Ikääntyvän ihon tehoseerumi – Bioeffect EGF Power Serum

 MAINOS: BIOEFFECT SUOMI

Bioeffectin EGF Seerumi on ollut jo vuosia kulttituote ihonhoidossa. Se sopii loistavasti heille, jotka haluavat tehokasta ja minimalistista ihonhoitoa, mutta mikään ei estä sovittamasta sitä osaksi omaa ihonhoitorutiinia, kuten minä olen tehnyt vuosia. EGF Seerumi sopii hyvin käytettäväksi ikääntymisen ensimerkkeihin ja siitä saa apua myös kuivaan ihoon. 


Klassikkotuote pysyy edelleen markkinoilla, mutta helmikuussa Bioeffect julkaisi uutuuden – EGF Power seerumin, joka on tehoseerumi erityisesti ihon ikääntymisen merkkeihin. Se onkin suunnattu ennenkaikkea meille hivenen vanhemmille Bioeffectin ystäville. Uutuus on pakattu 15 ml:n kokoiseen hopeiseen pipettipulloon, kun EGF seerumin erotat sen läpinäkyvästä lasipakkauksesta.


Miten EGF Power seerumi eroaa EGF seerumista?

Ylläoleva kysymys on se, johon varmasti kaikki haluavat vastauksen. Sarjalle tunnusomaisen EGF:n lisäksi uutuusseerumi sisältää vahvistavan signaaliproteiinin KGF:n, jonka tarkoitus on vahvistaa ihon omaa suojakerrosta. Lisäksi tuote sisältää myös ohrasta saatavan aminosokeriyhdisteen NAG:in. Nämä kolme toimivat yhdessä korjaten ihon kuivuutta, hyperpigmentaatiota, kimmoisuutta ja sävyä. Ihoon kosteutta tuovat lisäksi glyseriini ja hyaluronihappo.

Minusta oli tietenkin todella mielenkiintoista verrata EGF seerumin ja EGF Power seerumin koostumuksia keskenään. Tiedän, että monet eivät välttämättä ole tykänneet EGF seerumin jättämästä hieman "tahmeasta" pinnasta ja valmistaja onkin neuvonut odottamaan hetken levityksen jälkeen ennen aurinkosuojan ja meikin levitystä. Oma kikkani on levittää seerumi aina hivenen kostealle iholle, milloin tuota ongelmaa ei ole vaan seerumi katoaa ihoon nopeasti. Varsinkin hyaluronihappoa sisältävien tuotteiden kanssa tuo kostealle iholle levitys on hyvä kikka, tällöin tuote pystyy paremmin sitomaan iholle vesimolekyylejä ja sitä kautta kosteutta. 

Vertaillessa koostumuksia huomasin heti, että klassikko EGF seerumi on aavistuksen täyteläisempää, kun taas uusi EGF Power seerumi on juoksevampaa. Ero on hienon hieno, mutta minusta silti havaittava. Ainakin itsellä tämä vaikutti levityksen jälkeen siten, että mielestäni uusi EGF Power seerumi levittyi ja imeytyi ihoon nopeammin. Sen tunsi heti kasvoilla ja jopa kädelle vierekkäin laittaessa, ero oli selvä. Kohtaan johon levitin Power seerumia ei tuntunut levityksen jälkeen mitään, kun taas taas EGF seerumi kohtaa sormella koskettaessa oli haivattavissa se pieni monen puhuma "tahmeus". Joka katosi tietenkin jonkin ajan päästä. Luulen, että monen makuun Power seerumin koostumus on miellyttävämpi, koska se tuntui imeytyvän ihoon nopeammin aavistuksen ohuemman koostumuksen vuoksi. Itseäni ei ole EGF seeruminkaan koostumus haitannut.

Jos rakastat tuloksellista minimaalista ihonhoitoa, voit käyttää tehoseerumia ainoa hoitotuotteena. Olen tätä joskus mielenkiinnosta kokeillut ja uskomatonta mutta totta, se toimii. Esim. matkalla tämä ratkaisee monta pakkausongelmaa. Levität vain seerumia 2-4 tippaan aamuin illoin puhdistetulle iholle. Oma ihonhoitoni ei ole kuitenkaan yleisesti ihan noin minimalistista. Aamuisin tykkään lisätä alle Bioeffectin Essencen. Iltaisin lisään päälle retinolin ja Bioeffectin Hydrating Creamin tuomaan lisäkosteutta. Olenkin kokenut, että Bioeffectin tuotteet sopivat loistavasti retinolin kanssa yhteen.

Bioeffect Power seerumi 189 €/15 ml

INCI: GLYCERIN, WATER (AQUA), SODIUM CITRATE, ACETYL GLUCOSAMINE (NAG), ISOPENTYLDIOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, BARLEY (HORDEUM VULGARE) SEED EXTRACT, EGF (BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1), KGF (BARLEY SH-POLYPEPTIDE-3)Bioeffectin verkkokaupassa kaikki muut tuotteet paitsi uutuustuotteet ja tuotesetit -20%. Ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksille.

Käytätkö Bioeffectin tuotteita?

 1. En käytä, mutta minulla on ollut Bioeffectin päivävoide joskus...oli kyllä ihana tuote.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se päivävoide on ihana, jatkuvasti käytössä itsellä. 😍

   Ihanaa viikkoa Outi. ❤️

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives