Taistelu kuivien kainaloiden puolesta


Varmaan kaikki muistatte keväisen tilitykseni koskien deodorantteja, nyt taistelu hikeä vastaan jatkuu. Bats todellakin toimi parisen kuukautta, mutta sitten minusta alkoi tuntumaan, että päivän mittaan kainalot alkavat jälleen haisemaan tunkkaisilta, vaikka varsinaista hikoilua ei ollutkaan. Joten menin jälleen kerran apteekin hyllyjen väliin ja tartuin monille tuttuun Triple Dry:hin.


Triple Dry (antiperspirantti) eroaa monista muista deodoranteista sillä, että alun käytön jälkeen, sitä ei tarvitse käyttää joka päivä. Tähän tietoon suhtauduin itse todella epäilevästi. Homma toimii niin, että ensimmäisenä neljänä käyttöpäivänä deodoranttia lisätään puhtaisiin kainaloihin illalla ennen nukkumaan menoa. Asiaa perustellaan sillä, että hikirauhaset lepäävät yöllä, jonka aikana Triple Dry-koostumus ehtii kehittämään iholle tehokkaan suojan seuraavaa päivää varten, joka säilyy myös aamupesun jälkeen. Tuotetta voi silti käyttää myös aamuisin. Kun hikoilu on tasaantunut, voi käyttöä vähentää kolmeen kertaan viikossa.


Kyllä, sisällysluettelossa mainitaan pahamaineinen alumiini, mutta taistelussa hikeä vastaan ei itselläni ole sääntöjä.

Miten tuote sitten toimi?

Triple Dry on täysin tuoksuton ja alkoholiton, eikä se siten kirvele kainaloissa. Lisäsin aluksi ohjeen mukaan deodoranttia iltaisin ennen nukkumaan menoa. Kainalot ovat pysyneet kuivana. Joten hikoilun takia, tätä ei enää alun jälkeen ole tarvinnut lisätä päivittäin. Kainaloihin puskeva tunkkainen hajukin on pysynyt poissa. 

Olen tyytyväinen tuotteeseen, mutta jotenkin tämä on tylsä. Mutta tarviiko sen deodorantin nyt niin näyttävässä paketissa ollakaan? Pääasia on, että toimii. Kaukana tuntuvat olevan ne ajat, kun pystyin kaupan hyllyllä tarttumaan: Niveaan, Rexonaan, Clarinsiin tai Biothermiin. Nyt niistä ei enää mikään toimi. 

Hintaa tuotteella apteekeissa n. 10 €. 

Mitä deodoranttia te käytätte? 1. Hei, hyvän löydön olet tehnyt.
  Itse käytin Tripleä parisen vuotta sitten, kun jostain syystä kummasti, ehkä ikään liittyen ;)hikoilin enemmän kuin tavallisesti ja se toimi kuin enkeli! Käytin sitä parisen vuotta ja varsinkin kesällä se oli loistava tuote. En ole varma miksi lopetin se ostamisen.. Nyt käytän Rexonan Maximum Protectionia ja se on toiminut hyvin. Se on jotenkin lempeämpi käyttää ja pinkin pakkauksen tuoksu on miellyttävä. Mutta heti kun/jos tarve jälleen vaatii, vaihdan oitis Tripleen :)
  -Nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse epäilen vahvasti, että tämä kainaloiden tunkkaisuus ja hikoilu liittyvät ikääni, koska keväällä ihan yllättäen normaalisti käyttämäni deodorantit lakkasivat tehoamasta. Kyllä minäkin vähän tuoksujen perään haikailen, vaikka toivonkin deodorantin tuoksun olevan tosi mieto, koska käytän hajuvesiä.

   Poista
 2. Mä käytän Vichyn antiperspiranttia, joka on myös voimakkaaseen hikoiluun. Mun ongelma ei niinkään ole märät kainalot, vaan haju. Siihen on Vichy auttanut, mutta olisihan se toki kiva tietää mistä haisu johtuu. Hikihän siis ei haise ellei kainaloissa ole bakteeria. Mutta on se nyt kumma, jos aina vaan on joku bakteeri tuolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää pistää tuo Vichy korvan taa, sillä en ole sitä kokeillut. Kun itselläni alkoi tämä hikoilujuttu keväällä mietiskelin myös mistä johtuisi. Mietin jopa ruokavaliota vaihtoehtona. Nyt olen kuitenkin syönyt terveellisemmin reilun kk:n päivät ja eivät toimi vieläkään nuo normi dödöt, vaikka välillä testaan, kun en ole raaskinut kaikkia roskiinkaan heittää.

   Poista
  2. Siis mulla on täysin sama ongelma! Ruokavaliota minäkin mietin, mutta lääkäri oli sitä mieltä, että mun aineenvaihdunta tms. on vaan muuttunut.

   Poista
  3. Pitäiskö alkaa tuntea itsensä vanhaksi? :o

   Poista
  4. No todellakin! :D Ja voitaisiin ehkä yhdessä yrittää etsiä syytä ja ratkaisua hajuongelmiin?

   Poista
  5. Jos löydät jonkun tehokkaan, mutta ei tylsän toimivan tuotteen, niin vinkkaa!

   Poista
  6. Samoin! Tai jos keksit muun syn haisuille kuin ikääntymisen, niin olis hyvä! :D

   Poista
  7. Se olisi ainakin lohduttavaa! Ikääntymisestä muuten tulossa juttua huomenna. ;)

   Poista
 3. Tää on kyllä tehokasta sitten kun muu ei auta. Nyt olen onneksi pärjännyt jollain Dovella mutta ajoittain elämässä on ollut hiostavampia aikoja ja silloin tää on kyllä paikallaan.

  VastaaPoista
 4. Mulle käy onneksi normaalit dödöt kainaloihin, toista on sitten jalat, mä ku oon perinyt isävainaani hikoilevat jalat... Niihin kyllä pitää käyttää tehokkaita tuotteita =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa muuten aikoinaan joku kysyi tuosta jalkahikoilusta Lilyn aikoihin, mutta en osannut siihen sen kummempaa vastata, kun itsellä ei ole sitä ongelmaa. Aihe on kyllä mielenkiintoinen!

   Poista
 5. Eksyin juuri äsken ensimmäistä kertaa blogiisi, ja luin heti jutun koulukiusaamisesta. Hienosti kirjoitettu ja aihe josta pitäisi todellakin puhua enemmän. Taidanpa linkittää blogisi suosikeihin ja jatkaa lukemista!
  Dödöistä tuli kuitenkin mieleen kommentoida, että itse kärsin toisen kainalon ylihikoilusta. Vaivaa voidaan hoitaa kainaloon laitettavilla piikeillä, mutta lopputulos ei ole varma eikä pysyvä. Itseäni neulat pelottavat sen verran, että etsin vuosikausia muita ratkaisuja ongelmaan. Olen käyttänyt nyt useamman vuoden triple drytä, eikä sen teho ole heikentynyt laisinkaan. Vaikka tuote tuntui aika raskaalta, ei se ole aiheittanut herkälle iholleni mitään ongelmia. Nykyisin triple dryltä on saatavana myös pinkkikorkkinen versio naisille. Se tuoksuu minusta paremmalle, joten suosittelen lämpimästi kokeilemaan sitä!!
  Mukavaa syksyn alkua ja kaikkea hyvää!! T. NEM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tervetuloa ja kiitos vinkistä!

   Mies kantoi tämän minulle apteekista, niin ei ollut tietoa tuosta pinkkikorkkisesta. Hienoa, että olet itsekin löytänyt tästä apua! Itsekin olen yllättynyt siitä, että tämä ei ole ärsyttänyt herkkää ihoani, aluksi hieman epäilin...

   Poista
 6. Olen kokeillut triple dry:ta ym muita apteekkien ja markettejen tuotteita hikoiluongelmiini. Tehokkain ja halvin :) löytöni on dermosil verkkokaupan Lime deodorantti, jossa myös alumiinia. Hintaa on alle 3€, eikä ole koskaan pettänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti vinkistä! Hikoilu-ongelmat katosivat yhtä nopeasti kuin tulivatkin, nyt syksystä lähtien normi tuotteet ovat taas tehonneet, mutta katsotaan keväällä uudestaan miten käy. Mutta seuraavan Dermosilin tilauksen mukaan otan ehdottomasti tuon lime dödön mukaan. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives