilla pariin vuoteen tietyistä itselleni tärkeistä asioista. Voisi varmaan sanoa – jos ei ole haaveita, ei ole elämää. Elää, mutta ei kuitenkaan ole elossa. On kuin puu, jossa on hyvältä näyttävä ulkokuori, mutta sisus on laho.

On suorastaan ihmeellistä, että kriisini bloggaamisen kanssa tuli vasta näinkin myöhään aloittamisen jälkeen. Moni muu on kipuillut paljon aiemmin ja useampaankin kertaan. Se ikäänkuin kuulu tähän prosessiin. Sitä kasvaa blogin mukana. Välillä on hyvä kyseenalaista asioita ja omia tekemisiään.

Nyt kun tästäkin kriisistä on selvitty, on aika juhlistaa blogin yksitoistavuotista taivalta ja järjestää tuttuun tapaan teille lukijoille pieni arvonta. Tällä kertaa arvottavana on kosmetiikkapaketti, joka sisältää vuosien varrella blogissa nähtyjä lempituotteitani, joita kaikkia käytän tänäkin päivänä. Alla osallistumisohjeet.


ARVONTA

Arvotaan kosmetiikkapaketti (arvo n. 160 euroa), joka sisältää seuraavat tuotteet:

Missha Perfect Cover B.B Cream No. 23 Natural Beige

Jane Iredale PurePressed Blush sävy Flawless

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm SPF 20

Sensai Lash Volumiser 38°C Mascara Black

Avène Intense Protect SPF 50+

CeraVe Foaming Cleanser

La Roche-Posay Toleriane Ultra Cream

Avène Eau Thermal Spring Water 


OSALLISTUMINEN

Osallistuminen on helppoa. Kerro kommenttiboxiin, mikä blogipostaukseni on jäänyt sinulle mieleen vuosien varrelta. Jätä kommenttilaatikkoon myös sähköpostiosoitteesi. Voit osallistua arvontaan halutessasi myös sähköpostitse. Laita sähköposti osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com otsikolla SYNTTÄRIARVONTA ja kerro viestissä mieleen jäänyt blogipostaus. Osallistusmisaikaa on su 1.5.2022 asti. Voitosta ilmoitetaan voittajalle vko:lla 18, tarkkailkaa sähköpostianne! Kosmetiikkapaketti postitetaan voittajalle toukokuun aikana.

Onnea arvontaan!

Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives