19.6.2013

BC Bonacure Oil Miracle


Seikkailuni hiustuotteiden ihmeellisessä maailmassa jatkuvat. Tällä kertaa on vuorossa Schwarzkopf Bonacure Miracle Oil -sarjan tuotteiden testaus. Escentualilla tuotteet ovat tällä hetkellä 50 % alessa. Öljyhän tuntuu olevan se hittisana nykyisin hiustenhoitotuotteissa, sitä tungetaan ihan kaikkialle. Mikä ettei, sopii minulle. Omat kuivat hiusten pituudet suorastaan huutavat kosteutusta. Nämä tuotteethan sisältävät sitä kuuluisaa Argan-öljyä.


Sarjan shampoo on koostumukseltaan geelimäistä ja läpinäkyvää. Tuoksu on miellyttävän miedon itämainen. Mattapintaisesta tuubista on helppo pitää kiinni kostein käsin. Valitettavasti tämä pettää heti kättelyssä. Tuote ei vaahtoa kunnolla. Itselläni on pakkomielle, että shampoon on vaahdottava kunnolla, vaikka vaahtoamisella ei olisi tekemistä lopputuloksen kanssa. Vasta tuplamäärän käyttö normaaliin saa tämän vaahtoamaan yhtä paljon kuin aikaisemmat shampooni. Kokeilin shampoota normilla määrällä ja vähemmällä vaahdolla, mutta minusta tuntui, etten saanut tällä päänahkaani kunnolla puhtaaksi. Minä, joka en edes käytä muotoilutuotteita, muuta kuin hiuslakkaa silloin tällöin. Joten tämä tuote saa jäädä tulevaisuudessa minulta kaupan hyllylle. 


Miracle Golden Shimmer Miracle Treatment sen sijaan ei petä! Tuoksu on suorastaan huumaavan itämainen, yhdistettynä karkkimaiseen toffeen makeuteen. Toffeelta tämä näyttääkin. Hiusnaamio on ohuehkoa ja siinä on kultaista kimalletta. Se levittyy hiuksiin hyvin. Vaikutusajaksi suositellaan 5-10 min, mutta olen käyttänyt tätä ihan 2 min pikanaamiona hyvin tuloksin. Tuote huuhtoutuu helposti pois. Hiuksista tulee helposti selvitettävät, sileät, pehmeät ja kiiltävät, mutta ei yhtään latteat. Vieno tuoksu säilyy pesun jälkeen hetken aikaa. Tätä ostan toistekin! 

Escentualilla shampoon hinta on tällä hetkellä 6,90 € ja hiusnaamion 8,60 €. Suosittelen lämpimästi käyttämään tarjouksen hyväksesi, jos kiinnostuit! (En saa tästä maininnasta mitään mainostuloja. (; ) Sokoksen nettikaupassa shampoon hinta on 18,50 € ja naamion 19,50 €

Muistakaahan käydä osallistumassa kesäarvontaan!
4 kommenttia:

 1. Tuo naamio vaikuttaa kyllä hyvältä, pitää varmaan hankkia :) omat hiukseni ovat luonnonkiharat ja luonnostaan kuivat ja karheat eli tämä kuulostaa kyllä juuri minulle tehdyltä!

  VastaaPoista
 2. Hei! Vähän vanhempi postaus nyt, mutta osui tämä vastaan niin ajattelin kommentoida. Ymmärrän hyvin, että sulla on pakkomielle vaahdottaa hiukset, siihen on helppo koukuttua! :D kuitenkin kampaajalla käyntien ja saatujen vinkkien jälkeen olen itse asiaa testattuani huomannut, että pesuteho on paljon parempi nimenomaan silloin kun valitsee shampoon joka ei vaahtoa ollenkaan / ei vaahdota shampoota. Varsinkin jos ei pese hiuksia päivittäin, mikä on siis suositeltavaa, pesun tehostaminen on suhteellisen tärkeää! Shampoon kanssa myös vähemmän on enemmän - sitä laitetaan tarvittava määrä VAIN päänahkaan, huuhdellessa pesee kyllä pituudetkin.
  Tämä siis jos et asiaa jo tiennyt niin ystävällisenä vinkkauksena vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Itse en tosiaan ole ikinä pessyt hiusten pituuksia, enkä todellakaan hangannut niitä niinkuin jotkut tekee, ainoastaan päänahan pesen ja hieron shampoolla, mutta tämän tiesinkin, sillä olen parturi-kampaaja koulutukseltani... ;) Tosin valmistumisesta on aikaa kohta 20 vuotta. Se vaahtoaminen on selkeästi aivojen sisäinen juttu. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown