TUOKSUARVOSTELU – Juicy Couture Petals Please

*Tuoksu saatu, sisältää mainoslinkkejä

Olen huomannut, että tuoksumaku on eräänlainen läpi elämän kestävä taival. Makuni tuoksujen suhteen on vaihdellut siitä lähtien paljonkin, kun kiinnostuin niistä ensimmäistä kertaa teini-ikäisenä. Tällä hetkellä tykkään tuoksuista, jotka ovat jollakin tapaa uniikkeja ja hienostuneita. Monessa pitämässäni tuoksussa on myös vaniljaa. Tuoksunuotti, josta en yhdessä vaiheessa välittänyt lainkaan. Se oli sitä aikaa, kun raikkaat kukkaistuoksut olivat eniten makuuni. Uniikkien lisäksi olen alkanut viime aikoina pitämään todella paljon tuoksuista, jotka muistuttavat minua ajasta, kun olin parikymppinen. Jollakin tapaa niistä tulee yksinkertaisesti todella hyvä fiilis. Olen huomannut, että suosikkituoksujeni joukkoon on salavihkaa noussut paljon hedelmäisen makeita ja kukkaisia tuoksuja, sellaisia, joista yleisesti ajatellaan vain parikymppisten käyttävän. Luulen, että tuoksujen suhteen on sama juttu kuin musiikinkin. Vanhempana nautimme paljon niistä kappaleista, jotka olivat meille tärkeitä teininä ja parikymppisenä. 

Kukkaishedelmäiseen tuoksumakuuni vastaa täydellisesti *Juicy Couturen Petals Please EdP. Tähän astisista Juicy Couturen tuoksuista ehdoton suosikkini on *Viva La Juicy Rosé, jota minulla on pullo aina jemmassa. Viva La Juicy Roséssa viehättää sellainen pehmeä ruusuinen kukkaisuus yhdistettynä makeuteen. Ruusumarmeladia nestemäisessä muodossa pullotettuna.


Pehmeää kukkaisuutta löytyy myös Juicy Couturen Petals Please uutuustuoksusta. Tämä on juuri niitä hyvän fiiliksen tuovia tuoksuja, joita vaan toisina päivinä haluaa käyttää. Ei mitään monimutkaista vaan vain sellaista, joka antaa hyvän fiiliksen ja antaa tuoksumatkan menneeseen. Jos tykkäät makeista kukkaishedelmäisistä tuoksuista ilman suurempia kikkailuja, tämä on sinua varten. Petals Please tuoksusta löytyy myös pieni vivahde ilmavaa raikkautta, joka on todella yllättävä elementti Juicy Couturen tuoksussa. Vivahde tekeekin tuoksusta uniikin brändin muiden tuoksujen joukossa.

Petals Please avautuu hienostuneesti – lummetta, magnoliaa ja lakkaa. Tuoksun sydän on kukkapommi – ruusua, freesiaa, gardeniaa ja jasmiinia. Pohja on Juicy Couturen tuoksuille tyypillisen makea – karamellia, vaniljaa, ambraa, suolaa ja puisia vivahteita. 

Ihollani tuoksu on aluksi kukkaisen raikas pienellä makealla vivahteella. Hetken aikaa iholla oltuaan se alkaa syventyä ja pehmentyä. Makeat vivahteet alkavat hiipimään esiin. Vanilja ja suolainen karamelli alkavat olla enemmän läsnä, samalla kun alun raikkaus alkaa katoamaan. Voisin hyvin kuvitella tämän lomatuoksuksi. En kyllästyisi tähän viikon aikana. Kukapa ei haluaisi olla koko ajan hyvällä mielellä? Kesto iholla on hyvä – seitsemisen tuntia. Iltamenoihin tuoksua voi halutessaan lisätä. 


Käytätkö Juicy Couturen tuoksuja? Suosikkeja?

Tuoksua myy mm. *hajuvesifi (75,95 €/50 ml),*Lyko (66,50 €/ 50 ml) ja *Eleven (50,96 €/50 ml). 

Petals Please -tuoksua voi käydä tuoksuttelemassa Kickseissä, Stockmannilla, sekä Sokoksen ja Emotionin myymälöissä. Yllä olevat hinnat voimassa kirjoitushetkellä.


 1. Minulla on kyllä ollut pari Juicy Couturen tuoksua, mutta tällä hetkellä ei yhtään ole käytössä. Itseasiassa haussa olisi uusi tuoksu itselleni.
  Ihanaa tiistaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että sä tykkäisit tästä, mitä sun tuoksumakua tiedän.

   Kivaa viikonlopun jatkoa Outi. ❤️

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives