17.6.2013

Lancôme Color Fever Gloss


Poimin joku aika sitten Emotionin alekorista Lancômen Color Fever -huulikiillon. Oikea hintahan tällä olisi käsittämättömät 29 €, mutta olen tullut kai niin vanhaksi, etten edes voisi kuvitella maksavani kyseistä summaa huulikiillosta, hyvästä punasta kylläkin. Suotuisa -50% hintalappu kuitenkin auttoi kovasti asiaa ja kannoin tämän uteliaana kassalle. Kyseessä on sävy 334 Rose. Ruusu on suklaan lisäksi niitä, joka sanana herättää kosmetiikassa ostohimoni.

Lancômen huulikiilloista minulla ei ole kokemusta muista kuin Juicy Tubeista, joissa on herkullinen tuoksu, ne ovat varmoja tukan liimaajia huuliin ja antavat todella vähän väriä huuliin siihen nähden miltä ne tuubissa näyttävät. Minulle Tubet ovat aina olleet ok tuote. Niissä ei ole mitään tajunnan räjäyttävää, minkä takia niitä himoitsisin.

Tämä näytti tuubissa vaaleanpunaiselta ruusulta, jostain syystä tuossa kuvassa näyttää, että tuote olisi kaksivärinen, näin ei ole vaan koko sisälmys on hennon vaaleanpunaista.

Tuoksu on herkullisen marjaisa. Tuote levittyy hyvin huulille ja tämäkin on tahmeaa, mutta ei mielestäni aivan niin paljon kuin Juicy Tubet. Pigmenttiä tästä löytyi yllättävänkin hyvin ja huulet todella tulivat kauniin sävyisiksi.

Parasta kuitenkin koko tuotteessa on aplikaattori. Sillä on helppo levittää tuote huulille ilman peiliäkin ja se annostelee huulikiiltoa huulille juuri oikean määrän. En ole sutimaisten levittimien kannattaja, joten tämä ihana vaahtomuovinen aplikaattori on minun makuuni.

Maksaisinko tästä sitten 29 €, no en! Mutta 14 €:lla tämä oli jo loistava ostos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown