Bioeffectin kesäsuosikit


Kesällä ihonhoito on kannattaa pitää yksinkertaisena. Muutamalla hyvällä tuotteella tulee hyvin toimeen. Jos rakastat helppoa, mutta tehokasta ihonhoitoa anti-ageing -ominaisuuksilla, on Bioeffect sinua varten.

BIOEFFECT ja EGF

EGF on epidermaalinen solukasvutekijä, joka auttaa ihoa kasvamaan palovamman jälkeen ja nopeuttaa haavojen paranemista. EGF edistääkin ihon kykyä sitoa kosteutta ja vähentää kosteuden haihtumista iholta. Lisäksi se edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, antaen kiinteyttä ja elastisuutta iholle. Tuotteilla saakin pakattua iholle kosteutta kevyillä koostumuksilla.

Bioeffect on laajentanut tuotevalikoimaansa melkoisesti siitä, kun ensimmäisen kerran aloin heidän tuotteitaan käyttämään seitsemisen vuotta sitten. Kesäaikaan minulla on kuitenkin vahvat omat suosikkituotteeni.

EGF BODY SERUM (99 €) – Kesällä vartalon iholle ei todellakaan tee mieli levittää mitään paksua ja rasvaista. Vartalon ihokin tulee hoidettua, kun tuote on kevyt ja imeytyy nopeasti. Pakkaus sisältää 120 ml:ä tuotetta ja se voi kuulostaa vähältä, mutta paksuhko läpinäkyvä seerumi on tiivistetyssä muodossa ja se on siten äärimmäisen riittoisaa. Levitän aina seerumin kostealle iholle, heti suihkusta tulon jälkeen, silloin tuotetta tarvitsee vieläkin vähemmän ja se suorastaan "hulahtaa" ihoon. Jos annostelet tuotetta liikaa tai täysin kuivalle iholle, ihon pinta voi jää hivenen tahmean tuntuiseksi hetkellisesti. Tämä onkin se vaikein asia aluksi, pitää laittaa tarpeeksi vähän. Seerumia ei käytetä yhtä runsaalla kädellä kuin vartaloemulsioita- tai voiteita. Pumppupakkaus helpottaa annostelua. Tehokkuus on omaa luokkaansa. Kun otan tuotteen keväällä kesän ajaksi käyttöön, huomaan jo parin käyttökerran jälkeen säärien ja dekolteen ihon olevan kosteutetumpi, kimmoisampi ja joustavampi. Tuote on hajusteeton. Sisältää  EGF:n lisäksi mm. kosteuttavaa glyseriiniä ja hyaluronihappoa. 

EGF ESSENCE (90 €) – Olen maininnut tuotteen monesti yhdeksi hoitovesisuosikeistani. Pullo kestää minulla puolisen vuotta, vaikka käytän sitä joka aamu ja vielä kerrostan sitä iholle. Koostumus on lähes vesimäistä, mutta siitä huolimatta tämä on varmasti yksi kosteuttavimpia hoitovesiä, mitä markkinoilla on. Kerrostan hoitovettä aina meikin alle, ennen päiväseerumin lisäämistä. Iho on jo pelkän hoitoveden laiton jälkeen huomattavasti kimmoisamman oloinen. Sisältää mm. glyseriiniä ja sorbitolia, jotka kosteuttavat tehokkaasti.

EGF DAY SERUM (135 €) – Seerumi on kehitelty erityisesti meikinalustuotteeksi, mutta voi sitä käyttää muutenkin. Läpinäkyvä jellymäinen seerumi sulaa iholle, eikä jätä tahmeaa pintaa. Sopii hyvin aurinkosuojan alle. Yksikään aurinkosuojavoide ei ole lähtenyt iselläni rullautumaan tämän päällä. mikä ei ole itsestäänselvyys. Tekee ihosta heleän ja hyvin kosteutetun. Kerrostan alle usein kolmekin kerrosta hoitovettä, tällöin erillistä voidetta ei enää tarvita ennen aurinkosuojan levitystä. Sisältää EGF:n lisäksi sorbitolia, hyaluronihappoa ja glyseriiniä, joten seerumi pakkaa ihon täyteen kosteutta. Tämä on tuote, jota käytän ympäri vuoden, koska mikään muu tuote ei ole parempi kosteuttaja meikin alle. Lisäksi tykkään siitä, miten tämän päällä meikki on aina onnistunut.

EGF SERUM (149 €) – Klassikko ja kulttituote. Myönnän ihan suoraan, että ensimmäisellä kokeilukerralla en ymmärtänyt tämän päälle ollenkaan. Vuosien aikana tästä on tullut kuitenkin yhdessä päiväseerumin kanssa ihonhoitotuote, jota minulla on aina varakappale varastossa. Seerumia suositellaan käytettävän yksinään, koska silloin tehot ovat parhaimmillaan. Meikkiä käyttämätön voi käyttää tuotetta aamuin/illoin, itse käytän tätä ainoastaan iltaisin, joten voit hyvin muokata seerumin osaksi omaa ihonhoitorutiiniasi, jos et halua olla todella minimalistinen. Monet valittavat seerumin jättävän nihkeän pinnan, olen monesti aiemmin tästä itsekin maininnut. Joten meikin alla käytettynä kuivumista piti odotella. Nykyään olen kuitenkin fiksumpi. Sen jälkeen, kun opin, että seerumit ja kaikki kosteutta iholle tuovat tuotteet kannattaa levittää aina kostealle iholle, ongelmia ei ole enää ollut. Tämä myös tehostaa tuotteen vaikutusta. Illalla, kun olen puhdistanut kasvot, en kuivaa niitä vaan lisään päälle heti pari tippaa seerumia. Tuote imeytyy iholle hetkessä, eikä ihon pinta jää lainkaan nihkeäksi. Suosittelen tätä kikkaa kaikille seerumin käyttäjille. Glyseriinipohjainen seerumihan sisältää EGF:n lisäksi mm. hyaluronihappoa ja sitä sisältävät tuotteet nimenomaan kannattaa levittää aina kostealle iholle. Tämä estää sen, että hyaluronihappo toimisi iholla väärin eli kosteuttamisen sijaan se kuivattaisi tai ärsyttäisi ihoa muuten. Tätä ongelmaa olen kuullut monella olevan. Ennen kuin luovutat hyaluronihapon kanssa, koita levittää tuote kostealle iholle.


Jos et ole tilannut Bioeffectin omasta verkkokaupasta aiemmin, kannattaa aloittaa tutustuminen tilaamalla uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisestä tilauksestasi 15%:n alennuksen. Bioeffect tuo tasaisin väliajoin markkinoille myös kivoja lahjapakkauksia, joita ostamalla tuotteet tulevat edullisimmiksi kuin erikseen ostettuina. Tällä hetkellä voit ostaa esim. EGF Face & Body Skincare Setin, joka sisältää normaalikokoiset EGF Seerumin ja EGF Body Seerumin yhteishintaan 215 euroa (erikseen ostettuina 248 euroa). Tuotteet tulevat laadukkaassa kosmetiikkalaukussa, johon mahtuu mukaan tuotteet kesän matkoille.

Oletko käyttänyt Bioeffectin tuotteita?

 1. Olen käyttänyt ja tykännyt tuosta day serumista oikein paljon. Kauneutta ja aurinkoa tähän viikkoon Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, et oot tykännyt. 👍

   Ihanaa viikon jatkoa Outi. ❤️

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives