5+1 Sensain meikkisuosikkia joista en luovu

*Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet omia

Tulikin pidempi tauko julkaisemiseen, mitä ajattelin. Viimeiset pari viikkoa ovat olleet kiireisiä ja kiireet jatkuvat vielä ensi viikon, mutta sitten pitäisi helpottaa. Tosin eikös sitä sanota, että kiire on itse aiheutettua? Kesälomakin kolkuttelee muutaman viikon päässä. Olen seurannut koko kesän toisten lomanviettoa, enkä itse ole päässyt vielä edes alkuun. Siinä on hyvät omat puolensa, on kaikki vielä edessä, kun varmasti suurimmalla osalla suomalaisista lomat ovat silloin takana. Onneksi elää voi muutenkin kuin vain lomalla. Muistan kun elämässäni oli aika, jolloin elin vain odottamalla seuraavaa lomaa, että jaksaisin taas seuraavaan lomaan. Näin ei pitäisi olla, siihen meni aikansa, että tajusin tämän. Tänä päivänä loma on vain extra-aikaa, jolloin voi tehdä mitä haluaa, ilman aikatauluja.

Olen vuosien saatossa kirjoitellut todella paljon Sensain ihonhonhoidosta, ei varmaan ole kellekään epäselvää, että Sensai-rakkauteni on pysyvää. Vähemmän jalansijaa ovat saaneet brändin meikit, mutta tämä on ollut vain sattumaa, sillä totuus on, että täällä ruudun takana käytän Sensain meikkituotteita päivittäin, sillä ne ovat kuin tehtyjä kaltaiselleni erittäin luonnollista lopputulosta hakevalle. Sensain meikkifilosofia onkin tuoda iholle hehkua ja luonnollisen kevyttä kaunistusta. Kaikki tietävät, että hehku on se jota rakastan. Meikit sopivat lisäksi mielestäni erityisen hyvin ikääntyvälle iholle. Ne eivät korosta juonteita vaan tekevät sameastakin ihosta hehkuvan. 

Ajattelin, että jaan 5+1 Sensain meikkisuosikkia, joista en luovu. Kaikki ovat tänäkin kesänä olleet käytössä lähes joka kerta, kun olen meikannut. Sensain meikkituotteissa on se kiva puoli, että suhteessa ihonhoitotuotteisiin ne ovat melko edullisia selektiivisen kosmetiikan meikkejä. Joten Sensaihin tutustuminen on yleensä helpoin aloittaa juuri meikeistä.


*SENSAI BRONZING GEL  (36 €) – Tajusin juuri, että olen käyttänyt Bronzing Gelia kohta kahdeksan vuotta. Se on pitkä aika. Muistaakseni alussa vaalein ja myös ainoa sävy oli BG62. Tuohon aikaan minulla oli kesäisin myös enemmän päivetystä, joten sävy oli täydellinen. Nykyisin sävyjä on kolme, käytän vaaleinta sävyä BG61 ympäri vuoden, koska en ota aurinkoa lainkaan, mutta väriä saattaa tarttua vain aavistus ulkona liikkuessa. Ohut läpikuultava vesimäisen geelimäinen tuote tasoittaa ihon pintaa ja antaa sille aivan pienen aavistuksen sävyä. Tuubista tulevaa tummaa väriä ei kannata säikähtää, sillä neste sulautuu todella luonnollisen näköiseksi iholla vesimäisyytensä ansiosta. Kyseessä on monipuolinen tuote jonka käyttötarkoitukset ovat rajattomat. Käytän sitä toisinaan ainoa meikkipohjana, joskus lisään päälle mineraalipuuterin. Silloin tällöin sekoitan sitä tipan Misshan BB-voiteen sekaan tuomaan iholle hehkua ja ohentamaan peittävyyttä. Olen nähnyt Sensain kouluttajan tekevän tuotteella myös varjostukset tai käyttävän tätä "aurinkopuuterina". Silloin levitys on tapahtunut tietenkin siveltimellä meikkipohjan päälle. Bronzing Gelin voi levittää siveltimellä, mutta itse tykkään käyttää sormia. Tuote tuntuu iholla varsinkin helleaamuina iholla ihanan raikkaalta. Se myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. 

*SENSAI GLOWING BASE (32,95 €) – Helmiäispigmenttejä sisältävä ja heleyttävä pohjustus tuo iholle tervettä ja luonnollista hehkua. Kosteuttava ohut koostumus soveltuu varsinkin pintakuivalle ja kuivalle iholle. Saa meikin pysymään raikkaan näköisenä. Sekoitan tätäkin toisinaan Misshan BB-voiteeseen, jos haluan ohuemman ja hehkuvamman lopputuloksen.

*SENSAI HIGHLIGHTING CONCEALER (39,95 €) – Ehkäpä se toiseksi viimeinen meikkituote Sensailta, josta luopuisin, jos olisi pakko. Vaikka meikeillä ei ole ikärajoja ja tämäkin sopii loistavasti kaikille, jotka haluavat peittoa, mutta samalla myös heleyttä, niin tämä on varsinkin ikääntyvän ihon tuote. Olen sanonut monesti, että peitevoide on valokynän ja peitevoiteen rakkauslapsi, sillä siinä yhdistyy molempien tuotteiden parhaat puolet – peittävyys ja heleys. Tuote tekee erillisen valokynän turhaksi. Silti peittää loistavasti tummat silmänaluset. Ei mene päivän aikana juonteisiin, eikä korosta niitä, koska ei ole kuivattava. Käytän vaaleinta sävyä HC00.

*SENSAI LASH VOLUMIZER 38 C (38 €) – Aloin käyttämään Sensain 38 -ripsivärejä jo alle parikymppisenä sen jälkeen, kun tajusin, että omissa silmissäni kaikki muut mascarat suttaantuvat silmien alle, vaikka en laittaisi ripsiväriä alaripsille. Luottotuote, josta en luovu. Viime aikoina ole käyttänyt paljon Lash Volumizeria, johon en aluksi tykästynyt ihan hirveästi. Nykyisin se on kuitenkin yksi suosikeistani Sensain 38 -ripsiväreistä. Lopputulos on näyttävä ja se antaa ripsille runsaasti lisää pituutta. 

*SENSAI SUPREME ILLUMINATOR (45 €) – Voidemainen kuultovoide, jolla saa erittäin läpikuultavaa hehkua, mutta kerrostamalla myös voimakkaamman hehkun. Taputtelen yleensä kasvoille lopuksi ihan sormin  – kulmaluille, nenänvarteen ja poskipäille. Joskus taputtelen kuultovoidetta huulten keskiosaan huulipunan päälle, kun haluan pulleamman näköiset huulet. Voi levittää halutessaan myös siveltimellä, mutta tykkään meikata sormin. Jos haluaa todella luonnollisen lopputuloksen, kannattaa laittaa tuote jo meikkipohjan alle.

*SENSAI STYLING EYEBROW PENCIL (35 €) – Luonnollisessakin meikissä, jota suosin, kulmat ovat tärkeät. Tykkään kulmissa erittäin luonnollisesta ja pehmeästä lopputuloksesta. Yleensä täyttelen vain rakosia, sillä kestovärjään kulmani. Koostumus on täydellinen, ei liian pehmeä, eikä liian kova. Ovaalinmuotoiselle kärjellä saa halutessaan tehtyä tarkkaakin jälkeä. Toisessa päässä on harja, jolla on helppo viimeistellä väri tasaiseksi. Käytän sävyä 03 Taupe Brown, joka on todella neutraali monelle sopiva sävy, joka ei ole liian lämmin. Pysyy hyvin koko päivän.


Käytätkö Sensai meikkejä? Suosikkeja?

  1. Luomiväri paletti on joskus ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Sensailta vain Night Sparkle luomiväripaletti, se on eniten omaan makuun. 😊

      Poista
  2. Rakastan niin paljon Sensain tuotteita ja näistä olen testannut tuota meikkivoidetta ja sehän oli aikuiselle iholle super. <3 Sun Sensai rakkaus on välittynyt kyllä jo vuosien ajan täällä blogissa, sinä jos kuka olet Sensai. <3

    Ihanaa elokuun ekaa viikkoa Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain meikeissä on tosi paljon ajateltu sitä, että ne saavat näyttämään ihon hyvältä, varsinkin hivenen vanhemman ihon. Siksi hivenen sääli, et brändiä mainostetaan nykyään yhä nuoremmilla.

      Ihanaa viikonloppua Tiia. 💙

      Poista
  3. Ihan yksi Sensai suosikkini on ollut huulipuna, joka on sellaisessa ohuessa putkessa, ulkoapäin voisi jopa luulla rajauskynäksi...apua miten huono olen näitä selittämään :) Onneksi olet jo tottunut mun höpinöihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kynäpunat oli ihania, mut harmi, et ainakin toistaiseksi niitä ei ole enää myynnissä vaan Contouring Lipstick vähän korvasi ne.

      Ihanaa viikonloppua Outi. 💙

      Poista
  4. Mulla on kans ikisuosikkina toi primer ja meikkipohja ja irtopuuteri. Ja sulta oppinut tuon peittarin ja sitäkin jo toinen tuubi käytössä. Sävygeelin ostin viime kesänä toisen bloggarin toimesta ja rakastan sitä kans. Ripsarin just hankin. Heti kun saan vanhoja pois, haaveilen ostavani poskipunan ja huulipunan Sensailta kans testiin. Jos vaan yhtä merkkiä sais loppuelämän käyttää meikeissä, valitsisin kans Sensain😍. T. Helsingin Anna Ps. Luomiväreissä kyllä Hudan😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet löytänyt peittarin. Se on sen verta uniikki, että mun mielestä markkinoilla ei ole mitään vastaavaa. 😍 Toivottavasti eivät lopeta sitä koskaan.

      Poista
  5. Highlight concealer kuulostaa jänskältä, mulla on ainakin Tartelta sellainen peiteaine joka on hohtavan värinen. Kun olen miettinyt uskaltaako sen kokeilla :D ehkä vaan pitäisi reippaasti mutta pelottaa kun aina sanotaan että älä korosta silmäpusseja...että osaako sen laittaa oikeaan kohtaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi ei ole hohtava eli ei kimaltele, mut tuo sellaista samanlaista valoa kuin valokynä vaikka samalla myös peittää tosi hyvin. 😄

      Rohkeasti vaan kokeilemaan. 😄

      Poista
  6. Mielenkiintoisia tuotteita! Erityisesti peitevoide alkoi kovasti kiinnostaa, pitänee kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin jo nyt sanoa, että tulisit rakastamaan tuota peitevoidetta. 😍

      Poista
  7. Sensai on minulle tuntematon, mutta tuotteet vaikuttavat hyviltä. Kiinnostava tuo peitevoide! Minulla on luonnostaan todella tummat silmänaluset ja tarvitsen ehdottomasti aina peitevoiteen, mutta monissa voiteissa on monia ongelmia :D tuo kuulosti hyvältä!
    Olen testannut monia ripsivärejä ja vain harvat on hyviä eikä varise päivän aikana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on erittäin hankalat silmät, koska mun luomet rasvoittuu ja ovat vielä syvällä, joten se aiheuttaa sitten ongelmia kaiken pysyvyyden kanssa. Ei ole mitenkään helppo löytää tuotteita, jotka eivät suttaannu. 😬

      Poista
  8. Mulla on Sensailta se luminous foundation ja tuo ripsiväri. Joskus olen käyttänyt myös tuota puuterimaista meikkivoidetta.

    Enemmän olen kuitenkin ollut ihonhoitotuotteitten käyttäjä ja nytkin on noita Cellular Performancen essenceä ja lotionia jossain. Pitäisikin etsiä ne taas käyttöön, jos ne ovat jommassakummassa Suomen huushollissa.

    Tykkään kaikista noista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan kun aloitin Sensain käytön nimenomaan meikistä, vaikka niitä tuotteita ei aikoinaan montaa ollut. Sitten vasta myöhemmin siirryin ihonhoitoon.

      Poista
  9. Piti lisätä vielä, että tuo peitevoide herätti kyllä kiinnostukseni!

    VastaaPoista
  10. Glowing Base alkoi kiinnostaa, eikä tosiaan ole ollenkaan pahan hintainenkaan tuote! Mä olen ehkä jonkin meikkivoidetesterin joskus Sensailta käyttänyt, mutta muuten en muistaakseni brändin meikkejä ole koskaan kokeillut. Jotenkin oon mieltänyt ne aina todella hintaviksi, mutta kuten säkin mainitsit, hinnathan on hyvinkin kohtuullisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain meikkien hinnat oli aikoinaan vieläkin edullisemmat. Mut pakkausuudistus ja tuotemäärän lisääntyminen nosti hintoja, tosin samaan aikaan on noussut muidenkin hinnat. Sensain meikkien hinnat on kyllä tosi kilpailukykyisiä, johtuu siitä, että ihonhoito on pääasia ja nämä tulevat siinä sivussa,, vaikka viime aikoina olen havainnut kyllä Sensailta kunnon panostusta meikkipuoleen. Kivoja ja innonvatiivisia juttuja tulee myös sinne puolelle koko ajan lisää. 😍

      Poista
  11. Sensain omiin kestosuosikkeihin kuuluvat FLAWLESS SATIN MOISTURE FOUNDATION ja MASCARA 38 C. Meikkivoide ihastutti sillä, ettei se vaadi puuteria päälleen eikä aurinkosuojaa alle. Lopputulos on hyvä sellaisenaan. Klasisskoripsarin lempivärini on Brown, mikä on omalla tavalla hassua, mutta en juurikaan käytä mustaa ripsari päivisin. Volumising olen kokeillut, mutta jäin kaipaamaan siihen tätä samaa ruskea sävyä, mitä perusmascarassa on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkivoide on kyllä tosi kiva. Olen samaa mieltä, että mun mielestä Brown sävyn voisi tehdä muihinkin 38 ripsareihin, itse tykkäisin kyllä toisinaan käyttää myös ruskeaa.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives