21.8.2013

Mansikkasuun vihreät silmät


Itse en ole ikinä meikannut silmiä tai huulia sen mukaan, mitä väriä värikartta suosittelee vaan käytän myös "sopimattomia" värejä, jos ne vaan itsestäni näyttävät hyviltä. Joten rohkeasti kokeilemaan!

 Itselläni on helpot silmät, jos lukuun ei oteta raskaita luomia. Niiden väri on tummanvihreä ja niissä on paljon meripihkansävyä keskellä, joten myös ruskeiden silmien värit sopivat silmilleni.
Toteutin eräänä päivänä vihreitä silmiä korostavan meikin ja niinkuin kuvasta näkyy niin se saa silmäni näyttämään todella vihreiltä, tosin sitä ruskeaa on edelleen hieman havaittavissa. Vaikka tummat sammalenvihreät sävyt ovat kauniita, vihreistä sävyistä suosikki sävyni on Urban Decayn Graffiti. Se on aivan upea kirkkaanvihreä ja tuo mielestäni nuorekkuutta katseeseen.

Silmien sisänurkkiin käytin Urban Decayn Scratchiä. Koko luomen kulmakarvaan asti pohjustin aluksi Urban Decayn Virginillä. Kun aikoinaan näin myynnissä Diorin Ultra-Gloss Glown 854 Red Cruisen (Kuului Diorin 2012 kesäkokoelmaan.), arvelin, että se olisi täydellinen Graffitin parina ja niin se onkin! Rajaukset tein Diorin Eyeliner Pencilillä 483 Precious Green. Varsinkin vesirajaan tehty vihreä rajaus korostaa vihreitä silmiä entisestään, ilman sitä meikki jäisi hieman valjuksi.


Mitäs pidätte?


Meikissä käytin seuraavia tuotteita:

* UD Scratch
* UD Graffiti
* UD Virgin
* Chanel Poudre Universelle 20 Clair
* Pout Eye Brow Pencil
* Rimmel Be Bold
* E.L.F Lip Liner Natural Blush
* Chanel Èclat Lumière 20 Beige Clair
* Lumene BB Cream 01 Light
* Dior Ultra-Gloss Glow 854 Red Cruise
* Dior Bronze 001 Healthy Matte
* Dior Blush Strawberry Sorbet
* Sensai 38°C Volumising
* TF Shadow Insurance4 kommenttia:

  1. Tykkään! :) Ja olen myös väririkollinen, käytän säännöistä välittämättä ihan mitä huvittaa :)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown