Medik8 – Helppoa ja tehokasta ihonhoitoa matkalla

MAINOS: MEDIK8

Moni pakkaa matkalle mukaan laatikon pohjalle kertyneitä kosmetiikkanäytteitä. Olin ennen sellainen. Onneksi minulle vihdoin valkeni jo vuosia sitten, ettei se ole kovin järkevää. Ihoni reistaili usein reissussa ja mietin, mistä se mahtoi johtua. Aloinkin pohtimaan millainen rasite matkustaminen on iholle. Kukapa ei stressaisi matkustamisesta ja stressi tunnetusti vaikuttaa ihoon negatiivisesti. Tähän vielä kun otetaan mukaan matkan aiheuttamat mahdolliset erilaiset lämpötilan vaihtelut, ilmastointi, kaupunkilomien ilmansaasteet, aurinko ja erilainen vesijohtovesi, niin siinäpä iholle haastetta ja kunnon shokkihoitoa kerrakseen. 

Matkalla iho kaipaa sekalaisen näytepussiarsenaalin sijasta erityistä huomiota. Jos iho on herkkä, saattaa olla, että satunnaisilla näytepusseilla hoidettu ihonhoito näyttäytyy iholle aivan muuna kuin lepolomana. Tämän vuoksi kannattaa luottaa matkalla niihin omiin luottotuotteisiin, silläkin uhalla, että ne toisivat kassiin lisäpainoa. Onneksi nykyään monista tuotteista on myynnissä hyvän kokoisia matkakokoja, joista tuotetta riittää viikon matkan ajaksi. 

Medik8 on ollut jo pitkään yksi suosikki ihonhoitosarjoistani. Merkiltä löytyy tuotteita, joita käytän osana ihonhoitoani säännöllisesti, vaikka välillä testaankin uusia tuotteita. Sarjan tuotteet ovat tehokkaita ja toimivia, mutta silti myös tarpeeksi hellävaraisia. Ne ovat loistavia matkalle mukaan otettavaksi. Eniten tilaavieviä puhdistustuotteita löytyy näppärinä riittoisina matkakokoina ja muut tehotuotteet ovat normaalikokoisinakin helppo mahduttaa laukkuun mukaan. 


MITÄ PAKKAAN MUKAAN?
 
Tykkään kaksoispuhdistaa ihoni lomallakin. Haluan kuitenkin toisen tuotteen olevan sellainen, mitä voin käyttää yksinäänkin, kun siltä tuntuu. Misellipuhdistusvaahtoa saa ostettua myös matkakoossa. Riittoisa puhdistuvaahto on erittäin hellävarainen ja pH-tasapainotettu, mutta se poistaa silti meikin tehokkaasti. Ei kuivata vaan jättää ihon pehmeäksi. Sopii hyvin myös aamuisin ainoaksi puhdistustuotteeksi. Toisen vaiheen puhdistukseen sopii loistavasti Surface Radiance Cleanse, joka on Medik8:n myydyin puhdistustuote, eikä suotta. Geelimäiset puhdistustuotteet koetaan usein kuivattavaksi, mutta tämä ei jätä kiristelevää ihoa siitä huolimatta, että puhdistaja on pakattu täyteen ihoa uudistavia raaka-aineita kuten manteli-, maito- ja salisyylihappoa, jotka syväpuhdistavat ihoa. Puhdistaja on ikäänkuin kevyt päivittäinen kuorinta, joka ei kuitenkaan rasita ihoa vaan pitää sen pehmeänä, heleänä ja joustavana. Hyvä tuote varsinkin kaupunkilomilla. Olen todella tarkka kuorivien tuotteiden kanssa, mutta tämä ei ole koskaan kuivattanut ihoani edes päivittäisessä käytössä.

Tehotuotteet eivät tule varmaan kenellekään yllätyksenä, sillä niistä olen kirjoitellut usein. Crystal Retinal 3 -seerumi on mielestäni paras markkinoilla oleva tuote, joka omaa retinolin hyödyt ilman retinolin aiheuttamaa ihoärsytystä. Retinolin sijasta vaikuttavana aineena vaniljalta tuoksuva emulsiomainen seerumi sisältää kapseloitua retinaldehydea. 

C-vitamiinituotteesta on tullut iso osa ihonhoitoani. Super C Ferulic sisältää 30% etyloitua askorbiinihappoa, E-vitamiinia ja Ferulahappoa. Koska tuotteen sisältämä C-vitamiini on C-vitamiinin johdannaista, se ei ärsytä iho yhtä helposti kuin askorbiinihappo. Jos ihosi ei siedä C-vitamiinia, eikä retinolia tai niiden johdannaisia, silloin vaihtoehdon voi löytää Clarity Peptides -seerumista, jota voi käyttää aamulla ja illalla. Tykkään käyttää seerumia niin aamulla C-vitamiinin päällä kuin iltaisin joko yksinään tai yhdessä retinolin kanssa. Kevyt maitomainen seerumi sisältää niasiiniamidia, kaksivaikutteista peptidiä, sinkkiä, hyaluronihappoa, sekä N-Asetyyliglucosamiinia, joka tasoittaa ihon sävyä. 

Päivävoiteeksi matkalle sopii Advanced Total Day Protect SPF 30, joka laajakirjoisen aurinkosuojan lisäksi suojaa ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta andioksidanttien voimalla. Olen usein puhunut siitä miten en enää juurikaan käytä erillisiä silmänympärysvoiteita. Matkalle lähtö on kuitenkin hetki, jolloin sellaisen usein ostan. Yleensä silmänympärysvoiteet ovat 15 ml:n pakkauksissa, joista riittää tuotetta hyvin parin viikon lomalle koko kasvoille. Täyteläiset silmänympärysvoiteet sopivat loistavasti koko kasvoille yövoiteen asemasta. Medik8:n valikoimasta löytyy Advanced Night Eye, joka sisältää antioksidantteja, peptidiyhdisteen ja kofeiinia, joka muuten tekee hyvää ihan koko kasvojen iholle ei vain silmänympärysiholle. Varsinkin lennon jälkeen kofeiinia sisältävä voide on tehokas laskemaan turvotusta.
MILLAISIA TUOTTEITA PAKKAAT MATKALLE MUKAAN? KÄVITKÖ KESÄLLÄ MATKOILLA?

Kaikki tuotteet löydät Medik8 omilta verkkosivuilta täältä. Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi saat 15%:n alennuksen ostoksestasi.

 1. Minä olen matkustanut tänä vuonna ennätysmäärät jopa tavallliseen vuoteen verrattuna, puhumattakaan koronavuosista. Itse pakkaan niitä matkakokoisia tuotteita, joiden uskon olevan perillä tarpeellisia. Clarinsin, Biothermin, Kanebon ja Shiseidon nimikooilla meni tänä vuonna.

  Oletko koskaan kokeillut Medik8 CALMWISE-sarjan tuotteita? Ovatko ne tehokkaita punoituksen lievittämisessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla sarjoilla onkin myös paljon pikkukokoja.

   Itseasiassa ainoa tuote mitä olen tuosta sarjasta kokeillut, on Calmwise seerumi. Se ainakin rauhoitti ihoa todella kivasti. Niissähän vaikuttavana aine on teprenone, joka on todellinen monitoimi raaka-aine. Mulla on itseasiassa just juttua tekeillä tästä raaka-aineesta. 🙂

   Poista
 2. Eipä tullut reissattua Karkkilaa pidemmälle tänä kesänä. Mukaan olen aina pakannut paljon aurinkorasvaa, after sunia ja jotain todella kosteuttavaa voidetta kasvoille.
  Mukavaa syyskuuta sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sentään Karkkilaan asti. Mä en ole ehtinyt vielä minnekään, mut lomakin alkaa vasta ma. 😄

   Kivaa viikonloppua Outi. ❤️

   Poista
 3. Täytyy sanoa etten ole aikoihin käynyt matkoilla, mutta kun lähdin synnyttämään niin sinne otin tutuista ihohoitotuotteista näytepussukoita, kun sellaisia oli. Toki misellivedestä ei ollut pienempää kokoa, sampoo ja suihkuvoidekin lähti täysikokoisena mukaan.
  Hyvä vinkki tuo, ettei se iho välttämättä toimikkaan samalla lailla siellä matkakohteessa, kuin kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on just hyvä, jos tutuista tuotteista löytyy näytteitä tai matkakokoja, et voi ottaa mukaan. 👍

   Kivaa viikonloppua.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives